2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 77 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4286123 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı mrred

Burada canerin sahte bek rolü daha belirgin.

The great gig in the sky

Çevrimdışı mellfred

ben zaten performanstan bağımsız yorum yapıyorum iyidir kötüdür zararlıdır onlar ayrı konular.

adam kampa gelmiş herkes sakatlanırken o en iyi idmanı yapmış lig başlamış 2. maç bitmiş transferin kapanmasına 1 hafta kalmış kadro dışısın demek çok çiğ hareketler. sene sonu adama seneye bizle değilsin deyip transfer olmasını beklemek daha mantıklı olurdu. adamı nie kampa aldık nie hazırlık maçlarında oynattık nie lige onla başladık? onla o kadar vakit geçireceğimize mevkideki diğer oyuncuları oynatıp sistemi oturtmaya çalışsaydık daha doğru olurdu neresinden baksan yanlış tutarsız buram buram amatörce eylemler. işin uluslararası negatif PR yönüne hiç girmiyorum bile.
YüZde yüz katılıyorum
ne hoca dün geldi ne oyuncu
sezon sonu takım bak denmeliydi

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Şöyle planlı programlı bir transfer dönemi geçirmeyeli ne kadar uzun zaman olmuş ya. Hocamızın kıymetini bilelim, Quaresmayı öyle körü körüne savunacaklarına ilk sene Avcıyı savunsalar yani bu kafada bir taraftarımız olsa, şuan 30-40 şampiyonluğumuz vardı. (Mentalite farkı isimlere takılmayın)

Çevrimdışı mrred

En belirgin bu fotoda. Bilmeyen arkadaşlar için söylüyorum. Ademin durduğu alana half space deniliyor. Türkçesi tam olarak yok. Kabaca o alanı şöyle tarif edebiliriz rakip savunmanın 4 lü oynadığını hayal edersek bek ile stoper arasındaki boşluğa half space diyorlar. Ben de geçen sene öğrendim  :lol: Bu alanda dönüyor mevzu. Olay bu alandaki hareketli oyuncuya topu güzelce yollayabilecek organizsyonu ve saha dizilimini yapmak. Top bu alanda ljajic veya oğuzhana geldiğinde hücum tehlikeli hale gelmeye başlıyor
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

YüZde yüz katılıyorum
ne hoca dün geldi ne oyuncu
sezon sonu takım bak denmeliydi

hocaya da haksızlık
adam zaten onlarca şeyle uğraşıyor birde Q ie uğraştı idmanlarda kampda onla kaybedeceği vakte başka oyuncularla ilgilenir oynatır sistemi oturtmaya çalışırdı.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mrred

Bu fotoda half space bölgesi daha belirgin. Bu sefer sağ içte oğuzhan var half space bölgesine yerleşmiş lensin hemen önünde
The great gig in the sky

Çevrimdışı Erman1903

Rol oyuncunun o dizilimlerde gözüken pozisyonunu, adlandırılan numarayı değiştirmiyor. Pozisyonlar için bir suru rol var, uğraşılmaz yoksa onunla 🙂
Caner'i biraz tanıyorsak iyi oynamasının baş sebebi bu maç duserse Rebocho'nun oynayacak olması. Hoca baştan beri ona aynı taktığı veriyordur. 
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2019, 14:48:28 Erman1903 ]

Çevrimdışı tangaz

Şöyle planlı programlı bir transfer dönemi geçirmeyeli ne kadar uzun zaman olmuş ya. Hocamızın kıymetini bilelim, Quaresmayı öyle körü körüne savunacaklarına ilk sene Avcıyı savunsalar yani bu kafada bir taraftarımız olsa, şuan 30-40 şampiyonluğumuz vardı. (Mentalite farkı isimlere takılmayın)

lig başlamış 2.hafta bitmiş, 6 yok 9 yok 1 yok  yedek 4-5 yok ve planlı programlı transfer dönemi olarak değerlendiriyorsun  :alala:

abicim mümkünse plan program yapacağımız zaman rapor al git evde dinlen sen  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Rol oyuncunun o dizilimlerde gözüken pozisyonunu, adlandırılan numarayı değiştirmiyor. Pozisyonlar için bir suru rol var, uğraşılmaz yoksa onunla 🙂
Caner'i biraz tanıyorsak iyi oynamasının baş sebebi bu maç duserse Rebocho'nun oynayacak olması. Hoca baştan beri ona aynı taktığı veriyordur.

orası öyle elbette ama ya rebocho canerin de gerisindeyse ve hoca bu nedenle caneri oynatıyorsa :fkr:

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

lig başlamış 2.hafta bitmiş, 6 yok 9 yok 1 yok  yedek 4-5 yok ve planlı programlı transfer dönemi olarak değerlendiriyorsun  :alala:

