2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 78 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4263914 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı tangaz

Yahu hayal dünyası,rüya alemi gibi benzetmeler yapınca aşağılamış mı oluyorum?Ne kadar hassasmışsın be abi!Peki madem öyle sana sormak istiyorum:dün avcı daha ilk maçına çıkmış,iki bek(belki hazır olmadıkları için oynatmadı)yedek,kalecin ve forvetin sakat,artı olarak 3-4 transfer daha bekliyoruz.Böyle bir durumda maç daha bitmeden sergen yalçın'I isteyenler mi dersin,maçın sonunda şenol'u övenler ve hocayı ilk maçtan gömenler mi dersin ne ararsan vardı dünkü maç başlığında.Bu normal bir durum mudur size göre?

hassas falan değilim hatta duygusuz bile sayılırım. ama şenolu savunanlar şenolu eleştirenler demek yerine ölümüne savunanlar dersen ölümüne gömenler sıfatını da yersin. buradaki herkes zehir gibi kimse ne pep ne klop demiyor kimseye ama şunu da dedik baştada ben gelsin pep buraya şenol kadar puan çıkartamaz ligde paralar 3 gün geciksin ilk kazanı o kaynatır. bu pepi şenoldan küçük yapmaz ama dinamiklerde bu.

benim gömü kontenjanımın ilk sırasında açık farkla orman yönetimi var.

avcıyı da bugün 1 iletimde eleştirdim ama boş boş yapmadım bunu iletimde özetle sadece ruizin girdiği bir kadro gerisi geçen senenin aynısı üstelikde hazırlık maçlarında gol dahi atmamış oyun ortada ısrarla pasla çıkmaya zorlamak esnek olmamak kadroya göre çözüm üretememe üzerinden eleştirimi yazdım. mesela luce de geldiğinde 4lü savunmada ısrarla kamp hazırlık yaptı lige 3 gün kala yunanlardan 4 yiyince hemen aksiyon aldı benim avcı eleştirim bu paraleldedir.  sergeni isteyenler avcı gelirkende sergen diyordu burda ve bu da onların tercihidir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı murat baltacı

Takviyeler geç kaldı takım sivasa karşı pozisyona giremiyor altı numara kanat yedek forvet şart hemde en kısa zamanda. Mirini satmakta hata olur vida böyle giderse mirine şans doğabilir ama roco iş görmez he hem mirin hem roco yollanır marcelo falan kovalanir onu anlarım.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı tangaz

Alkol zararli birakin  :D

Acaip keyif aliyorum okurken  :lol: bu arada senol gunesi kim sokuyorsa gundeme surekli

onlardir icimize fitne sokmaya calisanlar. @cursedofdragon 'dan son siki senesinin de ozetini

bekliyorum. Biz yaziyoruz ama ya okuyan yok ya da asik bu. Ilk iki sezon, son iki sezon ayirimi

yapamayacaksiniz daha neyi tartisiyoruz?

Tika taka orta kafaya nasil dondu onu anlatin o zaman. Bizahati senol gunes bir zaman sonra

gelmis gecmis en iyi teknik adamlarimiz arasinda yazilacak diye yorum yapan sahis soruyor bunu.

Sonra mr analitik diyince kiziyorlar. Son iki sezon oynattigi top ile birak sampiyonlugu ilk ikiye zor girersin,

heleki renkli aski varken bu ulkede. Yok bursali yok ts'li biz ne dusunuyoruz?

son 2 senenin açıklaması çooook kolay negredo abicim ötesi yok 3.yıl negredo yerine azcık gol düşünen biri olsa şampiyonduk burak gelse 10 puan farkla şampiyonduk 4.sene zaten tek kalacaktık.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

Takviyeler geç kaldı takım sivasa karşı pozisyona giremiyor altı numara kanat yedek forvet şart hemde en kısa zamanda. Mirini satmakta hata olur vida böyle giderse mirine şans doğabilir ama roco iş görmez he hem mirin hem roco yollanır marcelo falan kovalanir onu anlarım.
Layicin de alternatifi yok
Cocuga bisi olsa topu 5m surecek adam sayisi bi elin oarmaklari
Muhayyer falan hazirlanir insallah oraya layice acayip daliyorlar daha da tekme manyagi yaparlar bu hakemlerle

Yahu mac 3-0 olmus arkadas bodoslama daliyor gsyi falan gectim kasimpasaya bile penalti calarlar hakem oynatiyor sovas kadar mi agirligimiz yok onu anlamiyorum versene penaltimi arkadas sana ne mac kac kac biz nasi oynuyoz

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Yahu hayal dünyası,rüya alemi gibi benzetmeler yapınca aşağılamış mı oluyorum?Ne kadar hassasmışsın be abi!Peki madem öyle sana sormak istiyorum:dün avcı daha ilk maçına çıkmış,iki bek(belki hazır olmadıkları için oynatmadı)yedek,kalecin ve forvetin sakat,artı olarak 3-4 transfer daha bekliyoruz.Böyle bir durumda maç daha bitmeden sergen yalçın'I isteyenler mi dersin,maçın sonunda şenol'u övenler ve hocayı ilk maçtan gömenler mi dersin ne ararsan vardı dünkü maç başlığında.Bu normal bir durum mudur size göre?
Sergen bir gün bu takımın başına geçecek. Kendinizi buna alıştırın. Avcı böyle giderse bu değişim tahminlerden çok daha çabuk olacak. Şahsi fikrim ne kadar erken olursa o kadar iyi olacağı yönünde. Malatya bu akşam Başakşehir'i de yenerse Sergen iyice göze batmaya başlar.

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk

Çevrimdışı mylife1903

son 2 senenin açıklaması çooook kolay negredo abicim ötesi yok 3.yıl negredo yerine azcık gol düşünen biri olsa şampiyonduk burak gelse 10 puan farkla şampiyonduk 4.sene zaten tek kalacaktık.
Yok be abi leva getirsen iki kirmizi cakar adliye koridorlarinda surundururlerdi

Çevrimdışı Arthur Dayne

Biz de urun bu mal bu diyoruz boyle olacagi belli idi. Kombine sattik, transfer yolladik,

yahu loca satisi devri geldi; cikmis kucecegiz diyorlar. Biz senol gunese imkani var demedik,

imkansizlik icinde dd hunerini konusturabilecek kapasitede dedik. Bu sebeble kiziyorduk.

O ne yapti? Bir daha bir daha yazmayacagim herkesin malumu  :bandit:

Mesaj veriyormus  :kop: besiktasli gecinen muhabirler ve dis destekli renkliler tarafindan

klubun uzerine cekilmeye baslandi. Kimse mi fark edemiyor bunu? Mesaj atacakmis, e mail gondercekmis.

Hass diyorum yeniden. O kadar. Baskan hakli, bu konuda hakli!! Tek basina mi sampiyon yapti.

Koltuga oturtan biziz yaw. Bursa calistiriyordu bursa!!!

Adami boss yaptilar basimiza bela oldu ..

Tek dm bilirim nicki minaj dm. Gerisi hikasye. Burasi besiktas cok tekrara giriyor ama bize kimse

duman cikartamaz, haka dansi yapamaz. Az dik durun yaw.

Sosa-talisca-gomez-abou vs. gibi adamlar varken şampiyon olup,kadroyu bozunca şampiyon olamıyorsak(ki bu durumun haklılık payı gayet tabi var) o zaman taraflardan ikisine de hak verip,kötülerse ikisini de gömmek gerekmez mi?Mesela maaşlar ödenmiyor olayı var bir de yahu hadi benim yaşım küçük,siz söyleyin Beşiktaş hangi dönemde maaş öderken sıkıntı çekmemiş,günü geldiğinde memur maaşı gibi hesaba yatırmış maaşları?Camiadaki sorunlar hep vardı olmaya da devam edecek ancak şampiyonlukta hocayı öne çıkarıp,başarısızlıkta yukarıdaki nedenlerden dolayı olamadık deyip hocanın hatalarını görememek yanlış.

Çevrimdışı mylife1903

Sergen bir gün bu takımın başına geçecek. Kendinizi buna alıştırın. Avcı böyle giderse bu değişim tahminlerden çok daha çabuk olacak. Şahsi fikrim ne kadar erken olursa o kadar iyi olacağı yönünde. Malatya bu akşam Başakşehir'i de yenerse Sergen iyice göze batmaya başlar.

Hah sergen yeni riza oldu simdiden
15 sene once luce sonrasi da yenikoy kazabi yerine filas sonuclar alan efsane kaptanimiz gelip kurtarici olmustu

Gunun anlam ve onemini belirten bir visyo koyam

Çevrimdışı Arthur Dayne

Sergen gelsin gelmesine de yeni hocanın çıktığı ilk maçın devre arasında sergen'i istemek normal değil.Burada herkes tartıştı hoca gelmeden önce bu konuları.Ben de sergen veya avcı diyordum avcı geldi.Artık bu takımın hocası belliyse ve sen daha maçın bitmesini bile beklemeden sergen dersen olmaz.

Çevrimdışı tangaz

Sosa-talisca-gomez-abou vs. gibi adamlar varken şampiyon olup,kadroyu bozunca şampiyon olamıyorsak(ki bu durumun haklılık payı gayet tabi var) o zaman taraflardan ikisine de hak verip,kötülerse ikisini de gömmek gerekmez mi?Mesela maaşlar ödenmiyor olayı var bir de yahu hadi benim yaşım küçük,siz söyleyin Beşiktaş hangi dönemde maaş öderken sıkıntı çekmemiş,günü geldiğinde memur maaşı gibi hesaba yatırmış maaşları?Camiadaki sorunlar hep vardı olmaya da devam edecek ancak şampiyonlukta hocayı öne çıkarıp,başarısızlıkta yukarıdaki nedenlerden dolayı olamadık deyip hocanın hatalarını görememek yanlış.

maş konusuna açıklama getireyim. bu yönetimin en büyük eksiği tümü küçük iş adamı bir adalıda para var oda girmiyor o topa. yönetimlerde paralı 2-3 adam olacak koltuk altı kasa die tabir edilen görevi üstlenecek çıkaracak 3 milyonu koyacak sıkışınca maaşlar ödenecek 2 ay gecikince 3.ay filan susturacak oyuncuyu 3 gün sonra tff bein taksidi yatırınca çekecek koydugunu yada bankadan kredi beklerken atacak3-5 kasaya rahatlatacak kredinin imzası ipoteği temliği derken süre uzadıgında krizi çözecek vbvb eski yönetimlerde hep böle paralı tipler illaki vardı seba zamanında dahi vardı sonrası bilgili ve yd dönemi hep vardı bu tipler. ormanın yönetiminde bu eksiklik hep var.

Çevrimdışı mylife1903

20 senede 18 kere sampiyon oluyorsan basarida hocayi one cikartmazsin
Bayerne mesut bakkali gonder sampiyon mu olamayacak
Gonder yuveye yilmaz vurali sampiyon mu olamayacak
Sen 20 senede 4 kere sampiyon oluyorsun
Ya da 25te 4 galiba

Hocaya bagli degilse diger hocalar yapaydi
Kimler geldi kimler gecti

Çevrimdışı celiker1

Korner atamamışız yuh be :ebebe: Hic bir sey yapamiyorsaniz 1+1 yıllık Mario Gomez+Manuel Fernandez 2-2.5 milyon euro bandında attırın imzayı günü kurtarmak ve geçiş dönemini yönetim+Avcı tarafından hasarsız atlatabilmek için.Bu saatten sonra transferde yapacağınız tek hatada bile devre arasını zor görürsünüz tahminimce.Ben olsam hiç risk almam Eyşan ile Fernandes'i getiririm
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

maş konusuna açıklama getireyim. bu yönetimin en büyük eksiği tümü küçük iş adamı bir adalıda para var oda girmiyor o topa. yönetimlerde paralı 2-3 adam olacak koltuk altı kasa die tabir edilen görevi üstlenecek çıkaracak 3 milyonu koyacak sıkışınca maaşlar ödenecek 2 ay gecikince 3.ay filan susturacak oyuncuyu 3 gün sonra tff bein taksidi yatırınca çekecek koydugunu yada bankadan kredi beklerken atacak3-5 kasaya rahatlatacak kredinin imzası ipoteği temliği derken süre uzadıgında krizi çözecek vbvb eski yönetimlerde hep böle paralı tipler illaki vardı seba zamanında dahi vardı sonrası bilgili ve yd dönemi hep vardı bu tipler. ormanın yönetiminde bu eksiklik hep var.
Finansman maliyeti diye anlatiyoz anlasilmiyor
Kasa kolayligi falan da denir
Yonetimi zayif olmasa suan borctan 7 senelik faizleri dusmus olurduk
100 milyon odemek icin 130 milyon maliyete giriyorlsr
Pektonun 1.7 1.7 olmuyor 2 oluyor sonra

Hah sergen yeni riza oldu simdiden
15 sene once luce sonrasi da yenikoy kazabi yerine filas sonuclar alan efsane kaptanimiz gelip kurtarici olmustu

Gunun anlam ve onemini belirten bir visyo koyam
Tarih tekerrürden ibarettir diye boşuna dememişler :) Sergen gelsin Kadıköy'de feneri yeneriz yine.

Çevrimdışı tangaz

akşam penaltın verilmemiş boyd layiç haksız sarıları yemiş çıkıp konuşan tek yönetici yok ortada şimdi layiç 3 sarıyla dewam edip fener maçından önceki hafta 4.sarıyı yese hesabını kim verecek? çıkıp yönetim yaygarayı koparacakki şimdi haftaya layiç rakibin aşiline de dalsa hakem oyna dewam diyecek...

Çevrimdışı mylife1903

Korner atamamışız yuh be :ebebe: Hic bir sey yapamiyorsaniz 1+1 yıllık Mario Gomez+Manuel Fernandez 2-2.5 milyon euro bandında attırın imzayı günü kurtarmak ve geçiş dönemini yönetim+Avcı tarafından hasarsız atlatabilmek için.Bu saatten sonra transferde yapacağınız tek hatada bile devre arasını zor görürsünüz tahminimce.Ben olsam hiç risk almam Eyşan ile Fernandes'i getiririm
Paskal numaya lisans cikartsinlAr
Ic sahada son 10 dakika falan oynatiriz
Camia hava yakalar kenetlenir
Dunyanin gozu buraya doner
Holivud filmini ceker falan buyuk geri donus diye

Bi hamle lazim sitadin dolmamasini gectim acayip seyler olabilir
Boyle besiktasa yabanci yonetim gormedim hayatimda
Yahu bilgili bile daha iyi taniyordu taraftari

Bu oranak mevzusu icerdeki macta gundeme gelmeyecek, tarafatr 2-3 haftaya unutacak falan mi saniyorlar

Bu yonetim zaten kafayi hep kuma gomuyor boyle kirizledds ama ki i acikta kaliyor kafayi gomunce onu anlayamiyor herhalde

Ariza taraftar var bak kupa alsak smapiyonluk kutlamasinda takimi gemiyle getirseler gemiye korsan gibi saldirip oranaka kufur edecekler var otobusle getirsen kutlamalari rezil eder bunlar

Sari okuz hikayesi oldu bu en bastan hic girilmeyecekti cok egri bi sekilde basladk

Çevrimdışı AigleBordeaux

akşam penaltın verilmemiş boyd layiç haksız sarıları yemiş çıkıp konuşan tek yönetici yok ortada şimdi layiç 3 sarıyla dewam edip fener maçından önceki hafta 4.sarıyı yese hesabını kim verecek? çıkıp yönetim yaygarayı koparacakki şimdi haftaya layiç rakibin aşiline de dalsa hakem oyna dewam diyecek...
Yönetimde herşey iyi giderken konuşan çok, taraftara laf sokanda çok ama kötü gidince birinde cesaret olmuyor konuşacak buna başkanda dahil.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı mylife1903

Tarih tekerrürden ibarettir diye boşuna dememişler :) Sergen gelsin Kadıköy'de feneri yeneriz yine.

Ders alinmadigi icin tekrara dusuyoz hep

Sergen gelsin gelmesine de yeni hocanın çıktığı ilk maçın devre arasında sergen'i istemek normal değil.Burada herkes tartıştı hoca gelmeden önce bu konuları.Ben de sergen veya avcı diyordum avcı geldi.Artık bu takımın hocası belliyse ve sen daha maçın bitmesini bile beklemeden sergen dersen olmaz.
Ben Avcı ve Sergen arasında kararsızdım. Avcı gelince de gayet mutlu oldum. Ama dün sahaya sürdüğü ilk onbiri görünce tepem attı. Hazırlık maçlarından da belliydi bunun böyle olacağı. Umarım haksız çıkarım ve avcı kısa sürede toparlar şampiyon oluruz. Yeni bir td macerasına girmeyiz.

Çevrimdışı tangaz

ben bu seneden ümidi kaybettim ormanla olmayacak bu iş belli ki. bölünmüşlük parçalanmışlık toparlanacak boyutta değil. kimseyi almayalım masraf olmasın güven roma yazıyorlar ne veriyorlarsa satalım hatta dorukhanı aynı şekilde vidayı satalım medelin alacaklarına karşılık bons. verelim eline q7 aynı şekil yapalım lensin yarı maaşını ödeyip kiralayalım 2025e kadar kalanlarla küme düşmeyiz 6-8 arası en kötü sıralamada yer ediniriz.  ormanda devre arası kongre kararını açıklasın nisansonu mayıs başı kongre olsun önümüze bakalım.

Çevrimdışı tangaz

Finansman maliyeti diye anlatiyoz anlasilmiyor
Kasa kolayligi falan da denir
Yonetimi zayif olmasa suan borctan 7 senelik faizleri dusmus olurduk
100 milyon odemek icin 130 milyon maliyete giriyorlsr
Pektonun 1.7 1.7 olmuyor 2 oluyor sonra

aynen öle kasa kolaylıgı sağlayacak 3 yönetici olsaydı (biri başkan olmalıdır) şuan borcumuz 500 milyon tele az olurdu. bu denli oyuncu satıp şl geliri filan ksarken borcu büyütmek hep bu nedenlerle oluyor.

Çevrimdışı celiker1

Ben Avcı ve Sergen arasında kararsızdım. Avcı gelince de gayet mutlu oldum. Ama dün sahaya sürdüğü ilk onbiri görünce tepem attı. Hazırlık maçlarından da belliydi bunun böyle olacağı. Umarım haksız çıkarım ve avcı kısa sürede toparlar şampiyon oluruz. Yeni bir td macerasına girmeyiz.

Bu yönetim hiç bir dönem Sergen'i getiremezdi,getiremez.Sergen'i yönetemez çünkü.Dobra adamdır Sergen.Eksik olan ne varsa her gün çıkar söyler.Malatya'da bile hwr dinledigimde  şu eksigimiz var bu eksigimiz var surekli yonetime mesaj veriyor
 Bu yönetimden sonraki ilk yönetimin teknik diröktörü Sergen Yalçın'dır
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Akil Emre

Abi ömür biter bizim yöneticilerin tavrı değişmez, her sene aynı terane boşvereyim diorum olmuyor. Teknik adamından topçusuna ve yönetimine dünyaları kazanıyorlar ama Beşiktaşın büyüklüğü benimsiyemiyorlar, kendi yöneticilerimiz bile renkli sevici daha ötesi var mı. Bu arada Avcıyı hemen yiyeceklerini belirtmiştim, eksikler belli transfer yok ama kendiside bile bile q7 caner utku ile başlarsa o maçı kazanmayacağını bilmesi lazım bunu sokaktaki çocuğa sorsan bilir.

Çevrimdışı tangaz

Abi ömür biter bizim yöneticilerin tavrı değişmez, her sene aynı terane boşvereyim diorum olmuyor. Teknik adamından topçusuna ve yönetimine dünyaları kazanıyorlar ama Beşiktaşın büyüklüğü benimsiyemiyorlar, kendi yöneticilerimiz bile renkli sevici daha ötesi var mı. Bu arada Avcıyı hemen yiyeceklerini belirtmiştim, eksikler belli transfer yok ama kendiside bile bile q7 caner utku ile başlarsa o maçı kazanmayacağını bilmesi lazım bunu sokaktaki çocuğa sorsan bilir.

bi kere avcı hiç zeki bir adam değilmiş onu gördük akşam taraftarın net gömdüğü deplasmanda q7 ile puan kaybı malumdur mottosunun ezberlendiği ortamda gidip adamı oynatıyor oynatma adamı gene yenil kimse neden q7yi oynatmadın demeyecek sana transfer yapılmadı die başkana saldıracaktı sadece taraftar ama şimdi herkes gömmeye hazır sıraya girmiş.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hala orta saha düşünülmüyor. Oyuncuları göndermekte de hala sıkıntı yaşanıyormuş. Transferlerin gecikme nedeni belli oldu  :money:

Ruiz iyi transfer. Bunun yanına Rebocho da bu hafta oynar. Oda iyi deniyor. Tyler daha da iyi olur. Douglas da takıma gelecek. Transferler hep takımdaki dengeyi değiştirecek isimler. Başarılı işler. Bir sol kanat daha gelirse daha da iyi olur. Bir de alternatif forvet alınacak. Gitme konusunda sıkıntı büyük. Geçmiş de yapılan sözleşmeler yüzünden kimse ayrılmak istemiyor. Çok ciddi paralar alınıyor ve adam bu parayı bırakmıyor. Mirin bile hala ikna için uğraşılıyor. Sıkıntı burada. (via. Murat Özen)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★