2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 69 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4277889 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Gürler Akgün'e göre medel gidiciymiş.6 numara transferi için en ciddi isim olarak da gonalons'la görüşüyormuşuz.

Gürler akgün kim güvenilir mi ??

Çevrimdışı worns

Tazminatı öde Quaresma'yı feshet yönetim. Kadro dışı iyi bir çözüm değil. Takım kötüye giderse stadda ismi bağırılacak bi adam olur bu bireysel çalışmaya gönderilirse.

Kötü ayrılmaya da gerek yok. İyisiyle kötüsüyle yıllarca formamızı giymiş bir oyuncu. Takımın en iyi dönemlerinde de kadronun bir parçasıydı. Çok kötü dönemler de yaşadık. Parayı aldı yattı diyebileceğimiz türden bir oyuncu değildi. Saçma kırmızı kartları ve tartışmaları olsa da ihanetle filan da suçlayamam.

Bu kadar uzun sözleşme imzalamak sizin suçunuz. O yıllık ücret bir şekilde ödenecek nasıl olsa karşılıklı can sıkmaya ne gerek var. Oturun, anlaşın. Güzelce vedasını bile yapalım. Şunu yapmak çok mu zor?

Çevrimdışı mrred

Bu yeni gelen çocuk nkoudou takım oyunu oynamayı biliyor. Defansta da iş görür. Ljajicin yükünü biraz alır. Sağdaki çocuk da atletik dinamik o da oğuzhanın yükünü alır. Hoca deplasmanlarda dorukhanı 8 olarak sağ iç kullanır topu kazanma süremizi azaltmak adına. Ev sahibi olduğumuz maçlarda oğuzhanı kullanır sanki. Oğuzhanın yaratıcılığı yüksek olduğu için vodafone a saklıyor onu. Topu kazanma süremizdeki oğuzhanın zaafiyetini de seyirci desteği ile çözmeyi planlıyor sanki
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2019, 17:48:49 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı Erman1903

Çevrimdışı huseyincelebi

Emekleri ve zararları  :evillol: için teşekkürler onu bu kare ile hatırlayacağım  :)

⠀⠀⢠⡤⢺⣿⣿⣿⣿⣿⣶⣄
⠀⠀⠉⠀⠘⠛⠉⣽⣿⣿⣿⣿⡇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢉⣿⣿⣿⣿⡗
⠀⢀⣀⡀⢀⣀⣤⣤⣽⣿⣼⣿⢇⡄
⠀⠀⠙⠗⢸⣿⠁⠈⠋⢨⣏⡉⣳
⠀⠀⠀⠀⢸⣿⡄⢠⣴⣿⣿⣿
⠀⠀⠀⠀⠉⣻⣿⣿⣿⣿⣿⡟⡀
⠀⠀⠀⠀⠐⠘⣿⣶⡿⠟⠁⣴⣿⣄
⠀⠀⠀⠀⠀⠘⠛⠉⣠⣴⣾⣿⣿⣿⡦
⠀⠀⢀⣴⣠⣄⠸⠿⣻⣿⣿⣿⣿⠏
⠀⣠⣿⣿⠟⠁⢀⣼⣿⣿⣿⠟⠁
⢰⡿⣯⡟⢀⣴⣿⣿⡿⠟⠁

Çevrimdışı mrred

Her halükarda kesinlikle çok iyi bir 6 numaraya ihtiyacımız var. O oyuncu şu an oyunumuzdaki en kritik parça oldu
The great gig in the sky

Çevrimdışı savaş altay

Tazminatı öde Quaresma'yı feshet yönetim. Kadro dışı iyi bir çözüm değil. Takım kötüye giderse stadda ismi bağırılacak bi ..
Burdan sonra kapadim  :D

Çevrimdışı Erman1903

Gürler Akgün'e göre medel gidiciymiş.6 numara transferi için en ciddi isim olarak da gonalons'la görüşüyormuşuz.

Şu anda piyasada olan, ismi geçen geçmeyen çoğu yüksek seviye dos ile görüşmüşüzdür Gonalons'da onlardan biridir ama oyuncu iyi zamanlarını geride bırakmış gözüküyor. Ayrıca Hoca orada Emre'yle oynuyordu ve ismi geçen çoğu isimden farklı meziyetleri olan bir adam. Bu yüzden şartları çok iyi olmazsa bu tip defansif yönü yüksek oyunculardan birini alacağımızı sanmıyorum.

