2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 75 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4242934 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı karaoğlan

Abdullah Hoca, kısa sürede geçen sene kendi başlarına takılan 11 kişiyi bir takıma çevirmeye başlamış - pas yapan, oyun disiplinine sahip, sabırlı. Tek eksiğimiz 6 numara ile Burak'ın geri dönmesi. Oğuzhan'a da nazar değmesin :tabe: Caner de şaşırttı, Lens kendi standartlarının üstündeydi!
[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2019, 22:44:04 karaoğlan ]

Çevrimiçi Savaş

2 defa enkudu müsait oldugu halde layiç vermedi topu yoksa bir iki aksiyonunu daha görürdük sonra güvenle oynadı  siz onu bir de burakla görün buraka çok asist yapar mesela bir pozisyonda önü boş olmasına  topla kat etme şansı olmasına rağmen birde hemen güvene çıkardı ama güven hareketlenemedi, hah işte orda burak hareketlenir ve yazar.
Evet basit oynamayı da seviyor. Bundan sonraki maçlarda ilk golü biz atarsak beklediğimizden fazla tabela da yapar gibi.

Çevrimdışı AigleBordeaux

enkudunun top saklayışı vücudunu kullanış şekli bana manueli anımsattı
Dizlerini kırıp poposuna yaslıyor, haklısın abi
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı worns

Beşiktaş için yetersiz biri. Umarım ilk ve son kez oynamıştır  :tabe:

Şu oyunda 6 numara rolünde Medel'le arasında bir fark yok. Hemn hemen aynı şeyi oynadılar. Yetersizlik konusuna katılıyorum.

Çevrimdışı 38life

İlk maçın heyecanı da olabilir. Takımla daha adam gibi idman bile yapmadı. Biraz çözsün takımı iş yapar bence

Yok baya maçını seyrettim, bu onun genel problemi. O yönünü geliştirse zaten kariyerindeki patlamayı yapacak belki ama olmadı şimdiye kadar. Topla birlikte aut çizgisinin dışına çıktığı baya pozisyon var. Hızlı davranırken kontrolü sağlamak kolay değildir ama hızın hayrını görmek için gerekli. Dediğim gibi umarım geliştirir o yönünü.

Çevrimdışı Liquidator

Maçı yolda telefonda ixledim. İlk yarı berbat oynadık. İkinci yarı iyi sinyaller verdik. Bana görü takımın iyileri Karius, Ruiz, Caner, Ozi, Nkoudou, Ljajic.

Bir az zaman geçsin, takım otursun daha iyi olacak

Отправлено с моего MI 8 Lite через Tapatalk

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı cursedofdragon

dedim zaten dün lens değil fernandes bu diye :D

top sürerken fernandesin klasik bir çalımı vardır topu dısardan içeri atar diğer ayağı ile adamı geçer onu yapacak sandım bir an :D

saç sakalda benziyor :D

Çevrimdışı worns

Ljajic maç sonu röpünde zemin çok kötü çok zorlandık dedi. Erzurum'da filan şunu konuşuyor olsak anlarım da iç sahada şunun hiç bir açıklaması olamaz arkadaş. Yeter artık. Takım pas oyunu oynamaya çalışıyor idarenin çözemediği şeye bak.

Çevrimdışı mellfred

Ljajic maç sonu röpünde zemin çok kötü çok zorlandık dedi. Erzurum'da filan şunu konuşuyor olsak anlarım da iç sahada şunun hiç bir açıklaması olamaz arkadaş. Yeter artık. Takım pas oyunu oynamaya çalışıyor idarenin çözemediği şeye bak.
İki yıldır çözemediler

Çevrimdışı tangaz

layiç maç sonu çok zor koşullarda oynadık nem berbattı zemin inanılmaz kötüydü dedi. sıktı artık bu SIS başlayacam sisine de hibritinede
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı 38life

Oğuzhan umarım bugünkü performansını sezona yaymayı başarabilir. Hem etkiliydi, hemde kendisinden beklenmeyecek şekilde savaştı. Takımı da saha içinde yönlendiriyordu. Zaten şuan takımda "arkadaşlarına oyunu anlatıcak, yönlendirecek" zekaya sahip 3 futbolcu var. Oğuzhan, Ljajic, Ruiz. Ljajic bu zekaya sahip olmasına rağmen kişilik olarak içe kapanık, çok fazla karışmayan birisi. Ruiz zaten hem mevkiisi hemde yeni olması itibariyle yönlendirme konusunda yok şuan.  İyi oynayan bir Oğuzhan Beşiktaş için önemli bir artıdır. Negatif olarak bazı paslarında isabeti kötüydü. Bunun maç temposuyla düzelebileceğini düşünüyorum.

