2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 58 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4243907 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı karaoğlan

aslında cenk tosunu alsak ileri üçlü cenk burak nkudu olsa hoş olur

Cenk'i bugünkü maçta 18'e dahi almamış. Niye Everton'da kalmak için diretiyor anlamıyorum.

Çevrimdışı 38life

Caner adriano gibi oynadi

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yiğidi öldür hakkını yeme. Caner False back rolünü çabuk öğrenmiş, benimsemiş.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

layiç maç sonu çok zor koşullarda oynadık nem berbattı zemin inanılmaz kötüydü dedi. sıktı artık bu SIS başlayacam sisine de hibritinede

@Necmi abi savunmaya gelir birazdan :lol: Bu sene Şakira da konser vermedi  :alala:

Çevrimdışı tangaz

Cenk'i bugünkü maçta 18'e dahi almamış. Niye Everton'da kalmak için diretiyor anlamıyorum.

gelsin işte hala geç değil burakla cenk değişe değişe oynarlar biri kanada biri ortaya çapraz koşular ön arka direk paylaşımları nkoudunun servisleri layiçin ara pasları iyi iş çıkarırlar hatta sağlam bir 6 gelse ozzide eskiye dönse dertler biter
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı 38life

Güveni evladım gibi severim forum bilir  :) ama çok eksiği var. Çok önemli "artı" özellikleri var. Ama o eksikleri gidermeden kendisinden tam verim almak zor. Neyseki daha çok genç. Eksik yönlerini kapatacağına inancım tam. Ama ilk 11'de şuan doğru tercih olamaz.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Onun için Goller Şenol Güneş oyununa döndükten sonra geldi :D :D

Direkt , dikine hücum :bandit:

Demek ki neymiş 90 dakika ileri geri pas yaparak maç kazanamazmışsın :tabe:

Kendi aranda antrenman maçı değil rakip ile resmi mac yapıyorsun :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı MUSTAFA_

layiç maç sonu çok zor koşullarda oynadık nem berbattı zemin inanılmaz kötüydü dedi. sıktı artık bu SIS başlayacam sisine de hibritinede
Hoca da söyledi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

Nkoudou bu hızıyla her türlü iş yapması lazım  :tabe:
The great gig in the sky

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Güneş oyun tarzından Avcı oyuna geçmek biraz zaman alacak gibi . :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı MUSTAFA_

Güveni evladım gibi severim forum bilir  :) ama çok eksiği var. Çok önemli "artı" özellikleri var. Ama o eksikleri gidermeden kendisinden tam verim almak zor. Neyseki daha çok genç. Eksik yönlerini kapatacağına inancım tam. Ama ilk 11'de şuan doğru tercih olamaz.
Sanki biraz kilo almış ve yavaşlamış gibi geldi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı murat

Beşiktaşın oyununu düzeltebilmesi için orta sahaya sıradan bir oyuncu değil, bir kahraman gerekiyor. Hem iyi pas dağıtacak, hem hücuma çıkacak, hücuma yön verecek, hem de fizikli, ikili mücadelerde iyi, atletik, kondisyonu iyi, Dinamik, soğukkanlı, top saklayabilen, top hakimiyeti iyi, first touch'ı iyi, çevik, çabuk dönebilen bir oyuncu lazım.
ben bunu herkes sağ bek solbek kovalarken yazmıştım.sağ bek ve solbekimiz var yedeklerini de içinden çıkart yada iki taraftada oynayabilen bir tane al.bir laf vardır atanın ve tutanın iyi olacak bu doğru ama bir diğer gerçek vardır ki maç ortasahada kazanılır ortasahada kaybedilir.bir kaç ay önce yazdığımda sol stoper ve merkez ortasahayı öncelikli yazmıştım olursa fabri karus değişikliği de istemiştim fırsat transferi olarak.önce omurganı sağlam yaparsın sonra kalanını fırsat transferi geleceğe yatırım vs değerlendirirsin.

Çevrimdışı 38life

Ruiz bildiğin cool  :icool:

Keşke bi kaç sene erken gelseymiş. Sol stopere adam aramazdık uzun süre.

Çevrimdışı worns

Bu arada skor yanıltmasın bölüm bölüm iyi oynadık 5 10 dakika . Özellikle 3 0 dan sonraki oyunu hiç beğenmedim. Oyun gel gite dönünce oyun disiplininden kopuyoruz ve pozisyon alamıyoruz. Yine de takım savunmasında gelişme var

Bence 3-0'dan sonra kötü olan hücum hattıydı. Hatta tüm maç boyu kötüydüler. Yoksa çok müsait kontra fırsatları üretildi. Top baskıya karşın iyi bir düzenle ileri taşındı. Ljajic ortalamasının çok altındaydı. Özellikle Güven çok kötüydü. Zaten bir türlü doğru koşuları atamadığı için bol bol Ljajic'den fırça yedi. Santrafor kesinlikle gerekli. Kanatlar zaten maç boyu kötüydü. Hatta ileri 4lüden en bir şeyler yapmaya çalışanı Lens'ti denebilir.

