2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 63 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4254953 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Arthur Dayne

Fener maçını gördükten sonra üstad @mylife1903'ün dediği gibi,futbolun ekonomisi fener şampiyonluğu istiyor.Fazla kasmayalım derim, bu sene sistem vs. oturur seneye belki şampiyonluğa oynarız.

Çevrimdışı mylife1903

Fener maçını gördükten sonra üstad @mylife1903'ün dediği gibi,futbolun ekonomisi fener şampiyonluğu istiyor.Fazla kasmayalım derim, bu sene sistem vs. oturur seneye belki şampiyonluğa oynarız.
Daha sotadi doldurunca gor sen fbyi
Santradan penalti calarlar

Çevrimdışı kyiv

Bu akşamı gördükten sonra ligin sonunu düşenimiyorum bile ortalık toz duman olur tost oluruz. Hiç kasmasınlar transfer için 6-7 tane genç var ya ama delikanlı gibi lafta değil bu çocuklara şans versinler. Bu sene şampiyon olmayacağımız belli bari şu sezonu değerlendirelim Quaresma, Lens, Umut Nayır falan süre alıp gençlerin hakkını çalmasın.

Çevrimdışı tangaz

Beğenmeyenler var ama şu şartlarda şu parasızlıkta yazdığım özelliklere sahip bonservisi olmayan başka bir futbolcu varsa alalım.

Motive bir Manuel Fernandes ligdeki kendi mevkisindeki tüm oyuncuları patates eder.

begenmeyenleri de anlıyorum ama hep atlanan detay şu fernandesi mantar eden gene bu başkandı değerliyken satmadı boşa çıkmasını izledi en değerli oyuncusuydu yatırımını koruyamadı sahada dayak yemesine seyirci kaldı vbvb ama dediğim gibi 2,5 çok bence 1,75den 1+1 olabilir bonuslarla 2yi geçecek şekilde filan
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Savaş

begenmeyenleri de anlıyorum ama hep atlanan detay şu fernandesi mantar eden gene bu başkandı değerliyken satmadı boşa çıkmasını izledi en değerli oyuncusuydu yatırımını koruyamadı sahada dayak yemesine seyirci kaldı vbvb ama dediğim gibi 2,5 çok bence 1,75den 1+1 olabilir bonuslarla 2yi geçecek şekilde filan
Ben korkuyorum Başkan Mehmet Topal'ı pırlanta gibi çocuk kontenjanından sokacak takıma diye.

Pektemek gitti Tolga gitti pırlanta gibi çocuk  kontenjani boşaldı çünkü . Yapar mı yapar.

Çevrimdışı 38life

Ah Ferdi Kadıoğlu ah...
Ah Mehmet Özcan ah.
Ah Orkun Kökçü, Ah Erkan Eyibil, Halil Dervişoğlu, Çağlar Söyüncü, Ah Cengiz Ünder... Ah daha niceleri...

Borcu artırmak da, azaltmak da yöneticilerin elinde. Onlar artırmayı tercih ediyor. Çünkü gelip geçiciler... Borç onların borcu değil, onların derdi değil, borc kulübün derdi, bizim derdimiz.

Çevrimdışı tangaz

Ben korkuyorum Başkan Mehmet Topal'ı pırlanta gibi çocuk kontenjanından sokacak takıma diye.

Pektemek gitti Tolga gitti pırlanta gibi çocuk  kontenjani boşaldı çünkü . Yapar mı yapar.

walla  yapmaz diyemiyorum yapar mı yapar adam boşda bonservisi yok hem stoper hem 6 numara oynuyor ve tertemiz efendi pırlanta gibi eleman
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı levitate

walla  yapmaz diyemiyorum yapar mı yapar adam boşda bonservisi yok hem stoper hem 6 numara oynuyor ve tertemiz efendi pırlanta gibi eleman
haberleri çıkıyor eninde sonunda getirirler

3 paket çay verelim kulübede otursun bence
bipbipbupbup

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

Aa ii ii bizim orta sahayi kurtaracak eleman buymus dmek .... Wolves su an United ile oynuyor  ve Saiss yedeklerde 11 bile baslamadi  ...  :alala:
Yorgo

Çevrimiçi tolga1903

Aa ii ii bizim orta sahayi kurtaracak eleman buymus dmek .... Wolves su an United ile oynuyor  ve Saiss yedeklerde 11 bile baslamadi  ...  :alala:

Bölgesinde iki tane çok çok iyi oyuncu var. Merakımdan soruyorum hocası bu iki oyuncunun önünde görse nasıl alacağız zaten bu adamı?

Çevrimdışı tangaz

sakatlanmasın die oynatmıyo hocası  :D

Çevrimdışı Necmi

buyur @Necmi abi 17 temmuzda ilk hazırlık maçı kadrosunu gördüğünde yaptıgın yorum  :D
o an maça göre yorum yaparım ama o yorumdan öncede alt yapı oyuncularını eleştirdim
ondan sonraki her maçta eleştirdim maça göre yorum yapıyoruz
ben şenol hocadada aynı konuya tepki veriyordum avcı ilede aynı konuya tepki veriyorum
yaz kampı a takımı hazırlamak için yapılır gençleri mutlu etmek için değil en fazla bir iki genç oyuncu katarsın onlarıda a takım kadrosuna alacaksan
bunu şenol hocada yanlış yaptı avcı dahada yanlış yapıyor ama birşey diyemiyorum takımında yarısı sakatlandı.

