2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 89 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4288172 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı mrred

biz gene de bir VAR incelemesi alalım kafalarda soru işareti kalmasın :D
Bak orada gülmüşüm goy goy yapmışım yani.
Tamam yine de gol olsun . Sen haklısın. Ne de olsa mahalle maçında taşın üstünden geçen topu gol sayan beşiktaşlılardanız biz @MURAT
 :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

Mübalağa ve teşbihi beliğ yaptık yahu edebiyatın zayıf abi :D
Bir spikerin hangi takımlı olduğunu bilmemekle futbol ve saha içini bilmemenin ne ilgisi var  :D Dönerci ve inşaatçının futbolu bildiği yerde herkes futbolu bilir :D
Adam bizim futbolcumuzla ilgili çok güzel bir benzetme yaptı açıp açıp tekrar dinliyorum. Fırtına gibi dedi. Çok içten söylediği için Beşiktaşlı sandım

Transferi dönemi devam ederken q7 nin kontratını fesih etmek enayilik olur. Transfer dönemi kapanır baktık ki kimse istemiyor karşılıklı anlaşarak fesih ederiz.
Ayrıca adamın taaa geçen sene kadro dışı kalması gerekiyordu geç kalınmış bir tasarruf.

edebiyatım iyi değildir laf kalabalığı yaparak tezlerimi ortaya dökmem sayısal verilerden reel bilimlerden faydalanırım arşivlerde sağ olsun bu konuda destekçimdir  :bandit:

adamın bugün kadro dışı bırakılması değil 2017de kontratının uzatılmaması doğru karardı.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Gönderiliş şekli neden yanlış izah edebilir misin ?
Olasılık ve alternatifleri tek tek değerlendirelim
alenin ne dediğinden ne yaptıgından bize ne konumuz alen değil q7 ve gönderilişi değil gönderiliş şekli bence yanlış.
Gereksiz uzatmışsınız, 2 Eylül'e kadar takım bulamazsa sözleşmesi feshedilecek zaten.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

ben zaten performanstan bağımsız yorum yapıyorum iyidir kötüdür zararlıdır onlar ayrı konular.

adam kampa gelmiş herkes sakatlanırken o en iyi idmanı yapmış lig başlamış 2. maç bitmiş transferin kapanmasına 1 hafta kalmış kadro dışısın demek çok çiğ hareketler. sene sonu adama seneye bizle değilsin deyip transfer olmasını beklemek daha mantıklı olurdu. adamı nie kampa aldık nie hazırlık maçlarında oynattık nie lige onla başladık? onla o kadar vakit geçireceğimize mevkideki diğer oyuncuları oynatıp sistemi oturtmaya çalışsaydık daha doğru olurdu neresinden baksan yanlış tutarsız buram buram amatörce eylemler. işin uluslararası negatif PR yönüne hiç girmiyorum bile.

Yine başladık, adam kampa gelmişmiş abi gelecek tabi bu adam para almıyor mu bunun için. Dünyanın en sorunlu adamı balotelli de idmana geliyor. En iyi idmanı yapması da işi. Bu adam sadece antreman için mi burda önemli olan maç kısmı maçta kaç kere tınlamadı kırmızı yedi ve neler yaptı. Kendini hep Beşiktaştan yüksekte gördü. Adama sene başı bizle değilsin demediklerini nerden biliyorsun abi ??? Dediler ama gitmemiştir bunlarda bekleyelim son günlere kadar demiştir, hoca da parlatmak ve yokluktan dolayı oynatmıştır. Belki gitmeyecem falan diyip tehdit etmiştir başkanı nerden biliyoruz bunları ??? Bu adam sürreya abiye yaptıkları, bize yaptıkları çok mu profesyonelce ??? Bu kulüpte hakketiğinden fazla değer bile gördü, bu bile lüks ona. Adamı kampa vs alma sebebimiz de gideceği takıma hazır gitsin, satılma ihtimali artsın diye, burda bile transferden bahsedilirken adam hazır gelsin kampta yedi falan deniliyor. İşin uluslararası negatif şeyi falan yok, bugün her futbolcu kulübünde kadro dışı kalabiliyor ne alakası var bunun onla abi ???

Çevrimdışı Dr.Zeck

Cok takilmamak lazim kadro disi olayina gec alinmis bi karar amazararin neresinden donersen kardir.. ben sevindim bu kararin alinmasina belki de anlasmaya calismislardir olayin icerigini bilmiyoruz belkide iyiki diyecegiz duydugumuz zaman..

Çevrimdışı tangaz

Bak orada gülmüşüm goy goy yapmışım yani.
Tamam yine de gol olsun . Sen haklısın. Ne de olsa mahalle maçında taşın üstünden geçen topu gol sayan beşiktaşlılardanız biz @MURAT
 :D

zaten o gülücük koydum goygoydu açıklamasını bekliyordum şaşırmadım ettiğim laf gün gelir ayaklarıma dolanır dürtüsü ile yapar hukukçu arkadaşlar böle şeyler :lol:

bir de öle taşın üstünden falan geçmemiş gol bildiğin örümcek ağlarını almışım  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mrred

Gereksiz uzatmışsınız, 2 Eylül'e kadar takım bulamazsa sözleşmesi feshedilecek zaten.

Yani bence de .
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

zaten o gülücük koydum goygoydu açıklamasını bekliyordum şaşırmadım ettiğim laf gün gelir ayaklarıma dolanır dürtüsü ile yapar hukukçu arkadaşlar böle şeyler :lol:

bir de öle taşın üstünden falan geçmemiş gol bildiğin örümcek ağlarını almışım  :bandit:
https://twitter.com/hilalBiyikliBjk/status/1164985987589689345?s=20

fırtına gibi
The great gig in the sky

Bana göre Abdullah hoca falan istemedi gitmesini. İyi bir hazırlık dönemi geçiren, antremanlarını yapan adamı taktiğe uymasa da böyle apar topar yollama kafasında olacak biri değil bence hoca. Taraftarın büyük çoğunluğunun görüşü bu yönde olduğu için başkan ipini kesiyor artık. Belki de vakti geldi ama şekil bu olmamalıydı. Bir sürü görünmeyen kötü sonucu olur bu tip profesyonellik dışı işlerin.

Bahsettiğim sağ-sol oynama mevzusu bence gün gibi açık bir gerçek fakat daha bu konu hakkında hocalara sitem eden bir kişi bile göremedim bunun için söylüyorum.

Abdullah hoca napsın, elinde sadece bu vardı, hiç yoksa kalsın falan demiştir. Ben adım gibi eminim, Quaresmanın ne kadar yanlış oyuncu olduğunu bas bas bağıran bir adam ilk listeye onun ismini yazmıştır gideceklere. Buna gitmesi söylendi, bu tamam bakıcam tarzı bir şey demiştir, bu esnada güçten düşmesin diye kamp yedi maçlarda oynatıldı ve bu esnada faydalınabildiği kadar faydalanıldı. Ama şimdi nkolou alındıktan sonra ihtiyaç kalmadı ve gitmeye de niyeti olmadığı için insanca söylenmesinden anlamadığı için kadro dışı bırakıldı. Bu adam sorunlu, böyle birisini kimse istemez.

Çevrimdışı tangaz

beklenen otorite geldi ve noktayı koydu  :D

saol saol saol...

Çevrimdışı mrred

Rakip yarı alanına kadar geldi . Geçti şimdi diyene kadar adam kaleye girecek neredeyse
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

:evillol:
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Çocuk drippling yaparken stad yıkılıyor çok duygulanıyorum ben böyle şeylere...
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

burak yılmaza hırsız burak şeklide tezahürat yapılmış maçta oyuncu sinirlenip stadı terk etmiş. şu dünyaca meşhur yüz tanıma sistemimiz ne işe yarıyor kimlerse tespit edip kombineliyse iptal edelim biletliyse giriş yasağı koyalım. böyle bir sallandırma sonrası yapılacak ifşa ile gereksiz taraftarın önünü kesebiliriz.

Çevrimdışı mrred

burak yılmaza hırsız burak şeklide tezahürat yapılmış maçta oyuncu sinirlenip stadı terk etmiş. şu dünyaca meşhur yüz tanıma sistemimiz ne işe yarıyor kimlerse tespit edip kombineliyse iptal edelim biletliyse giriş yasağı koyalım. böyle bir sallandırma sonrası yapılacak ifşa ile gereksiz taraftarın önünü kesebiliriz.
Zaten bir kişiye isim belirterek hırsız demek hakaret. Burak istese hepsinden davacı olur yani :D
The great gig in the sky

Bu haberi bende okudum abi sabahtı kaynak pek ciddiye almadım. Gerçek olduğunu varsayarsak hele, mantığı yok yani. Takım beğenirsiniz beğenmezsiniz az çok sahiplenmiş takımı ve desteklemese bile kimse köstek olmuyor. Erzurum maçı rezillikleri de hariç. Başkanın yaptığı yanlış şeyler var ama şu taraftar konusunda bazen doğru şeyler yapıyor. Hep efendi beşiktaş bilmem ne beşiktaş diye bizi kendince küçümseyip kendi aramızı karıştırmak için gazladılar, bizde direk gaza gelip kendi kendimizi yiyip bitirdik. Taraftarımız maalesef Türk futbol taraftarları komple olarak çok cahil, bilgisiz.

Çevrimdışı mrred

Son maçtaki takımın hücumda sahaya ağırlıkla yayılması bu şekilde olmuş
Ljajic sol iç 8
Oğuzhan sağ iç 8
medel ve canerde orta sahada oyun kurucu gibi oynamışlar
@tuncaboylu
@cursedofdragon
@38life   
@Erman1903
@MUSTAFA_
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2019, 14:13:07 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

Zaten bir kişiye isim belirterek hırsız demek hakaret. Burak istese hepsinden davacı olur yani :D

f. orman bu söylediğim şeyi yapmalı taraftar da taraftarlıgını bilecek söylemi işte tam bu olay için geçerlidir. bütünleşmemize zarar veren unsurlardan biri de bu gereksiz taraftar profilidir.

Çevrimdışı KARA BOĞA

dünyada veya türkiyede örnegi var mi bunun
Beşiktaş kimsenin babasının çiftliği değildir!

Çevrimdışı mrred

f. orman bu söylediğim şeyi yapmalı taraftar da taraftarlıgını bilecek söylemi işte tam bu olay için geçerlidir. bütünleşmemize zarar veren unsurlardan biri de bu gereksiz taraftar profilidir.
Abi şu an hiç bir şey yapamaz . Başarı getirmesi lazım yoksa durumu parlak değil. Baskıyı hissetsin iyidir. Kendini kontrol eder ve sorgular. Tek adam zannetmesin kendini . Sebayı yedi bu camia yahu
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

dünyada veya türkiyede örnegi var mi bunun

ülkede yoktur ama dünyada stada giriş yasağı getirilen taraftarlar var hem de ömür boyu.

Çevrimdışı KARA BOĞA

ülkede yoktur ama dünyada stada giriş yasağı getirilen taraftarlar var hem de ömür boyu.

o an sahada bile olmayan bir oyuncuya satastilar diye mi? bence haksizlik olur.
Beşiktaş kimsenin babasının çiftliği değildir!

Çevrimdışı tangaz

Abi şu an hiç bir şey yapamaz . Başarı getirmesi lazım yoksa durumu parlak değil. Baskıyı hissetsin iyidir. Kendini kontrol eder ve sorgular. Tek adam zannetmesin kendini . Sebayı yedi bu camia yahu

korkaklar kaybetmeye mahkumdur  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

o an sahada bile olmayan bir oyuncuya satastilar diye mi? bence haksizlik olur.

ee daha kötü ya sahada olup bir zararını görüp gaza gelseler protesto ederken de araya hakaret sıkıştırsalar neyse diyelim ama amaçları sadece takıma zarar vermek olan bir grup holiganı cezalandırmak neden haksızlık olsun.

Çevrimdışı mrred

Sahaya yayılımla ilgili başka bir örnek daha. Gelecek transfer sol ayaklı olacak ben bu yayılımdaki oyunculara baktığımda sanki 2 orta saha transferi gelir diye düşünüyorum. Bir de Caner bu pas isabet oranıyla oynamaya devam ederse iç saha maçlarında rebocho oynamaz. Deplasmanlarda oynar gibime geliyor.

The great gig in the sky