ben zaten performanstan bağımsız yorum yapıyorum iyidir kötüdür zararlıdır onlar ayrı konular.
adam kampa gelmiş herkes sakatlanırken o en iyi idmanı yapmış lig başlamış 2. maç bitmiş transferin kapanmasına 1 hafta kalmış kadro dışısın demek çok çiğ hareketler. sene sonu adama seneye bizle değilsin deyip transfer olmasını beklemek daha mantıklı olurdu. adamı nie kampa aldık nie hazırlık maçlarında oynattık nie lige onla başladık? onla o kadar vakit geçireceğimize mevkideki diğer oyuncuları oynatıp sistemi oturtmaya çalışsaydık daha doğru olurdu neresinden baksan yanlış tutarsız buram buram amatörce eylemler. işin uluslararası negatif PR yönüne hiç girmiyorum bile.
Yine başladık, adam kampa gelmişmiş abi gelecek tabi bu adam para almıyor mu bunun için. Dünyanın en sorunlu adamı balotelli de idmana geliyor. En iyi idmanı yapması da işi. Bu adam sadece antreman için mi burda önemli olan maç kısmı maçta kaç kere tınlamadı kırmızı yedi ve neler yaptı. Kendini hep Beşiktaştan yüksekte gördü. Adama sene başı bizle değilsin demediklerini nerden biliyorsun abi ??? Dediler ama gitmemiştir bunlarda bekleyelim son günlere kadar demiştir, hoca da parlatmak ve yokluktan dolayı oynatmıştır. Belki gitmeyecem falan diyip tehdit etmiştir başkanı nerden biliyoruz bunları ??? Bu adam sürreya abiye yaptıkları, bize yaptıkları çok mu profesyonelce ??? Bu kulüpte hakketiğinden fazla değer bile gördü, bu bile lüks ona. Adamı kampa vs alma sebebimiz de gideceği takıma hazır gitsin, satılma ihtimali artsın diye, burda bile transferden bahsedilirken adam hazır gelsin kampta yedi falan deniliyor. İşin uluslararası negatif şeyi falan yok, bugün her futbolcu kulübünde kadro dışı kalabiliyor ne alakası var bunun onla abi ???