Çevrimdışı Necmi

futbol ekonomisi feneri şampiyon görmek isterken biz onların elinden alabiliyoruz ama :D

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

Bölgesinde iki tane çok çok iyi oyuncu var. Merakımdan soruyorum hocası bu iki oyuncunun önünde görse nasıl alacağız zaten bu adamı?
abi almayalim zaten . Bu adam bizim ihtiyacimiz olan adam degil... Bu aksam Mehmet Ozcani izledim verirsin 1M oro onu alirsin cok daha saglam olur bence
Yorgo

Çevrimiçi Mehmet57

Steve Mounie..Fena degil. Cok uzun boylu, cok guclu, top hakimiyeti iyi, hava toplarinda etkili.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı mrred

@Necmi
abi bu maçı unutmayalım mümkünse unutturmayalım :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı ozankarakoc

Futbolun ekonomisini bir yana bırakalım, bu ruhsuzluk ve işbilmezlikle bütün sezon ligde sadece biz oynasak yine ikinci oluruz. Hiç başka yerde aramayalım olumsuzlukları derim... 'Sihirli değnek' lazım. Hem de on gün içinde...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Arthur Dayne

https://twitter.com/avcisporlu/status/1163053571128143872?s=20
Hocam burada kimsenin çözemediği bir şey denedi ama siz ne anlayacaksınız ki!!!
Hocamızı çok arayacağız,çok...  :lol:

Çevrimdışı tangaz

o an maça göre yorum yaparım ama o yorumdan öncede alt yapı oyuncularını eleştirdim
ondan sonraki her maçta eleştirdim maça göre yorum yapıyoruz
ben şenol hocadada aynı konuya tepki veriyordum avcı ilede aynı konuya tepki veriyorum
yaz kampı a takımı hazırlamak için yapılır gençleri mutlu etmek için değil en fazla bir iki genç oyuncu katarsın onlarıda a takım kadrosuna alacaksan
bunu şenol hocada yanlış yaptı avcı dahada yanlış yapıyor ama birşey diyemiyorum takımında yarısı sakatlandı.

öncelikle kim dedi ben öle bişey demedim demiştin dediğini gördük allah arşive zewal vermesin :D

maça göre filan yorum değildi abi 4 yılın özeti bi yorum yapmıştın avcının ilk hazırlık maçına aslarla çıktıgını görünce ellerini ovuşturdun dur şenola bi kürek daha atayım dedin işte ileti ortada  :D yok gençleri eğlendiriyordu kamp mı yaptırıyordu demşsin hiiiç lafı çevirme  :evillol:

şenol hocayı bu konuda haksız gömüyorsun eleştirilecek tonla hatası vardı şenolun ama bu konuda haksızsın.

adam 3 gün önce açıkladı kampı gençlerle yapmak zorunda kalıyordum as takımı hazırlayacak fırsat olmuyordu transferler gecikiyordu diyor. şöle düşün sene bitiyor kiralıklar gidiyor birkaç satış oluyor 11in yarısı hersene değişiyor sonra birsürü oyuncu milli takımlara gidiyor sezon sonu turnuva vb nedeniyle bu adamlar milli takımlara gittiği için ekstra izin yapıyor ve kampın sonlarına doğru katılıyorlar transferler desen zaten lig başladıkdan sonra 2.3.hafta geliyorlar hal böyleyken sezon başı kampına mecburen gençleri doldurup götürmekden başka seçenek kalmıyor. bu durumu göz ardı edip kamp mı yaptırıyordu gençleri eğlendiriyordu die suçlamak adil değil.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Haberler sıklaştığına göre transfer yakındır  :)

Fikret Orman, İngiltere'ye gitti ve Huddersfield'ın forveti Steve Mounie'yi kiralamak için görüşmelere başladı. (TRT Spor)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

Hocam burada kimsenin çözemediği bir şey denedi ama siz ne anlayacaksınız ki!!!
Hocamızı çok arayacağız,çok...  :lol:
Hayatımızda gördüğümüz en zor hücum seti o kadar karışık ki

boş alana koşular
ikiye birler
sahte koşular
alan boşaltmalar
perdeleme yapmalar

ne ararsan var tam bir zeka ürünü hücum seti :D
Yahu ben rakip takım olsam ve geçiş hücumu oynasam en çok isyeceğim şey top ortalansın kaptığım toplarla hızlı hücuma çıkayım ve gol atayım olur.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Geçen sene koca ilk yarı orta kafa denilen müthiş zeka ürünü tek setle geçti hoca dün gelmiş transferler geç yapılıyor diyor. Hocam iyi de (2017-2018 sezonu ve 2018-2019 sezonu ilk yarısı) 51 maç sonra mı anladın planını işlemediğini ?
Bana gelmiş çiçek böcek martı kuş anlatıyor te allahım ya
The great gig in the sky

Çevrimdışı ozankarakoc

Haberler sıklaştığına göre transfer yakındır  :)

Fikret Orman, İngiltere'ye gitti ve Huddersfield'ın forveti Steve Mounie'yi kiralamak için görüşmelere başladı. (TRT Spor)

Böylelikle Huddersfield Town diye bir takımın varlığını da öğrenmiş olduk. Hepimize hayırlı olsun.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk