2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 79 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4275801 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı mylife1903

Saçma sapan işler. Seversin sevmezsin quaresma bu şekilde ayrılığı da haketmiyor.

Adam gibi kameraların önünde " kaliteli " bir ayrılış yaparsın.

Ne ekersen onu biçersin. Fikret Ormanın ayrılışı da bu şekilde olursa hiç şaşırmayacağım.
Kongre kadro disimi birakacak baskani abi
Yapma gozunu sevem

Çevrimdışı KARA BOĞA

Bu adam gönderilcekse neden ligin 2. haftasina kadar beklediler? Bence bu Orhan Ak'in karsiliginda yapilan hamle. Kendince tribünleri cezalandiriyor baskan.
Beşiktaş kimsenin babasının çiftliği değildir!

Çevrimdışı mylife1903

Mendes bunu bir yere şerbetler mi
Kendi cebine bons bile alir menejeri
78 yasinda oldu futbolu biraksin artik

Çevrimdışı savaş altay

Ben başkanın yerinde olsam basın toplantısı yasağı getiririm şuanda.
:claps: :claps:

Çevrimdışı savaş altay

Takımla tamamen bağı koptuğu anda oyle bi yazicam ki bi hafta nopost almaya raziyim :D

Kesmedim mi?  :bandit:

Çevrimdışı savaş altay

Bu adam gönderilcekse neden ligin 2. haftasina kadar beklediler? Bence bu Orhan Ak'in karsiliginda yapilan hamle. Kendince tribünleri cezalandiriyor baskan.
Hic sanmam

Çevrimdışı cursedofdragon

kanat geldi ya n'koudou ondan olabilir mi ?

Orhan ak'ı gönderdi taraftar alın sizin en sevdiğiniz oyuncuyu bende gönderiyorum gördüğüm en alakasız yaklaşım olabilir nerdeyiz ilkokuldamıyız ?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Orhan Ak istifa etmeden önce söyleniyordu Q7, Medel ve Lens ile Göztepe maçı sonrası toplantı yapılacağını  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

:D
Yorumundan üzülmüşe benziyorsun
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2019, 16:56:47 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

kanat geldi ya n'koudou ondan olabilir mi ?

Orhan ak'ı gönderdi taraftar alın sizin en sevdiğiniz oyuncuyu bende gönderiyorum gördüğün en alakasız yaklaşım olabilir nerdeyiz ilkokuldamıyız ?

Gerçektende hep bir şeytanlık hep bir kötülük arama var. Adamlar takıma şampiyonluk yolunda katkı getirebileceğine inandıkları ama taraftara atar yapmak için oyuncu göndericek ve şampiyonluğu riske atacak ??? Bu kadar düşüncesiz olamazlar şampiyonluk yolunda katkı getireceğini düşünseler tutarlar ve sezon sonunda taraftara da beni eleştirdiniz bak geldi şampiyonluk derler.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Cenabetligi de gitmis
Iyice yikamis onu sureyya abim
Kotu yikasan o seken direk yerine kaleye girer sonra bir tsne daha yerdi sonrasi hep kanser
Manita yaptı Karius, ondandır belki.

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk

Yorumundan üzülmüşe benziyorsun

quaresma fan boy detected mi diyorsun :D

Çevrimdışı savaş altay

Ayip yani yasca buyuk biri bir de.

Çevrimdışı Arthur Dayne

300 orta,2 rabona,2 trivela'ya tav olan arkadaşlarımız takım oyunun Beşiktaş'ın başarısının bu arkadaşlarımızın gözünde bir önemi yok.

Bu arkadaşlarımıza şunu öneriyorum....

Çevrimdışı mrred

Hemen anlarım :D
Olsun yahu q7 sevenler de bizim canımız sorun yok
The great gig in the sky

Çevrimdışı Arthur Dayne

300 orta,2 rabona,2 trivela'ya tav olan arkadaşlarımız takım oyunun Beşiktaş'ın başarısının bu arkadaşlarımızın gözünde bir önemi yok.

Hayır yani eskisi gibi çalım atabilse,şık hareketler felan yapsa,her ne kadar saçma olsa da anlayacağım bu arkadaşları ama artık bunları da yapamıyor.Buna rağmen hala bu adamın fanboyu olmak değişik bir şey.

Az önce gitmesine üzülüyordun gizli quaresmacı dostum noldu insan sevgin bitti mi  :upto: :P

Çevrimdışı savaş altay

Hayır yani eskisi gibi çalım atabilse,şık hareketler felan yapsa,her ne kadar saçma olsa da anlayacağım bu arkadaşları ama artık bunları da yapamıyor.Buna rağmen hala bu adamın fanboyu olmak değişik bir şey.
Ilk sezonlarindan bahsetmistik ucsa kacsa diye..

Bunlarinki hastalik.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Bu işin tatsız biteceği kesindi. Ayrılık vakti çoktan gelmişti. Emeklerin için teşekkürler asi ruh Quaresma! Yolun açık olsun. Gitmesini çok istiyordum ama içimde hafif bir burukluk da var.

Çevrimdışı mrred

Şu yorumları görünce bilet fiyatlarını iki katına çıkardığı için başkana kızamıyom
ben olsam 5 katına çıkarırdım :D
bunlar neresiyle maç seyrediyor bir anlasam. Stad da kandırırlar bunlar bir ekmek arasıyla falan sonra Yönetim gitsin﹗ diye bağırırlar
The great gig in the sky

Hemen anlarım :D
Olsun yahu q7 sevenler de bizim canımız sorun yok

Desteklemek, yanlış düşünmek, farklı düşünceler falan okey onlar canımız. Ama takımdan her şeyden üstün görüp, onsuz bir hiçiz ya da Beşiktaşıma inanılmaz zarar vermesine rağmen gözü görmeyen, sadece bir kişiyi gören kimse canımız dostumuz değil.

Çevrimdışı Arthur Dayne

Bu ekşi sözlük nasıl bir yer olmuş arkadaş.Tamam aklı başında yazanlar var ama ricardo quaresma başlığına bir girin,adamı Beşiktaş efsanesi yapmışlar  :lol:

Çevrimdışı KARA BOĞA

çok büyük fanboyum hem de

Q7'nin olmadığı ilk maçta 3-0 galibiyet. Tesadüf mü?  :bandit:
Beşiktaş kimsenin babasının çiftliği değildir!

Çevrimdışı savaş altay

Bu işin tatsız biteceği kesindi. Ayrılık vakti çoktan gelmişti. Emeklerin için teşekkürler asi ruh Quaresma! Yolun açık olsun. Gitmesini çok istiyordum ama içimde hafif bir burukluk da var.

Gidenlerden bir tek seni bana  :D