2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 3232843 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı tangaz

Lens de Hollanda'ya gidebilir diyorlar. Güzel diyorlar da artık bir hareket görsek  :tabe:

ben negredo gidişi stayl hareket bekliyorum
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Şimdi tekrar düşündüm de bu haber gerçek olamaz, fazla gaza geldik bir an. Tamamen yatmaya geldiği her halinden, tüm tavırlarından belli olan bir futbolcuya 2.5'tan 4 yıllık sözleşme vermek gibi bir şeyi bu yönetim bile yapmaz. O kadar da saçmalanmaz. Yalan haberdir %99

neden? aynı yönetim daha yakın geçmiş 29 yaşındaki lense 6 milyon bons 2,5 milyondan 5 yıl kontrat yapmadı mı? her ikiside kontrat bitimi 34 olacak işte. yapmış gene yapar.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Bizim başkan bu paraları Konop'a vermez merak etmeyin.

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk

verir yakın geçmiş lense negredoya daha fazlasını verdi

Çevrimdışı tangaz

Güzel tartışmalar bunlar konu da iyi şu transfer sezonu bitsin devamını bekleriz @mylife1903 @mrred abiler:) tam olarak genelleme sayılır mı bilmiyorum ama brezilyalı futbolcuların genellikle ülkelerinden para için çıkmaları ve yeterli birikimi elde ettiği anda geri dönmeleri veya afrikalı futbolcuların kendilerinin haricinde çok fazla aile üyesine bakmak zorunda oldukları için para konusunda asla tavizkar olmamaları vs çok konuşulur söylenir. Yoksa motomot bir genelleme mantıken mümkün olamaz virgil van dijk'da hollandalı futbolcu lens'de. Ama kültür uyuşmazlığı ve gittiği farklı kültüre adapte olamama sorunu bu rus ukraynalı futbolcularda birazcık var gibi mylife abiye bu konuda katılıyorum.

bazı ülkeler istisnadır ve yazılı olmayan kurallar vardır. brezilyalılar mesela çinden rusyaya iskandinavyadan akdenize her yere uyum sağlıyor yüksek oranda ve bu nedenle futbol camiasında bukalemuna benzetilirler öte yandan sscb kökenli olup da dıışarda tutunabilen oyuncu sayısı bir elin parmaklarını zor geçer konuya bilimsel dayanak gerekirsede oturup son 10 yılda sscb dışına çıkıp başarılı olmuş oyuncuları totale bölersek oran %10u bile bulmayacaktır. dolayısı ile tutmama oranı %90 olan bir ırkdan futbolcu almak makul risk değildir.

Çevrimdışı tangaz

Şu Linnesi Önder Özen defalarca istedi. Onunu yerine gittik caneri aldık. Kuzeyli insanların takım oyuncusu olma ihtimalleri oldukça yüksek. Takımı oluştururken "asker" oyuncuları hep kuzeyli yaparım

biri sağ bek diğeri sol bek :alala:

Çevrimdışı tangaz

Kono gereksiz bir transfer, onun yerine fransadan daha genc magliyetli ve daha yetenekli bir siyahi adam alinabilinirdi. Dnipro haric baska bir yerde hic is yapamadi kono.

süper bir öneri fransadan orta karar bir eleman getirelim konopun 2 misli katkı verir. konop maliyetine max gradeli getirelim garanti skor katkısı alırsın.

Çevrimdışı MUSTAFA_

1 hafta falan önce bu sercan avcı ile röportaj yapıyordu avcı buna quaresmadan çok memnunum kampın yıldızı filan demiyormuydu :alala:
Bunlar hep böyle. Rüzgar nereye bunlar oraya  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

4 yıl bana da fazla geldi de, birisi hatırlattı: 2022 Dünya kupası düşünülerek 4 yıl imzalanıyor olabilir.(Maaş 2'yi geçmeyecekse)

2022 Dünya kupası'nda prim yapıp, Çin ya da Arabistan'a satılabilir.

adam 4 yıllık alınırsa ve buralar yıkılırsa fikret ormanı savunmak için zemin oluşturulmuş  :D

Çevrimdışı mrred

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1163858884982915072

Madem dönüp dolaşıp Kono'yu alacaktık bari maça yetiştirseydik.

Göztepe maçında Orkan kanatta oynar, 6 numara kim   :alala:
O arada başka isimler zorlanmıştır. Daha iyileri olmayınca Konopta karar kılınmıştır
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

Fikrimce kono o klasmanda bir oyuncu degil. Yildiz degil bir kere.

Q7 yildiz diyenlere performans/verim acisindan tartisma cikarirsin

fakat kono'ya konu acilisi bile yapamayiz.

:kop:

Çevrimdışı mrred

biri sağ bek diğeri sol bek :alala:
Solda da oynuyor bazen kaldıki bizim 2 yıldır sağ beke de ihtiyacımız var
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

q7yi bedava gönderip sonra para verip alan üstelikde transferi hoca veto ederken konopu alamadım taraftarın gazını almak için q7 yi getireyim diyen kişi = fikret orman
Acemiliğine verelim
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

Bunlar hep böyle. Rüzgar nereye bunlar oraya  :tabe:

benim bu tiplere kızdıgım durum şu:

bunlar bildiğin beşiktaş düşmanı tipler kadro dışı filan die kulübü karıştırmaya yönelik mesajlar çakıyorlar naaptı adam kadro dışı kalacak? kampa geldi idman kaçırmadı herkes sakatlanırken ihtiyar delikanlı sakatlanmadı hocanın beğenisini kazandı vbvb ee bunun neresinde kadro dışı bırakılacak bi detay var? hoca sisteme uymuyor denedim şans verdim o da elinden geleni yaptı ama yazılımında yok artık 11de düşünmüyorum demiştir olabilir bu tipler çıkıp kadrodışı alevler filan saçmalıyor.

