2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 60 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4255049 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı 38life

Bence saklarsın . Futbol geometridir. Geometri ile saklarsın.
Ben yatar iyi geceler

Futbol asla sadece tek bir şey değildir. Futbol biraz geometri, biraz psikoloji, biraz şans, biraz atletizm, biraz teknik yetenek, biraz zekadır. Sahayı iki yönlü kullanma rolü verdiğin bir oyuncuda eğer fizik eksikliği, tempo eksikliği varsa pozisyon bilgisi deha seviyesinde olsa bile o oyuncu aksar.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı murat

Ben Boyd'u Holosko'nun bi tık kötüsü olarak gördüm son 2 maç. Umarım düzelir. Yoksa bi miktar para + Boyd muhabbeti başlar  :lol:
bir maçta yüceltip bir maçta yerin dibine vuruyoruz bu futbol kültürüyle bence çok bile oynuyorlar.

Çevrimdışı Erman1903

Futbol asla sadece tek bir şey değildir. Futbol biraz geometri, biraz psikoloji, biraz şans, biraz atletizm, biraz teknik yetenek, biraz zekadır. Sahayı iki yönlü kullanma rolü verdiğin bir oyuncuda eğer fizik eksikliği, tempo eksikliği varsa pozisyon bilgisi deha seviyesinde olsa bile o oyuncu aksar.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim 6 numarada her açıdan ortayı bulmamız gerekiyor. Hem defansif hem ofansif pozisyon alması ortalama altı olmamalı aynı zamanda fiziği de uzun maç maratonunu kaldırabilecek yapıda olmalı. Takımın merkezi olacak bir oyuncuya ihtiyacımız var.

Çevrimdışı murat

ben holoskonun 2 tık kötüsü buldum holosko bundan hızlıydı ve bundan daha kolay adam geçebiliyordu
holosko adam geçebiliyordu derken topsuz olarak demek istedin heralde.topla adam geçebildiği çok nadir görülmüştür.

Çevrimdışı cursedofdragon

oyun güzel ancak eksik oyuncular var santrafor ve ortaha.3-4-3 gibi oynuyoruz top bizde iken DOS defans arasına giriyor bekler kanada acılıyor kanatlar ortaya giriyor. ama çok yavaş paslaşıyoruz hızlı paslaşmamız lazım.

Hocanın istediği 2 oyuncu daha alınırsa ortaya müthiş bir takım çıkar.

Göztepe bir ara üstümüze gelemiyordu neden gelemiyorlar bunlar diye baktım ileri santraforda bizden 4 kişi vardı :D  :evillol:
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2019, 01:56:30 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Karabay

ben holoskonun 2 tık kötüsü buldum holosko bundan hızlıydı ve bundan daha kolay adam geçebiliyordu
valla ilk geldiğinde beğenmeyen ilk kişi bendim. Şimdi herkes yazar. Boyt hikaye kimse kusura bakmasın. Haa enkoluda hikaye onu da demiş oşayım. Bu takım adeta freni patlamış kamyon gibi yokuş aşağı gidiyor benden demesi.

orta saha bundan lazım boşta hazır 2 yıllık anlaşalım yarım kalan işi tamamlasın  :bandit:

Çevrimdışı mellfred

holosko adam geçebiliyordu derken topsuz olarak demek istedin heralde.topla adam geçebildiği çok nadir görülmüştür.
Topu atıp rakibin içinden  geçmeye çalışırdı sevimli hayalet Casper sanıyor kendini  takılırdık
Güzel adamdı ama severdik sempatikti

Çevrimdışı tangaz

yoo topla da geçiyordu geçme şekli yakın temaslı bel kırarvari değildi belki bu nedenle böle düşünüyorsun ama sağındn atıp solundan bile geçerdi hızını patlayıcılığını kullanarak geçerdi daha ziyade. bence holosko lensden de boyddan da daha iyi oyuncuydu.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Arthur Dayne

Çevrimdışı murat

iyi bende şimdiden yazayım tarafım belli olsun boyd dan olur enkudu da hızını doğru kullanır ve o da olur ama tabi kenar oynayabilen layiç kanada kaydırılabilir vs farklı birşeyler deneyebilir.ben tek maçta eksik bazı arkadaşların belrttiği gibi kampa geç katılmış takımın teknik adamı yeni vs bir sürü gerekçe sunabilirim onlar sadece kampa geç gelmesini bile yeterli görüyorlardı burada neredeyse bütün taşlar yerinden oynamış.senol hoca için mazeret sıralayanlar bu çocuk için tek maçta kazma kürek sallamaya başlamış.

Çevrimdışı tangaz

valla ilk geldiğinde beğenmeyen ilk kişi bendim. Şimdi herkes yazar. Boyt hikaye kimse kusura bakmasın. Haa enkoluda hikaye onu da demiş oşayım. Bu takım adeta freni patlamış kamyon gibi yokuş aşağı gidiyor benden demesi.

bakalım sakatlar dönsün transferler tamamlansın daha net görülür. enkudu bence dikkat çekecek rakipleri zor duruma düşürebilecek bir tarza sahip bunu skora yansıtamazsa hikaye olur skora yansıtırsa da müthiş zevk verir öte yndan çalım deneyip top kaptıracağı bolca pozisyonda göreceğimiz aşikar bu maçta 2-3 tane gördük bile.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı murat

yoo topla da geçiyordu geçme şekli yakın temaslı bel kırarvari değildi belki bu nedenle böle düşünüyorsun ama sağındn atıp solundan bile geçerdi hızını patlayıcılığını kullanarak geçerdi daha ziyade. bence holosko lensden de boyddan da daha iyi oyuncuydu.
topu kendi atıp adam geçtiği hiç bir pozisyonunu hatırlamıyorum desem yeridir.kesinlkle daha iyi oyuncu değildi daha iyi golcüydü dersen ona katılırım.sağ açık kanat olarak ikisiylede kıyaslamam forvet gibi oynardı kontratak oyuncusuydu.
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2019, 02:09:24 MURAT ]

Çevrimdışı Arthur Dayne

orta saha bundan lazım boşta hazır 2 yıllık anlaşalım yarım kalan işi tamamlasın  :bandit:

Ben hiç itiraz etmem.Havaalanına gelsin,sırtımda taşırım tesislere

Çevrimdışı Karabay

bakalım sakatlar dönsün transferler tamamlansın daha net görülür. enkudu bence dikkat çekecek rakipleri zor duruma düşürebilecek bir tarza sahip bunu skora yansıtamazsa hikaye olur skora yansıtırsa da müthiş zevk verir öte yndan çalım deneyip top kaptıracağı bolca pozisyonda göreceğimiz aşikar bu maçta 2-3 tane gördük bile.
Bu gün bir kaç tane top kaptırdı ki geçen hafta medelin kaptırdıklarından farksız. Ya derhal silkinip kendine gelmeli yada bu ligi biraz daha ciddiye almalı.

Ben hiç itiraz etmem.Havaalanına gelsin,sırtımda taşırım tesislere
ihtiyacımız var çünkü topu alıp dikine gidebilen orta saha ljajic hariç yok öyle birisi ljajic ile paslaşa bilecek top saklayabilecek şuan boşta olmayacak şey değil ancak başkan ile nane limoni ayrıldığı için başkan gururuna yedirip almaz.

batshuayi pıt pıt yapıyor :D

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı mellfred

Boyd ne kadar yıllık alıyor var mı bilen

Çevrimdışı tangaz

bir kere daha tekrar edeyim ben boyd da büyük takıma gelmenin heyecanı ile de bazı yapabilirliği olan şeyleri maçlarda yapamama oldugunu da düşünüyorum. böyle düşünmeme neden de hocanın boydla ilgili görüşleri. şayet idmanlarda da yetersiz görse neden 11e koysun ki.

Çevrimdışı haluk.m

medel zu bologna deniyor

https://twitter.com/DiMarzio/status/1165035415335817220

Alacağı filan varsa ona sayıp göndersinler. Bu adamın gitmesi gelecek 1m€ dan daha hayırlı.

https://twitter.com/DiMarzio/status/1165035415335817220

Alacağı filan varsa ona sayıp göndersinler. Bu adamın gitmesi gelecek 1m€ dan daha hayırlı.

di marzio bu sene çok patladı inşallah bu sefer patlamaz.

Çevrimdışı Arthur Dayne