2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 70 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4235924 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Kono gereksiz bir transfer, onun yerine fransadan daha genc magliyetli ve daha yetenekli bir siyahi adam alinabilinirdi. Dnipro haric baska bir yerde hic is yapamadi kono.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Konoplyanka 4 yıl haberleri dolaşıyor. İnanmıyorum inanmak istemiyorum eğer gerçekse yazıklar olsun. Yd başkan mı oldu tekrar bize haberim mi yok ?

Beşiktaş yönetimi dağılmış vaziyette. banka ile anlaşma yapıyorsun. Görev süren tamamlayabilirsen 3 yıl. Gidip kontrat olarak yeni Lens oyuncu karakteri olarak yeni Q7 alıyorsun. 4 yıllık Beşiktaş ın geleceğini ipotek altına alıyorsun. Şu parayı pavyonda yeseler daha az koyar insana.

Sıvama mode on...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş, Avrupa Ligi grup turu kurasında 1. torbada yer alacak.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı tuncaboylu

oynatma şartı koydurmuşuzdur inşallah.
İstanbulspor'da oynayamıyorsa, zaten bir halt olmaz.

Eslem bile düzenli oynuyor orada.

Çevrimdışı savaş altay

Beşiktaş, Avrupa Ligi grup turu kurasında 1. torbada yer alacak.

Cool  :bandit:
[ Son Düzenleme: 20 Ağustos 2019, 19:55:26 savaş altay ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Konoplyanka 4 yıl haberleri dolaşıyor. İnanmıyorum inanmak istemiyorum eğer gerçekse yazıklar olsun. Yd başkan mı oldu tekrar bize haberim mi yok ?

Beşiktaş yönetimi dağılmış vaziyette. banka ile anlaşma yapıyorsun. Görev süren tamamlayabilirsen 3 yıl. Gidip kontrat olarak yeni Lens oyuncu karakteri olarak yeni Q7 alıyorsun. 4 yıllık Beşiktaş ın geleceğini ipotek altına alıyorsun. Şu parayı pavyonda yeseler daha az koyar insana.

Sıvama mode on...
4 yıl bana da fazla geldi de, birisi hatırlattı: 2022 Dünya kupası düşünülerek 4 yıl imzalanıyor olabilir.(Maaş 2'yi geçmeyecekse)

2022 Dünya kupası'nda prim yapıp, Çin ya da Arabistan'a satılabilir.

Çevrimdışı savaş altay

4 yıl bana da fazla geldi de, birisi hatırlattı: 2022 Dünya kupası düşünülerek 4 yıl imzalanıyor olabilir.(Maaş 2'yi geçmeyecekse)

Fikrimce kono o klasmanda bir oyuncu degil. Yildiz degil bir kere.

Q7 yildiz diyenlere performans/verim acisindan tartisma cikarirsin

fakat kono'ya konu acilisi bile yapamayiz.

Çevrimdışı savaş altay

Göztepe bilet fiyatları

100 liradan asagi bilet yok ayip su hale. Sezon basi sal gelsin millet maca.

Çevrimdışı mylife1903

En son vidayi boyle almistik finalden sokacaktik 30 milyina

Çevrimdışı savaş altay

En son vidayi boyle almistik finalden sokacaktik 30 milyina
Sadece elimizde degil baya baya stadin disina tasar, patlar. Umarim yalandir  :ebebe:

Çevrimdışı savaş altay

Dunden veri izledigim ama agzimi acmadigim konular;

Senol gunes, fernandes.. Aslinda tam dalmalik mevzular.

Makarna gibi isit isit yine yersin  :D

Çevrimdışı haluk.m

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1163858884982915072

Madem dönüp dolaşıp Kono'yu alacaktık bari maça yetiştirseydik.

Göztepe maçında Orkan kanatta oynar, 6 numara kim   :alala:

Çevrimdışı savaş altay

Kono gereksiz bir transfer, onun yerine fransadan daha genc magliyetli ve daha yetenekli bir siyahi adam alinabilinirdi. Dnipro haric baska bir yerde hic is yapamadi kono.
Gereksiz degil anlamsiz ve manasiz kisminda.

Forma sattiramaz, avcinin istedigi oyunda yeri yok. He yonetim koyar onune o da mecbur oynatir,

iste o kisimda farki olsun istiyoruz senol gunes'den; eldeki oyuncuya gore bir sablon yapabilmesi.

Ama bu da zor gibi senol gunes'in caresi varken yapmiyordu, avci bir sey tutturmus oradan gidiyor.

Çevrimdışı Akil Emre

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1163858884982915072

Madem dönüp dolaşıp Kono'yu alacaktık bari maça yetiştirseydik.

Göztepe maçında Orkan kanatta oynar, 6 numara kim   :alala:
Süper yıldızımız belli oldu neyse ben son gün açıklanır die bekliyodum. Sırada abubakar wanyama emre kılınç lajiçe yedek ve kaleci transferi kaldı. Son 12 gün bu haftada kaybedersek ne olacak merakla bekliyorum.

Çevrimdışı tangaz

baya ileti yürümüş gündüz kuşağında giremedim şirketten geriden okuyarak geldim şimdi bayrağı dewralma vaktim gelmiş :icool:

sırasıyla yanıtlar geliyor  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

O beğenmediğin Love'ı Galatasaray bizden almak için yırtınmadı mı?

yoo yırtınmadı nereden çıkardın bunu???
adamlar haftalarca santrafor aradılar kimseyi bulamadılar son2 gün bari şunu alalım dediler. yırtınma bunun neresinde? seni duyanda aylarca peşinde koştular sanacak.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Tosic'i 1 sene sol bek olarak kullandı, rezil etti. Adamı mecburen stopere koydu, yıldızlaştı.

böle rezil etti filan gibi kelimelerle olayı egzajere etmeye çalışmışsın ama yemezler

1 sene sol bek de rezildi demek  :alala: hangi yıl oluyor bu ilk sene 15-16 sezonu.

hemen bakıyoruz arşivlere ilk 7 maçın 6sı ilk 11de sol bek oynamış nasıl bi rezillikse oynadığı 6 maçda 5 galibiyet 1 beraberlik almışız oynamadığı maç yenilmişiz  sonra adam ligin kalanında zaten 9 maç oynamış 7 si stoper 2si solbek solbek oynadığı haftalar 28.ve 34. haftalar.

madem beni alıntılayıp yanıt yazacaksın iletimi yanlış/hatalı/değersiz kılmaya yönelik bişeyler deneyeceksin azcık emek sarf et böle desteksiz sallıyorsun sonra beni yoruyorsun  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Abi her şeyi geçtim oynadığı bütün takımlarda kovulan q7 ye takım içinde sırf orta yapıyor diye verdiği rol çok büyük haksızlık . Disiplinsiz kaprisli verimsiz bir adama gösterdiği toleranstan dolayı öfkem hala geçmek bilmiyor. Her şeyi kabul ediyorum da bu yaptığını asla affedemiyorum

q7yi bedava gönderip sonra para verip alan üstelikde transferi hoca veto ederken konopu alamadım taraftarın gazını almak için q7 yi getireyim diyen kişi = fikret orman

Çevrimdışı tangaz

Fikret ,Orman sağ olsun gomezi taliscayı abouyu aldıda kupa gördük.

quaresma lens negredo roko karyus mirini  aldı da ambargo koymamıza engel oldu.

marcelo pepe vida diye yürüyüp roko mirine geçmek bildiğin devrim ama tersten onu da fikret orman yaptı.

hem alacak tabii boşuna mı başkanlık makamını işgal ediyor? alacak verecek takımı güçlendirecek takım kimyasına camiaya uygun profilleri gerek oyuncu gerek teknik kadroya koysun sağlıklı mali yapı oluştursun die başkanlık makamına geliyor bu kişiler gidip fetönün dizinin dibinde takılan orhan akları getirsin die değil.

Çevrimdışı tangaz

sivas maçından sonra öyle bi hale geldim ki istemedğim adamın transfer haberine bile sevinir oldumm...  :alala: :alala:

ölümü görüp sıtmaya razı olmak  :D

Çevrimdışı tangaz

Şu adama hiç inanmasam da bu dediği olsun istiyorum  :tabe:

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1163754653756137472

1 hafta falan önce bu sercan avcı ile röportaj yapıyordu avcı buna quaresmadan çok memnunum kampın yıldızı filan demiyormuydu :alala: