2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 86 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4285065 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı cursedofdragon

isteriz isteriz daha fazlaı isteriz :D

@mrred 

Çevrimdışı mrred

Bu tarz paylaşımları çok seviyorum. @38life ve @mrred sizden daha çok bu tarz şeyler görmek istiyoruz  :lol:
İnternetten bulduklarımı atıyorum yaw benim de bir şey bildiğim yok :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı caner.eryigit

Yaprak kımıldamıyor bugün hayırdır yok mu haberler gelenler gelmiyormu? Gidenler gitmiyormu?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yaprak kımıldamıyor bugün hayırdır yok mu haberler gelenler gelmiyormu? Gidenler gitmiyormu?

Akşamdan sonra akıyor haberler ve duyumlar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Transferler geç olması dışında yerli yerinde. Baya modern dusunulerek yapılmış gözüküyor. Karius iyi ısık verdi. Aradığımız gibi bir 6 ve 9 alırsak ligin favorilerindeniz karamsar bakmayalım. Gs bu sene mantar, fb ise hakemler olmazsa o kadro, td, başkanla başarılı olamaz şu an pembe rüyalar goruyorlar.

ffp bile yokken lig başladıkdan sonrasına sarkan transferleri iyi bulabiliriz (oyuncu özellikleri bakımından) ama bu planlı programlı yapmaz bunu. rebocho boyd daglıs ruiz dörtlüsü kamp başlamadan 10-15gün önce bitirilmesi gereken isimlerdir. ancak premier ligden yapılacak transferler bu günlere sarkmışsa laf etmem onun nedeni de takımlarında rotasyon dışına düşenlerin fırsatını kovalamaktır ama bu isimlerin bile çok önceden filtrelenip tıpkı nkudu gibi geçen hafta getirilmesi gerekirdi.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Burada videoları paylaşıldı. Koşabiliyor abi en azından sana o kadarını diyim  :D
Caner koşamıyor ve dönemiyor

3-5 dakikalık iyi yönlerin derlendiği vidyolar mı? hımm, evet iyi o zaman  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Ruiz topu keserken bile çevre kontrolüne dikkat ediyor. Bu adam bize seviye atlatcak çok belli. Kadife ayakları var yumuşacık :icool:

gs fb stoperleri bunu yapsalar 6 yıl konuşurlar, elin kazma stoperleri luyindama ve o diğerini bile 3 ay konuştular. Mükkemel stoper falan diye gördük. 30 yaş üstü alıcaksan da böyle kaptan lider adamlar alıcaksın. Kesinlikle bölgelerine hem liderlik yapıp, hem de çağ atlatıyorlar.

Çevrimdışı tangaz

atımcılar, şey pardon duyumcular gündüz yatıp akşam yazıyorlar  :evillol:

Çevrimdışı Arthur Dayne

Bir sosyalkartal vardı neşemiz,onu da küstürdün.Duyuma hasret kaldık  :lol:

Çevrimdışı Erman1903

ffp bile yokken lig başladıkdan sonrasına sarkan transferleri iyi bulabiliriz (oyuncu özellikleri bakımından) ama bu planlı programlı yapmaz bunu. rebocho boyd daglıs ruiz dörtlüsü kamp başlamadan 10-15gün önce bitirilmesi gereken isimlerdir. ancak premier ligden yapılacak transferler bu günlere sarkmışsa laf etmem onun nedeni de takımlarında rotasyon dışına düşenlerin fırsatını kovalamaktır ama bu isimlerin bile çok önceden filtrelenip tıpkı nkudu gibi geçen hafta getirilmesi gerekirdi.

Hocam doğru diyorsun da bu gözler ne transferler gördü en azından alınan isimler belli bir düşünce tarzının urunu önceki donemlere gore. Gecikmenin ana sebebi bence sol stoper. Ruizi bulamasaydık bi 5,6M verecektik o yüzden bekledik.

Tabii ki değil ben hiçbir oyuncuyu silme taraftarı değilim. Gs, fb de bir Caner bile yok. Bir suredir kafa yapısı dolayısıyla kotu oynuyordu, şunun 3 de birini vermemişti demek ki isteyince oluyor. Hoca Caner'i oynatarak doğruyu yaptı ve duble hatta triple kazandı. Hem maç, hem oyuncu , Rebocho da hırslanacaktır. Ama bu performans farkı teknik taktikten çok işin oraya gelmesi ve oynaması gerekmesi dolayısıyla oldu. onu demek istiyorum.

