2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 55 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4228336 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı mylife1903

Bende bunu anlamıyorum, efsane olması için bu özelliklerin toptan olması gerekmiyor mu ??? Gerek öncesinde gerek sonrasında Beşiktaşlı duruşu olması gerekmiyor mu ??? TD zamanında böyleyse yemişin geçmişini, geçmiş geçmişte kalmış. Efsane olabilecek o kadar insan varken ki sen ve yaşı büyük abilerim bunu daha iyibilirler, bu adam mıdır efsane ??? Topçuluğunu bilmem, ama ben bu adamın geçmişteki beşiktaşlılığından da şimdiki beşiktaşlılığına laf ediyorum. Bunu yaptığım için beşiktaşlı olarak görmüyorsan beni senin tercihindir abi.
Bi daha oku hele yaw
Topculugu efsane diyorum
Td zamanina kufur etmeyen besiktasli degildir diyorum daha nasi gomem yetersiz₁ rizayi
Rizanin topculugu bizim icin onemli kac kupa kaldirdi adam sonra td olunca sapitti daha da kulubun kapisindan giremez oranaktan beter olur

Daha ziya dogan var

Mesela eses macinda iki tane salladi beklenen sampiyonlugu getirdi ve o senenin efsanesi olmustur
45+ besiktasliya ziya diyeceksin gozleri parlar

Çevrimdışı mrred

https://twitter.com/chefanalysis/status/1164868689096859649?s=19
Adam topu keserken bile bir sonraki pozisyonu düşünerek pas olcak şekilde kesiyor.
1.10'daki hareketlenmeye bak
big fundamental Tim Duncan sezdim bu adamda
[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2019, 16:18:24 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı cursedofdragon

Reis popoyu açık unutmuşsun dikkat et  :lol:

sıcakda bir de örtüncez mi olm zaten açık :D  :evillol:

https://twitter.com/chefanalysis/status/1164868689096859649?s=19

ruiz baya baya iyi transfer bugün inşallah birde rebocho ve douglasıda görürüz birde tabi ki n'koudou

Çevrimiçi gokhans

görmemişsen izlememişsin demektir net her maç bir kırmızısı var onun
ama efendi çocuk katagorisinden faydalanıyor dışarda çok efendiymiş
Yok abi ben çok izledimde sen biraz abartmışsın. Ön liberoda medel ve necipi olan bir takımın mehmet topalı kırmızı görür diye istememesi , uçağa binme korkusu ile atlantiği yüzerek geçmeye çalışması gibi birşey...
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi levitate

Adam topu keserken bile bir sonraki pozisyonu düşünerek pas olcak şekilde kesiyor.
1.10'daki hareketlenmeye bak
big fundamental Tim Duncan sezdim bu adamda
keşke orta saha oynasaydı
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

ruiz baya baya iyi transfer bugün inşallah birde rebocho ve douglasıda görürüz birde tabi ki n'koudou
ruiz din kursun müridi olalım
bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

keşke orta saha oynasaydı
stopere marcelo geri alınıp , ruiz ön liberoya çekilebilir aslında.

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

yokluktan oluyor bunlar :D
memleket fakirleşince yeşil mercimeği et diye yuttururlar işde :D

Galiba sebebi yokluk :lol:

Bi daha oku hele yaw
Topculugu efsane diyorum
Td zamanina kufur etmeyen besiktasli degildir diyorum daha nasi gomem yetersiz₁ rizayi
Rizanin topculugu bizim icin onemli kac kupa kaldirdi adam sonra td olunca sapitti daha da kulubun kapisindan giremez oranaktan beter olur

Daha ziya dogan var

Mesela eses macinda iki tane salladi beklenen sampiyonlugu getirdi ve o senenin efsanesi olmustur
45+ besiktasliya ziya diyeceksin gozleri parlar

Futbolculuğuna bir şey diyemem izlemedim, ama Beşiktaşla adı anılmasın.

sıcakda bir de örtüncez mi olm zaten açık :D  :evillol:

Toteme başlıyoruz bu sefer maç tahmini yapmıyorum bakalım nolcak  :lol:

ruiz din kursun müridi olalım

Aha beklenen mesaj  :lol: Fernandes dönemi geliyor aklıma hep bu, sonra sonu da ona benzemesin.

