2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 79 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4263974 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı tangaz

Bence bu dediğinden biraz daha farklı bir durum var.İki günden beri avcı'ya yapılan eleştiriler bu düzeyde değil,neler yazıldığını görüyorsun iki gündür.

cumartesi sabahdan bugün öğlene değin 36 saat kadar foruma girmedim  :)
maç sıcağı ile değil ertesi gün geriden okuyarak geldiğim için daha objektif okuyabiliyorum iletileri

ve son olarak da bak kendin demişsin 2 günden beri hocaya yapılan eleştiriler bu düzeyde değil die aslında 2 gündür değil maç sonrası yaklaşık 6-8 saatlik bir dilim desen daha doğru ama o da maç sıcağı ile yapılan yorumlardır dolayısı ile bütünü bağlamaz
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mrred

savunmanın temel taşları sürekli değişirken gerisini nasıl inşaa edeceğiz ki? bir binanında önce temelini atarsın sonra katları çıkarsın hazır bir binanında temelini dinamitlersen bina yıkılır savunma da böle stoperler temeldir diğer elemanlar üst katlardır.
Bu da bir görüş saygı duyarım . Ama bizden bütçesi çok daha az olup da daha az gol yiyen takımlar var. Tabiki stoper tandemi çok önemli ama top oraya gelene kadar 60 metre mesafe kat ediyor. 60 metre mesafede biz ne yapıyoruz takım olarak onu da sorgulamak gerek...
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

Bu da bir görüş saygı duyarım . Ama bizden bütçesi çok daha az olup da daha az gol yiyen takımlar var. Tabiki stoper tandemi çok önemli ama top oraya gelene kadar 60 metre mesafe kat ediyor. 60 metre mesafede biz ne yapıyoruz takım olarak onu da sorgulamak gerek...

hepsi zincirleme bir reaksyon mesela önde 27 28 km koşan olcay veli ikilisi ile başlayan süreç 10ar km koşan  30+ yaşlardaki takıma evrildi süreç içerisinde buda ön alan baskısını savunm önde başlar kavramını sekteye uğrattı.

2.şampiyonlukda sağ bekde beck+gg varken takip eden yıl beck gitti gg sıksık sakattı adriano özellikle ilk devre hep sağ bekti özellikle şl.de bakınca aslında sadece stoperler değil beklerde son 2 sene özellıkle geçen sene sorgulanır hale bürünmüş ilk devre necibe muhtaç olunmuş sonra mirin gelmiş roco varmış ama yokmuş  bu denli yetersiz profillerden üstelikde fabri gidip karyus gibi aklı beş karış havada geleni gideni buyur eden bir kaleciye geçiş yapmışken olayı takım savunması eksik çalışma gibi tanımlamak yönetimin hatalarını halının altına süpürmekden öte gitmez.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

birde bu bütçe kısmında şu da var mesela titi die bi stoper vardı bize bedava gelecekti maaşıda 1 milyondu biz rocoya 1,4 veriyoruz 1,2de imza parası verilmiş rocoya rizedeki şu portodan kiralık gelen eleman mirinin yarısını ancak alıyordu geçen sene kenneth omeru die biri vardı geçen yıllar roko+mirin iklisinin iki katı stoperdi hak etmeyen elemana çok para vermemiz zaten mide bulandırıcı (örn. roko) o nedenle daha az bütçeye bizden az gol yemeleri sadece günah keçisi sayısını çoğaltır.

Çevrimdışı mrred

hepsi zincirleme bir reaksyon mesela önde 27 28 km koşan olcay veli ikilisi ile başlayan süreç 10ar km koşan  30+ yaşlardaki takıma evrildi süreç içerisinde buda ön alan baskısını savunm önde başlar kavramını sekteye uğrattı.

2.şampiyonlukda sağ bekde beck+gg varken takip eden yıl beck gitti gg sıksık sakattı adriano özellikle ilk devre hep sağ bekti özellikle şl.de bakınca aslında sadece stoperler değil beklerde son 2 sene özellıkle geçen sene sorgulanır hale bürünmüş ilk devre necibe muhtaç olunmuş sonra mirin gelmiş roco varmış ama yokmuş  bu denli yetersiz profillerden üstelikde fabri gidip karyus gibi aklı beş karış havada geleni gideni buyur eden bir kaleciye geçiş yapmışken olayı takım savunması eksik çalışma gibi tanımlamak yönetimin hatalarını halının altına süpürmekden öte gitmez.
Bunlar hep yönetimin hataları o konuda katılıyorum. Hoca duygusal davrandı bu şartları kabul etmeyip istifa etmeliydi. Devam ediyorsa kabullenmiş anlamına gelir. Kabul ediyorsa da sorumlulukta onun da payı vardır. Maalesef böyle...Aynısı Abdullah Avcı için de geçerli kendi oyun planına uygun transferler yapılmıyorsa istifa etsin ama ben sanmıyorum şu an yapılıyor sadece geç yapılıyor
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

bu arada şenol güneşde milli takıma baksın son günlerde ne zaman mikrofon görse 2 milli takım konuşup sonra lafı beşiktaşa getirmesin haksızlığa uğradıgını düşünüyor gitmek istemediğini söylüyor bunu da bugünlerdeki açıklamaları ile aslında yönetim ne yanlışlar yaptıda ben sineye çektim şeklinde dile getiriyor da getirmesine gerek yok beşiktaşlılar (çoğu  :D )zaten biliyor bunu artık işine bak beşiktaşı konuşma hoca...

Çevrimdışı tangaz

Bunlar hep yönetimin hataları o konuda katılıyorum. Hoca duygusal davrandı bu şartları kabul etmeyip istifa etmeliydi. Devam ediyorsa kabullenmiş anlamına gelir. Kabul ediyorsa da sorumlulukta onun da payı vardır. Maalesef böyle...Aynısı Abdullah Avcı için de geçerli kendi oyun planına uygun transferler yapılmıyorsa istifa etsin ama ben sanmıyorum şu an yapılıyor sadece geç yapılıyor

3 büyük takımdan hiç bir hocanın istifa edeceğini sanmıyorum hem konum hem tazminat içerikleri nedeni ile hocalar istifa etmez. başarısızlık ve/veya uyumsuzluk varsa yönetimler 3e 5e bakmayıp kovmalılar.

Çevrimdışı mrred

Bu arada dün hocanın yaptığı bir açıklama vardı o çok dikkatimi çekti kimse değinmemiş
hoca özetle ;öncelikli olarak kendi taktik anlayışı üzerine oyunu kurgulayıp istediğini alamadığını, sonrasında oyuncuların uzun süre alışık olduğu sisteme dönerek bir arayışa gittiklerini söylemişti.

Abdullah Avcının kendi taktik anlayışı topa sahip olma oyunu ve medel ile başladı
Oyuncuların alışık olduğu taktik anlayışı geçiş oyunu ve oyuna oğuzhan girdi.
Demekki hoca pas oyununda medeli oğuzhandan önde görüyor. Entresan geldi...
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

3 büyük takımdan hiç bir hocanın istifa edeceğini sanmıyorum hem konum hem tazminat içerikleri nedeni ile hocalar istifa etmez. başarısızlık ve/veya uyumsuzluk varsa yönetimler 3e 5e bakmayıp kovmalılar.
Fatih Terim bunu defalarca yaptı
The great gig in the sky

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu arada dün hocanın yaptığı bir açıklama vardı o çok dikkatimi çekti kimse değinmemiş
hoca özetle ;öncelikli olarak kendi taktik anlayışı üzerine oyunu kurgulayıp istediğini alamadığını, sonrasında oyuncuların uzun süre alışık olduğu sisteme dönerek bir arayışa gittiklerini söylemişti.

Abdullah Avcının kendi taktik anlayışı topa sahip olma oyunu ve medel ile başladı

benim anladığım ise bu ;

Hoca ilk yarıya kendi taktiği ile saha çıktı.

2.ci yarı güneşten gelme taktik ile bildiğiniz gibi oynayın dedi alıştığınız oyunu oynayın dedi golü yiyinceye kadar iyiydik.

Bize avcının oyun sistemi uymaz 11 oyuncunun hepsi değişmesi gerekiyor kaleciden itibaren komple takım değişmesi gerekiyor elde ki oyuncular bu oyuna müsait değil.Avcı plan değişikliğine gitmek zorunda.