Çevrimdışı 38life

Bu arada skor yanıltmasın bölüm bölüm iyi oynadık 5 10 dakika . Özellikle 3 0 dan sonraki oyunu hiç beğenmedim. Oyun gel gite dönünce oyun disiplininden kopuyoruz ve pozisyon alamıyoruz. Yine de takım savunmasında gelişme var

3-0'dan sonraki sıkıntılar oyuncularla ilgili.

Çevrimdışı tangaz

@Necmi abi savunmaya gelir birazdan :lol: Bu sene Şakira da konser vermedi  :alala:

:lol:

artık savunulacak tarafı kalmadı 1 sene değil ki her sene kötüler yok zemin aşağıdaymış tuzmuş şuymuş buymuş hikaye sanki altında tuz gölü var bu zeminin altına tonla taş döküldü adam boyu borular döşendi vbvb 
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

bir an için atiba'nın sırtında la havle yazıyor sandım  :D

hahahaha maç öncesi bende öyle zannetim 3-4 defa tekrar okudum bie  :lol:

Çevrimdışı mrred

Onun için Goller Şenol Güneş oyununa döndükten sonra geldi :D :D

Direkt , dikine hücum :bandit:

Demek ki neymiş 90 dakika ileri geri pas yaparak maç kazanamazmışsın :tabe:

Kendi aranda antrenman maçı değil rakip ile resmi mac yapıyorsun :bandit:
Aslında tam Şenol Güneş oyunu oynamadık. Caner false back oynadı top bizdeyken caner kenara değil orta sahaya geliyor oyun kurulumuna katılıyor. Ayrıca hücumda birinci opsiyonumuz orta açmak değil. Toplam 19 orta yapmışız zaten 8 tanesi korner 4 5 tane de serbest vuruş var yani anlayacağın 3 4 orta yapmışız. İkinci yarının son 20 dakikası takımı hiç beğenmedim tıpkı Şenol Güneş oyunu gibi oynadık. Geldili gittili
The great gig in the sky

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Beşiktaşın oyununu düzeltebilmesi için orta sahaya sıradan bir oyuncu değil, bir kahraman gerekiyor. Hem iyi pas dağıtacak, hem hücuma çıkacak, hücuma yön verecek, hem de fizikli, ikili mücadelerde iyi, atletik, kondisyonu iyi, Dinamik, soğukkanlı, top saklayabilen, top hakimiyeti iyi, first touch'ı iyi, çevik, çabuk dönebilen bir oyuncu lazım.

Aynen öyle hocanın bir emreye ihtiyacı var. 5 milyon euroyu öyle nkodulara verceğimize böyle bir adama yatırmalıydık.

Çevrimdışı karaoğlan

gelsin işte hala geç değil burakla cenk değişe değişe oynarlar biri kanada biri ortaya çapraz koşular ön arka direk paylaşımları nkoudunun servisleri layiçin ara pasları iyi iş çıkarırlar hatta sağlam bir 6 gelse ozzide eskiye dönse dertler biter

Cenk-Burak ikilisi lig için öldürücü olurdu. Come to Beşiktaş'ı Cenk'e yapmak lazım aslında.

Çevrimdışı murat

Kimse kusura bakmasın. Boyd'un yüzü yeni Lensin eski diye bir algı yanılması oluyor ama Boyd Lensten daha etkisiz.
sence nedeni ne? ben izlerken seninle aynı şeyleri düşündüm ama şöylede bir sonuç çıkardım.takım ver q7 ye ortalasın ver babele driblng yapsın şut çeksine alışmış.ne bekler yardıma geliyor ne ortasahalar. pası alınca yakınlarında kimse yok.adam kaçırmayı düşünen de yok hep bir garanti pas kovalama var.delmeye çalışma da çok vasatız.

Çevrimdışı 38life

Sonlara doğru Oğuzhan'ın ayağına basan Poko'muydu? eğer oysa ikinci sarıdan atılmalıydı. Faul bile vermedi pala.

Çevrimdışı 38life

Sanki biraz kilo almış ve yavaşlamış gibi geldi  :tabe:

Vücut yapmakla kilo almak arasında kalmış gibi bir hali var  :D

Çevrimdışı doganay

Sonlara doğru Oğuzhan'ın ayağına basan Poko'muydu? eğer oysa ikinci sarıdan atılmalıydı. Faul bile vermedi pala.
Evet oydu benimde dikkatimi çekti. Net 2. Sariydi. Bunları galip gelince de dile getirmek lazım. İnce işler bunlar

Çevrimdışı mellfred

Gözünün önünde vermedi
biz bugün hakemi de yendik sınıfına girer maç
bunları buraya yazmakla kalmamalı