Tabii ki değil ben hiçbir oyuncuyu silme taraftarı değilim. Gs, fb de bir Caner bile yok. Bir suredir kafa yapısı dolayısıyla kotu oynuyordu, şunun 3 de birini vermemişti demek ki isteyince oluyor. Hoca Caner'i oynatarak doğruyu yaptı ve duble hatta triple kazandı. Hem maç, hem oyuncu , Rebocho da hırslanacaktır. Ama bu performans farkı teknik taktikten çok işin oraya gelmesi ve oynaması gerekmesi dolayısıyla oldu. onu demek istiyorum.
Quaresmanın sol tarafta oynatılması bana göre bir fanteziden ibaret. Sağ tarafta çizgide oynatılması gereken bir adam, aksi pozisyonlarda, ortaları değerlendiremeyecek adamlarla oynatılıyorsa suçlamam. 20 senedir aynı olan bir oyuncu, adama sorarlar ne yapmasını bekledi diye
Bazen biz kendi oyuncularımızı fazla gömüyoruz. Caner dediğin adam şuan da fenerde de gsdede çok rahat 11 oynar. Nagatomonun halini görüyoruz adamlar dirarla falan sol bek çıkıyorlar. Ayrıca kafa yapısıyla değil, doğru taktikle öne çıktı yoksa caner bildiğimiz aynı caner. Yine eski görevlerini versen yine eskisi gibi oynar, şuan da mükkemel oynamıyor sadece bir ortalama standart yakaladı ki bu bizim yedek sol bek için gereken şeydi. Hoca hem caneri hem de taktiksel bakımından daha çok katkı sağlayacağı için oynattı bence.Çünkü caner 3 aydan beri hocanın videolarını izleyip mentalitesini az çok anlamış biri.
Quaresma zaten hocanın hiç bir zaman istemediği biriydi. Açın izleyin doğru taktik programlarını veya bizi yendiğini anlattığı programları. Quaresmayı konuşuyor hep. Quaresma onun taktiği için tersti, ama ayrılması için söylendi o da bekledi bir şeyler yaptırmaya çalıştı, çünkü sağ tarafta asla uymazdı solda belki deniyebilirim dedi. Zaten her an gidecek diye bekliyordu ama quaresma bey gitmek istememiştir artık son çare olarak bunu yapmışlardır. Birde bu forumda ne saygısızlık falan diyenler oldu inanamadım, bu adamı daha ilk gün gönderecektin parasını verip.