[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2019, 22:44:59 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Arthur Dayne

bu arada şenol güneşde milli takıma baksın son günlerde ne zaman mikrofon görse 2 milli takım konuşup sonra lafı beşiktaşa getirmesin haksızlığa uğradıgını düşünüyor gitmek istemediğini söylüyor bunu da bugünlerdeki açıklamaları ile aslında yönetim ne yanlışlar yaptıda ben sineye çektim şeklinde dile getiriyor da getirmesine gerek yok beşiktaşlılar (çoğu  :D )zaten biliyor bunu artık işine bak beşiktaşı konuşma hoca...
:D

Çevrimdışı Arthur Dayne

İster misiniz şimdi son dakikalar diye gidip bolaise'yi alıp gelsinler? :lol: Bu arada @tangaz abi arada sırada böyle tartışmak iyi oluyor,sinir stres kalmıyor bende. :lol: Aramızda sorun yok değil mi?

Çevrimiçi murat

dün oynanan maçın travmasını yeni yen atlatıyorum.kendimce bir değerlendirme yapayım.öncelikle hakem rezaletti.sonrasında gg vida medel q7 güven umut oğuzhan en kötü oyunculardı.takımda kötü de olsa caner çabaladı diğerlerinde özellikle medelde hiç bir mücadele yoktu.bildiğimiz medel gibi oynamadı umursamaz bir tavrı vardı.ruiz dorukhan ve boyd iyi oynadılar.orkan da q7 den çok daha iyiydi.artık q7 nin takıma verebileceği birşey yok yaş 36 olmuş bu seviyelerde oynayamaz çok ısrara gerek yok.gökhan gönülün artık yedek olarak devam etmesi daha faydalı.sonuç kötü ama sivas deplasmanı 1 puan normal sonuç olurdu bu kadar eksiğe rağmen böyle bakarsak 1 puan kaybetmiş gibi düşnüp kendimizi avutabiliriz ama ilk maçran itibaren böyle oynayacaksa medel ve böyle oynaması kesin q7 ile sahaya çıkarsak yine aynı sonuçla karşılaşırız.hocanın değişikliklerini de pek beğenmedim en kötü takıma alışması için yeni transferleri değerlendirebilirdi douglas ve bebechoyu koy sağ ve sol öne boydu al forvete güven q7 çıkart oyundan en azından bu oyuncuların farklı bölgelerde ne yapabileceğini gör maç zaten gitmiş.

Çevrimdışı mylife1903

Kulagina gidiyorsa bazi soylenler az bile konusuyordur
Icerden arkasindan soylenenleri ucuruyorlardir
Insallah daha da konusur cok sey ogreniriz

Zaten kalipli adam olsalar yuzune soylerler dedikodu yapmazlar
Adam neler gordu de konusmadi, garip gsrip seyler soylersen arkadasindan Gelisine cakarlar

Insalla
Bir gonetici cikip senol gunes tiransfer ettigi oyunculardan komisyon aldi der
Sonrasi efsane

Çevrimdışı cursedofdragon

Pas yapabilecek oyuncular ?

Karius ❌

Douglas ✅    Vida ❌     Ruiz ✅       Rebocho ✅

Oğuzhan ✅   Atiba ✅

Boyd ✅                  Ljajic ✅             Lens ✅ 

Burak ✅

Tek olur kadro bu ;

Karius ❌

Douglas ✅    Mirin ✅      Ruiz ✅       Rebocho ✅

Oğuzhan ✅   Atiba ✅

Burak ✅

Çevrimdışı tangaz

Fatih Terim bunu defalarca yaptı

defalarca derken :alala:

1 kere sadece onda da ünal aysal buna eleman dedi sağlam aşağıladı sonra kıvırdı aslında element demek istedim fransızca düşünüp türkçe konuştum demek istediğim unsurdu die kıvırmıştı ama fatoşu sağlam aşağılamıştı  :D oda istifa edip ertesi gün milli takıma başlamıştı

Çevrimdışı tangaz

İster misiniz şimdi son dakikalar diye gidip bolaise'yi alıp gelsinler? :lol: Bu arada @tangaz abi arada sırada böyle tartışmak iyi oluyor,sinir stres kalmıyor bende. :lol: Aramızda sorun yok değil mi?

yok canım ne sorunu  :-*

kimseyi almasınlar artık geçti bundan sonraki her hamle borcu büyütür sadece ben şu andan itibaren 2-3 adet 24-26 yaş arası layiç vari kiralık kovalarım opsiyonlu örneğin elyunusi olabilir bursadaki kaleci olabilir gelecek seneye yatırım olur

Çevrimiçi murat

abdullah avcı pas oyununu biraz yanlış anlamış bal yapmayan arı gibi.o pas oyununu top sadece bizde kalsın top bizdeyken gol yemeyiz diye oynuyor sanki.oysa biz o golü bir şekilde yeriz ya top kaptırırız ya hakem atar ya kaleci yumurtlar .pas oyununda araya derin toplar atacaksın riskli pas deneyeceksin adam kaçıracaksın biz sadece top bizde kalsın demek için top çeviriyoruz sanki.

Çevrimiçi murat

Karius ❌

Oğuzhan ✅   Atiba ✅

Burak ✅

Tek olur kadro bu ;

Karius ❌

Oğuzhan ✅   Atiba ✅

Burak ✅
lens hariç katılıyorum onun yerine orkanı tercih ederim.lens yerine caner bile pas oyununda daha iyi.

Çevrimdışı tangaz

Kulagina gidiyorsa bazi soylenler az bile konusuyordur
Icerden arkasindan soylenenleri ucuruyorlardir
Insallah daha da konusur cok sey ogreniriz

Zaten kalipli adam olsalar yuzune soylerler dedikodu yapmazlar
Adam neler gordu de konusmadi, garip gsrip seyler soylersen arkadasindan Gelisine cakarlar

Insalla
Bir gonetici cikip senol gunes tiransfer ettigi oyunculardan komisyon aldi der
Sonrasi efsane

:D çarşı pazar efsane karısır reis ama bence başımızdayken gevelemeyip nazik takılmayıp çakacaktı yönetime  o umuta şafaga falan gelişine rövaşata yapacaktı atacaktı taraftarın önüne hepsini mesela bu umuta negredo mantarını almayın buragı lı dedim bir de gidip 2,5 bons vermişler geseye bedawa gelen adamadeyip kenara çekilecekti  :D

Çevrimdışı tangaz

kadro hoca filan hepsi bi tarafa ben yönetim basiretsizliğini ANLAYAMIYORUM.

quaresmayı devre arası kadro dışı bırakıyorduk başka ifade ile 1,5 yıllık maaş 3,5 milyon zararı göze almışken neden şimdi göndernedik?

ver 1 milyon yolla bu kadar basit.

Çevrimdışı haluk.m

quaresmayı devre arası kadro dışı bırakıyorduk başka ifade ile 1,5 yıllık maaş 3,5 milyon zararı göze almışken neden şimdi göndernedik?

Serdal Adalı yönetime girdiği için olabilir mi  :evillol:

Çevrimdışı Karabay

Abi başkan ağzıyla demedi mi 2 senedir takımla ilgilenmedim diye. Bu laf öyle boş bir laf değil. İtifiraf, ihanet vs ne ararsan var. Peki kim bilebilir bu senenin de üçüncü sene olmayacağını? Yada kim diyebilir 2 sene şampiyon olmamızın takımın iyi olmasıyla veya güzel oyunla alakalı olmadığını. Tamamen birileri kimi istediyse onun şampiyon yapılmadığını. Eğer öyleyse çok iyi veya çok kötü oyuncu almanın sonucu değiştirmediği anlamı çıkmıyor mu bu laftan. Aslında isyan etmemiz gereken şey bu değil mi? Hoca, oyuncu veya güzel oyunun şampiyonlukla hiçbir alakası yok bence bu ligte.
[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2019, 23:38:11 Karabay ]

Çevrimdışı blackeagle35

Şu Pektemek'i başka takım formasıyla görünce nasıl da mutlu oldum..Darısı başta Quaresma olmak üzere diğerlerinin de inşallah..

Çevrimdışı karaoğlan

Karius ❌

Oğuzhan ✅   Atiba ✅

Burak ✅

Tek olur kadro bu ;

Karius ❌

Oğuzhan ✅   Atiba ✅

Burak ✅

Merhabalar Arkadaşlar! Epeydir takip ediyordum forumu, kayıt olup bir iki kelam da ben edeyim dedim :)

Ben de bugün aynı şeyi düşünüyordum. Ama benim kafamdaki kadroda Mirin yerine Medel, Oğuzhan yerine Muhayer vardı. Bu sistemde Vida'yla oynamak bizi de Vida'yı da bitirir.