Çevrimdışı tangaz

Solda da oynuyor bazen kaldıki bizim 2 yıldır sağ beke de ihtiyacımız var

solda da oynayabiliyo ama adamı almaya çalışırken amacımız sağ bek işini çözmekdi alamadık uçaktan indi ama onun yerine caneri almadık onun yerine önce becki sonra gg yi aldık

Çevrimdışı savaş altay

:kop:
Iyi abi bir tanesini yakalamissin butun mesajlari silmisler ayip yani.

Edit: pardon kadikoyde demin oturudgum yere gaz geldi ben hala forumla ugrasiyorum  :D

Karisiklik ondan yani sorry  :D
[ Son Düzenleme: 20 Ağustos 2019, 20:34:49 savaş altay ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

benim bu tiplere kızdıgım durum şu:

bunlar bildiğin beşiktaş düşmanı tipler kadro dışı filan die kulübü karıştırmaya yönelik mesajlar çakıyorlar naaptı adam kadro dışı kalacak? kampa geldi idman kaçırmadı herkes sakatlanırken ihtiyar delikanlı sakatlanmadı hocanın beğenisini kazandı vbvb ee bunun neresinde kadro dışı bırakılacak bi detay var? hoca sisteme uymuyor denedim şans verdim o da elinden geleni yaptı ama yazılımında yok artık 11de düşünmüyorum demiştir olabilir bu tipler çıkıp kadrodışı alevler filan saçmalıyor.
Bunların amacı Beşiktaş değil. Beşiktaş'ı bizim kadar bilmiyorlar. Bunların amacı prim yapıp para kazanmak  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Acemiliğine verelim

hayatında tek santrafor oynamamış olan negredoyu almasını kalfalığına mı ustalığına mı vereceğiz?

bir sürü yanlış transferimiz oldu olacaktırda %100ü kimse beklemiyor ama bizi nakavt eden yumruğu negredodan yedik

+ quaresmayı şenol güneş geldği sene aldı başkanlıkta 3.seneyi bitirdikden sonra acemilik sayılmaz yani
[ Son Düzenleme: 20 Ağustos 2019, 20:34:01 tangaz ]

Çevrimdışı mrred

Bunların amacı Beşiktaş değil. Beşiktaş'ı bizim kadar bilmiyorlar. Bunların amacı prim yapıp para kazanmak  :tabe:
Daha öncede yazmıştım. Bu forumdaki istisnasız herkesin futbol bilgisi onlardan daha fazladır.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Arthur Dayne

böle rezil etti filan gibi kelimelerle olayı egzajere etmeye çalışmışsın ama yemezler

1 sene sol bek de rezildi demek  :alala: hangi yıl oluyor bu ilk sene 15-16 sezonu.

hemen bakıyoruz arşivlere ilk 7 maçın 6sı ilk 11de sol bek oynamış nasıl bi rezillikse oynadığı 6 maçda 5 galibiyet 1 beraberlik almışız oynamadığı maç yenilmişiz  sonra adam ligin kalanında zaten 9 maç oynamış 7 si stoper 2si solbek solbek oynadığı haftalar 28.ve 34. haftalar.

madem beni alıntılayıp yanıt yazacaksın iletimi yanlış/hatalı/değersiz kılmaya yönelik bişeyler deneyeceksin azcık emek sarf et böle desteksiz sallıyorsun sonra beni yoruyorsun  :bandit:
Hayır o dönemi hatırlamasak istatistikle milleti kandıracaksın da sormak lazım o maçlarda galibiyet almamız tosic'in solbekte berbat performans gösterdiği gerçeğini değiştirir mi?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu haber doğru sanırım. Kanat opsiyonlarımızdan biri de bu adam
Ben böyle bir oyuncu alacağımızı düşünmüyorum. Kanat aradığımızı duyan haber yapıyor artık  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

solda da oynayabiliyo ama adamı almaya çalışırken amacımız sağ bek işini çözmekdi alamadık uçaktan indi ama onun yerine caneri almadık onun yerine önce becki sonra gg yi aldık
Tarih silsilesini yanlış hatırlıyor olabilirim orada vurgulamak istediğim şey adam kuzeyli ve gençti onu alsak iyi olurdu.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Arthur Dayne

quaresma lens negredo roko karyus mirini  aldı da ambargo koymamıza engel oldu.

marcelo pepe vida diye yürüyüp roko mirine geçmek bildiğin devrim ama tersten onu da fikret orman yaptı.

hem alacak tabii boşuna mı başkanlık makamını işgal ediyor? alacak verecek takımı güçlendirecek takım kimyasına camiaya uygun profilleri gerek oyuncu gerek teknik kadroya koysun sağlıklı mali yapı oluştursun die başkanlık makamına geliyor bu kişiler gidip fetönün dizinin dibinde takılan orhan akları getirsin die değil.
Yüzde yüz katılıyorum.Aynı şekilde paralı personelimiz olan şenol bey de şampiyon yapmalıydı,göreviydi ve yaptı.Sonraki seneler sıvadı ve gönderildi.Aslında olay bu kadar basit.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Daha öncede yazmıştım. Bu forumdaki istisnasız herkesin futbol bilgisi onlardan daha fazladır.
Konuşurken bile zorlanıyorlar. Doğru düzgün hiçbir şeyi takip etmiyorlar. İnsan utanır, yemek yediği şeyi az takip eder  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★