2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 75 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4255920 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Erman1903

Rafinha yanlış tercih olur. Kendisi faydalı oynayabilecek olsa bile...

Son günlere girildiğinde böyle olacağını tahmin ediyordum, fiyatlar düştüğünden cezbedici teklifler birincil ihtiyaçları görmezden gelmeye sebep olabiliyor.

8 özellikleri de taşıyan bir 6 numara

10 özellikleri taşıyan ya da güçlü kuvvetli olup servis yapabilen bir santraforla omurgayı tamamlamamız gerekiyor. Roket bilimi değil futbol, zamanla ileride Medel gibi Roco , Quaresma gibi oyuncular gittikçe bu tip adamları yine alabiliriz.

Daha Quaresma gitmiş değil, ayrıca linç etmeyin beni ama sağ tarafta soldakinden çok daha doğal oynuyor. İyi futbolcularımız var bizim, sadece eksiksiz değil kadromuz. Bağlantılar tamamlanınca herkes kendine bir yer bulur. Al işte Caner Reboco gelince oynuyor misal :)

Boyd ne çok atletik ne yetenekli bu yuzden ne yapacağını bilemediğinden etki gösteremedi lakin pas bağlantıları kurulduğunda, takım ruhu olduğunda cepci işler yapacaktır en azından merak etmeyin.

N'Koudou nun enerjisi gayet hevesliydi, takımı tanıyınca çok bek oyuncusunun belini bükeceğini belli etti. Herkes deli gibi koşan zenci kanat istiyordu işte tam o profile uyan bir oyuncu :)... O top kontrolleri falan takıma alıştığında maç kondisyonu yüklendiğinde epey toparlanır. Şu an herkes birbirini ve kendini tekrardan deniyor tanıyor. Takımın ne oynayacağını biraz da oyuncular belirleyecek sistem falan bir yere kadar insan bunlar. Heyecandan bir iki hata yaptı ama nazarlık olsun.

Ruiz için diyecek çok bir şey yok, adam kalite...

[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2019, 01:01:37 Erman1903 ]

Çevrimdışı tangaz

murat ozende ilgilendiğimizi yazdı fener için gelse yarın fenerin macını izler adamla biz ilgileniyormusuz fenerin ihtiyacı bile yok orta sahasında adam çoklıuğu var.

abicim ali koç bin defa 6 numara ve stoper alıcaz dedi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı 38life

Ya Muharrem sen futboldan anlayan adamsın yanlış hatırlamıyorsam da ben söylenirken sen olumlu bakıyordun Boyd a bu aralar sen de söyleniyorsun sık sık ne kadar beklentiniz olabilir bu çocuktan bizim seviyemizin altında olduğu çok belliydi atletizim enerji katması vs 18 e olur da 2,5 m bons yüksek bence hatta 1.5 m maaş bile yedek oyuncu için. 11 imize olmayacağı aşikardı. Performansı vasat gayet normal yani bence o kadar laf edilmeyi hak etmiyor.  :D
Estağfurullah futboldan anladigimi iddia edemem, öğrenmeye çalışıyorum sadece. Boyd'a Olumlu bakiyordum derken yeterli olur diye düşünüyor ve umuyordum. Ama bu tamamen oynanacak oyuna ve hücumdaki senkronizasyona bağlı. Şuana kadar ki performansına göre değerlendiriyorum ve çok pasif ve etkisiz buluyorum. Ama ileride değişebilir. Bu takıma bağlı. Tabii keşke direkt gelip ben burdayım diyecek bir oyuncu olsaydi, olmalıydı ama eldeki bu. Çıkış yapmasını beklicez. Ben N'Koudou konusunda da pek pozitif değilim. Bu sene kanatlarda sıkıntı var gibi geliyor bana ama hayırlısı. Tabii günün sonunda "oyun" herşeyi değiştirir. Ne olacağını birlikte göreceğiz.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

abicim ali koç bin defa 6 numara ve stoper alıcaz dedi

bu adam 8 numara 6 değil.

Çevrimdışı tangaz

Ben Boyd'u Holosko'nun bi tık kötüsü olarak gördüm son 2 maç. Umarım düzelir. Yoksa bi miktar para + Boyd muhabbeti başlar  :lol:

ben holoskonun 2 tık kötüsü buldum holosko bundan hızlıydı ve bundan daha kolay adam geçebiliyordu
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

bu adam 8 numara 6 değil.

sonuçta orta saha 2 numarada ve adamlar orta sahaya adam alacaklar

bu arada lütfen onlar alsın böle sakatlık geçmişi olan adam bize uzak renklilere yakın olsun

Çevrimdışı mrred

Aklıma geldikçe sinirleniyorum . Yaş ortalaması 30 olan takıma geldili gittili oyun oynattık son iki sene. Her topu ortaladık ortaladığımız topları geri almaya çalıştıkca takım yoruldu ve bloklar arası mesafeler açıldı hep geri düştü goller yedik. Ne saçma bir oyun planıydı
The great gig in the sky

Çevrimdışı cursedofdragon

sonuçta orta saha 2 numarada ve adamlar orta sahaya adam alacaklar

bu arada lütfen onlar alsın böle sakatlık geçmişi olan adam bize uzak renklilere yakın olsun

adamların orta sahası şişik.

niye rafinha gibi adamı onlara bırakalım sakat adamı alacak kadar akıl yoksunu değilizdir sağlamsa alacaz tabi ki kontrolden geçemezse almayız olur biter.

Çevrimdışı tangaz

https://twitter.com/mrtcolakoglu/status/1165004958141472768?s=20

:D :D :D

anca orada atar zaten

ilk geldi süper kupa maçına sonradan girdi hemen topuk pası filan yapıyordu kendini katarda sanıyor bu mal die tonla yazılmıştı bu stırlarda

Çevrimdışı worns

Menajeri Rafinha'yı değil abisini getirsin ya ortamı beğendiyse. İkisi birlikte gelirse de olur.  :D

Çevrimdışı tangaz

adamların orta sahası şişik.

niye rafinha gibi adamı onlara bırakalım sakat adamı alacak kadar akıl yoksunu değilizdir sağlamsa alacaz tabi ki kontrolden geçemezse almayız olur biter.

bencede şişikler neden 6 bakıyor bu mallar diyorum bende ama daha çok batacakları için işime geliyor aliyi uyarmıyorum  :D

benim minimum risk planıma uymuyor rafinha tıpkı gonalons gibi

Çevrimdışı Erman1903

ben holoskonun 2 tık kötüsü buldum holosko bundan hızlıydı ve bundan daha kolay adam geçebiliyordu

Çok etkisizdi bence de ama henüz erken. Gönül isterdi ki direk etkisini görebileceğimiz bir adam olsun ama anlaşılan değil. Çok uygun fiyata geldiği ve sezon içinde birkaç gol bulacağını düşündüğüm için zararsız bakıyorum ona, rotasyonda kullanırız 2,5 falan bir teklif gelir 5-6 gol yapsa göndeririz en kötü sezon sonu.

Çevrimdışı 38life

Oyunda verilen rollerin önemi hepimiz bu maç gördük. Ben dahil herkes caneri gömüyorduk. False back rolünü çocuk kendince yapmaya çalıştı . Şimdi herkes sus pus oldu. Oğuzhanda aynı şekilde rolü değişince biraz kendine geldi. Oyunda mevkiller kadar oyunculara verilen roller de çok önemli. Ben aynı şeyin Lens içinde olabileceğini düşünüyorum.
https://twitter.com/antisolak9/status/1060623584853409792?s=09

Çevrimdışı tangaz

Çok etkisizdi bence de ama henüz erken. Gönül isterdi ki direk etkisini görebileceğimiz bir adam olsun ama anlaşılan değil. Çok uygun fiyata geldiği ve sezon içinde birkaç gol bulacağını düşündüğüm için zararsız bakıyorum ona, rotasyonda kullanırız 2,5 falan bir teklif gelir 5-6 gol yapsa göndeririz en kötü sezon sonu.

