2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 64 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4242779 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı MUSTAFA_

Nuri Şahin hamlesi gelir mi ? Sol ayaklı Abdullah Hocanın sevdiği bir oyuncu
Bizden ne kadar uzak o kadar iyi  :tabe: Mehmet Topal hala boşta. Ben o olasılıktan korkuyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Tam aradığımız tip oyuncu keşke nuri'yi alsak hem 30 yaşında tecrübesi var 6 numarada tecrübeli zeki oyuncuya ihtiyacımız var. Sol ayaklı 4 3 3 formasyonu için yetiştirilmiş bir adam tam bizlik
The great gig in the sky

Çevrimdışı 38life

Nkoudou hemen oynasın demekki oluyormuş.
Yahu aklıma geldikçe sinirim bozuluyor. Şu Ljajici Fener deplasmanında oynatmadı ya hoca bahanesi de "böyle atmosferlere hazır değil". Yahu adam Seria A dan gelmiş atmosferin kralından geliyor. Ah hoca ah çok alay ettin bizimle.

:kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı 38life

HMMMMM

Batshuayi N'Koudou'nun asistlerini az hiç etmedi Marsilyada. :)

Çevrimdışı mrred

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Medipol Başakşehir’in Arda Turan’ı transfer edeceği yönünde iddialar gündemde sıcaklığını korurken, teknik direktör Abdullah Avcı’dan farklı bir açıklama geldi.

Borussia Dortmund’da forma giyen Nuri Şahin’i takımda görmeyi düşlediğini söyleyen Abdullah Avcı, “Son olarak geçen sene yaz tatilinde Antalya’da karşılaştık. ‘Emre abin bir kaç sene daha oynar, bıraktıktan sonra gelir misin?’ dedim. ‘Sen olduktan sonra problem yok hocam’ diye yanıt vermişti. Nuri Şahin gibi bir oyuncuyu elbette çok isterim. Her zaman iletişim halindeyiz. İnsan kalitesi çok yüksek, kendine doğru yatırımlar yapmış bir oyuncu.” dedi.

“YUSUF YAZICI’YI KADROMDA DÜŞÜNÜYORDUM”
Öte yandan Trabzonsporlu Yusuf Yazıcı ile ilgili de konuşan Abdullah Avcı, “1461 Trabzon’dan itibaren Yusuf Yazıcı’yı tanıyorum. Trabzonspor’da oynamadan önce kadromda düşündüğüm bir oyuncudur. Çok özel bir oyuncu. Ancak hiçbir zaman yerinde durmamalı. Fiziksel ve zihinsel sürekli gelişmeli. Kendini geliştirirse uluslararası seviyelere ulaşabilir. Yusuf bu kapasite ve kaliteye sahip. Bütün kulüplerin içinde zihinsel olarak da oyuncuların gelişimini sağlayacak departmanlar olmalı. Bu işi sadece oyuncuya bırakmak doğru değil.” ifadelerini kullandı.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

U-17 milli takımında hocalığını yapan Abdullah Avcı ile A Milli Takım'da yeniden buluşmanın sevincini yaşayan Nuri Şahin, Hiddink'in yerine Avcı'nın getirilmesine sevinenlerin başında geliyor. Madrid derbisinin ertesinde Abdullah Avcı'yı kaldığı otelde bir kez daha ziyaret eden Nuri Şahin'in hocasına, "Hocam hayırlı olsun, son derece memnunum. Allah utandırmasın hep beraber başarılı oluruz inşallah. Hiddink beni çağırıyor ama oynatmıyordu" dediği öğrenildi.

Nuri Şahin, geçen seneyi Almanya'da şampiyon tamamlayan Borussia Dortmund'daki performansı ile Real Madrid'e transfer olmayı başarmıştı.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Fanatik saygılarımı iletiyorum, algınızı yiyeyim sizin.

Çevrimiçi tolga1903

https://twitter.com/atavrattroll/status/1164570780543410182?s=19

Yav arkadaş yapmayın şunu işte. Niye 2 yıl önceki fotoyu kullanırsın kulüp çalışanısın git 10dk fotoğraf çek koy. Elaleme maskara etmekten zevk mi alıyorsunuz şunu yapanın işine son verilse yeridir.

Çevrimdışı KARA BOĞA

Ne Nkoudou ne Güven ne Lens ne Kuarejma de Ljajic çok golcü oyuncu değiller. Burak bu sezon 40 gol atmayacağına göre

-ya Robben veya Babel tipi kanat
-ya da Talisca tipi forvet arkası lazım,

yoksa deplasmanda adam gibi galibiyet alamayız. Üstüne Atibanın yerini alacak adam hala yok. Geçen sene transfer edip takıma ısındırmamız lazımdı.
Beşiktaş kimsenin babasının çiftliği değildir!

