2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 53 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4259389 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Erman1903

ihtiyacımız var çünkü topu alıp dikine gidebilen orta saha ljajic hariç yok öyle birisi ljajic ile paslaşa bilecek top saklayabilecek şuan boşta olmayacak şey değil ancak başkan ile nane limoni ayrıldığı için başkan gururuna yedirip almaz.

Kendisini 8 olarak düşünmek daha doğru ama 6 için de şu ana kadar ismi geçen oyunculardan ben de Fernandes'i tercih ederim. Oyuna ağırlığını koyabilen bir adama ihtiyacımız var.

Çevrimiçi murat

bir kere daha tekrar edeyim ben boyd da büyük takıma gelmenin heyecanı ile de bazı yapabilirliği olan şeyleri maçlarda yapamama oldugunu da düşünüyorum. böyle düşünmeme neden de hocanın boydla ilgili görüşleri. şayet idmanlarda da yetersiz görse neden 11e koysun ki.
evet boydun ilk atlaması gereken eşik bu mental  problem.tek başına mı atlar hoca mı yardım eder bilemem ama boş oyuncu değil ziyan etmemek lazım bir iki maçla.

Çevrimdışı cursedofdragon

Mevcut kadromuz ;

Karius
                                 Utku
                                 Ersin

Douglas             Vida              Ruiz                Rebocho
Gökhan             Roco              Boş                 Caner

Dorukhan        Atiba
                     Oğuzhan           Medel
                      Muhayer          Necip

Lens                             Ljajic                         N'koudou
Boyd                              Boş                          Quaresma
Orkan   

Burak
                                  Güven
                                  Umut

Çevrimdışı haluk.m

bir kere daha tekrar edeyim ben boyd da büyük takıma gelmenin heyecanı ile de bazı yapabilirliği olan şeyleri maçlarda yapamama oldugunu da düşünüyorum. böyle düşünmeme neden de hocanın boydla ilgili görüşleri. şayet idmanlarda da yetersiz görse neden 11e koysun ki.

Boyd katkı veremiyor çünkü rakipler bize kapanarak oynuyor. Ankaragücün'de oynarken boş alan buluyordu ama şimdi top gelince 3 tane adam basıyor  :evillol: Bugün böyle kaç tane pozisyon oldu.

Bence ümidi kesmek için acele etmeyelim, Boyd'un öne çıkacağı maçlarda oynayacağız.   Avrupa Liginde öne çıkabileceğini düşünüyorum, ligde ancak oyun oturursa skora doğrudan katkı verir.

Daha 1 tane oyuncuyu arkaya sarkıtamadık :( arapasından pozisyana sokamadık.. oooofff.oooff.
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2019, 02:22:21 jokerhm ]

https://twitter.com/sametbrook1903/status/1165025562919919616
Eyvah eyvah,durum bu kadar ciddi mi?
doktorlar 3 ay ömrü kalmıs diyorlar :D

ne çok seviyoruz millet olarak abartmayı abartın abartın :D

Çevrimiçi levitate

evet boydun ilk atlaması gereken eşik bu mental  problem.tek başına mı atlar hoca mı yardım eder bilemem ama boş oyuncu değil ziyan etmemek lazım bir iki maçla.
+1903
bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

Hocam be...  :bandit:
Bazen gece yatarken bunu açıp uyuyorum "sistem oyuncuyu değerli hale getirir" diye sabaha kadar uyuyorum, sonra rüyamda Şenol Güneşi görüyorum. Şenol hocayı bir sandalyeye bağlıyorum. Kulağına kulaklık takıp bunu açıyorum. Saatlerce "sistem oyuncuyu değerli hale getirir" loop'unu dinletiyorum. Sonra Şenol hoca "hayiiiiiiiiir diyerek bir ışık patlamasıyla pep guardiola'ya dönüşüyor. Sonra uyanıyorum.

Bunların hiçbiri yaşanmadı bu arada.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı haluk.m

di marzio bu sene çok patladı inşallah bu sefer patlamaz.

Seri'A transferlerinde patlama oranı düşüktür herhalde  :alala:

Hiç yoksa sormuşlardır, hemen versinler düşünmek bile hata  :evillol:

Çevrimiçi levitate

https://twitter.com/DiMarzio/status/1165035415335817220

Alacağı filan varsa ona sayıp göndersinler. Bu adamın gitmesi gelecek 1m€ dan daha hayırlı.
aynısı q7 ve lens içinde geçerli

ama şu maçtan sonra lens kalacakmış gibi hissediyorum. ben beğenmedim ama hoca memmun sanırsam
bipbipbupbup

Çevrimdışı mellfred

https://twitter.com/sametbrook1903/status/1165025562919919616
Eyvah eyvah,durum bu kadar ciddi mi?
Daha bugün Atina’yla salonda çalışıyorlar haberi okudum
yeniden ameliyat falan olmamıştır umarım

Çevrimdışı Arthur Dayne

Bazen gece yatarken bunu açıp uyuyorum "sistem oyuncuyu değerli hale getirir" diye sabaha kadar uyuyorum, sonra rüyamda Şenol Güneşi görüyorum. Şenol hocayı bir sandalyeye bağlıyorum. Kulağına kulaklık takıp bunu açıyorum. Saatlerce "sistem oyuncuyu değerli hale getirir" loop'unu dinletiyorum. Sonra Şenol hoca "hayiiiiiiiiir diyerek bir ışık patlamasıyla pep guardiola'ya dönüşüyor. Sonra uyanıyorum.

Bunların hiçbiri yaşanmadı bu arada.

:lol:

ama şu maçtan sonra lens kalacakmış gibi hissediyorum. ben beğenmedim ama hoca memmun sanırsam

bu maç özelinde lens iyiydi kılçıklık yapma :D  :evillol:

lens,quaresma hepsi birden giderse yedek kalmıyor orkan ile mi yedeklicez kanatları :D

Çevrimiçi murat

ben bugünkü lensi beğendim rakibi beğenmedim her maç bu seviyede oynayabilse verimli olur bir bakalım avcının sistemi işletecek mi onu.yoksa şenol hoca haklımıymış diyeceğim kendi adıma.en azından şöyle bir gelişme var ağlak surat gitmiş kötü bir pozisyondan sonra küsmüyor oyuna .

Çevrimdışı Arthur Dayne

doktorlar 3 ay ömrü kalmıs diyorlar :D

ne çok seviyoruz millet olarak abartmayı abartın abartın :D
Abartma değil ama garip değil mi sence de?Biz 2-3 haftaya iyileşir diye beklerken,bu görüntü korkuttu şahsen beni.

Çevrimdışı Erman1903

Yeni bir hoca, yeni taktik, yeni oyuncular. Henüz oyuncularımız maç kondisyonu depolamadı, forvette Güven'le oynuyoruz. Zamanla oyun şekillendikçe daha iyi olacak herkes. Zaten kanat rotasyonu için uygun fiyata aldığımız bir adam Boyd. Bu amaçla bakılınca ligde attığı gollerle kupon bir transferdi. Ben sağlayacağına inanıyorum ama sağlayamazsa da birilerini suçlamak yersiz olur.

Çevrimdışı haluk.m

Lens'in kalması için 2.350.000 sebep sayabilirim  :lol:  Son iki yılına baktığımızda maalesef kimse o parayı vermez.

1.2-1.5m€ maaşını siz ödeyin gerisi bizden derler mi ?  bir ihtimal..

Çevrimdışı celiker1

Oğuzhan'ın bugün iyi oynamasının sebebi daha öncede yazmıştım sağ içte 8 oynamasıdır.Sakatlanmadığı sürece her maç orada oynatılmalıdır.Umarım Dorukhan'a yer açmak için yeri değiştirilmez.Bu arada ekleyeyim çok seveceğiz N'Koudou' yu çok :ishock:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı 38life

iyi bende şimdiden yazayım tarafım belli olsun boyd dan olur enkudu da hızını doğru kullanır ve o da olur ama tabi kenar oynayabilen layiç kanada kaydırılabilir vs farklı birşeyler deneyebilir.ben tek maçta eksik bazı arkadaşların belrttiği gibi kampa geç katılmış takımın teknik adamı yeni vs bir sürü gerekçe sunabilirim onlar sadece kampa geç gelmesini bile yeterli görüyorlardı burada neredeyse bütün taşlar yerinden oynamış.senol hoca için mazeret sıralayanlar bu çocuk için tek maçta kazma kürek sallamaya başlamış.