Quaresmanın sol tarafta oynatılması bana göre bir fanteziden ibaret. Sağ tarafta çizgide oynatılması gereken bir adam, aksi pozisyonlarda, ortaları değerlendiremeyecek adamlarla oynatılıyorsa suçlamam. 20 senedir aynı olan bir oyuncu, adama sorarlar ne yapmasını bekledi diye

Bazen biz kendi oyuncularımızı fazla gömüyoruz. Caner dediğin adam şuan da fenerde de gsdede çok rahat 11 oynar. Nagatomonun halini görüyoruz adamlar dirarla falan sol bek çıkıyorlar. Ayrıca kafa yapısıyla değil, doğru taktikle öne çıktı yoksa caner bildiğimiz aynı caner. Yine eski görevlerini versen yine eskisi gibi oynar, şuan da mükkemel oynamıyor sadece bir ortalama standart yakaladı ki bu bizim yedek sol bek için gereken şeydi. Hoca hem caneri hem de taktiksel bakımından daha çok katkı sağlayacağı için oynattı bence.Çünkü caner 3 aydan beri hocanın videolarını izleyip mentalitesini az çok anlamış biri.

Quaresma zaten hocanın hiç bir zaman istemediği biriydi. Açın izleyin doğru taktik programlarını veya bizi yendiğini anlattığı programları. Quaresmayı konuşuyor hep. Quaresma onun taktiği için tersti, ama ayrılması için söylendi o da bekledi bir şeyler yaptırmaya çalıştı, çünkü sağ tarafta asla uymazdı solda belki deniyebilirim dedi. Zaten her an gidecek diye bekliyordu ama quaresma bey gitmek istememiştir artık son çare olarak bunu yapmışlardır. Birde bu forumda ne saygısızlık falan diyenler oldu inanamadım, bu adamı daha ilk gün gönderecektin parasını verip.

Çevrimdışı tangaz

Bir sosyalkartal vardı neşemiz,onu da küstürdün.Duyuma hasret kaldık  :lol:

şunun şurasında ara transfer dönemine 15 hafta kaldı göz açıp kapanıncaya geçer o zaman hasret giderirsiniz  :evillol:

Daha mükkemeli yapılabilirdi abi buna katılıyorum evet. Geç kaldığına da katılıyorum buna herkes katılıyor. Benim demek istediğim şey profil belli bu sefer, ofansif ortasaha diye bi asistçi bir sonraki sene düşeş diye forvet özellikli olan gelmiyor. Yani az çok profil belli, bir düşünce var, bir plan hedef var. Yaşı genç alıp maaşı da düşük alıp satarken zorlanmamak gibi. Ya da 30 yaş üstü de olsa liderlik yapıcak cuk diye oturacak transfer. Bu bir gelişmedir, yeterli midir değil midir bu tartışılır, ama bir plan program dahilinde yapıldığı kesin, benim anlatmak istediğim o.

Çevrimdışı mrred

3-5 dakikalık iyi yönlerin derlendiği vidyolar mı? hımm, evet iyi o zaman  :bandit:
İstatistikleri de paylasildi karsilastirmalar da yapildi baya dokumantasyon bilgi paylasildi aynini ruizde de yaptik ve o kisimlari kacirdin sanirim. Abi ne zor adamsin devamli bir sey acikliyoruz sana forumca :lol:
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

Hocam doğru diyorsun da bu gözler ne transferler gördü en azından alınan isimler belli bir düşünce tarzının urunu önceki donemlere gore. Gecikmenin ana sebebi bence sol stoper. Ruizi bulamasaydık bi 5,6M verecektik o yüzden bekledik.

tamam hepsine kabul ve buna ölümü görüp sıtmaya razı olmak diyorum.

kendi içerisinde iyi denebilecek eylemleri planlı programlı hep böyle olsaydık 30-40 şampiyonluğumuz olurdu die değerlendirmek benim doğrularıma göre doğru değil . :ok:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Benim modum bu: "Duyuma inanma, duyumsuz kalma."

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

İstatistikleri de paylasildi karsilastirmalar da yapildi baya dokumantasyon bilgi paylasildi aynini ruizde de yaptik ve o kisimlari kacirdin sanirim. Abi ne zor adamsin devamli bir sey acikliyoruz sana forumca :lol:

yoo hiç bir şeyi kaçırmadım ama belki sadece 2-3 üye dışında kimsenin adamı tanıdığı ettiği yoktur hatta forumun en az yarısı adını ilk defa transfer olunca duymuştur sonra hoca oynatmayınca vay nie böle vay nie şöle savunması canerden iyidir söylemin mesela yeryüzündeki tüm sol beklerin savunması canerden iyidir düzeyinde  :D ve adama sanki juveden geldiği muamelesi yapılıyor altı üstü lig2ye düşen takımdan geldi. inşallah iyi çıkar.

zor olma konusuna gelince sıradana alışkın olmayınca insanın sıra dışını kovalaması doğal  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Benim modum bu: "Duyuma inanma, duyumsuz kalma."

sana laf yok mustafa çok emek verdin bu yaz, hepimiz çoğu atımı  :evillol: senden duyduk  :claps:

Çevrimiçi levitate

Ruiz topu keserken bile çevre kontrolüne dikkat ediyor. Bu adam bize seviye atlatcak çok belli. Kadife ayakları var yumuşacık :icool:
adamın iq 200000
bipbipbupbup

tamam hepsine kabul ve buna ölümü görüp sıtmaya razı olmak diyorum.

kendi içerisinde iyi denebilecek eylemleri planlı programlı hep böyle olsaydık 30-40 şampiyonluğumuz olurdu die değerlendirmek benim doğrularıma göre doğru değil . :ok:

30-40 şampiyonluğu taraftar profilinden bahsederek söyledim, yıl olmuş 2019 hala Quaresma canımızın için efsane diyen insanlar var. Avcı gitsin falan diyen var ve isimlerden bağımsız dedim ve hala dediğimin arkasındayım. Başarı düzen plan program içerisinde gelir ve sabır gerektirir. Bizim taraftar profili değişse şuan 6 yıldızımı takmıştık.

Çevrimdışı caner.eryigit

Akşamı bekleyelim o zaman

Çevrimdışı mrred

adamın iq 200000
Altyapisi ispanya normal.
Tabi kullanmayi bilene
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

victor savunma patronluğunu gözü kapalı teslim edebileceğin bir profil. victorun 6 no versiyonu lazım bize.

Çevrimdışı Erman1903

Bazen biz kendi oyuncularımızı fazla gömüyoruz. Caner dediğin adam şuan da fenerde de gsdede çok rahat 11 oynar. Nagatomonun halini görüyoruz adamlar dirarla falan sol bek çıkıyorlar. Ayrıca kafa yapısıyla değil, doğru taktikle öne çıktı yoksa caner bildiğimiz aynı caner. Yine eski görevlerini versen yine eskisi gibi oynar, şuan da mükkemel oynamıyor sadece bir ortalama standart yakaladı ki bu bizim yedek sol bek için gereken şeydi. Hoca hem caneri hem de taktiksel bakımından daha çok katkı sağlayacağı için oynattı bence.Çünkü caner 3 aydan beri hocanın videolarını izleyip mentalitesini az çok anlamış biri.

Quaresma zaten hocanın hiç bir zaman istemediği biriydi. Açın izleyin doğru taktik programlarını veya bizi yendiğini anlattığı programları. Quaresmayı konuşuyor hep. Quaresma onun taktiği için tersti, ama ayrılması için söylendi o da bekledi bir şeyler yaptırmaya çalıştı, çünkü sağ tarafta asla uymazdı solda belki deniyebilirim dedi. Zaten her an gidecek diye bekliyordu ama quaresma bey gitmek istememiştir artık son çare olarak bunu yapmışlardır. Birde bu forumda ne saygısızlık falan diyenler oldu inanamadım, bu adamı daha ilk gün gönderecektin parasını verip.

Oyuncunun başka biri olacak hali yok ama Bir gol bir asistle oynadı. Bildiğimiz Caner ama performansı yüksekti. Bildiğimiz halinin iyisini veriyorsa bu taktikten çok dana-kuyruk ilişkisiyle alakalı. İnsan böyle durumlarda devamlı yapamadığı refleksleri gosterebilen bir canlı. Ben Quaresmayı yonetememe işinde muhattapların ne yaptığına da bakarım. Çünkü kendisi hala bir çocuk adam. Verim almasını bilen alır, alamıyorsan da doru düzgün göndereceksin. Adam böyle bir şey söylediler şimdi bana diyor.