2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 78 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4264021 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı mrred

bunları söyleyince şenol sevici fikret gömücü oluyoruz

hiç kafa çalışmıyor mu anlamıyorum

gönder lens kiralık maaşının yarısını öde 1,25 tasarruf sana
quaresma serbest bırak 500de sakal at 1,5 tasarruf daha
medel q7 stayl 2 tasarruf daha
roco lens usulü yap 700de ordan kara geç

sadece şu 4 hamle ile kontenjan aç 5,5 bütçeyarat üstüne 2,5 daha ekle 8 maaş bütçesi ile 2şer milyon maaşlı 4 eleman kirala çözüm üret yap bişeyler puan kaybettikçe kaybın kat kat artıyor taraftar kaçıyor vbvb
Katılıyorum çok inatlaşmaya gerek yok. Oyuncunun menajerini çağırırsın kadroda düşünmediğini söylersin ama para kazanmak için inat ediyor.
The great gig in the sky

Çevrimdışı cursedofdragon

Güneş, sol ayaklı stoper konusunda ve genç-yaşlı oyuncu dengesi konusuna Beşiktaş'tan örnek verirken Burak Yılmaz'ın transferine değindi.

İşte Güneş'in yaptığı açıklamalar:

-SOL AYAKLI STOPER BULAMIYORSUNUZ-

"Marcelo ile Tosic stoperimizdi, sonra Pepe geldi, Vida geldi, Alexis geldi, şimdi Mirin var, Enzo Roco var. Gelip gidiyor, gelecek. Sol ayaklı stoper bulamıyorsunuz. Ben yerli oyuncuda bulmak istiyorum. Sol bek bulamıyorsunuz. Şu anda stoperde sayısal iyiyiz."

-ONLAR VARKEN OĞUZHAN İLE CENK DE OYNUYORDU-

"Yusuf'u altyapıdan çıkarıp sattınız, bu daha mı karlı? Yoksa Sosa'yı Malouda'yı aldınız, o daha mı karlı. Beşiktaş'ta önce Gomez, sonra Talisca'yı aldık. Biri yaşlı, biri gençti ama ikisi de gitti  Onlar varken Oğuzhan ile Cenk de oynuyordu."

-BANA "BURAK'I AL GİT" DİYENLER OLDU-

"Burak konusunda tartışılan konu, düştü, penaltı oldu. Bunu sahiplenmek gerekiyor. O gün bir zorluk vardı, taraftardan bana kızan da vardı. Bana "Burak'ı al git" diyenler oldu. Burak Yılmaz Beşiktaşlı ama Trabzonspor'da ve Galatasaray'da da müthiş iş yaptı."

-YABANCI SINIRI KADEMELİ OLARAK AZALTILABİLİR-

"Yabancı sınırını bir anda kaldırın diyemezsiniz. Kademeli olarak azaltılabilir. 14 yabancı var. Asıl konu kulübün yapısı. Mesela 14 yabancıyı Avrupa'da kullanabilirsiniz. Türkiye'de önce 10, sonra 9 ve 8 kademeli olarak indireceksiniz."

-ORMAN'A GÖNDERME-

"Başkan 'Beşiktaş'ta şu isimler vardı, biz 4. olduk' dedi. Ama şöyle bir şey var. Transferler çok geç geliyor. Puan kayıpları oluyor. Genç oyuncularla hazırlık yapıyorsun, yarışa yeni gelen oyuncularla giriyorsun."

