2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 82 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4282608 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Erman1903

Benim kendisiyle kişisel problemim olduğu için bazı gerçekleri görmekte sıkıntı çekiyor olabilirim fakat benim fikirlerim bu.Belki senin dediklerin doğrudur.

Şu anda sahip olduğumuz sol oynayabilen N'Koudou Boyd Kafa topunda etkili değiller zaten. Burak da kafa topları iyi olsa da Cepci tarzında oynayan bir adam.

Dediğim gibi mevcut durumumuza bakınca gitmesi gerekiyor olabilir ama bu onun sıradışı bir sağ çizgi oyuncusu olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Bakma sen sevenleri var hala Q7'nin , bakarsın şöyle 1,5M luk falan sembolik bir teklif gelir :)

Çevrimdışı mylife1903

sen taraftarın etkisi nedeniyle 30+ şampiyonluğu kaçırdık demedin mi? dedin.  bende yok artık ali sami dedim. taraftarın etkisi yok demedim senin söylediğinin %10u kadardır dedim. kaçan şampiyonlukların sebebi beceriksiz yönetimler ve arsız renklilerin pis oyunlarıdır.
Yahu abi seba ne dedi
1000 oyum olsa hepsini hasana verecem demedi mi?

Biz naaptik gidip serdar bilgili ile baslayan yd ile devam eden fikret orman ile sekillenen sisteme oy vermedik mi?
Belki seba hasan arati isaret etmeseydi adam secilecekti ve cok farkli yerde olacaktik
Mfo uclusu gibi yeminle

Ben hala fikret ormanin tuzukle belirilen suresini doldurmasi gerektigini dusunuyorum istersek kuke duselim, sonucta her sene kupa alan camia degiliz ama tutarli olsun, dediklerini yapsin

Gs baskanindan ozur dilemek bir besiktaslinjn son yapacagi seydir
Yahu catir catir sampiyonluklarini calsam basini hakemleri satin alsam topcularini mahkeme koridorlarinda surundursem hala ozur beklerim gslilerden

Çevrimdışı mylife1903

o dediğin kadar olmasa da 130 var.
130 yoktur abi
Sivasta top sagdan sola atilirken 50cmle ofsayti bozuyor dikkat edersen
Aykusu 130 olan orda ofsaytte birakir onu da 30 milyona alamazsin zaten yuve oynuyor olur

Çevrimdışı tangaz

o dediğin kadar olmasa da 130 var.

bu ülkeye gelen bozuluyor inşallah bozulmaz bu maç rakip duran topta bi yan orta yapacakken bu eliyle hattı gösterip diğer savunmacıları öne 18e doğru çıkarmaya çalışıyordu ama cılız bi denemeydi. pepe de ilk geldiğinde bunu zorluyordu sonra baktı düzelmiyor vazgeçmişti. hep kendime sorarım bizim td.ler neden bunu zorla yaptırmaz die. yaptırn td görmedim henüz şenol aykut fato avcı dahil
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mrred

130 yoktur abi
Aykusu 130 olan orda ofsaytte birakir onu da 30 milyona alamazsin zaten yuve oynuyor olur
İspanyol ve solak alerjisi var sende o yüzden sana ne yapsa beğendiremez ruiz
The great gig in the sky

Çevrimdışı cursedofdragon

Medel'in Bologna'ya transferinde sona gelindi.

Medel için ödenecek bonservis bedeli 2 milyon euro cıvarında.

Medel, Bologna ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak. (Sky Sports)

Çevrimdışı mylife1903

sanırsam mr. naibi
Bu sene sampiyon olunca kupa torenine yonetici de cikartmasin ali naibi
Onu gordugim yerde yedirip icirip gonlunu almazsam adam degilim

Tiransferlerin yaninda yonetici olmamasi ne guzel seydir arkadas
Yakinda basini yemezler insallah

Bu ali naibi konusu 3-4 sene oluyor herhalde raketciyi yaza yaza gundeme getirmistik
Tak duyum gelmisti ukraynada birileri var diye
Necmi abi demisti bi bak bakalim kim falan diye
Ulan araya adam sok falan
Yonetici degil birileri var girustuler cok duzgun adammis diye geri bildirim gelmisti
Necmi abiye dedim baskan falan yokmus biri varmis gorusuyormus
Acayip oyi referans falan cok duzgunmis
Necmi abi gozu kapali ali naibidir demisti
Sonra herifler fakis cekip 30 milyon yuro demisti
Ahahaha hayvan oglu hayvanlar 30 milyon ne lan ayi xoxol
Oyle bi duyum olmustu o gun bugun takip ediyoz insallah altini oymazlar
Ona dokunanin da allah gani gani belasini versin boyu posu devrilsin rahat biraksinlar ali naibiyi
O da tek baskana hesap versin sozunu tutsun dedigini yapsin 30 sene hazir isi var fikret orman sonrasi gelen de dokunmaskn ali naibiye elimizde buyudu bela okurum ona dokunana

Çevrimdışı Ripley

Şu an itibariyle Rafinha bu akşam saat 2200 de oynanacak Barcelona - Real Betis maçında ilk 11 görünüyor. Bazı arkadaşlar çok istiyor onu bize izleyip görelim. Yedekler görünmüyor Vidal ilk 11'de yok belki yedeklerdedir.

Çevrimdışı mrred

Buna da katılmıyorum, şenol güneş elindeki oyunculardan maksimum verimi aldı. Ama Quaresma odaklı bir oyun oynattığı da gerçek. Quaresma ljajic burak  vidadan maksimum verimi aldı.
Yahu geçen sene q7 nin oynamadığı maçlarda seri galibiyet aldı takım. Üst üste 4 mü 5 mi öyle bir şey. Ne zaman o dahil oldu takıma yine top kaybı yine defansif zaafiyet yaşamaya başladık. Yahu futbolu sadece top ayaktayken veya hücum olarak düşünmemek lazım. Topsuz oyun var, taç var , serbest vuruş var, korner var , topun oyunda olmadığı anlar var , topun rakipte olduğu anlar var. Harlem basketbolu vardı eskiden q7 onlardan işte . O harlemciler gösteri şov maçı yaparlardı sirkin başka versiyonu. Q7 tam oraların adamı. Baya da para kazanır. Parayı da çok seviyor zaten kerata gitsin takılsın oralarda işte. Adam topa aşık. Yahu aboubakar maç sonu buna topu zorla vermedi mi iyi hatırlasana. Çabuk unutuyonuz taraftarında hafıza yok ki yönetimin de kurumsal hafıza bekliyon sen de @mylife1903
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2019, 18:43:22 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

İspanyol ve solak alerjisi var sende o yüzden sana ne yapsa beğendiremez ruiz
Solak santrafor alerjisi var bende ispanyol tutmaz diye dusunuyorum ama beyendigim oyuncu da oluyor fazla takilmiyorum ben oyunculara mesela rafinya gelsin hem beraizlyali hem ispanyadan en nefret ettigim bilesenler ama adam sifo mehmetten sonra ozel sevdigim tek oyuncu olabilir gelirse
Yoksa ruiz komsum topragim yahu iyi oyuncu da dedim zaten
Ama abartmaya da gerek sitoper sonucta
Ustelik yakisikli adam bayan taraftara hitap eder
Sonucta super de oynasa 29 tane gol atmayacak
Ispanyola gene de guven olmaz
3 ay sonra payella yapamiyor ahci diye kazan kaldirip ben valensianaya donecem diyebilir

Çevrimdışı mrred

Çok güzel haber 2 milyon üzeri de maaşı vardı.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Medel kötü biri değil, günümüz transfer piyasasında da 2 milyon euro bu adam için fazla değil. Biz kazanırken onlarda kazanmış olacak kesinlikle parasını hakedecek biri olacak. Bize uymasa da onlarda başarılı olur umarım :)

Çevrimdışı Erman1903

Lokum, lokum...

Çevrimdışı mrred

Solak santrafor alerjisi var bende ispanyol tutmaz diye dusunuyorum ama beyendigim oyuncu da oluyor fazla takilmiyorum ben oyunculara mesela rafinya gelsin hem beraizlyali hem ispanyadan en nefret ettigim bilesenler ama adam sifo mehmetten sonra ozel sevdigim tek oyuncu olabilir gelirse
Yoksa ruiz komsum topragim yahu iyi oyuncu da dedim zaten
Ama abartmaya da gerek sitoper sonucta
Ustelik yakisikli adam bayan taraftara hitap eder
Sonucta super de oynasa 29 tane gol atmayacak
Ispanyola gene de guven olmaz
3 ay sonra payella yapamiyor ahci diye kazan kaldirip ben valensianaya donecem diyebilir
Vedatı alamadığımız için o kadar üzülüyorum ki... Adam bağıra bağıra topçuyum diyor ve 25 yaşında solak hem de
Alerjine ilaç olur belki iyi seyret bu sene
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2019, 18:49:45 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Medel kötü biri değil, günümüz transfer piyasasında da 2 milyon euro bu adam için fazla değil. Biz kazanırken onlarda kazanmış olacak kesinlikle parasını hakedecek biri olacak. Bize uymasa da onlarda başarılı olur umarım :)
Yahu adamı 2.5 a aldık zaten  :D Bu net iyi transfer
The great gig in the sky

Çevrimdışı Erman1903

Kesinlikle katılıyorum, maaşı yüksek olmasa 3,5-4 leri görebilirdik. Tam İtalyanların sevdiği tipte bir adam. Koy diamond'a 8 rakibin nefesini kessin.
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2019, 18:49:20 Erman1903 ]

Çevrimdışı tangaz

130 yoktur abi

reis gene kimsenin göremediğini görmüşsün  :claps:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Yahu geçen sene q7 nin oynamadığı maçlarda seri galibiyet aldı takım. Üst üste 4 mü 5 mi öyle bir şey. Ne zaman o dahil oldu takıma yine top kaybı yine defansif zaafiyet yaşamaya başladık. Yahu futbolu sadece top ayaktayken veya hücum olarak düşünmemek lazım. Topsuz oyun var, taç var , serbest vuruş var, korner var , topun oyunda olmadığı anlar var , topun rakipte olduğu anlar var. Harlem basketbolu vardı eskiden q7 onlardan işte . O harlemciler gösteri şov maçı yaparlardı sirkin başka versiyonu. Q7 tam oraların adamı. Baya da para kazanır. Parayı da çok seviyor zaten kerata gitsin takılsın oralarda işte. Adam topa aşık. Yahu aboubakar maç sonu buna topu zorla vermedi mi iyi hatırlasana. Çabuk unutuyonuz taraftarında hafıza yok ki yönetimin de kurumsal hafıza bekliyon sen de @mylife1903

Ben daha geçen atiba ve marcelo ile kavga edişini attım, bir kaç hafta önce de ruizle kavga edişini atmıştı biri. Quaresma oynamamlı diye geçen sene bi tarafımı yırttım, quaresmasız oyun istiyorum diye de yırttım kendimi.Demek istediğim elinde quaresma varken en iyi verimi aldı, aynı zaman da ljajic ve buraktan da alabildiği kadar aldı. Adamın elindeki kadro buydu bu da bir tercihti ama ben diğerini tercih ederdim.

Çevrimdışı mylife1903

reis gene kimsenin göremediğini görmüşsün  :claps:
Abi 2 milyonluk adam sikoda araba alip jaguar konforu beklemem, elestirmem
Sikodayi da astin martinmis gibi anlatamam

Istekler olanaklarla sinirlidir

Çevrimdışı mylife1903

Vedatı alamadığımız için o kadar üzülüyorum ki... Adam bağıra bağıra topçuyum diyor ve 25 yaşında solak hem de
Alerjine ilaç olur belki iyi seyret bu sene
Iyi topcu adam
Alerjime vieri iyi geliyor

Çevrimdışı tangaz

sabah kuşağında o kadar hafızanı tazeliyordum f.orman Q7 ilişkisi hakkında hiç birine ses etmeyen sen mi hafızadan bahsediyor  :lol:

bu arada geçen sene 4-5 maç bu yokken seri galibiyet aldık demişsin geçen sene bunun 4-5 maç üst üste kaçırdıgı dönem yok  :bandit:

Çevrimdışı mrred

Ben daha geçen atiba ve marcelo ile kavga edişini attım, bir kaç hafta önce de ruizle kavga edişini atmıştı biri. Quaresma oynamamlı diye geçen sene bi tarafımı yırttım, quaresmasız oyun istiyorum diye de yırttım kendimi.Demek istediğim elinde quaresma varken en iyi verimi aldı, aynı zaman da ljajic ve buraktan da alabildiği kadar aldı. Adamın elindeki kadro buydu bu da bir tercihti ama ben diğerini tercih ederdim.
q7 den en iyi verimi portekiz teknik direktörü aldı. Son 20 dakikalarda yedekten getirdi ve hep verim aldı.
Biz de elimizde asset bir sürü oyuncu varken gittik q7 nin üstüne oyun kurduk. Bu neresinden bakarsan bak intihar. 50 orta yapıyordu 1 tanesi asist oluyordu. Savunmadaki ciddiyetsizlik ve konsantrasyon düşüklüğü falan bunları saymıyorum. Q7 nin güya isabetli ortaları için takım yavaş yavaş eridi bitti kül oldu. Verim dediğin öyle olmaz
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

sabah kuşağında o kadar hafızanı tazeliyordum f.orman Q7 ilişkisi hakkında hiç birine ses etmeyen sen mi hafızadan bahsediyor  :lol:

bu arada geçen sene 4-5 maç bu yokken seri galibiyet aldık demişsin geçen sene bunun 4-5 maç üst üste kaçırdıgı dönem yok  :bandit:
Yahu Cenk , Mario Gomez , Gökhan Töre, Talisca , Sosa, Marcelo, Rodolfho, Adriano, Babel, Aboubakar, Beck, Fabri bunlarla da ben seni tazeleyim abi. Çayım da taze gel istersen ikram edeyim
The great gig in the sky