2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 69 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4277867 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı cursedofdragon

Şili basınından Cooperativa'ya göre; Bologna, Medel'in transferi konusunda Beşiktaş ile prensip anlaşmasına vardı.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Abi yapma gözünü seveyim.Bir kere baştan kadın taraftarımızın yüzde doksanı q hayranı.Erkeklerde de hatrı sayılır bir hayranlık var.15/16 şampiyonluk kutlamasında gitmiştim ben ilk defa,gomez'le beraber en çok haykırılan isimdi q.Son sene gidemedim maçlara ama sosyal medyada görüyoruz ne halde taraftarımız.
Yeni açık altta seyrettim maçı. Bir kısım evet Q7 tezahüratı yaptı ama daha büyük bir kısım ıslıkladı. Hatta etrafımdaki birkaç kişi sağlam sövdü.

Lenovo A7010a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Erman1903

Geçen senenin gol kralı diye cagne'yi parlatmaya başlamışlar bile. :lol: Ne pislik bir camia bunlar,cl'de oynamalarına rağmen dandik bir pizza şirketiyle anlaşmışlar,adamlar bunu bile bir şekilde parlatıyorlar.Bize pizza şirketi sponsor olsa,kıyamet kopardı(ki bu normal bence,sponsorun belli bir itibarı olmalı) Fenerliler de çok gaza gelmişler ama o kadroyla ilk üçe giremezler.Her şey bizim ellerimizde,koyup geçmemiz lazım.

Cagneye 3-4 M bandında, maaşının yarısını ödeyin tarzı 3-4 teklif gelmiştir, başka türlü zor. Bir sürü kılçık karakter var kadrolarında. Cagne, Belhanda, Babel, Mor, Donk, kaptanları da Selçuk :D. Bu sene dikiş tutturamazlar. Terim'in gidişleri de meşhurdur.

Fenerden de çekindiğim yok aslında ama bu sene hakem 'şansı'nın onların yanında olacağı ayın 14'ü kadar gerçek.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şili basınından Cooperativa'ya göre; Bologna, Medel'in transferi konusunda Beşiktaş ile prensip anlaşmasına vardı.

https://twitter.com/Romnvc/status/1165308945608716288

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı ask1903

Yıldız transfer yapılmış gibi bir haber oldu benim için.  :ishock: :ishock: :ishock:

Çevrimdışı mrred

Medele 1,5 milyonluk teklif yapmışlar. Maaşı çok yüksek hemen satsınlar
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

İtalyan ekiplerinden Bologna, Gary Medel'i kadrosuna katmak istiyor.

Bologna'nın Şili'li oyuncu için yaptığı ilk teklif, Beşiktaş tarafından kabul edilmemişti.

Ortacizgi.com'un edindiği bilgiye göre; İtalyan ekibi, Gary Medel için yeni bir teklifle Beşiktaş'ın kapısını çaldı.

Bologna, tecrübeli oyuncunun bonservis bedeli için siyah beyazlılara 1,5 milyon Euro'luk teklif yaptı.

Beşiktaş yönetiminin bu teklife sıcak baktığı öğrenilirken Beşiktaş ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Medel'in maaş yükünden kurtulmak istendiği ifade edildi.

Haber Kaynağı: ortacizgi.com ÖZEL HABER

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Kapkarakartal

İtalyan ekiplerinden Bologna, Gary Medel'i kadrosuna katmak istiyor.

Bologna'nın Şili'li oyuncu için yaptığı ilk teklif, Beşiktaş tarafından kabul edilmemişti.

Ortacizgi.com'un edindiği bilgiye göre; İtalyan ekibi, Gary Medel için yeni bir teklifle Beşiktaş'ın kapısını çaldı.

Bologna, tecrübeli oyuncunun bonservis bedeli için siyah beyazlılara 1,5 milyon Euro'luk teklif yaptı.

Beşiktaş yönetiminin bu teklife sıcak baktığı öğrenilirken Beşiktaş ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Medel'in maaş yükünden kurtulmak istendiği ifade edildi.

Haber Kaynağı: ortacizgi.com ÖZEL HABER

Zaten son senesi daha fazla birşey vermezler bu yaşta ve son senesindeki adama sat sat sat.

Çevrimdışı worns

Llorente tam hocalık santrafor aslında :iblush:
İspanyol diye sevmezsiniz şimdi siz :iblush:

Napoli'ye gidecek diyorlardı.