Çevrimdışı tangaz

olay sarı öküz metoduyla çözülmüş olsa da orhan akın gönderilmesi yerindedir keşke ilk iki istifasında gönderseymişiz.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Arthur Dayne

Ne Nkoudou ne Güven ne Lens ne Kuarejma de Ljajic çok golcü oyuncu değiller. Burak bu sezon 40 gol atmayacağına göre

-ya Robben veya Babel tipi kanat
-ya da Talisca tipi forvet arkası lazım,

yoksa deplasmanda adam gibi galibiyet alamayız. Üstüne Atibanın yerini alacak adam hala yok. Geçen sene transfer edip takıma ısındırmamız lazımdı.
Kardeşim haklısın durumumuz kritik ama senin kadar karamsarını da görmedim.Biraz sal,değmez  :lol:

Çevrimdışı tangaz

birileri belki duyumcu tayffaya onlar da yönetime taşır ismi TOMAS SOUCEK eksiğimiz olan kişidir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı 38life

Kardeşim haklısın durumumuz kritik ama senin kadar karamsarını da görmedim.Biraz sal,değmez  :lol:

Arkadaşın fazla karamsar olduğuna ben de katılıyorum ama bu söylediği konuda haklı.

Çevrimdışı tangaz

Demba Ba effect  :tabe:

hiç gerek yok bize CHA CHA CHA effect lazım :tabe:

Çevrimdışı murat

Çok biliyorsa kendi yapsaymış komisyon almadan. Menajerler bile komisyon alamadığı için isyan eder olmuş. Demekki doğru yoldayız  :tabe:
adam bas bas bağırıyor gaysaeaylıyım diye ne demesini bekliyorsunuz ki? türk olduğundan da şüpheliyim.

Çevrimdışı kahyaoglueren

neden en az onun kadar tepki olmalı yoksa çocuğunda
fetö ile fotosumu var :alala:
Sorun olması için illaki olmasına gerek yok.Eger altyapıdan yetenek çıkmasını istiyorsak torpile dur demeliyiz eğer iddialar doğruysa bence skandaldır.Baskasindan çok daha fazla formayi hakediyorsun ama birisinin tanıdığının çocuğu senden o formayi aliyor.
[ Son Düzenleme: 22 Ağustos 2019, 19:43:32 kahyaoglueren ]

Çevrimdışı KARA BOĞA

karamsarlık değil, bir Boyd daha lazım sadece  :bandit:
Beşiktaş kimsenin babasının çiftliği değildir!

Çevrimdışı ozankarakoc

Karamsar olmamak da mümkün değil be kardeş.

5 ciddi hazırlık maçı, 1 lig maçı... Attığımız gol sayısı 2, yediğimiz gol sayısı 11. Sivas maçındaki Beşiktaş, 25-30 yıldır izlediğim en kötü Beşiktaş...

Yönetim uykuda, kimsede heyecan yok, umut yok, coşku yok, sanki hedef bile yok... Yepyeni hoca gelmiş, herkesin hocanın gözüne girmek için çırpınıyor olması gerekirken kimsede tık yok. Asıl korkum da şu maaş meseleleri... Futbolcularda 'size 1 sene maaş yok' denmiş gibi bir rahatlık, umursamazlık var. E-spor takımının üç kuruşluk maaşları bile 3 aydır ödenemiyor falan... 8-10 hafta sonra bu sebepten sakatlık bahaneleri, 'tedavisi için ülkesine gitti' uydurmaları, başkanın 'her şeyi para zanneden oyuncular var' türünde tuhaf laf sokmaları falan girmez inşallah hayatımıza...

Neyse. En azından 'senin kadar karamsarını görmedim' cümlene yeni bir boyut getirmiş oldum, benim de böyle bir katkım olsun :)
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı MUSTAFA_

Aras'ın sözleşme feshedilmiş remi olarak  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

hiç gerek yok bize CHA CHA CHA effect lazım :tabe:
Bize eskileri taklit edecek değil, kendi hikayesini yazacak oyuncular lazım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

şu rocoyu gönderip oraya daha çok güven veren bi eleman koyaydık iyiydi

Çevrimdışı tangaz

Bize eskileri taklit edecek değil, kendi hikayesini yazacak oyuncular lazım  :tabe:

sabah ayrı akşam ayrı konuşuyor bugün mustafa  :lol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

sabah ayrı akşam ayrı konuşuyor bugün mustafa  :lol:
Ayrı konuştuğum yok sabah benzetme, akşam istek yaptım  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
★★★