2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 60 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4242678 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Koa_lAA

#Schalke - jetzt also doch noch: #S04 und #Besiktas konnten sich einigen: #Konoplyanka wird nach Istanbul wechseln, die Ablöse von gut 3,5 Mio (plus wohl Bonuszahlungen) wird in mehreren Raten bezahlt. Noch ist der Wechsel aber offiziell nicht bestätigt.
#SSNHD
Yazılanlara göre büyük para gerçekten keşke elyonusi falan gelseydi konunun milli takımda sergilediği performansı vermesini bekleyeceğiz

milli takımdaki kadar oynasın yeter bize... aşağısı kurtarmaz zaten... ayrıca mevcut kadrodaki kanatlardan an itibariyle daha iyi olduğu kanısındayım...

yinede siyahi topcu istiyordum kanada... pır pır uçacak kaçacak biri... lyon da cornet vardı..dondurmacı kızan... ateş ediyodu...oynuyomu bilmem hala.. öyle adam olsa daha iyidi...

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Bu kono ne yapmişta bukadar büyütlüyor, 30 yasinda adama bu paralar, umarim dogru degildir
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı mylife1903

Hiçbir bilimsel olmayan gerekçeler işte futbolcuyu doğduğu ülkeye göre analiz edeni de ilk kez görüyorum.
Bilimsel gerekce mi
Heriflerin uyum dil ogrenme kultur sorunu var
Hergun ugrastigim insanlar ispanyollarda da var benzer problemler

Bizim alamanci topcularda da oluyor
Almanyada dogmus buyumus almanca bilmeyen insanlar var neyin bilimi

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903
Tim Duncan ya da Steve Nashın hayat hikayelerini oku.
Biri Virgin Adalarından diğeri Kanada'dan çıkan NBA efsaneleri. Sana kalsa Virgin Adalarından yada Kanada'dan basketbolcu çıkmaz ama çıkıyor işte.Ama kızmıyorum NBA deki takımlarda böyle düşünüyorlardı sonra bir çoğu dizlerini dövdü.
Istisnalar kaideyi bozmaz
Seva da yillarca top kilas oynadi ukraynali

Çevrimdışı mylife1903

milli takımdaki kadar oynasın yeter bize... aşağısı kurtarmaz zaten... ayrıca mevcut kadrodaki kanatlardan an itibariyle daha iyi olduğu kanısındayım...

yinede siyahi topcu istiyordum kanada... pır pır uçacak kaçacak biri... lyon da cornet vardı..dondurmacı kızan... ateş ediyodu...oynuyomu bilmem hala.. öyle adam olsa daha iyidi...
5-6 tane daha alalim ukraynali bunlar kucuk komin kurar belki faydali olurlar

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş ile Schalke 04, Konoplyanka transferi için 3.5 milyon euro bonservis + bonuslar karşılığında anlaşmaya yakın. (Sky Deustchland)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Koa_lAA

5-6 tane daha alalim ukraynali bunlar kucuk komin kurar belki faydali olurlar

belki

Çevrimdışı mylife1903

Bu kono ne yapmişta bukadar büyütlüyor, 30 yasinda adama bu paralar, umarim dogru degildir
Arpasi cok olmus telasla saldirmadik ustelik aylardir gundemde
Belki fb devreye girer bize kapak yapar

Çevrimdışı Koa_lAA

Beşiktaş ile Schalke 04, Konoplyanka transferi için 3.5 milyon euro bonservis + bonuslar karşılığında anlaşmaya yakın. (Sky Deustchland)

rakam çok... adamlar nzonzi yi bedava getirdi biz dünya para vermişiz... umarım karttan çekmişlerdir taksitle yoksa sezon içi maaş ödenmedi diye haber duyarız yine...