Çevrimdışı Akil Emre

Zaten son senesi daha fazla birşey vermezler bu yaşta ve son senesindeki adama sat sat sat.
Maaşı biraz uygun olsa hem stoper hem orta saha alternatifi için üst düzey bir oyuncuydu, bizim stoper yedeğimiz yok orta sahamız zaten eksik, şimdi necibe kalacağız ama gitsin diye yırtınıyoruz. Hala forvet 8 ve 6 numara ve yedek kaleci bekliyorum orta saha ve forvet üst düzey olmaz ise şampiyonluk zor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Kapkarakartal

Maaşı biraz uygun olsa hem stoper hem orta saha alternatifi için üst düzey bir oyuncuydu, bizim stoper yedeğimiz yok orta sahamız zaten eksik, şimdi necibe kalacağız ama gitsin diye yırtınıyoruz. Hala forvet 8 ve 6 numara ve yedek kaleci bekliyorum orta saha ve forvet üst düzey olmaz ise şampiyonluk zor.

Medel'in bu oyun tarzında ve düzeninde yeri bence yok ancak takımda 3-4-3 gibi bir oyun oynasak Şili milli takımındaki gibi oynayarak faydalı olur diğer türlü boşa külfet. Yedek bir oyuncuya 2M€+ maaş verecek kadarda lüksümüz olduğunu düşünmüyorum ki ucuz olsa bile oyun tarzımıza yatkın olduğunu düşünmüyorum. Oraya çok daha net sırtı dönük oynamayı bilen ve ayağı iyi bir 6 numara almamız şart.

Edit: Rafinha ' da aradığımız oyuncu değil bu arada.
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2019, 21:34:52 Kapkarakartal ]

Çevrimdışı mrred

Hoca oğuzhanı 6 oynatcak. Adam çok büyük risk alıyor. Büyük oynuyor
The great gig in the sky

Çevrimiçi Kapkarakartal

Bologna, Medel için Beşiktaş ile 2.5 M€ karşılığında anlaşmaya vardı. (Di Marzio)

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı worns

Mirin'de gitti 1. stoper yedeğimiz Medel'di. Yedek bi oyuncu için kontratı yüksekti evet bu açıdan yolların ayrılması normal. Umarım stoperde sakatlık vs yaşamayız. Arkada bekleyen Roco epey sıkıntılı keza. Yine Necip'i stoperde göreceğimiz günler de olacaktır. Pana maçında fena görünmeyen Erdoğan Kaya belki ısrarla çalışmayı sürdürürse yedek olarak öne çıkabilir.

Artık kimler gelecekse gelsin çok gecikmeyelim. Özellikle santrafor bölgesi için 1-2 güne oyuncuyu İstanbul'a getirsek hiç fena olmaz. Güven'in 11 olmasından sıkıldım, bütün hücum hattını bozuyor gibi. Rize maçında yine izlemek istemiyorum artık.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bologna, Medel için Beşiktaş ile 2.5 M€ karşılığında anlaşmaya vardı. (Di Marzio)
1,5 - 2 - 2,5 hangi rakam doğru  :alala: Açıklamayacağımız için bilemeyeceğiz büyük ihtimalle  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Kapkarakartal

Bilmiyorum ama son güne bi Atınç patlatacaklar gibime geliyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Mirin'de gitti 1. stoper yedeğimiz Medel'di. Yedek bi oyuncu için kontratı yüksekti evet bu açıdan yolların ayrılması normal. Umarım stoperde sakatlık vs yaşamayız. Arkada bekleyen Roco epey sıkıntılı keza. Yine Necip'i stoperde göreceğimiz günler de olacaktır. Pana maçında fena görünmeyen Erdoğan Kaya belki ısrarla çalışmayı sürdürürse yedek olarak öne çıkabilir.

Artık kimler gelecekse gelsin çok gecikmeyelim. Özellikle santrafor bölgesi için 1-2 güne oyuncuyu İstanbul'a getirsek hiç fena olmaz. Güven'in 11 olmasından sıkıldım, bütün hücum hattını bozuyor gibi. Rize maçında yine izlemek istemiyorum artık.
Erdoğan Kaya büyük potansiyel. FM 19'da da öyleydi. Ozan Kabak gibi olma potansiyeli yüksek  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı mrred

Bu arada çapraz bağ kopmaları eskisi gibi değil diyorlar. %95 in üzerinde başarılı ile tedavi ediliyormuş. Asıl sorunlu olan sakatlık aşil tendonun kopması
The great gig in the sky