2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 78 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4264074 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı tangaz

Bursali gomen ne diye gomecek ben onu anlamiyorumki
Sampiyon mu olacakti adam
Mis gibi para kazandirdi okuz alacak para birakti bursaya herifler yedi parayi
Daha ne lazim onlara
Bukambu mu ne vardi 6 ay oynatip 7 milyona mi ne soktular

Sey olabilir abi biz yillardir porto gibi oyuncu satariz senol gunesle az satabildik mundar etti 500 milyon kazanacakken 100 milyon kazandirdi

yaw yok abi ne gömen bursalısı bildiğin sallama haber

bursalıların şenola çatacagı tek nokta vay nasıl bizibırakıp kanlımız beşiktaşa gider donesidir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Nasıl atmamı bekliyorsunuz,hiç mi sosyal medyaya bakmıyorsun?4 sene öncesinin yorumlarını nasıl bulayım da atayım buraya?Öyle bir şansım olsa buraya yazmak yerine direkt atardım linki bakardınız,ne diye uğraşıyım böyle?

kendin bulamıyorsan o zaman neden bi ara forum üyelerine şenolun saçmalamalarını bulun koyun filan diyordun hep laf hep laf  :kop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

E abi bir takımın hakkında taraftarın görüşünü merak ediyorsak nereye bakacağız başka?Üstelik bu adamların hepsi şaklaban değil,aralarında kongre üyeleri,ts'lilerin saygı duyduğu muhabirler vs. de var.Asrın kadrosu diyenler kimse onlara sormak lazım abi,ben şimdiye kadar Beşiktaş'ın asrın kadrosu denilebilecek kadro kurduğunu düşünmüyorum.Sdece dönemsel olarak yıldız oyuncular gelip,gidiyor o kadar.
Yahu onlari bizimkiler gibi dusun iste
Herkes pozisyon alir
Gocebelikten kalma ona buna yanasma seyi cikmadi genlerimizden

Al guntekinw bah
Senol gunes kotunoynatiuor kadrosu super diyordu 7 adam lazim diyo simdi
Ts camiasinda acayip guruplasma vardir bi de sehir kucuk cok halkla beraberler

Acayip arizali camiadir
Kendi icindeki insanlarin durumlari daha da vahim
Trabzon'da, kendi insanının etini yiyerek beslenen bir anlayış hakimdi. Uzaklaşmayı seçtim. 15 yıl gibi uzun süre o şehir ve çevrede çalışmadan bir tepki koydum. Bu cümlelerin içerisinde duygusallık da vardır, reddetmiyorum. Mum dibine ışık vermez göz kirpiyi görmezmiş.

Bu ülkenin genelinde yabancı mala ve anlayışa müthiş bir hayranlık var.  Bu hayranlık ne yazık ki Trabzon'a da hakim. Oysa biz, bize uyan modelin üzerinde durmalıyız. Onu geliştirmeliyiz. Maalesef biz 1983'den sonra İstanbul modeline uyarak hareket ettik, kendi genlerimizi reddettik. Bugün prensipleri ve ilkeleri olan kulüplere hayranlıkla bakıyoruz. Oysa bu ülkeye futbol prensipleri ve özgürlüğünü, çalışma farklılığını Trabzonspor getirdi. Dışarıdan model alıp getirip buraya kurmak doğru değil.

Biz Şenol hocayı Hızırbey mahhelesindeki hayatı ile tanıyor onu öyle görüyoruz. Biz mahallede kaleye onu koymazdık, ben daha iyi kaleciydim diyenleri de duyduk. Şans ona güldü kaleci oldu diyenlerde var. Bende kursa gitseydim daha iyi antrenör olurdum diyenlerde var. Biz millet olarak elde ettiklerimizin değerini onları kaybedince anlarız. Herhalde böyle bir durum Şenol hocanın ki!

Çevrimdışı Arthur Dayne

kendin bulamıyorsan o zaman neden bi ara forum üyelerine şenolun saçmalamalarını bulun koyun filan diyordun hep laf hep laf  :kop:
E ne diyeyim,bilmiyorum nasıl bulacağımı o videoları,nasıl editleyeceğimi vs.Sen şimdi şenol'un son iki senedeki evladını hiçbir maç yedirmeyip,iyi oynayanı cezalandırıp yedeğe çektiği maçları da mı hatırlamıyorsun?Bence hatırlıyorsun ama işine gelmiyor.Ben şenol'un bize geleceği haberleri konuşulduğunda twitter'a baktığımda bursalılar bayram ediyordu,zaten başta buna şaşırmasam hiç hatırlamazdım bile böyle bir olayı.Hatta bizimkiler bursalıların bile sövdüğü adamı ne diye getiriyorsunuz takıma vb. şeyler de söylediler.