Çevrimdışı MUSTAFA_

rakam çok... adamlar nzonzi yi bedava getirdi biz dünya para vermişiz... umarım karttan çekmişlerdir taksitle yoksa sezon içi maaş ödenmedi diye haber duyarız yine...
Daha iyi seçenekler vardı demekki anlaşama sağlanamamış. Rakamları net olarak görmeden konuşmak yanlış olur. Gördükten sonra konuşmak lazım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Bilimsel gerekce mi
Heriflerin uyum dil ogrenme kultur sorunu var
Hergun ugrastigim insanlar ispanyollarda da var benzer problemler

Bizim alamanci topcularda da oluyor
Almanyada dogmus buyumus almanca bilmeyen insanlar var neyin bilimi
O dediğin konu bütün yabancı futbolcular için geçerli. Tek tek neden miilletlerine ayırıyorsun? O zaman ben de sana şunları söylerim; İspanyollar ile bizim kültürümüz çok farklı değil. Akdeniz havzasında yaşayan insanlar benzeriz hele italyanlarla falan nerdeyse aynıyız onlarda bağıra bağıra konuşmayı severler aceleciler çok benzer özelliklerimiz var. Aynı şekilde Brezilyalılar ile de benzeriz sadede din farkımız var. Uyum sorunu dediğin şey ilk kez kendi memleketinden dışarı çıkan futbolcuda çok olur o konuya katılıyorum fakat bize gelen oyuncuların hepsi kaşarlanmış artık. Bak mesela Hasic için aynı şey olabilir ya da almanyadan gelen genç çocuklar için ama konop için uyum sorunu olmaz. Oyuna uyum sorunu olabilir.
[ Son Düzenleme: 20 Ağustos 2019, 16:51:58 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

Kiralık almakla bonservisini almak farklı şeyler, çok mantıklı bir karşılaştırma olmamış.

Ben bonservisten çok oyuncunun sözleşmesiyle ilgileniyorum. 3 ya da 3.5 bonservis fazla farketmez, ama yıllık ücreti 2 milyonun üstünde olmamalı. Sözleşme süresi de 3 sene olmalı en fazla.

Çevrimiçi tolga1903

Yahu 3.5 milyon euro bonservis ve 2.5 milyon euro yıllık ücret vermemişizdir yuh artık. Elyounoussi kiralardık bu paralara 25 yaşında adam hiç değilse kendini tekrar ispat etme fırsatı falan olurdu. Başkan lütfen şu ingiltere'den çöz tüm transferleri verilmez bu para 1 milyon bonservise yok mu dedi schalke adamı oynatmıyor bile.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Bizim başkan bu paraları Konop'a vermez merak etmeyin.

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

@mylife1903
Tim Duncan ya da Steve Nashın hayat hikayelerini oku.
Biri Virgin Adalarından diğeri Kanada'dan çıkan NBA efsaneleri. Sana kalsa Virgin Adalarından yada Kanada'dan basketbolcu çıkmaz ama çıkıyor işte.Ama kızmıyorum NBA deki takımlarda böyle düşünüyorlardı sonra bir çoğu dizlerini dövdü.
Dostum mylife ı tam anlayamamışsın ironiyle gerçekleri harmanlayıp kendine has bir üslupla yazıyor. Bu açıklamayı yazıyor olmak bile saçma zaten anlamış olman lazımdı bunu. mylife ve tangaz a burada baya sert şeyler yazılıyor birkaç gündür. Forumda yazmasın bu arkadaşlar forumun okunabilirliği yüzde 80 düşer. Zaten atalay da yazmıyor artık iyice Twitter'a döner burası.

Çevrimdışı mrred

Ama bizim taraftar adamın profiline devamlı "come to beşiktaş" yazarsa geri adım atmaz. Sinir oluyorum işleri güçleri yok come to beşiktaş yazıyorlar.
The great gig in the sky

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ortamı sakinleştirmek için yapılmış bir hamle olarak mı görüyorsun?

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Dostum mylife ı tam anlayamamışsın ironiyle gerçekleri harmanlayıp kendine has bir üslupla yazıyor. Bu açıklamayı yazıyor olmak bile saçma zaten anlamış olman lazımdı bunu. mylife ve tangaz a burada baya sert şeyler yazılıyor birkaç gündür. Forumda yazmasın bu arkadaşlar forumun okunabilirliği yüzde 80 düşer. Zaten atalay da yazmıyor artık iyice Twitter'a döner burası.
Ne zaman ironi yapıyor ne zaman ciddi konuşuyor anlaşılmıyor. Bazen ciddi ciddi yazıyor gibi geliyor.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Karabay

Yönetim bencede acele edip sağa sola para saçmasın. Mesela knopu 37 yaşına kadar beklesinler eminim çok ucuza kapatırlar. Olmadı 39a kadar yolu var. Knop alıyorsun borumu bide gelecek marka değerini hesap et. Sadece knop için de geçerli değil başka görüştükleri varsa da beklesinler. Boytu erken aldılarda ne oldu koşa koşa gittin 3 yedin. Tüğü bitmemiş yetimin hakkı var kimse unutmasın.

Çevrimdışı 38life

Ortamı sakinleştirmek için yapılmış bir hamle olarak mı görüyorsun?

Taraftar mutlu olsun diye.

Çevrimdışı cursedofdragon

boşverin konopu almayalım.

quaresma var işte fıstık gibi yedekte lenste var neyimize yetmiyor.

Çevrimdışı mylife1903

O dediğin konu bütün yabancı futbolcular için geçerli. Tek tek neden miilletlerine ayırıyorsun? O zaman ben de sana şunları söylerim; İspanyollar ile bizim kültürümüz çok farklı değil. Akdeniz havzasında yaşayan insanlar benzeriz hele italyanlarla falan nerdeyse aynıyız onlarda bağıra bağıra konuşmayı severler aceleciler çok benzer özelliklerimiz var. Aynı şekilde Brezilyalılar ile de benzeriz sadede din farkımız var. Uyum sorunu dediğin şey ilk kez kendi memleketinden dışarı çıkan futbolcuda çok olur o konuya katılıyorum fakat bize gelen oyuncuların hepsi kaşarlanmış artık. Bak mesela Hasic için aynı şey olabilir ya da almanyadan gelen genç çocuklar için ama konop için uyum sorunu olmaz. Oyuna uyum sorunu olabilir.
Yahu bana ispanya ukrayna falan anlatiyorsun insan az dusunur
Ispanyollar ile ne ortak noktasi var turklerin
Italyanlarla neyimiz benziyor
O senin teorisyen mantiginla firansizlarin da ispanyollara benzemesi lazim hatta italyanlarla ayni olmasi lazim

Ben oturup sana medeni kanun falan anlatiyor muyum

Ispanyada eyalet degistirdiginde adamlarin kafasi degisiyor bakislari farkli

Sadece din farki olup kultur benzerligi olan insanlar da yunanlilardir ermenilerdir
Yunan ermeni gorunce sariliyorsun komsu diye oturup konusup yemek yiyebiliyorsun

Futbol konusuna gelince de berazilyada adamlar ona gore hazirlaniyor bazisi ilk topa vurdugunda dunya turuna cikmak isterken bazisi tercih etmiyor. Aleks mesela gitti denedi geri dondu sonra fbliler ikna etti adami getirip otobus gibi bindiler ortegayi getirdi adamlar mesela o yapamadi tam apaciydi

Gidip kulture adapte olma yuksek ayku gerektiren bir meziyettir, her insan beceremiyor

Sscbde ise sehirli koylu koken problemi vardir. Sovyetlerden kalma koylerds dogum buyuyen sonra serbestlik kazanip sehre goc edenlerde asiri terbiye ve duzen poroblemo vardir, sehir altyapili olanlar ise fazla degismemislerdir sehrin yapisina gore. Mesela ukrayna dogu ve kuzeyi daha ilginc kultur barindirirken guney kisimlarindaki insanlar baskadir

Izmir ile konya arasi kac km insanlar birbirine benzemiyor kulturleri fRkli

Çevrimdışı mylife1903

Yok zaten tim dankin zaten adada balikciydi kesfedip alip boyu uzun diye nba yaptirdilar sanki
Herif kolej okumadi mi?
Kanada dediginde amerikanin karisi iste

Asil gozden kacan adamlarin nasil madenci oldugu
Herifler afrikanin cukurundan yetenek cikartiyorlsr

Bizim 150myonlik ozzi duruyor mesela ama bankasyadan adamlari bulup aliyorlar
Al son ornek fb altyapisindan zu yuve yani