2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 71 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4243224 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı tangaz

sanırım aynı fikirdeyim :D

adama juveden geldi muamelesi yapıyoruz altı üstü lig2den geldi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı 38life

Vodafone Parkta sezonun ilk maçı! Dakika 30 civarı.

Sahada güçsüz fiziğine rağmen en çok savaşan ve savaşmakla kalmayıp etkili olan Oğuzhan Özyakup.

İlk hatasında tribün tarafından ıslıklanıyor.

"Beşiktaşın en büyük kamburu, sorunu, rakibi kendi taraftarıdır." Ya nesefim kesilene kadar, ya da taraftar hadsizliği bırakana kadar bunu söylemekten vazgeçmicem.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bence oyuncuları eleştirmeyi bırakalım  :tabe: Bu konu çok ciddi  :tabe:

https://twitter.com/cagriasarli/status/1164961106043052034

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı 38life

Beşiktaşın oyununu düzeltebilmesi için orta sahaya sıradan bir oyuncu değil, bir kahraman gerekiyor. Hem iyi pas dağıtacak, hem hücuma çıkacak, hücuma yön verecek, hem de fizikli, ikili mücadelerde iyi, atletik, kondisyonu iyi, Dinamik, soğukkanlı, top saklayabilen, top hakimiyeti iyi, first touch'ı iyi, çevik, çabuk dönebilen bir oyuncu lazım.

Çevrimdışı 38life

Kimse kusura bakmasın. Boyd'un yüzü yeni Lensin eski diye bir algı yanılması oluyor ama Boyd Lensten daha etkisiz.

Çevrimdışı 38life

N'Koudou = Kara Fırtına  :D

Çevrimdışı Erman1903

Beşiktaşın oyununu düzeltebilmesi için orta sahaya sıradan bir oyuncu değil, bir kahraman gerekiyor. Hem iyi pas dağıtacak, hem hücuma çıkacak, hücuma yön verecek, hem de fizikli, ikili mücadelerde iyi, atletik, kondisyonu iyi, Dinamik, soğukkanlı, top saklayabilen, top hakimiyeti iyi, first touch'ı iyi, çevik, çabuk dönebilen bir oyuncu lazım.

[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2019, 22:29:37 Erman1903 ]

Çevrimdışı murat baltacı

Vodafone Parkta sezonun ilk maçı! Dakika 30 civarı.

Sahada güçsüz fiziğine rağmen en çok savaşan ve savaşmakla kalmayıp etkili olan Oğuzhan Özyakup.

İlk hatasında tribün tarafından ıslıklanıyor.

"Beşiktaşın en büyük kamburu, sorunu, rakibi kendi taraftarıdır." Ya nesefim kesilene kadar, ya da taraftar hadsizliği bırakana kadar bunu söylemekten vazgeçmicem.
Katılıyorum ayrıca ozi çıkarken taraftar alkışladı kapalı alttaki amigo bozuntusu eliyle dur işareti yaparak alkışlatmadi çocuğu.

Kendini Beşiktaş'ın sahibi sanan zarardan başka işe yaramayan bı güruh var bunları etkisiz hale getirmezsek on yılda bir şampiyonlukları görür arabesk arabesk takılırız.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı haluk.m

Katılıyorum ayrıca ozi çıkarken taraftar alkışladı kapalı alttaki amigo bozuntusu eliyle dur işareti yaparak alkışlatmadi çocuğu.

Kendini Beşiktaş'ın sahibi sanan zarardan başka işe yaramayan bı güruh var bunları etkisiz hale getirmezsek on yılda bir şampiyonlukları görür arabesk arabesk takılırız.

Serdal Adalı ve Şafak Yazıcıoğlu görüşmeye gitmişlerdi anlaşamamışlar mı ? Dün gökmen denen gazeteci bozuntusu Oğuzhan için algı kasmaya çalışırken linç yedi  :kop: (haklı olarak renkli..)

Amigo kimse artık o gazeteciyle vardır bir ahbaplığı..

Çevrimiçi Savaş

Enkudu ligdeki bir çok sağ beki patates eder.

Çevrimdışı enderersoy15

Serdal Adalı ve Şafak Yazıcıoğlu görüşmeye gitmişlerdi anlamamışlar mı ? Dün gökmen denen gazeteci bozuntusu Oğuzhan için algı kasmaya çalışırken linç yedi  :kop: (haklı olarak renkli..)

Amigo kimse artık o gazeteciyle vardır bir ahbaplığı..
Bugün Oguzhan çok iyiydi. Antrenman yapmis gibi. :)

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Çıkarken alkışlanmasının sebebi skorun 3-0 olması. Bizim taraftar tamamen iyi gün taraftarı olmuş. Maç 0-0'ken sanki Beşiktaş taraftarı değil de yimpaş yozgatspor taraftarı vardı. Rakip frikik kullanıyor takım "kartal gol gol gol!" diyor. Bizim takım atak yapıyor herkes susmuş. biri başka marş söylüyor diğeri başka. Taraftar önce taraftarlığını yapsın. Takıma ihanet etmesin, sonra bir şeyleri eleştirsinler.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı haluk.m

Bugün Oguzhan çok iyiydi. Antrenman yapmis gibi. :)

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Daha şov yapardı da takım ayak uyduramadı  :claps: 

Çevrimdışı Gökhan Kurt

N'Koudou = Kara Fırtına  :D

Begendin mi ? 😊

Daha da iyi olacak gibi.

Çevrimdışı tangaz

2 defa enkudu müsait oldugu halde layiç vermedi topu yoksa bir iki aksiyonunu daha görürdük sonra güvenle oynadı  siz onu bir de burakla görün buraka çok asist yapar mesela bir pozisyonda önü boş olmasına  topla kat etme şansı olmasına rağmen birde hemen güvene çıkardı ama güven hareketlenemedi, hah işte orda burak hareketlenir ve yazar.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş için yetersiz biri. Umarım ilk ve son kez oynamıştır  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı 38life

Toplayken biraz kontrollü olabilse, hakimiyetini kaybetmese çok iş yapar ama yapamıyor, inşallah geliştirir bu yönünü.

Çevrimdışı 38life

Begendin mi ? 😊

Daha da iyi olacak gibi.

Yok sadece lakap olsun diye söylüyorum.  :) Beğendim veya beğenmedim diyemem. Ne kadar hızlı olduğunu falan zaten söylemeye gerek yok bunu biliyorduk.

Çevrimdışı tangaz

enkudunun top saklayışı vücudunu kullanış şekli bana manueli anımsattı

Çevrimdışı 38life

Ljajic bugün kendinde değildi. Gol pozisyonunda özüne döndü ama onun dışında kötüydü

Çevrimdışı Arthur Dayne

enkudunun top saklayışı vücudunu kullanış şekli bana manueli anımsattı
Saç-sakal benzerliğindendir o  :D

Çevrimiçi Savaş

Toplayken biraz kontrollü olabilse, hakimiyetini kaybetmese çok iş yapar ama yapamıyor, inşallah geliştirir bu yönünü.
İlk maçın heyecanı da olabilir. Takımla daha adam gibi idman bile yapmadı. Biraz çözsün takımı iş yapar bence