Ya bence bu tarafım belli olsun olayı çok mantıksız. Az önce de bahsettik, futbol içinde bir sürü faktörün bir arada olduğu bir oyun. Herşey öyle net bir şekilde ön görülebilir değil. Fikirlerimizden dönmekten bu kadar korkmayalim. Namus sözünden dönmüyoruz :D Bu konularda yanılmak çok olası ve doğaldır. Öngörünün çıkması çok büyük marifet olmadığı gibi yanılmak da ayıp değil.  Öngörümüz çıktığında bakın demek ki doğru demişim de diyeceğiz, yanildigimizda demek ki yanılmışım da diyeceğiz. Yok eğer tutarlı olmalıyım içgüdüsune yenilip başta iddia ettiğimiz görüşte sabit kalırsak. 10 yıl yaşlanırız ama zihnimiz bir arpa boyu yol ilerlemez.

Daha bugün Atina’yla salonda çalışıyorlar haberi okudum
yeniden ameliyat falan olmamıştır umarım

ameliyat olsa klüpten bildiri yayınlanırdı tedbir amaçlı riske girmemek için dikkat ediyor tahminim.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Estağfurullah futboldan anladigimi iddia edemem, öğrenmeye çalışıyorum sadece. Boyd'a Olumlu bakiyordum derken yeterli olur diye düşünüyor ve umuyordum. Ama bu tamamen oynanacak oyuna ve hücumdaki senkronizasyona bağlı. Şuana kadar ki performansına göre değerlendiriyorum ve çok pasif ve etkisiz buluyorum. Ama ileride değişebilir. Bu takıma bağlı. Tabii keşke direkt gelip ben burdayım diyecek bir oyuncu olsaydi, olmalıydı ama eldeki bu. Çıkış yapmasını beklicez. Ben N'Koudou konusunda da pek pozitif değilim. Bu sene kanatlarda sıkıntı var gibi geliyor bana ama hayırlısı. Tabii günün sonunda "oyun" herşeyi değiştirir. Ne olacağını birlikte göreceğiz.

Mütevaziliğin için ayrı alkış.  :claps:

İkisi için ben de ben genel anlamda negatifim.Artı yanları da var eksi yanları da...Ama en azından bir tarafın top ayağına yakışan adam eksiltebilen içeri girebilen golü koklayan terse çekip iyi şut çıkaran bir skorer olmasını tercih ederdim. Bu adamlar bizim topçu artık bu sene başka bir kanat daha almayacağımıza göre bu oyuncuların artı özelliklerinden faydalanmaya bakacağız. Şu an bize artık net 11 oyuncusu olacak seviyede bir 8 ve bir golcü alınması kaldı bu sene için olmazsa olmazımız.  Seneye Kaleci stoper kanat doğru isimlerle üstüne koyarız.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Abartma değil ama garip değil mi sence de?Biz 2-3 haftaya iyileşir diye beklerken,bu görüntü korkuttu şahsen beni.

boşver sen fotoyu içer de ki rize maçınıda kaçırır milli aradan sonra burak tekrardan 11  de olur. :)

Çevrimdışı celiker1

Quresma sonradan oyuna girecek oyuncu olarak ikna edilip Lens ile yolları ayırmanın çaresi aranmalı bence
Hayatta Beşiktaş

Quresma sonradan oyuna girecek oyuncu olarak ikna edilip Lens ile yolları ayırmanın çaresi aranmalı bence

Quaresmaya nazaran lens daha iyi ama parası çok boyd'a güvenirsek quaresma'yı 11'de izlemek zorunda kalabiliriz bilemedim.

Çevrimiçi levitate

bu maç özelinde lens iyiydi kılçıklık yapma :D  :evillol:

lens,quaresma hepsi birden giderse yedek kalmıyor orkan ile mi yedeklicez kanatları :D
ama sinir etti be abi

ceza sahasında top kapıp auta sürdü ne diyeyim şimdi buna :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Lens'in kalması için 2.350.000 sebep sayabilirim    Son iki yılına baktığımızda maalesef kimse o parayı vermez.

1.2-1.5m€ maaşını siz ödeyin gerisi bizden derler mi ?  bir ihtimal..
şansımızı denemek lazım
bipbipbupbup