2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 53 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4278546 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimiçi Kapkarakartal

Hoca oğuzhanı 6 oynatcak. Adam çok büyük risk alıyor. Büyük oynuyor

Bu büyük kumar tutarsa efsane bir pas oyunu oynarız tutmazsa kötü duruma düşeriz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bilmiyorum ama son güne bi Atınç patlatacaklar gibime geliyor.
Umarım Erdoğan Kaya'ya şans verilir  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu arada çapraz bağ kopmaları eskisi gibi değil diyorlar. %95 in üzerinde başarılı ile tedavi ediliyormuş. Asıl sorunlu olan sakatlık aşil tendonun kopması
Onu da bizde Caner yaşadı. Sadece hızını etkiledi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı blackeagle35

Bir de Lens ve Emre Kılınç takası olsa nasıl olur acaba??Sezon başı gitmesi üzerinde uzlaşılan isimlerden Roco ve Lens kaldı sadece..

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu büyük kumar tutarsa efsane bir pas oyunu oynarız tutmazsa kötü duruma düşeriz.

küme düşeriz diye okudum tam giydiricektim tekrar okuyayım dedim kötü duruma düşeriz yazmışsın :D

Çevrimdışı cursedofdragon

Bir de Lens ve Emre Kılınç takası olsa nasıl olur acaba??Sezon başı gitmesi üzerinde uzlaşılan isimlerden Roco ve Lens kaldı sadece..

sivas istemiyormuş lensi.

lens psv'ye gidebilir.

emre kılınç yine alabiliriz.

Çevrimdışı Erman1903

Olmaz o iş arkadaşlar. 8 imsi 6 gelecek merak etmeyin Atiba da var.

Çevrimdışı levitate

abiler şimdi ozzy 6 rafinha ve ljajic 8 diyosunuz ama dorukhan nolucak :D herkes silmiş kafasından sanki
bipbipbupbup

Çevrimdışı blackeagle35

sivas istemiyormuş lensi.

lens psv'ye gidebilir.

emre kılınç yine alabiliriz.
O da olumlu,en azından maaşlarda düşüş olmuş olur..

Çevrimdışı savaş altay

https://twitter.com/blackstonejk/status/1165274269615644677
Şükür bugünleri de gördük,teşekkürler hocam...
Genel olarak taktik hata olsada bu karede takima kazandirma cabasi var.

Senol hocayi en azindan bu karede o isin icine sokmamak lazim.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Lens bir yere gitmez. Lens'e kimse o maaşı vermez.

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk

Çevrimdışı blackeagle35

Yönetimin hem 6 hem 8 alma ihtimali çok zayıf bana kalırsa..Oğuzhan 6 numara için zayıf kalabilir..Orada ne kadar sağlıklı olacağı belirsiz Atiba kalıyor..Tek bir orta saha alınacaksa bunu 6 için kullanmak daha mantıklı..

Çevrimdışı savaş altay

Bak bak

Dorukhan fernandes atiba

Adem

Burak.     X

Gecen senedir yaziyoruz gec kanatsiz sisteme diye, acaba avci merkezden genis alanda

vurmayi seviyor mu?  :bandit:

Çevrimdışı tuncaboylu

bunu yazınca fan boy olmuyormusun şimdi :D Yunus emre de arada gömerdi quaresma'ya ama severdi de :D

Gerçi haklısın fan boyluk yok şöyle eski mesajlarını karıştırdım.

Yönetime giydirmişsin avcıya giydirmişsin ben transferler geç kaldı dediğimde geç değil demişsin.Formalara giydirmişsin.Burak kaptan olduğu için Beşiktaş taraftarına balık hafızalı demişsin.Ruiz için satamayacağımız bir oyuncu daha aldık yehuu diye sevinmişsin.
Daha sonra üşüyoruiz ccc yazmışsın :D Oha denilecek bir transfer yapılmadığı sürece Beşiktaşı bırakıyorum demişsin Beşiktaşı transfer için tutuyorsun falan filan.

aman neyse boşver :D  :evillol:

Koktu sanki biraz.