Çevrimdışı enderersoy15

Topa kalcasini dayaması:)

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

İki yıldır çözemediler

bu 3.sene abicim baydı artık ben kontratı feshederim babamızın oğlu değiller içsaha avantajımızı kullanamayacaksak ne anladık bu işten
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mellfred

Güven ile olmaz bu sene. Çok ekmek yemesi lazım. Sırtı dönük oynayamıyor top saklayamıyor pas hızı pas tercihi Pas zamanlaması kötü
Muhayyer keza.
Bunlar bu skorları buldukça zaman almalı
Oyun kurtaracak durumda değiller

Çevrimdışı Erman1903

Çevrimdışı enderersoy15

Abdullah Hoca, kısa sürede geçen sene kendi başlarına takılan 11 kişiyi bir takıma çevirmeye başlamış - pas yapan, oyun disiplinine sahip, sabırlı. Tek eksiğimiz 6 numara ile Burak'ın geri dönmesi. Oğuzhan'a da nazar değmesin :tabe: Caner de şaşırttı, Lens kendi standartlarının üstündeydi!
Caner adriano gibi oynadi

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mellfred

Boyd gerçekten feceat
umalım da bu gün için böyle olsun yoksa lense rahmet okutur
Medel  keza. Umarım gönderilir
Lens zaten bildiğimiz gibi
Ne tıkırtı var ne şıkırtı
Caner ve ozi iyi işler yaptılar

Çevrimdışı tangaz

aslında cenk tosunu alsak ileri üçlü cenk burak nkudu olsa hoş olur

Çevrimdışı murat

Çözemedim olayı, niye  :alala:
bir sezon gonalons oynamış q7 8 gol 22 asist yapmış. :D attığın videoyu seyretmemişsin.

Çevrimdışı 38life

Vida da bugün iyiydi. Hücuma iyi destek oldu. Bi kaç tane ileriye doğru güzel pas da attı. Ama sonlara doğru yine konsantrasyon ya da soğukkanlılıktan kaynaklanan bir hata yaptı. Daha önce de söylemiştim, aslında Vidanın ayağı kötü diyoruz ama bu bir tabir olmuş artık, aslında kötü olan ayağı değil, konsantrasyonu ve soğukkanlılığı.

Çevrimdışı mrred

Geçen hafta da gördüğümüz bazı emareleri hoca açıkladı
Canerin biz hücumdayken rolü oyun kurulumun sol iç oynamak he bu çok mu dahice değil fakat saçma sapan orta yapmasından daha iyi bir rol. Böyle ufak detaylar fark yaratıyor işte
The great gig in the sky

Çevrimdışı levitate

ruiz iq 9000

adam muazzam ya
bipbipbupbup

Çevrimdışı mrred

Oğuzhan umarım bugünkü performansını sezona yaymayı başarabilir. Hem etkiliydi, hemde kendisinden beklenmeyecek şekilde savaştı. Takımı da saha içinde yönlendiriyordu. Zaten şuan takımda "arkadaşlarına oyunu anlatıcak, yönlendirecek" zekaya sahip 3 futbolcu var. Oğuzhan, Ljajic, Ruiz. Ljajic bu zekaya sahip olmasına rağmen kişilik olarak içe kapanık, çok fazla karışmayan birisi. Ruiz zaten hem mevkiisi hemde yeni olması itibariyle yönlendirme konusunda yok şuan.  İyi oynayan bir Oğuzhan Beşiktaş için önemli bir artıdır. Negatif olarak bazı paslarında isabeti kötüydü. Bunun maç temposuyla düzelebileceğini düşünüyorum.
Ruiz bildiğin cool  :icool:
The great gig in the sky

Çevrimdışı 38life

Avcı da söyledi aynı şeyi. Bu problem çözülmek zorunda. Lamı cimi yok.

Çevrimdışı mrred

Bu arada skor yanıltmasın bölüm bölüm iyi oynadık 5 10 dakika . Özellikle 3 0 dan sonraki oyunu hiç beğenmedim. Oyun gel gite dönünce oyun disiplininden kopuyoruz ve pozisyon alamıyoruz. Yine de takım savunmasında gelişme var
The great gig in the sky