Abartmayın yahu :D

Takımdaki herkes kötü olunca sarılacak birini arıyor herkes  :lol: Uzun zamandan da eksiklik çektiğimiz konularda iyi olunca bu tarz yorumlar bekliyordum ama biraz erken oldu  :lol:

stopere marcelo geri alınıp , ruiz ön liberoya çekilebilir aslında.

ruiz ön libero oynamıyor ki  :alala:

Çevrimiçi gokhans

ruiz ön libero oynamıyor ki  :alala:
Ön liberoda harika oynar bence. Kimler nerelere devşirildi. Tüm ön liberoda olması gereken özelliklere sahip bir adam. Cuk oturur. Belki biraz ağır kalabilir ama tekniği ile onuda dengeler diye düşünüyorum.

Ön liberoda harika oynar bence. Kimler nerelere devşirildi. Tüm ön liberoda olması gereken özelliklere sahip bir adam. Cuk oturur. Belki biraz ağır kalabilir ama tekniği ile onuda dengeler diye düşünüyorum.

niye devşirelim ki adamı adam stoper kariyerinde hiç ön libero oynamamış ?

Onun yerine 6 numara alalım direk herkes bölgesinde oynasın :)

Durun be abi  :lol: Sol stoperimize yeni kavuşmuşken hemen başka mevkiye çekip yine sol stopersiz yapmayın. Öncelikle kendi görevini yapsın, bi defanstan topla çıkmayı öğrenelim sonra ön tarafa bakarız  :lol:

N’koudou, Beşiktaş için "Feda" dedi!
Beşiktaş’la 4 yıllık anlaşma imzalayan Kevin N’koudou, Tottenham’dan 35 bin Pound haftalık alıyordu. Yıldız oyuncu Beşiktaş’a gelip oynamak için ücretini 29 bine indirdi.

Çevrimdışı haluk.m

Vida'yı verip 6-7m€ + Gonalons alsak ne güzel olurdu..  :iblush:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Son 30 dakika soksa yine iyidir. Skor kritik durumda olursa ceviremezsek N'kodu da gider karambole ama  :D

Taraftar boyle maalesef. Erken 2 0 yakalamak lazim  :tabe: Hem yeni transferler hem de atmosfer acisinda olumlu olur.
Hocamız Abdullah Avcı ve erken 2-0 :alala: :lol: :lol: :lol:

Gol atabilecekmiyiz ona bile şüpheliyim ben :bandit:

Malum çok güzel bir sistemi var rakip yarı saha ve kendi sahanda bol bol pas yaparak maçı bitirmek gibi , sanki futbol maçı değil de Antrenman maçı yapıyoruz :money:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Arthur Dayne

Anlaşılan orta saha için isimli bir oyuncu alacağız. Çıkan isimlerin çoğu  böyle isimler. Umarım iyi bir oyuncu almayı başarırız.
Umarım böyle olur.Hadi vidal olmadı,en azından o minvalde bir isim olsun da yakalım buraları :D

Çevrimiçi gokhans

niye devşirelim ki adamı adam stoper kariyerinde hiç ön libero oynamamış ?

Onun yerine 6 numara alalım direk herkes bölgesinde oynasın :)
valla bencede öyle ama olduda lyondan marceloyu beleşe kaparsak böyle bir alternatifde olabilir diye söyledim :) şuan bu takım için en önemli bölge 6 numara , bütün pas bağlantılarının merkezi konmunda.

Toteme başlıyoruz bu sefer maç tahmini yapmıyorum bakalım nolcak  :lol:

bıcı bıcı yap ama bıcı bıcısız olmaz :D

Çevrimiçi doganay

Burak sakat ve forvet almadigimiz sürece gol atmamız zor. Duran toptan  karambolden falan anca atarız.

bıcı bıcı yap ama bıcı bıcısız olmaz :D

Sivastada bıcı bıcılıydım gs maçını da bildim ama bi aksaklık oldu  :lol: Merak etme bu maç bendeee  :lol:

Sivastada bıcı bıcılıydım gs maçını da bildim ama bi aksaklık oldu  :lol: Merak etme bu maç bendeee  :lol:

sivasta gaza geldin fark atacaz rahat olun dedin fark yedik sen tahmin yapma sadece bıcı bıcı yap :D