Çevrimdışı savaş altay

Yönetimin hem 6 hem 8 alma ihtimali çok zayıf bana kalırsa..Oğuzhan 6 numara için zayıf kalabilir..Orada ne kadar sağlıklı olacağı belirsiz Atiba kalıyor..Tek bir orta saha alınacaksa bunu 6 için kullanmak daha mantıklı..
Fernandes'e mac basi puan primi at bak nasil alan kapatiyor, kapattida zamaninda.

Ama yuksek vereceksin digerlerinden kisarak. Emekli fernandes f.orman'in otoritesini

gecerse acaip isler olur. N'Kudu ve fernandes 2 0 dan sonra sol acikta bulussun ister herkes  :biggrinking:

Sakasi yok, bu ikilinin fikrimce. Zaten bsy yapamiyor su an. N'kudu napiyoruz patron; Kos  :money:

Regista lazim ta ne zmndir biliniyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bencede kesinlikle riskine girilir
sonuçta 30 una gelmiş oyuncunun riskine girmiyorsun
zaten 15 harcadıysan o 15 i kurtarabilmek için daha fazlasını harcaman gerekiyor orta saha almazsak
aldığımız bütün oyuncular harcanır. ya hiç harcamayacaksın yada başladıysan tamamlayacaksın
bu arada menejeri akşam bizim staddaymış
Abi sen yapma bari, herifin sakatlık geçmişi pehlivan tefrikası gibi.

Bunun riskine girilir mi, giriyorsan Abou riskine gir.

Çevrimdışı savaş altay

Herkesin yazdigi 6-8 ler gelebilir, uyarda ama 3 u birden fernandes'in ayagindan 4 tekrar pozisyonundan

birinde maymun olurlar. Iste bu sebele tr ligi dikine adam sever. Cok fazla duragan oyuncumuz var.

Çevrimdışı savaş altay

Abi sen yapma bari, herifin sakatlık geçmişi pehlivan tefrikası gibi.

Bunun riskine girilir mi, giriyorsan Abou riskine gir.

Abu,fernandes hatta yasiyor olsa bobo riskine gir fakat bench bos bench.

Tutmasada doldurmamiz lazim benchi, 4 al 2 tutsun. Berbat bir muhendislik

var yillardir soyledgimiz, izledigimiz cig gibi buyuyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı savaş altay

Mr. Bonservis uzmani doldurun su bench'i, bak benim surem kisitlidir sonrasi tek hucreli kodes  :D

Foruma girmedim sirf bu zamani iyi tutturmak icin.

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

O zaman hem 6 hem 8 kovalıyorlar desene :D
Rafinha + Gonalons yapar mıyız acaba  :D Hayalim bugün dehşetli güzel  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı savaş altay

Hem 6 hem de 8 numara gelecek herhalde :)

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1165341746177425409
Tek bir adam, iyi topcu alalim. Alan kapasin atiba cozer yanini. ts'liler gibi dikine usagum
kompozisyonu mu hazirlayalim? Oguzhan belli degil, atiba gidemez, adem'in 18 uzeri 15 saniyesi

var tikanirsa N'kudu ve lens'e bakacagiz, top yapamiyorlar. Burak orta sahaya gelsin top cikarsin,

bunu istemiyorlardir sanirim, ozellikle ali bey.

Çevrimiçi Samet Ç

Roma forması giyen Fransız ön libero Maxime Gonalons, siyah beyazlıların transfer gündeminde yer alıyordu.

Ortacizgi.com'un edindiği bilgiye göre; Maxime Gonalons'ın transfer önceliğinin Türkiye olmadığı öğrenildi.

30 yaşındaki oyuncunun Fransa'dan gelen teklifleri değerlendirdiği ifade edildi.

Maxime Gonalons'ın Fransa'dan herhangi bir takımla anlaşaması durumunda Türkiye'de oynamayı düşünebileceği belirtildi.

Haber Kaynağı: ortacizgi.com ÖZEL HABER

Çevrimdışı savaş altay