Dediğim gibi ya yüksek profil olup Gonalons gibi tecrübeli bir adamı çift yön olmasa da alırız, ya da Naibi'nin belirlediği potansiyel olup parlatabileceğimiz tarz biri gelir. N'Koudou, Rebocho da olduğu gibi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

Abi adriyi mi öyle kullanıyordu. Yoksa Adriano doğası gereği mi öyle oynuyor?

kahkaha attım :kop: :kop: :kop:

Çevrimiçi murat

Hangi takimli bilmiyorum ama 10-12 yil once best, sonra da lig radyoydu galiba heyecanli ve iyi Mac anlatirdi.

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

evet best efem den tanırım fatih altaylı mehmet ayan ali ferahpot hepsi aynı ekipten kanalın sahibi de osman hattat eski gs yöneticisi.

Çevrimdışı ProjectOrigin

Kerejma olayını duydum hemen foruma gireyim dedim. Benim için dünkü 3-0 lık galibiyetten bile daha hayırlı bir olay. Evine dön q7

Çevrimdışı mrred

kahkaha attım :kop: :kop: :kop:
Hayır işin komiği ve sorulması gereken soru Adriano öyle oynarken Caner neden öyle oynamadı?  :D
Abi skandal yemin ederim. Taktik falan yok oyuncunun rahat ettiği taktiği uyguluyorduk resmen yeminle allaha emanet takım yönetilmiş 2 senedir
The great gig in the sky

Çevrimiçi Necmi

Abi aynen
Bunun riskine girilir
Vidalmis kediraymis falan beni heyecanlandirmiyor bu cocuk 15 yasindaki halime dondurdu yemin ediyorum kalbim gumgum
Vidal falan napacak 2 gol atar
Bu rafinya tipi adamla ligin icinden gecersin otobus gibi sefere koyarsin paralari sayarsin
Alsinlar sunu bi de gidip lorente ayisini getireinler 1 milyona falan otursun kenarda
Ortasahaya da birini baksinlar son gune kadar
Batacaksak tam batalim simdiden 15 milyon falan harcadik gsliba daha seneye satin almalar var
Yatirimininda korusun yonetim dun gozgoz zayifti baska rakip bizi o hakemler bi temiz doverdi kendi evimizde
Bencede kesinlikle riskine girilir
sonuçta 30 una gelmiş oyuncunun riskine girmiyorsun
zaten 15 harcadıysan o 15 i kurtarabilmek için daha fazlasını harcaman gerekiyor orta saha almazsak
aldığımız bütün oyuncular harcanır. ya hiç harcamayacaksın yada başladıysan tamamlayacaksın
bu arada menejeri akşam bizim staddaymış

Çevrimdışı savaş altay

Bencede kesinlikle riskine girilir
sonuçta 30 una gelmiş oyuncunun riskine girmiyorsun
zaten 15 harcadıysan o 15 i kurtarabilmek için daha fazlasını harcaman gerekiyor orta saha almazsak
aldığımız bütün oyuncular harcanır. ya hiç harcamayacaksın yada başladıysan tamamlayacaksın
bu arada menejeri akşam bizim staddaymış
Gelsin manuel necmi baskan?

:D

Çevrimdışı savaş altay

Çevrimiçi Necmi

Bu yeni gelen çocuk nkoudou takım oyunu oynamayı biliyor. Defansta da iş görür. Ljajicin yükünü biraz alır. Sağdaki çocuk da atletik dinamik o da oğuzhanın yükünü alır. Hoca deplasmanlarda dorukhanı 8 olarak sağ iç kullanır topu kazanma süremizi azaltmak adına. Ev sahibi olduğumuz maçlarda oğuzhanı kullanır sanki. Oğuzhanın yaratıcılığı yüksek olduğu için vodafone a saklıyor onu. Topu kazanma süremizdeki oğuzhanın zaafiyetini de seyirci desteği ile çözmeyi planlıyor sanki
sağından attı solundan geçti ama taraftardan çok tepki gelmedi göztepe hücuma kalktığında pres yapınca stad yıkıldı
kanat oyuncusunun pres yapmasını özlemişiz.
yalnız müthiç bir stoper kazandık adam canerin bile her açığını kapattı.
gerçi itiraf etmem lazım buda hocanın taktiği yüzünden oldu sahada bu hissediliyordu
daha öncede bu tarz oynanıyordu ama bu sistemsel olmadığı için defansın dengesi bozuluyordu şimdi
böyle oynamaya çıkmış bir takım vardı GG hiç çıkmadı ruiz sola kaydı göbeği vida aldı herkes işini sorumluluğunu biliyordu
hatalar yaptık ama bu hatalar orta saha yetersizliğinden kaynaklanıyordu ozi sürekli yerini kaybediyor
orta saha merkezi boşaltıyor ama akşam oda çalışkandı. koşmayı topa vurmayı öğrenmiş demek iyi çalıştı
güçlenmiş belli oluyor. bu arada güvende sorun var bu çocuk çok kolay yıkılıyor. birisi kulağını çekmeli
Beşiktaş oyuncusu bu kadar kolay kendini yere atmaz

Çevrimiçi Necmi

Tazminatı öde Quaresma'yı feshet yönetim. Kadro dışı iyi bir çözüm değil. Takım kötüye giderse stadda ismi bağırılacak bi adam olur bu bireysel çalışmaya gönderilirse.

Kötü ayrılmaya da gerek yok. İyisiyle kötüsüyle yıllarca formamızı giymiş bir oyuncu. Takımın en iyi dönemlerinde de kadronun bir parçasıydı. Çok kötü dönemler de yaşadık. Parayı aldı yattı diyebileceğimiz türden bir oyuncu değildi. Saçma kırmızı kartları ve tartışmaları olsa da ihanetle filan da suçlayamam.

Bu kadar uzun sözleşme imzalamak sizin suçunuz. O yıllık ücret bir şekilde ödenecek nasıl olsa karşılıklı can sıkmaya ne gerek var. Oturun, anlaşın. Güzelce vedasını bile yapalım. Şunu yapmak çok mu zor?
açıklamayı kamuoyuna yaptıklarına göre zaten anlaşmışlardır en azından kafalarında bitirmişler
ama şimdiden böyle dersen kendine takım bulmaz öncelik kendine takım bulması olduğu için
sözleşme fasihini neden açıklasınlar. birde şimdi sözleşme fesih edersin renklilere gider riski var.
bu işi ülkede kalmayacak şekilde yapmak lazım. açıkladıkları bilgi bence doğru açıklama transfer dönemi bittiğinde
takım bulamadıysa o zaman gündeme gelir fesih.

Çevrimdışı caner.eryigit

Oyuncu mutsuz olduğunu açıklayıp kulüpten gitmek isteyebiliyorda, kulübün çalışmak istemediği oyuncuyu göndermek istemesinde ne gibi sakınca var. Futbolda olağan işler bunlar ikiye bölünecek durum yok.budur.
Nerede orta saha forvet alooo

Çevrimdışı MUSTAFA_

İstatistik mini etek gibidir, çok şey gösterir ama en önemli şeyi göstermez  :ebebe:

https://twitter.com/OptaCan/status/1165266476888219648

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Elinde alabileceğimiz kanat oynayabilen forvet listesi olan var mı  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

Hadi inşallah  :)

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1165275119285166080
iki üç gün önce quaresma ve medel gidecek diye bilgi almışdım
quaresma gitti demek medelde büyük ihtimal gidecek

Çevrimdışı savaş altay

Elinde alabileceğimiz kanat oynayabilen forvet listesi olan var mı  :D
Aliyi mi arayacaksin  :D

Çevrimdışı Erman1903

İstatistik mini etek gibidir, çok şey gösterir ama en önemli şeyi göstermez  :ebebe:

https://twitter.com/OptaCan/status/1165266476888219648

Sol ve sağ tarafta oynadığı maçları ayırarak da bakmalı. Quaresmanın sol tarafta oynatılması bana göre fanteziden başka bir şey değil.

Sağda oynadığında ayağından top almak çok daha zor oluyor ve o kadar fazla trivela yapmıyor.
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2019, 18:44:58 Erman1903 ]