2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 54 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4241338 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı mylife1903

olan oldu zaten uzatmak istemiyorum ama anlamlandıramıyorum... bu adamın vatana ihanet eden yapı içinde olduğu kanısına nasıl vardın... fotğraftanmı? gerekli devlet kurumlarında bu yokmu? okadar bürokrat,asker,sporcu vs. yakalanırken bu niye serbest ve koca koca kulüplerde hoca ?

kimse demiyoki o yapıyla iş yapalım... hani yazıyosun yok öyle olur böyle olur diede abi demiyozki zaten bizene biz başarılı olalım yeter... biz gs değiliz dediğin gibi.. değerlerimiz var... ama ortada bişey yok... hani yargılanır beraat eder yinede derim ki bizden uzak olsun... adam hakkında hiçbirşey yok...

bu sebepledir ki olay orhan ak falan değil... he şimdi level atladık.. kulübümüzün sahibi olanlar artık biliyorlar ki istedikleri kulüp çalışanına ama sosyal medya ama yayın organları ama tetikçiler aracılığı ile istifaya kadar giden baskılar yapabilecekler - haklı ya da haksız-

sonuç olarak en büyük hata yönetimdedir bence... baştan kabul edilmeyecekti... hata yapıldı...
Feto ile oturup kalkip suan icerde olmayanlarin alayi ispiyoncudur bu fetoculukten daha da kotudur

Çevrimdışı mrred

Çok aşırı abartılmış ve içi boş bir aidiyet hissi olduğu için taraftar her şey de hakkı olduğunu sanıyor.
Yahu sen bir tiyatro oyununa gidiyorsun ya da bir filme gidiyorsun oyunu ya da filmi beğenmediğin zaman başkasına tavsiye etmiyorsun beğenirsen tavsiye ediyorsun hatta yeri geliyor tekrar tekrar izliyorsun. Beğenmediğin zaman yönetmene sen bu işi bilmiyorsun o iş öyle yapılmaz böyle yapılır diye ahkam kesebiliyor musun  ?

Bu fikrimi şeytanın avukatlığını yaparak şöyle çürütebilirim. E canım ne var Fikret Orman profesyonel sinema yönetmeni gibi okul bitirmemiş o yüzden profesyonel yönetici değil  onunla bu aynı mı ? Bu fikre  "Okul bitirmeyen yönetmenler de var" antiteziyle karşı çıkılabilir öbür yandan adam demedi mi işte "profesyonel" yöneticiye geçmeliyiz diye. Ali naibini cvsini tartıştık burada adam işin ehli birisi belli. Şimdi bu taraftar hareketlenmelerinin ardında ben Umut Şafak ve Serdal'ın pasifize edilmesinden dolayı arkadan iş çevireceklerinden şüphe ediyorum.
[ Son Düzenleme: 22 Ağustos 2019, 17:42:50 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimiçi Necmi

Üstünüze niye alındınız onu anlamadım benim yorumum o pankartı açan zihniyetle yoksa orhanı kimse istemiyor bizim düşmanımız olan o pankartı açan zihniyette olanlar
ben hep şunu söyledim bir insanı değerlendirirken yanlışı doğruyu ortaya koyarak değerlendirin
kişiler değil olaylar etken olsun bence şimdi o zümre karşı diye tersinimi düşünmek gerekiyor yanlış insanlar doğru tepki koyamazmı. bunu taraftar grubuna göre değilde Beşiktaşa göre değerlendirmek lazım.
üstüme alınırım başından beri karşıyım gelmeden karşı oldum. senin düşman olduğun zihniyet doğru bir şey söylerse sırf düşmansın diye doğrunun karşısında olamazsın onlarla bir olmadanda muhalefet yapabilirsin.

Çevrimdışı mrred

Sarışınların oyuncuları tek tek sakatlanıyor Fenerin sağ beki isla en az 2 hafta yok. Bir de sezon başı hocaya demediğini bırakmadınız.
The great gig in the sky

Çevrimiçi Necmi

Feto ile oturup kalkip suan icerde olmayanlarin alayi ispiyoncudur bu fetoculukten daha da kotudur
yada sözde pişmandır yer altına çekilmişdir.
ama masum kimse yoktur. bunlarında hiç birinden bu vatana hayır gelmez.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Altyapıdan neden oyuncu çıkaramıyoruz.Cunku turgay demir gibileri oğullarını zorla oynattiyorlar.En az Orhan ak konusu kadar tepki olmalı buna.
https://twitter.com/Mustafacevik10/status/1164539561881604097

Çevrimdışı levitate

bu adam beşiktaş muhabiri :D

bipbipbupbup

Çevrimdışı mrred

Altyapıdan neden oyuncu çıkaramıyoruz.Cunku turgay demir gibileri oğullarını zorla oynattiyorlar.En az Orhan ak konusu kadar tepki olmalı buna.
Turgay Demirin oğlunun altyapıda torpille oynadığını iddia etmiş.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Arthur Dayne

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

neden en az onun kadar tepki olmalı yoksa çocuğunda
fetö ile fotosumu var :alala:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu arkadaş nedense sosyal medyada bende engelli  :alala: Bu yazdıklarında emin mi?

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Tepki olması için şartlara bakalım

Feto ile fotoğraf X
Silah ve kavga olayı X
Takıma Katkı Sağlamak V

O zaman bunun tepkisi yapılmaz

Çevrimdışı mrred

Arkadaşlar Totthenham forumlarını okuyorum 1 saattir.
Nkoudou ile ilgili olarak daha transfer dedikoduları çıkmadan önce
Fulham maçı ve bayern maçındaki performansını çok beğenmişler
Ayrıca hepsi bu çocuk için hızlı, ortaları iyi ve geri koşan bir kanat oyuncusu şeklinde olumlu yorumlar yapmışlar.
Aslında aradığımız şeyler
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu sabah sağlık kontrollerinden geçen 24 yaşındaki Fransız oyuncu, 4 yıllık sözleşmeye imza attı.

Ortacizgi.com'un edindiği bilgiye göre; N'Koudou, Beşiktaş'ın yarın akşam Göztepe ile oynayacağı maçın listesine eklendi.

24 yaşındaki oyuncunun bu akşam ise lisansının çıkacağı öğrenildi.

Öte yandan N'Koudou, Beşiktaş'ta 19 numaralı formayı giyecek.

Haber Kaynağı: ortacizgi.com ÖZEL HABER

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Arkadaşlar Totthenham forumlarını okuyorum 1 saattir.
Nkoudou ile ilgili olarak daha transfer dedikoduları çıkmadan önce
Fulham maçı ve bayern maçındaki performansını çok beğenmişler
Ayrıca hepsi bu çocuk için hızlı, ortaları iyi ve geri koşan bir kanat oyuncusu şeklinde olumlu yorumlar yapmışlar.
Aslında aradığımız şeyler

Genelde böyle çok övülen futbolcular patlıyor, bence gömmeye devam  :upto:

Çevrimdışı mrred

Nkoudou hemen oynasın demekki oluyormuş.
Yahu aklıma geldikçe sinirim bozuluyor. Şu Ljajici Fener deplasmanında oynatmadı ya hoca bahanesi de "böyle atmosferlere hazır değil". Yahu adam Seria A dan gelmiş atmosferin kralından geliyor. Ah hoca ah çok alay ettin bizimle.
The great gig in the sky

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı mrred

Nuri Şahin hamlesi gelir mi ? Sol ayaklı Abdullah Hocanın sevdiği bir oyuncu
The great gig in the sky

Çevrimiçi Necmi

Nuri Şahin hamlesi gelir mi ? Sol ayaklı Abdullah Hocanın sevdiği bir oyuncu
birden üşüme geldi bana tüylerim diken diken oldu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★