Çevrimdışı Jimexi

Daha ilk maça çıkmışız ki Şenol Güneş tartışmalarına başlamışız. Orhan Ak desen ayrı bir konu. Bize ne oldu diye sormak gerekiyor bir noktada. Özellikle son 2 yılda bizim taraftarlar arasında aşırı bir bölünmüşlük var. Renkli medyanın tüm yapmak isteği yavşaklıklarda başarılı olduğunun göstergesi bence. Ha herşey günlük gülistanlık mı? Değil elbette. Bence suçlu aramak gerekiyorsa en ağır suçlu yönetimdir. Benim bildiğim Beşiktaş taraftarı hesabı keser yönetime, birbirine düşerek kendi kendisine değil.

Çevrimdışı cursedofdragon

E ne diyeyim,bilmiyorum nasıl bulacağımı o videoları,nasıl editleyeceğimi vs.Sen şimdi şenol'un son iki senedeki evladını hiçbir maç yedirmeyip,iyi oynayanı cezalandırıp yedeğe çektiği maçları da mı hatırlamıyorsun?Bence hatırlıyorsun ama işine gelmiyor.Ben şenol'un bize geleceği haberleri konuşulduğunda twitter'a baktığımda bursalılar bayram ediyordu,zaten başta buna şaşırmasam hiç hatırlamazdım bile böyle bir olayı.Hatta bizimkiler bursalıların bile sövdüğü adamı ne diye getiriyorsunuz takıma vb. şeyler de söylediler.

bu doğru diyelim peki benim attığım mesaja neden  "O kadar açık sallıyorsun ki..." dedin peki ?

Bu bursa taraftarı ts taraftarı sadece senin söylediğin şeyler mi söylüyor tersini söyleyen yok mu ?

Çevrimdışı tangaz

Ben kimseyle dalga geçtiğimi felan sanmıyorum,komik bulduğum şeylerin sonuna emoji koyuyorum.Ama bundan rahatsız olduysan senin iletini alıntılarken emoji koymam artık ne bileyim.Senin yorumlarının ne dayanağı var ki beni eleştiriyosun?Sen fikrini yazarsın ben de kendi fikrimi.Sanki farklı bir şey yapıyormuşsun gibi beni eleştirmen çok komik duruyor,nereden çıkardın bu bilimsel,istatistik olaylarını?Tek planı töre orta/pas demişsin de müsade et biraz birazdan bulabilirsem birkaç video atacağım buraya,hepimizin hatırladığı maçlardan.Sen bilimsel yazıyorsun ya bakalım bilic dediğin gibi sadece töre orta/gol mü oynatıyormuş bakalım.

yoo emojilerden rahatsız olmam ama yazı sonuna yok alay ederdim filan dersen alay edilecek duruma da düşürürüm. senin yorumunun ne dayanağı varki demişsin sana örnekverdim ama okumadın sanırım. demişsinki şenol ilk sene iyi hücum yaptırır bende bunun bilimsel dayanağı olmayan bir mesaj oldugunu belirtip 4 sene atılan golleri yazdım 75,72,69,72 die sıralı işte bunun adı bilimsel dayanaktır istatistik bilimine dayanan. biliçin takımı 50-55 gol atıyordu arama boşuna vidyo yorma kendini ben baktım zaten takım ikinci devre 27 gol atmış onunda 10 tanesi 2 maçdaymış kalan 15 maç 17 gol son 5hafta 3 golde kalmış takım. atılan gol adedi belli işte 55 gol atan takımı 75 gol atan takıma evirmiş şenol bak bu da matematik bilimine dayanır 75>55 aradaki farkda 20dir. bursalılar şenolu gömmüş diyorsun neden gömdüğünü bile analiz etmekten uzaksın kalkıp alay ederdim dalga geçerdim die boyundan büyük laflar ediyorsun.