Zaman bakımından demiyorum, en azından ne istediğimiz belli, taktik belli. Gidip bir sene ofansif ortasahayla oynayıp bir sonraki sene talisca almıyoruz.Ondan bahsediyorum.
Edit:Bir de içi geçmiş, sırf yıldız falan diye de transfer yapmıyoruz. Gidip bir ajax gibi transfer dönemi bekliyorsan abi sen bence uçak bileti al hollandaya git  :lol: En azından bir adım bir ilerleme var, yanlış nasıl eleştiriliyorsa doğrular da söylenmeli.
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2019, 14:56:52 Sir Alex Ferguson ]

Çevrimdışı mrred

Bu fotoda da gökhanın bek oyuncusu gibi değil stoper gibi yerleşimi var. Ayrıca Vida topu sağ kanada atarken takımın yerleşimi görünüyor. Rakip savunmanın dengesini bozmak için kanat oyuncuları çizgiye basmışlar fotoda görünmüyor orada lens var. Göztepeli bir oyuncu ruizi tutuyor vidayı sanki bilerek boş bırakmışlar. Sanki topu onun kullanmasını istiyorlar ama verdiği bu pas başarılı . Kanattan oyun kuruyoruz bu sefer de. Fakat topu çok fazla dürttüğümüz için rakip savunmanın dengesi bozulmuyor...
The great gig in the sky

Çevrimdışı Erman1903

orası öyle elbette ama ya rebocho canerin de gerisindeyse ve hoca bu nedenle caneri oynatıyorsa :fkr:

Rebocho hem iyi karakter hem iyi futbolcu hocam endişen olmasın. Apo hoca defansımız her ne kadar iyi olmasada oynayanları kesmek istemedi. Bu maç yenilseydik Rebocho da Douglasda önümüzdeki maça kadroda olacaktı. Bence risk aldı ve kazandı. Çünkü yeniler oynasa ve kaybetsek duble kotu olacaktı.

Rebochonun tek dezavantajı boy.

Çevrimdışı mrred

Abicim öyle ya da böyle oyuncunun kullanılacağı bölümler maçlar ve bölgeler var.Total bakmak lazım. Oyuncuyu tamamen silmek doğru değil. Uyum sağlamaya çalışıyor en azından defans kötü tabiki fakat onu takım bu maçta tolere etti. Her maçın taktiği farklı olur. Rebochoyu da kullandığı zamanlar olacak. Canerin dikine pasları başarılıydı bu maç özelinde. Sivas maçında da bunları yaptı. Hoca bence q7 taktiğe uyum sağlasa ya da onun takıma verdiği zararları minimuma indirecek dizilişi yapabilseydi onu da oynatırdı. Demekki bunu yapabileceğine inanmamış. Sivas maçında yediğimiz ilk gol direk q7 nin hatası adamda defansta taktik disiplin yok . Sorun orada zaten
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2019, 15:10:14 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

Rebocho hem iyi karakter hem iyi futbolcu hocam endişen olmasın. Apo hoca defansımız her ne kadar iyi olmasada oynayanları kesmek istemedi. Bu maç yenilseydik Rebocho da Douglasda önümüzdeki maça kadroda olacaktı. Bence risk aldı ve kazandı. Çünkü yeniler oynasa ve kaybetsek duble kotu olacaktı.

Rebochonun tek dezavantajı boy.

inşallah iyi çıkar ben oyuncuyu hiç tanımıyorum o nedenle kaygılıyım sadece

Çevrimdışı mrred

Bence gerisinde olduğu için değil. Bu maç özelinde caner'i o profile daha uygun görmüş olabilir. Rakip takımın sağ kanat ve sağ bekini ya da saha dizilimini analiz etmişlerdir ve canerin çok zaafiyet yaratmayacağına karar vermişlerdir. Herkes unutuyor ama canerin sol ayağı iyi güzel pas atabiliyor. Bu maçta bir kaç kez yaptı
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

inşallah iyi çıkar ben oyuncuyu hiç tanımıyorum o nedenle kaygılıyım sadece
Defansta her türlü iyi Caner'den  hücumda da temposu var.
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

Bence gerisinde olduğu için değil. Bu maç özelinde caner'i o profile daha uygun görmüş olabilir. Rakip takımın sağ kanat ve sağ bekini ya da saha dizilimini analiz etmişlerdir ve canerin çok zaafiyet yaratmayacağına karar vermişlerdir. Herkes unutuyor ama canerin sol ayağı iyi güzel pas atabiliyor. Bu maçta bir kaç kez yaptı

ben caneri gömenlerden değilim zaten adamın aşili kopardıkdan sonra geri gittiğini düşünüyorum yoksa caner gayet iyi bir oyuncuydu. yapılan transferlerin tümünün eldekilerden önde olması temennisi ile şeediyorum.

Çevrimdışı tangaz

Defansta her türlü iyi Caner'den  hücumda da temposu var.

bu denli iddialı cümle kuranların acaba kaçı rebochonun 1 tam 90 dk.sını izlemiştir cidden merak ediyorum  :icool:

Çevrimdışı mrred

bu denli iddialı cümle kuranların acaba kaçı rebochonun 1 tam 90 dk.sını izlemiştir cidden merak ediyorum  :icool:
Burada videoları paylaşıldı. Koşabiliyor abi en azından sana o kadarını diyim  :D
Caner koşamıyor ve dönemiyor
The great gig in the sky

Çevrimdışı Erman1903

Transferler geç olması dışında yerli yerinde. Baya modern dusunulerek yapılmış gözüküyor. Karius iyi ısık verdi. Aradığımız gibi bir 6 ve 9 alırsak ligin favorilerindeniz karamsar bakmayalım. Gs bu sene mantar, fb ise hakemler olmazsa o kadro, td, başkanla başarılı olamaz şu an pembe rüyalar goruyorlar.

Çevrimdışı mrred

Transferler geç olması dışında yerli yerinde. Baya modern dusunulerek yapılmış gözüküyor. Karius iyi ısık verdi. Aradığımız gibi bir 6 ve 9 alırsak ligin favorilerindeniz karamsar bakmayalım. Gs bu sene mantar, fb ise hakemler olmazsa o kadro, td, başkanla başarılı olamaz şu an pembe rüyalar goruyorlar.
Katılıyorum
The great gig in the sky

Çevrimdışı Arthur Dayne

Bu fotoda da gökhanın bek oyuncusu gibi değil stoper gibi yerleşimi var. Ayrıca Vida topu sağ kanada atarken takımın yerleşimi görünüyor. Rakip savunmanın dengesini bozmak için kanat oyuncuları çizgiye basmışlar fotoda görünmüyor orada lens var. Göztepeli bir oyuncu ruizi tutuyor vidayı sanki bilerek boş bırakmışlar. Sanki topu onun kullanmasını istiyorlar ama verdiği bu pas başarılı . Kanattan oyun kuruyoruz bu sefer de. Fakat topu çok fazla dürttüğümüz için rakip savunmanın dengesi bozulmuyor...
Bu tarz paylaşımları çok seviyorum. @38life ve @mrred sizden daha çok bu tarz şeyler görmek istiyoruz  :lol:

Çevrimdışı mrred

https://twitter.com/chefanalysis/status/1165578645072744450?s=19

maşallah
Ruiz topu keserken bile çevre kontrolüne dikkat ediyor. Bu adam bize seviye atlatcak çok belli. Kadife ayakları var yumuşacık :icool:
The great gig in the sky

Çevrimdışı Erman1903

Abicim öyle ya da böyle oyuncunun kullanılacağı bölümler maçlar ve bölgeler var.Total bakmak lazım. Oyuncuyu tamamen silmek doğru değil. Uyum sağlamaya çalışıyor en azından defans kötü tabiki fakat onu takım bu maçta tolere etti. Her maçın taktiği farklı olur. Rebochoyu da kullandığı zamanlar olacak. Canerin dikine pasları başarılıydı bu maç özelinde. Sivas maçında da bunları yaptı. Hoca bence q7 taktiğe uyum sağlasa ya da onun takıma verdiği zararları minimuma indirecek dizilişi yapabilseydi onu da oynatırdı. Demekki bunu yapabileceğine inanmamış. Sivas maçında yediğimiz ilk gol direk q7 nin hatası adamda defansta taktik disiplin yok . Sorun orada zaten

Tabii ki değil ben hiçbir oyuncuyu silme taraftarı değilim. Gs, fb de bir Caner bile yok. Bir suredir kafa yapısı dolayısıyla kotu oynuyordu, şunun 3 de birini vermemişti demek ki isteyince oluyor. Hoca Caner'i oynatarak doğruyu yaptı ve duble hatta triple kazandı. Hem maç, hem oyuncu , Rebocho da hırslanacaktır. Ama bu performans farkı teknik taktikten çok işin oraya gelmesi ve oynaması gerekmesi dolayısıyla oldu. onu demek istiyorum.

Quaresmanın sol tarafta oynatılması bana göre bir fanteziden ibaret. Sağ tarafta çizgide oynatılması gereken bir adam, aksi pozisyonlarda, ortaları değerlendiremeyecek adamlarla oynatılıyorsa suçlamam. 20 senedir aynı olan bir oyuncu, adama sorarlar ne yapmasını bekledi diye