böle giderse 3-4 maç sonra kesik yer 11den ama ben olsam deplasmanda boydu kullanırım inönüde q7 ve enkudu

Çevrimiçi tolga1903

Abi ne gömdün iki maçta adamı ya. Taktım mı takıyorsun ha takımda ruiz harici bir tane iyi oynayan yok iki haftadır kim ne derse desin. Takım toparlanır boyd göze batar anlarım da yarım saatte elli top kaybeden takımda bir boyd mu çarptı gözüne

Çevrimdışı Erman1903

böle giderse 3-4 maç sonra kesik yer 11den ama ben olsam deplasmanda boydu kullanırım inönüde q7 ve enkudu

Şimdi bir de Güven'le oynuyoruz onu da unutmamak lazım ama büyük takımın banko 11 oyuncusu olabilecek bir adam değil gibi, zaten o amaçla da almadık bence Boyd'u. Lig de iş yapmış uygun oyuncu kontejanından yapılmış bir transfer.

Olsun kanatta rotasyon göz çıkarmaz, tecrübesi var ligde. Bir iki takıma karşı dejavu falan yapar okuturuz sene sonu 2,5 3e onu :)

Çevrimdışı 38life

Tempoyu yanlış anladın. Savunmada tempodan çok duruş, açılar ve pozisyon alma önemlidir. Tempoyu savunmada yapmayacaklar. Hücumda yapacaklar. Devamlı pas almak için boşa kaçıp alan boşaltcaklar ve iyi pas yapacaklar.

Yanlışın var. Pozisyon alma 1. bölgenin oyuncuları için birinci önceliktir. Orta sahaya stoper aramiyoruz biz. Ön libero denen tipte bir oyuncuyla oynayacaksan onda birinci önceliğin pozisyon alma olabilir. Bize top kaybedildiginde çok çabuk alan kapatan kazanildiginda da hemen boş alana koşan orta saha oyuncuları lazim. Sadece topsuz oyunda yapması gerekeni söyledim mesela şuan. Ve bu tempo gerektirir. Rakip kontraya çıktığında öyle uzaktan seyredersin yoksa.

Çevrimdışı tangaz

Abi ne gömdün iki maçta adamı ya. Taktım mı takıyorsun ha takımda ruiz harici bir tane iyi oynayan yok iki haftadır kim ne derse desin. Takım toparlanır boyd göze batar anlarım da yarım saatte elli top kaybeden takımda bir boyd mu çarptı gözüne

diğerleri zaten bildiklerimiz yenileri değerlendiriyorum sadece  :ok: nihayetinde yapılan yeni hamlenin artıları eksileri değerlendirilir.

bu arada 2 maçta gömmedim tek maçta gömdüm geçen maç yorumum yoktu  :D

son olarak maç bitmiş boyd yorumum üzerine arkadaşlar yanıt yazıyor yanıt yanıtı doğuruyor ve sohbet uzayıp gidiyor bunun adı taktın mı takıyorsun tanımına girmez günlerce durup durup boyd yazarsan bu ifadeyi kullanabilirsin. yersiz bir mesaj olmuş.

Çevrimdışı tangaz

Şimdi bir de Güven'le oynuyoruz onu da unutmamak lazım ama büyük takımın banko 11 oyuncusu olabilecek bir adam değil gibi, zaten o amaçla da almadık bence Boyd'u. Lig de iş yapmış uygun oyuncu kontejanından yapılmış bir transfer.

Olsun kanatta rotasyon göz çıkarmaz, tecrübesi var ligde. Bir iki takıma karşı dejavu falan yapar okuturuz sene sonu 2,5 3e onu :)

güven kısmına %100 katılıyorum layiçi de bozuyor enkuduyuda bozdu lensi bozzamadı birtek o zaten bozuktu  :D

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı mrred

Yanlışın var. Pozisyon alma 1. bölgenin oyuncuları için birinci önceliktir. Orta sahaya stoper aramiyoruz biz. Ön libero denen tipte bir oyuncuyla oynayacaksan onda birinci önceliğin pozisyon alma olabilir. Bize top kaybedildiginde çok çabuk alan kapatan kazanildiginda da hemen boş alana koşan orta saha oyuncuları lazim. Sadece topsuz oyunda yapması gerekeni söyledim mesela şuan. Ve bu tempo gerektirir. Rakip kontraya çıktığında öyle uzaktan seyredersin yoksa.

Bu dediğin şeyi takım topu kaptırdıktan sonra savunma geçmeyi bilmesiyle alakalı işte. Bunu da bol tekrarla yaparsın. Savunmaya geçip takım olarak aynı anda pozisyon alırsan fizik kapasitesizliğini de saklayabilirsin. Bunu yaptığında hücum için çok avantajlı duruma geçiyorsun. Biz büyük takımız hücumda fark yaratmamız lazım . Farkı böyle yaratcaz
The great gig in the sky

Çevrimiçi tolga1903

diğerleri zaten bildiklerimiz yenileri değerlendiriyorum sadece  :ok: nihayetinde yapılan yeni hamlenin artıları eksileri değerlendirilir.

bu arada 2 maçta gömmedim tek maçta gömdüm geçen maç yorumum yoktu  :D

son olarak maç bitmiş boyd yorumum üzerine arkadaşlar yanıt yazıyor yanıt yanıtı doğuruyor ve sohbet uzayıp gidiyor bunun adı taktın mı takıyorsun tanımına girmez günlerce durup durup boyd yazarsan bu ifadeyi kullanabilirsin. yersiz bir mesaj olmuş.

Daha da fena ya tek maçta oyuncu gömmek:) neyse umarım haksız çıkarsın da oyuncudan verim almaya başlarız ne diyeyim milli takım arasından sonraki maç daha da belirleyici olur değerlendirmek için

Çevrimdışı 38life

Bu dediğin şeyi takım topu kaptırdıktan sonra savunma geçmeyi bilmesiyle alakalı işte. Bunu da bol tekrarla yaparsın. Savunmaya geçip takım olarak aynı anda pozisyon alırsan fizik kapasitesizliğini de saklayabilirsin. Bunu yaptığında hücum için çok avantajlı duruma geçiyorsun. Biz büyük takımız hücumda fark yaratmamız lazım . Farkı böyle yaratcaz

Bilmek yetmez. Oyuncu bunu uyguayabilecek yapıya sahip olması lazım. Fizik yetersizliğini hiçbir şekilde saklayamazsin orta sahada. Savunmaya geçip takım olarak aynı anda pozisyon almak diyorsun. Sen savunmaya geçene kadar adamlar senin kalene geçer çoktan. Futbol 90 dakika oynanan bir oyun, bunu unutuyorsun. 90 dakika boyunca her top kaybında alan kapatmak için koşacak bu oyuncu. Hangi fizik yetersizliğini saklayacaksin. Mümkün değil böyle bir şey.

Çevrimdışı mrred

Bilmek yetmez. Oyuncu bunu uyguayabilecek yapıya sahip olması lazım. Fizik yetersizliğini hiçbir şekilde saklayamazsin orta sahada. Savunmaya geçip takım olarak aynı anda pozisyon almak diyorsun. Sen savunmaya geçene kadar adamlar senin kalene geçer çoktan. Futbol 90 dakika oynanan bir oyun, bunu unutuyorsun. 90 dakika boyunca her top kaybında alan kapatmak için koşacak bu oyuncu. Hangi fizik yetersizliğini saklayacaksin. Mümkün değil böyle bir şey.

Bence saklarsın . Futbol geometridir. Geometri ile saklarsın.
Ben yatar iyi geceler
The great gig in the sky