2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 3232758 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Arthur Dayne

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı MUSTAFA_

SON DAKİKA - Beşiktaş, N'Koudou'nun kiralanması için Tottenham ile prensip anlaşmasına vardı. (TRT Spor)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bugün ilgilenmediğimiz, almadığımız oyuncu kalmadı. Ne çok bilgi kirliliği var bugün  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı 38life

Konop geldi, geliyor haberlerinin üstüne ilaç gibi geldi Nkoudou.

Çevrimdışı tangaz

allahaşükür konop alınmıyor

umarım nkadu opsiyonlu kiralıkdır
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi tolga1903

Nasıl olur sence sol kanat için? Geçen sene oynamamış sakattı sanırım.

Çevrimdışı haluk.m

SON DAKİKA - Beşiktaş, N'Koudou'nun kiralanması için Tottenham ile prensip anlaşmasına vardı. (TRT Spor)

18/19   6 Maç 141 dakika.

17/18 14 Maç 370 dakika.

16/17 17 Maç 323 dakika.

15/16 41 Maç 3007 dakika. (Marsilya 10 gol 5 asist)

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Genc arkadaslar fikirlerini belirtirken üsluba biraz dikkat ederlerse daha keyifli bir forum ortamimiz olur :)

@tangaz o zamanlar bizim baskan simarmisti, bir de Aziz'e kapak takma pesindeydi. Lens'in sözlesmesi bu nedenle sacma sapan bir sözlesme. Kaldi ki adam bir önceki sezon cok iyi oynamisti. Kimse bu kadar mantar cikacagini beklemiyordu.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Çevrimdışı MUSTAFA_

Geçen sezon çok uğraşmış alamamıştık Totenham'ın sakatlık problemi yüzünden. Bizim lig için ideal bir oyuncu. Konoplyanka'dan daha çok şeyler hayal ettirebilecek bir oyuncu. Ben bu oyuncuya her türlü fitim  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı 38life

Nasıl olur sence sol kanat için? Geçen sene oynamamış sakattı sanırım.

Son 3 yılda oynadığı maç sayısı az ama potansiyeli çok yüksek. Kendini ispatlamak isteyen, genç ve yüksek potansiyelli bir futolcu. Hızlı, teknik, ceza sahasına girmeyi seven bir futbolcu. Avcı sever diye düşünüyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Devre arasında çok istemiş alamamıştık. Kısmet olur inşallah bu sefer  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı savaş altay

Çevrimdışı mrred

https://fmdataba.com/19/p/4596/georges-kevin-nkoudou/

nibba
Profili neredeyse konopla benzer ama hiç olmazsa genç ve fransa altyapısından yetişmiş. 13 milyon cebimizde kalır. Her türlü daha mantıklı fakat son zamanlarda oynamaması sıkıntılı
The great gig in the sky

Çevrimiçi Samet Ç

Trt Spor N'Koudou ile anlaştığımızı yazmış keşke gerçek olsa.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

3 senedir diyom gecelim su 3luye diye
Ilk yapilanip farki koyacaktik yakinlarda cok takim donecek kalabalik ortasahaya
4 tane bek var
Atiba gelene kadar medeli sarkik oynatirsin agir ruizin arkasini da kapatir caner bile siritmaz
Hatta layici kucuk forvet yaparsin serbest saga sola kacar top tutar burak da oynar cenk de oynar macina gore ikisi de oynar az arkasina layici atarsin
Bir tane kalipli uzun santrafor alirsin sikisan sisirexegin maclar icin onu da lorente ayisi ile ucuza cozersin
Bir tane daha stoper lazim sadece yedek de oturabilecek antalyadan diego olur
Ortasahaya bir tane yerden guzel oynayan sert sosanin defansif versiyinu tip de bulursun mis gibi oynarsin
Tabi adriyano varken benim hayalim solda adri sagda dani alvesti ama reboka ile daglis oynatip fakir modeli de yaparsin
Su oyundan daha duzgun isler cikar
Anadolu takimlarindan da dayak yemezsin ortasahada
Ozziyi falan da arma luksumuz yok koyarsin oynar kalabaligin icinde goze batmaz

Cenk gelsin bir stoper ortaya bir tane fabregas benzeri adam bile yeter 3 kisi yahu
Vomerin takimdan mesela fanakeni daha tutuyom ben acayip bisi
Olydeki fortunik de acayip oynar
Az tiransfer cok is

Aynen abi kim 3'lüye dönerse bu ligde fark yaratacak. Ortam tam o kıvamda. fakir modeli de iş görür. rebocho douglas'ın perti çıkmasın diye canerle gökhan da zaman zaman oynarlar. bence boyddan bile sağ kenar adamı çıkma potansiyeli var. tempolu disiplinli adam eğitilebilir. medel caner mesela bir yere gittikleri yok. bu sistemlerde olmuyorlar. 3-5-2'de gayet işe yararlar. medel direk 11 oynar canerde yedek olur.

fortinik iyidir hoştur da oly'nin kralı o adam alamayız :) ama daha kolay hedeflerle de iş yaparız bu sene. seneye de bir kaç nokta atışı adamla kadro daha da mükemmelleşir.

Çevrimdışı 38life

Sağ ayaklı sol kanat oyuncusu...

Arkasında koridoru etkili kullanıp iyi orta açan, kanat bölgesini dolduran Rebocho, önünde ters ayaklı kanat oyuncusu.

Doğru kurgu.

Çevrimiçi tolga1903

Son 3 yılda oynadığı maç sayısı az ama potansiyeli çok yüksek. Kendini ispatlamak isteyen, genç ve yüksek potansiyelli bir futolcu. Hızlı, teknik, ceza sahasına girmeyi seven bir futbolcu. Avcı sever diye düşünüyorum.

Beni az oynaması korkutuyor ama yerine konuşulan konoplyanka da öyle ahım şahım maça çıkan oynayan biri değil. Elyounoussi pahalı geldi sanırım bizimkilere.

Çevrimdışı mrred

Devre arasında çok istemiş alamamıştık. Kısmet olur inşallah bu sefer  :tabe:

hem sağı hem solu var gibi
ayrıca devamlı ceza sahasına koşu yapıyor. Çapraz koşu . Toplu ya da topsuz koşu yapıyor
The great gig in the sky

Çevrimdışı Arthur Dayne

Sağ ayaklı sol kanat oyuncusu...

Arkasında koridoru etkili kullanıp iyi orta açan, kanat bölgesini dolduran Rebocho, önünde ters ayaklı kanat oyuncusu.

Doğru kurgu.
Sağ kanattaki oyuncularımızdan biri de sol ayaklı olsaydı keşke. :lol:

Çevrimdışı tangaz

Genc arkadaslar fikirlerini belirtirken üsluba biraz dikkat ederlerse daha keyifli bir forum ortamimiz olur :)

@tangaz o zamanlar bizim baskan simarmisti, bir de Aziz'e kapak takma pesindeydi. Lens'in sözlesmesi bu nedenle sacma sapan bir sözlesme. Kaldi ki adam bir önceki sezon cok iyi oynamisti. Kimse bu kadar mantar cikacagini beklemiyordu.

lens beni de kandırdı hep sölerim yanıldıgım tek oyuncu lensdir fener performansı azize kapak takma kısmı hepimizi kandırdı AMA o dönemde şunu demiştim madem lensi alacaktık q7 ile neden sözleşme uzattık şeklindeydi. ikisini birden kadroda bulundurmak yanlıştı planlama olarak.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona