2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 70 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4251412 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı tangaz

evet öyle demişim o kadroyu görünce mutlu olmuşum işde. alışık değiliz
şenol hocaya gelince o hep suçu birilerine atmaya alışıktı yaptırdığı hazırlık maçlarını biliyoruz
sende ne dediğimi iyi anlıyorsunda anlamak istemiyorsun. hazırlık maçlarında bile oynatmadığı
oyuncuları kiraya gönderiyordu. sanki yeni oyuncu gelse oynatacakta gelenide gördük.
zaten neyi tartışıyoruzki birinin kötü olması diğerini iyi yapmıyor. Avcı ne baskıya dayanabilir
nede oyunculara dayanabilir. cuma günü takım kötü oynasın o trübünler kükremeye başladığında
göreceğim soğukkanlılığını

abi hiiiç topu bana atma anlamak istemiyorsun filan diyerek ne dediğin kısa ve netti o iletinde altında farklı anlamlar yoktu  :icool:

hazırlıkda oynattıgı oyuncuları elbette kiraya gönderecek gelen transferler sonrası çocuklar körelmesin gelişsin die kiraya göndermek standart bir seçenektir.

konuyu avcıya çevirip odak da dağıtma avcıyı ayrıca gömeriz şuan senle meşgulüz  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı murat

stiv munie kiralık transferinde opsiyon koydurtmak şart yaşı çok ideal
pek gol atamamış acaba duvar örüp alan açan cins bir santraformu?

Çevrimdışı Arthur Dayne

İşte bunu diyince de ''ismaille serdarı bırakmış  :D '' diye dalga geçiyorlar.Arkadaş bizim o kadroyla oynadığımız tottenham deplasmanını hatırlayan bir allah'ın kulu yok mu?Nasıl öyle diri bir takımdık,ezilmiyorduk demiyorlar da serdarla ismalle uğraşıyorlar  :s20:

Çevrimdışı haluk.m

ilk golde penaltıyı da larin almış aslında pırlanta gibi çocukdu hep şenol hoca madara etti çocuğu

1 penaltı, 1 asist çok iyi.   :boxin:

Çevrimdışı mrred

İşte bunu diyince de ''ismaille serdarı bırakmış  :D '' diye dalga geçiyorlar.Arkadaş bizim o kadroyla oynadığımız tottenham deplasmanını hatırlayan bir allah'ın kulu yok mu?Nasıl öyle diri bir takımdık,ezilmiyorduk demiyorlar da serdarla ismalle uğraşıyorlar  :s20:
Ve o maçları topa sahip olarak oynadık diye hatırlıyorum . Topa ve oyuna hükmederek.
The great gig in the sky

Çevrimdışı levitate

takımı çöp az atması normal bence :D

adamlar tüm kulvarlarda 22 gol atmış 2'si bu arkadaşın
bipbipbupbup

Çevrimdışı mrred

Penaltı yaptırmak asist sayılıyor muydu
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

Başkan cumaya kadar ya oyuncu alır yada ingiltereden dönmez
cuma günü başına geleceği biliyor.

başkan transferle gelip maçdan önce de kısa bi basın açıklaması yapıp hiç detaya girip uzatmadan şu cümleyi kurmalı

"orhan ak istifasını yönetim kurulumuza sundu kabul ettik her iki tarafa da hayırlı olsun"

şu icraatı yapmadan birlik beraberlik YAPILAMAZ. birlik olmadanda başarı gelmez. hiç boşa para harcamayalım
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Necmi

Umut var mı sence necmi abi?Bence cuma gününü felan umursamıyor çünkü.
bilemem ama cuma günü tribünde hiçde alışık olmadığı bir taraftar olacak
orhan ak ısrarıyla kendisini destekleyenleride kaybetti. her üç kişiden biri kombine almadı bu sene
bu uyarı anlayana

Çevrimdışı murat

abi hiiiç topu bana atma anlamak istemiyorsun filan diyerek ne dediğin kısa ve netti o iletinde altında farklı anlamlar yoktu  :icool:

hazırlıkda oynattıgı oyuncuları elbette kiraya gönderecek gelen transferler sonrası çocuklar körelmesin gelişsin die kiraya göndermek standart bir seçenektir.

konuyu avcıya çevirip odak da dağıtma avcıyı ayrıca gömeriz şuan senle meşgulüz  :evillol:
avcı defansif organizasyonu yapar dedik ama henüz bir gelişme yok hatta bir geri gidiş var.ortasahada bir taş eksik.hem top kapacak hem alan kapatacak hem pas bağlantısını yapacak bir adam şart.

Çevrimdışı haluk.m

Penaltı yaptırmak asist sayılıyor muydu

Sayılmıyor ama penaltı almak önemli :D  kazma cagne bile 16 penaltı almış geçen sene. (Larin penaltı almış + asist yapmış)

Çevrimdışı tangaz

fransada 15 golü var sanırım

premier ligden transfer bu nedenle istemiyorum özellikle de golcü hem pahalılar hemde analiz yapamıyoruz rahat rahat misal cenk bildiğimiz oyuncu iş görür diyoruz ama geçen seneki cv.sine baksak burun kıvırırız.

Çevrimdışı murat

takımı çöp az atması normal bence :D

adamlar tüm kulvarlarda 22 gol atmış 2'si bu arkadaşın
duvar olup alan da açamamış yani.ama fizikli oyuncu işte burada iş görebilir.

Çevrimdışı Necmi

Bu sefer çıkan haberler doğru herhalde  :tabe:

https://twitter.com/alperbah/status/1163538230186258432

https://twitter.com/alperbah/status/1163539581305835520
bu alper iyice tozuttu artık sürekli birilerine saldırıyor

sürekli agrasif saldırgan hiç hoş durmuyor.

Çevrimdışı murat

fransada 15 golü var sanırım

premier ligden transfer bu nedenle istemiyorum özellikle de golcü hem pahalılar hemde analiz yapamıyoruz rahat rahat misal cenk bildiğimiz oyuncu iş görür diyoruz ama geçen seneki cv.sine baksak burun kıvırırız.
zamanında burun kıvrılan niasse peşinde koşuyoruz o zaman anadolu topçusu diyorduk şimdi epl oyuncusu.sanki onlar kendi yetiştiriyor.

Çevrimdışı tangaz

avcı defansif organizasyonu yapar dedik ama henüz bir gelişme yok hatta bir geri gidiş var.ortasahada bir taş eksik.hem top kapacak hem alan kapatacak hem pas bağlantısını yapacak bir adam şart.

yanlış alıntıladın sanırım benim iletimle ne alaka bu yanıt :alala:

haa konuyu dağıtayım die ekürine desteğe geldiysen orası başka tabii   :lol:

Çevrimdışı Necmi

en büyük hatası caner ve hazır olmayan gökhan ile çıkması oldu
ve deplasmanda quaresmaya bel bağladı sahaya çıkardığı takım aklınca tribüne oynamaktı ne bilsin
taraftar onlardan nefret ediyor.

Çevrimdışı mrred

Monuie den emin olduğumuz bir şey varsa o da Burak'tan farklı bir profilde oyuncu
çok fazla savunma arkasına koşu yapan birine benzemiyor hiç öyle golünü görmedik
@38life iş yine sana düştü
The great gig in the sky

Çevrimdışı 38life

15/16'da Gomez - Sosa
16/17'de Talisca - Aboubakar olmasa Beşiktaş "asla" şampiyon olamazdı.

Dahası var.

17/18'de Talisca - Babel olmasa Beşiktaş avrupa kupalarına katılamazdı.

Şenol Güneş döneminde Beşiktaş tamamen "oyuncu yeteneklerine" baktı. Oturun Beşiktaşın 4 yılda attığı tüm golleri seyredin. Bireysel yeteneklerin ön plana çıktığını göreceksiniz. Ve 2015'ten itibaren her yıl gollerin daha çok "bireyselleştiğini" göreceksiniz. Aksini görürseniz gelin yüzüme tükürün.

Çevrimdışı murat

geçen sene ligde bir ukraynalı vardı adını unuttum onu alsak hiç yoktan ligi bilen fizikli makul ücretli gol atabilen bir eleman.

Çevrimdışı mrred

Yalnız stoperleri gücüyle kuvvetiyle bozan bir yapısı var gibi
The great gig in the sky

Çevrimdışı Necmi

başkan transferle gelip maçdan önce de kısa bi basın açıklaması yapıp hiç detaya girip uzatmadan şu cümleyi kurmalı

"orhan ak istifasını yönetim kurulumuza sundu kabul ettik her iki tarafa da hayırlı olsun"

şu icraatı yapmadan birlik beraberlik YAPILAMAZ. birlik olmadanda başarı gelmez. hiç boşa para harcamayalım
başkan sanıyorki burakı kabul ettikleri gibi bunuda ederler.
hiç farkında değil ama o stada giremeyecek duruma gelir o tribünlerde onu bu konuda destekleyecek tek kişi bulamaz.
bu orhan ak kendisinide yakar avcıyıda yakar. Benim bildiğim Beşiktaş taraftarı fetöyle poz vermiş birini
Beşiktaş kulübesinde oturtmaz. oturtursada yazıklar olsun derim.

Çevrimdışı mrred

15/16'da Gomez - Sosa

Dahası var.

Şenol Güneş döneminde Beşiktaş tamamen "oyuncu yeteneklerine" baktı. Oturun Beşiktaşın 4 yılda attığı tüm golleri seyredin. Bireysel yeteneklerin ön plana çıktığını göreceksiniz. Ve 2015'ten itibaren her yıl gollerin daha çok "bireyselleştiğini" göreceksiniz. Aksini görürseniz gelin yüzüme tükürün.
Tek hücum planı orta kafa olan hocadan fazlası beklenmez. Ama o da kendince haklı oyuncuların çok da kafasını karıştırmamak lazım diye düşünmüş olabilir yalnız unuttuğu bir şey vardı takımda kafası çalışan cin gibi 4 5 oyuncu vardı atiba , adriano, fabri, oğuzhan, babel, cenk , olcay bunlar cin gibilerdi
The great gig in the sky

Çevrimdışı Arthur Dayne

15/16'da Gomez - Sosa

Dahası var.

Üstad akıtıyorsun bu akşam maşallah  :lol: Böyle net bir şekilde yazmak lazım ki bazıları rüyadan uyandırsın kendilerini.