Haber Kaynağı: ortacizgi.com
[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2019, 21:16:40 cursedofdragon ]

Çevrimiçi tolga1903

hani bi öğrenci profili vardır acaip inektir deli gibi çalışır ama 6 alır öteki ise ilk öğrencinin notları alır son gün bakar 8 alır işte ben avcıda o ilk öğrenci profili gözlemliyorum  :D

Valla abi umarım 8 aldıracak notları bulur veririz eline. Hala çok ümitliyim bu takımdan iki bek değişecek burak ve yapılırsa arkasına transfer gelecek sol kenara oyuncu alınacağını herkes söylüyor. Korkum bir tek defansif orta saha düşünülmemesi, ne zaman birilerinin aklına gelecek şu bölge bilmiyorum. Dünkü ekibin çehresi birkaç haftaya baya bir değişecek şu önümüzdeki iki maçı ne yapıp edip kayıpsız atlatmamız lazım sonraki hafta gazişehir yeni ekip sivas gibi zorlayamaz diye düşünüyorum. Bu takım oturursa gayet yarış verecek düzeyde ama kara deliklerden kurtulmamız elzem hiç degilse deplasman maçları için isimlerinin baş harfi bile geçmemesi lazım.

Çevrimdışı tangaz

abi transferler geç yapıldı halen yapılmadı daha doğrusu neye  yarar ?

Şu sol bek daha önce gelse sivas maçına onunla çıksak olmazmıydı ?

1 tane kaleci alınsaydı 1 tane santrafor alınsaydı 1 tane sol kanat alınsaydı 1 tane orta saha alınsaydı olmazmıydı ?

Bunları bu yönetim görmüyor mu ? Her sene aynı şeyi yapıyorlar şampiyonluk kaçıyor ondan sonra bakıyorlar arkasından artık.Gelecek sene aynı şeyi yapıyorlar böyle bir akıl tutulması olmaz.

mirin roco medel lens q7 oynarken zarar veriyorlar atiba oynayamıyor fizik tükenmş  faydaları sıfır satış listesine koy takım bulun yoksa paftasınız de hepside takım bulur orta yol bulunur kiralık filan ve bu 6 elemandan 6 milyon bütçe tasarrufu yapar kaynak yaratırsın, 6 kontenjan yaratırsın dediğin gibi solbeki sağ beki erken getir 6 yolladın die 6 alma  yolladıgın 6 kişinin bütçesinden edeceğin tasarrufun üstüne 3-5 bişiler koy 10 milyon maaşlı 3 adam al orta saha sol kanat ve kanada kaçan santrafor şu 3 transferi sağlam yap her türlü ilk 2de bitirirsin ligi her türlü
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Katılıyorum çok inatlaşmaya gerek yok. Oyuncunun menajerini çağırırsın kadroda düşünmediğini söylersin ama para kazanmak için inat ediyor.

inatlaşmak hiç bir konuda kimseye fayda sağlamıyor

üzülerek tekrarlayacağım bu sene kaybedilmiştir tecrübeyle sabit. boşa transfer yapıp masraf büyütmeyelim ancak layiç gibi opsiyonlu kiralık varsa değerlendirelim en azından gelecek yıla hazırlık olur
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

https://twitter.com/outofcontextbjk/status/1163070653773295616?s=19

Allah aşkına burası Beşiktaş ya.

neyse allahtan az kaldı göztepe maçından itibaren bir daha görmeyeceğiz inşallah pedroya bir şey olsa dahi rıdvan oynasın razıyım.

Çevrimdışı mrred

Şenol Güneş'in konuşmasını dinledim oyuncuların geç gelmesi ile ilgili olarak hoca kendiyle çelişiyor işine geldiği gibi konuşuyor hiç yakıştıramadım.
"Alınan ve geç gelen oyuncular genç ise sorun yok diyor fakat yaşlı ise geç form tutuyorlar diyor aslında bir bakıma geç gelen yaşlı oyuncuları neden uzun süre oynatmadığını kendince açıklıyor . Gomez de yaşlıydı hemen oynamaya başladı o nasıl olacak ? Dorukhan sezon başında geldi o neden oynamadı ? Hoca sonuçlardan gitmek kolay diyor tamam sonuçlardan gitmeyelim eyvallah o zaman oyundan gidelim. Bu takım iki sezondur savunma problemini neden çözemedi ? Savunma yapmak içinde mi yetenekli oyunculara ihtiyaç var anlamadım ? Savunma organizasyon ve tekrar işidir ... 2 senede 1 milim neden ilerlemedik
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

abi transferler geç yapıldı halen yapılmadı daha doğrusu neye  yarar ?

Şu sol bek daha önce gelse sivas maçına onunla çıksak olmazmıydı ?

1 tane kaleci alınsaydı 1 tane santrafor alınsaydı 1 tane sol kanat alınsaydı 1 tane orta saha alınsaydı olmazmıydı ?

Bunları bu yönetim görmüyor mu ? Her sene aynı şeyi yapıyorlar şampiyonluk kaçıyor ondan sonra bakıyorlar arkasından artık.Gelecek sene aynı şeyi yapıyorlar böyle bir akıl tutulması olmaz.
Oyun olarak ben ümitliyim işin hücum kısmında gözle görülür setler vardı mesela caner biz hücumdayken direkt orta sahayı üçleyecek şekilde top dağıtıcı olarak düşünülmüş bunlar güzel hareketler. Ayrıca ikinci yarının başında 10 dakikalık sekansta takım çok çoşkulu oynadı. Sorun takım savunmasında ve bu sorun yaklaşık iki senedir var Gülhan 2 aylık çalışmayla çözülmez. Fakat savunma göbeğimiz iş yapar ruiz çok soğukkanlık zeki oyuncu vidada sert ve agresif. Sivas maçında kimse gökhana değinmemiş ama çok yetersiz görüntüsü vardı. Caner gökhan q7 ve medeli deplasmanlarda kesinlikle kullanmaması gerekiyor.
The great gig in the sky

Çevrimdışı worns

Şenol hoca üzerinden dönen tartışmaları pek anlamıyorum. Baştan söyleyeyim daha Avcı'nın ismi gündemde yokken (gerçi olduğunu herkes tahmin ediyordu) Şenol Hoca'yla yolları ayırıp Avcı'yla anlaşmamız gerektiğini düşünüyordum. Nedenleri geçen sene burada bolca konuşuldu. Kendini yenileyemedi, mental açıdan çok dağınık görünüyordu, takımla ilişkileri de genel motivasyonu da zayıflamış görünüyordu vs vs. Burada o zamanlar da yönetimciler-teknik direktörcüler ayrımı ortaya çıkıyordu. Bunu da çok anlamlı bulmuyordum keza son dönemde hem yönetimin hem hocanın performansı kötüydü. Birinden birinin daha haklı olması gerekmiyordu.

Ancak şunu da eklemek gerekir. Şenol Hoca'nın gömülmesinin de bir manası yok. Hatta gömmek bir tarafa saygının eksik edilmemesi gereken bir figür. Bence tarihimizin en başarılı 3 hocasından biridir. Kağıt üzerindeki verilerle konuşacaksak ise en başarılı hocasıdır. Son 2 sezon ki sıkıntılı durumlara karşın 4 sezonun tümünde takımı kafaya oynatmıştır. (Önceki yıllarda bu oran 10da 3 filandır son haftalarda potada olduğumuz sezonları sayarsak) 2 şampiyonluğu var, puan ortalaması oldukça iyi. Ama bunlar bir tarafa 16-17'de bir sezonda takımın tüm tarihinin en büyük iki Avrupa başarısını egale etmiştir. (ŞL'de 7 puanla 3.lük, UEFA çeyrek finali-kendinde önceki zirve buydu ikisi de Luce dönemi) 17-18'de ise ilk kez takımın ŞL gruplarından çıkmasını sağlamıştır. (14 puan gibi çok zor tekrarlanabilecek bir tabloyla) Bunları yazmam saçma gelebilir buradaki herkes durumun farkındadır ama bazen unutulduğunu düşünmeden edemiyorum. Şöyle derli toplu bi dursun yine de.

Hocaya benim saygım var tüm bu nedenlerle. Devam etmesini milli takım olmasa da istemezdim. Artık 67 yaşında olan ve kimi ezberlerden çıkamayan bir teknik adamdı, takımı yeniden inşa edebilecek güçten yoksundu. Profil olarak milli takım teknik direktörlüğüne uygundur ayrıca ve ben oldukça da başarılı olacağını düşünüyorum bir 3-4 yıl milli takımda.

