Abicim öyle ya da böyle oyuncunun kullanılacağı bölümler maçlar ve bölgeler var.Total bakmak lazım. Oyuncuyu tamamen silmek doğru değil. Uyum sağlamaya çalışıyor en azından defans kötü tabiki fakat onu takım bu maçta tolere etti. Her maçın taktiği farklı olur. Rebochoyu da kullandığı zamanlar olacak. Canerin dikine pasları başarılıydı bu maç özelinde. Sivas maçında da bunları yaptı. Hoca bence q7 taktiğe uyum sağlasa ya da onun takıma verdiği zararları minimuma indirecek dizilişi yapabilseydi onu da oynatırdı. Demekki bunu yapabileceğine inanmamış. Sivas maçında yediğimiz ilk gol direk q7 nin hatası adamda defansta taktik disiplin yok . Sorun orada zaten
Tabii ki değil ben hiçbir oyuncuyu silme taraftarı değilim. Gs, fb de bir Caner bile yok. Bir suredir kafa yapısı dolayısıyla kotu oynuyordu, şunun 3 de birini vermemişti demek ki isteyince oluyor. Hoca Caner'i oynatarak doğruyu yaptı ve duble hatta triple kazandı. Hem maç, hem oyuncu , Rebocho da hırslanacaktır. Ama bu performans farkı teknik taktikten çok işin oraya gelmesi ve oynaması gerekmesi dolayısıyla oldu. onu demek istiyorum.
Quaresmanın sol tarafta oynatılması bana göre bir fanteziden ibaret. Sağ tarafta çizgide oynatılması gereken bir adam, aksi pozisyonlarda, ortaları değerlendiremeyecek adamlarla oynatılıyorsa suçlamam. 20 senedir aynı olan bir oyuncu, adama sorarlar ne yapmasını bekledi diye