Avcı-Güneş tartışmasının ise kimseye faydası yok. Saha içi saha dışı farklı profiller. Başarılı dönemini geride bırakmış ve giderek gerileyen, kadro mühendisliği kötü, yaş ortalaması yüksek bir takımda revizyonu gerçekleştirebilecek dinamik, gelişime süreç olarak bakan, taktiksel donanımı kuvvetli ve oyuncu portföyü olan bir hoca gerekiyordu. Avcı bu profile daha çok uyuyor. Ben olsam bir kaç genç Alman adayım vardı onlarla anlaşırdım ancak ligin özgün durumları, yabancı hocaların yakın dönemdeki korkutucu tabloları filan derken Avcı da oldukça makul bir seçimdi.

Çok kötü bir yerden başladık. Kadro cidden yapıya uymuyor. Yönetim yine radikal hamleler yapmakta ayak sürüyor vs ama yine de bir şeyleri yargılayıp hüküm vermek için çok erken.

Çevrimdışı mrred

Ruiz için yine de bir soru işareti koymak lazım ikili mücadelenin gerektiği oyunlarda handikap yaratabilir. Mesela aynı sorun Gs de de var Marcao santraforlarla boğuşamıyor. Ama ruiz onun kadar etkisiz değil boyu ve fiziği daha iyi ve daha zeki aynı zamanda ilk hamlesi çok hızlı ve gerçekten ne zaman geri kaçacak ne zaman müdahale edecek çok iyi biliyor.
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

Şenol Güneş'in konuşmasını dinledim oyuncuların geç gelmesi ile ilgili olarak hoca kendiyle çelişiyor işine geldiği gibi konuşuyor hiç yakıştıramadım.
"Alınan ve geç gelen oyuncular genç ise sorun yok diyor fakat yaşlı ise geç form tutuyorlar diyor aslında bir bakıma geç gelen yaşlı oyuncuları neden uzun süre oynatmadığını kendince açıklıyor . Gomez de yaşlıydı hemen oynamaya başladı o nasıl olacak ? Dorukhan sezon başında geldi o neden oynamadı ? Hoca sonuçlardan gitmek kolay diyor tamam sonuçlardan gitmeyelim eyvallah o zaman oyundan gidelim. Bu takım iki sezondur savunma problemini neden çözemedi ? Savunma yapmak içinde mi yetenekli oyunculara ihtiyaç var anlamadım ? Savunma organizasyon ve tekrar işidir ... 2 senede 1 milim neden ilerlemedik

gomez 30 temmuzda gelmiş lig 16 ağustos başlamış ilk 2 maç son 15er dk gibi girmiş burada çelişki yokki hemen oynamaya başlamamış 4.hafta form tutup atmaya başlamış çelişki olmamış bilakis tezini doğrular bir örnek.

dorukhanın oynaması bildiğimiz piyango sezona 2,5ar maaşlı ozzi+tolgayla başlayan hoca kim olsa dodo 3. alternatiftir diğer ikisi yedek kalınca zaten arıza çıkarıyor birde 3. alternatife dönüşse kriz iyice büyür yatırımın çöpe dönüşür hoca bunları gözeterek sezona girmiş dewametmiştir gelişmeler dodoya fırsat yaratmıştır o da fırsatı iyi kullanmıştır.

savunma tekrar işidir kısmı ile alakalı olarakda f.orman kadar stoper tandemi dünyada değiştiren başka başkan yoktur sanırım bunda herkes mutabık olsa gerek kaleci örneğin mc.gregor+tolga+fabri+karyus 4 kaleci kullanmış orman aynı periyodda gesenin kaleci hep musleraymış. bu denli sık değişimlerde organizasyon ve tekrar sağlıklı olmaz die düşünüyorum

Çevrimdışı mrred

Ben asıl dün boydu çok beğendim. Adam resmen topsuz oyun canavarı. Sürekli hareket ediyor savunma arkasına topsuz sızmaya çalışıyor . Hatırlatmak için söylüyorum sadece iki pozisyon ;

1.Q7 nin getirip gökhanın ortaladığı pozisyonda sol arka direğe güzel koşu yaptı atamadı
2.Kalecinin sakatlandığı pozisyonda savunma arkasına çok güzel koşu yaptı
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

gomez 30 temmuzda gelmiş lig 16 ağustos başlamış ilk 2 maç son 15er dk gibi girmiş burada çelişki yokki hemen oynamaya başlamamış 4.hafta form tutup atmaya başlamış çelişki olmamış bilakis tezini doğrular bir örnek.

dorukhanın oynaması bildiğimiz piyango sezona 2,5ar maaşlı ozzi+tolgayla başlayan hoca kim olsa dodo 3. alternatiftir diğer ikisi yedek kalınca zaten arıza çıkarıyor birde 3. alternatife dönüşse kriz iyice büyür yatırımın çöpe dönüşür hoca bunları gözeterek sezona girmiş dewametmiştir gelişmeler dodoya fırsat yaratmıştır o da fırsatı iyi kullanmıştır.

savunma tekrar işidir kısmı ile alakalı olarakda f.orman kadar stoper tandemi dünyada değiştiren başka başkan yoktur sanırım bunda herkes mutabık olsa gerek kaleci örneğin mc.gregor+tolga+fabri+karyus 4 kaleci kullanmış orman aynı periyodda gesenin kaleci hep musleraymış. bu denli sık değişimlerde organizasyon ve tekrar sağlıklı olmaz die düşünüyorum
Savunmayı sadece stoper olarak düşünmemek lazım takım savunması diye bir şey var.
The great gig in the sky

Çevrimdışı caner.eryigit

Şimdi cuma günü lens ile başlarsa kahkaha atıyorum evde delirttiniz arkadaş bizi.

Çevrimdışı worns

kaleci örneğin mc.gregor+tolga+fabri+karyus 4 kaleci kullanmış orman aynı periyodda gesenin kaleci hep musleraymış. bu denli sık değişimlerde organizasyon ve tekrar sağlıklı olmaz die düşünüyorum

Hele de kaleci gibi bir kere yakalandın mı kolay kolay bırakmaman gereken bir mevkide bu işin yapılması çok saçmaydı. Gese doğru olanı yapıyor. Fabri her anlamda tatmin edici bir kaleciydi. Oldukça da modern bir oyuncuydu. Hem kendi kariyeri için hem bizim için kötü bir ayrılık oldu. Bir biçimde ikna edilebilirdi. Karius'a ekstra kontrat verene kadar zamla filan halledilebilirdi.  Bence Karius'ta fena bir kaleci olmamasına rağmen uzun ömürlü değil. Bonservisini alacağımızı düşünmüyorum sene sonunda.

Çevrimdışı tangaz

Şenol hoca üzerinden dönen tartışmaları pek anlamıyorum. Baştan söyleyeyim daha Avcı'nın ismi gündemde yokken (gerçi olduğunu herkes tahmin ediyordu) Şenol Hoca'yla yolları ayırıp Avcı'yla anlaşmamız gerektiğini düşünüyordum. Nedenleri geçen sene burada bolca konuşuldu. Kendini yenileyemedi, mental açıdan çok dağınık görünüyordu, takımla ilişkileri de genel motivasyonu da zayıflamış görünüyordu vs vs. Burada o zamanlar da yönetimciler-teknik direktörcüler ayrımı ortaya çıkıyordu. Bunu da çok anlamlı bulmuyordum keza son dönemde hem yönetimin hem hocanın performansı kötüydü. Birinden birinin daha haklı olması gerekmiyordu.

Ancak şunu da eklemek gerekir. Şenol Hoca'nın gömülmesinin de bir manası yok. Hatta gömmek bir tarafa saygının eksik edilmemesi gereken bir figür. Bence tarihimizin en başarılı 3 hocasından biridir. Kağıt üzerindeki verilerle konuşacaksak ise en başarılı hocasıdır. Son 2 sezon ki sıkıntılı durumlara karşın 4 sezonun tümünde takımı kafaya oynatmıştır. (Önceki yıllarda bu oran 10da 3 filandır son haftalarda potada olduğumuz sezonları sayarsak) 2 şampiyonluğu var, puan ortalaması oldukça iyi. Ama bunlar bir tarafa 16-17'de bir sezonda takımın tüm tarihinin en büyük iki Avrupa başarısını egale etmiştir. (ŞL'de 7 puanla 3.lük, UEFA çeyrek finali-kendinde önceki zirve buydu ikisi de Luce dönemi) 17-18'de ise ilk kez takımın ŞL gruplarından çıkmasını sağlamıştır. (14 puan gibi çok zor tekrarlanabilecek bir tabloyla) Bunları yazmam saçma gelebilir buradaki herkes durumun farkındadır ama bazen unutulduğunu düşünmeden edemiyorum. Şöyle derli toplu bi dursun yine de.

Hocaya benim saygım var tüm bu nedenlerle. Devam etmesini milli takım olmasa da istemezdim. Artık 67 yaşında olan ve kimi ezberlerden çıkamayan bir teknik adamdı, takımı yeniden inşa edebilecek güçten yoksundu. Profil olarak milli takım teknik direktörlüğüne uygundur ayrıca ve ben oldukça da başarılı olacağını düşünüyorum bir 3-4 yıl milli takımda.

Avcı-Güneş tartışmasının ise kimseye faydası yok. Saha içi saha dışı farklı profiller. Başarılı dönemini geride bırakmış ve giderek gerileyen, kadro mühendisliği kötü, yaş ortalaması yüksek bir takımda revizyonu gerçekleştirebilecek dinamik, gelişime süreç olarak bakan, taktiksel donanımı kuvvetli ve oyuncu portföyü olan bir hoca gerekiyordu. Avcı bu profile daha çok uyuyor. Ben olsam bir kaç genç Alman adayım vardı onlarla anlaşırdım ancak ligin özgün durumları, yabancı hocaların yakın dönemdeki korkutucu tabloları filan derken Avcı da oldukça makul bir seçimdi.

Çok kötü bir yerden başladık. Kadro cidden yapıya uymuyor. Yönetim yine radikal hamleler yapmakta ayak sürüyor vs ama yine de bir şeyleri yargılayıp hüküm vermek için çok erken.

burada avcı güneş tartışması mukayesesi yok aslında şenolcu gibi görünen tayfa aslında ormanı eleştirerek güneşe haksızlık edildiğini benzer sıkıntıları avcınında yaşayacağını hatta yaşamaya başladıgını vurguluyor ama bunu yazarken şenolu sevmeyen tayfa hemen topa girip yaa şu adamın nesini savunuyorsunuz die bir atak başlatıyor sonrası sanki avcı güneş mukayesesi sanılıyor ama öyle değil.

bu 11 numarayı klüpte yasaklansın.

pektemeğin laneti.

burada avcı güneş tartışması mukayesesi yok aslında şenolcu gibi görünen tayfa aslında ormanı eleştirerek güneşe haksızlık edildiğini benzer sıkıntıları avcınında yaşayacağını hatta yaşamaya başladıgını vurguluyor ama bunu yazarken şenolu sevmeyen tayfa hemen topa girip yaa şu adamın nesini savunuyorsunuz die bir atak başlatıyor sonrası sanki avcı güneş mukayesesi sanılıyor ama öyle değil.

:claps: :claps:

Çevrimdışı Arthur Dayne

Bence bu dediğinden biraz daha farklı bir durum var.İki günden beri avcı'ya yapılan eleştiriler bu düzeyde değil,neler yazıldığını görüyorsun iki gündür.

Çevrimdışı tangaz

Savunmayı sadece stoper olarak düşünmemek lazım takım savunması diye bir şey var.

savunmanın temel taşları sürekli değişirken gerisini nasıl inşaa edeceğiz ki? bir binanında önce temelini atarsın sonra katları çıkarsın hazır bir binanında temelini dinamitlersen bina yıkılır savunma da böle stoperler temeldir diğer elemanlar üst katlardır.

Çevrimdışı tangaz

Hele de kaleci gibi bir kere yakalandın mı kolay kolay bırakmaman gereken bir mevkide bu işin yapılması çok saçmaydı. Gese doğru olanı yapıyor. Fabri her anlamda tatmin edici bir kaleciydi. Oldukça da modern bir oyuncuydu. Hem kendi kariyeri için hem bizim için kötü bir ayrılık oldu. Bir biçimde ikna edilebilirdi. Karius'a ekstra kontrat verene kadar zamla filan halledilebilirdi.  Bence Karius'ta fena bir kaleci olmamasına rağmen uzun ömürlü değil. Bonservisini alacağımızı düşünmüyorum sene sonunda.

birde bu karyusun maaşı mevzuu belirsiz bazı kaynaklarda takımın en yüksek maaş alan oyuncusu karyus yazıyor

ilk başta yok inanma diyorum doğru değildir diyorum ama sonra adamın premier ligden gelişi üstelikde son dakika gelmiş olması acaba doğru olabilir mi dememe neden oluyor.

Çevrimdışı caner.eryigit

+1903 +1903 +1903

Çevrimdışı Arthur Dayne

Hani sivas maçını bekliyorlardı oyuncular etkilenmesin diye trasnferleri bekletiyorlardı(bu da ne alakaysa  :alala: ) ne oldu şimdi?13 gün kaldı transfer sezonunun bitmesine ve en az 4 net transfer lazım bu takıma.Vidal'in uçağı da şu malezya uçağı gibi kayıplara karıştı herhalde
[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2019, 22:02:23 Arthur Dayne ]

Çevrimdışı mrred

Bu tartışmaların hepsinin çıkış noktası 15 temmuzdur. O darbe girişimi bizim oyunumuzu ve planlarımızı alt üst etti. Gomez ve sosa bu olaydan çok etkilendiler. Gomez ve Sosanın gittiği sezon Aboubakar ve Talisca güzel hamleydi fakat bu ikisi de kiralık olduğu için yönetim erkenden ön almalıydı ve o sene maliyeti uygun oyunumuza uygun oyunculara bakmalıydı. Fakat burada şöyle bir paradoks var başkan inşaatçı futboldan ne kadar anlayabilir ? Felsefe diyoruz, kurumsal hafıza diyoruz, oyun diyoruz da bunları kulüpte kaç kişi düşünüyor ve düşüncelerini başkana kabul ettirebiliyor buralar hep muamma? Başkan da biliyor bunu o yüzden profesyonellere bırakmak gerektiğini çok iyi biliyor.
1.Öncelikle kulüp hangi oyunu oynayacak buna karar veren bir futbol aklı olacak ve bu akla herkes koşulsuz şartsız itaat edecek. Her kafadan ses çıkınca kulüp kaosa sürükleniyor.
2.Bütün transferle bu futbol aklına göre yapılacak ya da yapılmayacak.

Şenol Hocayı gömmüyoruz. 2.şampiyonluk net bir şekilde Şenol Hocanın başarısıdır. Çünkü oyun formatımız değişmesine rağmen takım şampiyon olmuştur bu net başarıdır. Fakat son iki sene takım savunması çok zaafa uğradı bunu tek başına stoperlerin değişmesi ile açıklamak kolaycılık olur. Orada yönetime suçu şöyle bulabiliriz; Doğru oyun 2016 şampiyonluğunda oynanan oyundu bu oyunu geliştirmek için üstüne düşünüllmeliydi fakat 15 temmuz oldu o oyunun temel direkleri olan 2 oyuncu takımdan ayrıldı yerrlerine talisca ve aboubakar geldi tamam kabul buraya kadar bir sıkıntı yok ara formül buldular. Fakat bu ikisi kiralıktı ara bir dönem geçirdik yanlış oyunla şampiyon olduk sonra tekrar neden 2016 daki oyuna dönmedik bunun hazırlıklarını yapmadınız ? 2018 2019 2020 planı nerede ? Bu yönden eleştirilebilir.
The great gig in the sky