Çevrimdışı tangaz

Patlamis misirimi actim izliyorum  :lol:

viski+puro :D
akşam ne içtim yaw

Çevrimdışı Arthur Dayne

Daha ilk maça çıkmışız ki Şenol Güneş tartışmalarına başlamışız. Orhan Ak desen ayrı bir konu. Bize ne oldu diye sormak gerekiyor bir noktada. Özellikle son 2 yılda bizim taraftarlar arasında aşırı bir bölünmüşlük var. Renkli medyanın tüm yapmak isteği yavşaklıklarda başarılı olduğunun göstergesi bence. Ha herşey günlük gülistanlık mı? Değil elbette. Bence suçlu aramak gerekiyorsa en ağır suçlu yönetimdir. Benim bildiğim Beşiktaş taraftarı hesabı keser yönetime, birbirine düşerek kendi kendisine değil.
Taraftar arasında bölünmüşlük var,evet ama bu bölünme yönetim-hoca bölünmesi değil.O eskiden yönetime toz kondurmayan birçok Beşiktaşlı dahil artık herkes yönetime sövüyor zaten.Üç beş tane tasmalı muhabir harici,sonuna kadar yönetimi destekleyen görmedim ben son zamanlarda.Bölünmenin sebebi bizzet şenol güneş'İn kendisi ve onu ölümüne destekleyenlerle,şenol'u eleştirenler arasındaki tartışma.Benim sinirimi bozan şey;bu adamın bizi nasıl sattığını,nasıl hastalık derecesinde takık ve inatçı olduğu,sürekli adam kayırmasını ve son iki senede oynattığı berbat futbolu oynatmamış gibi rüyalar aleminde uçan,adamı guardiola,kloop yapan insanlar.

Çevrimdışı Arthur Dayne

bu doğru diyelim peki benim attığım mesaja neden  "O kadar açık sallıyorsun ki..." dedin peki ?

Bu bursa taraftarı ts taraftarı sadece senin söylediğin şeyler mi söylüyor tersini söyleyen yok mu ?
Arkadaş üzerinden örnek verdiğin için öyle yazdım.Ben sosyal medyada daha çok kişilerin tepkisini gördüğüm için kıyaslamanın saçma olduğunu düşünüyorum.

Çevrimdışı mylife1903

Luceyi tiganaya kadar tartisik
Sonra her maglubiyette gundeme geldi falan
Normal ayarlarimiza donuyoruz iste

Daha kaos olmadi
Inonude bi kisim hocaya bi kisim topcuya bi kisim yonetime
Sonra saha kapamalar falan

Çevrimdışı tangaz

Taraftar arasında bölünmüşlük var,evet ama bu bölünme yönetim-hoca bölünmesi değil.O eskiden yönetime toz kondurmayan birçok Beşiktaşlı dahil artık herkes yönetime sövüyor zaten.Üç beş tane tasmalı muhabir harici,sonuna kadar yönetimi destekleyen görmedim ben son zamanlarda.Bölünmenin sebebi bizzet şenol güneş'İn kendisi ve onu ölümüne destekleyenlerle,şenol'u eleştirenler arasındaki tartışma.Benim sinirimi bozan şey;bu adamın bizi nasıl sattığını,nasıl hastalık derecesinde takık ve inatçı olduğu,sürekli adam kayırmasını ve son iki senede oynattığı berbat futbolu oynatmamış gibi rüyalar aleminde uçan,adamı guardiola,kloop yapan insanlar.

bak burada bile algı oluşturmaya çalışıyorsun. cümleye bak. gür bir sesle "şenolu ölümüne destekleyenler" kısık mülayim bir sesle "şenolu eleştirenler" tadında ifadeler filan.  :tabe:

mesela bu etiketlemeyi şenolu destekleyenlerle SENin mukayesen şeklinde kaleme alsam "şenolu destekleyenlerle şenolu ölümüne gömenler itin münasip yerine yrleştirenler" derdim bende.

kimse adamı pep yada kloop yerine koymuyor sürekli olmayanı varmış gibi gösterme gayretindesin cidden büyük bir hayal dünyan var sanırım ondan sonra olmayan şeyleri dile getirip birde beşiktaşlıları aşağılar dil kullanıyorsun yok rüya aleminde uçan adamı pep gibi gören filan die etiketlemeler ötekileştirmeler yapıyorsun.

Çevrimdışı Dr.Zeck

futbol cahili şenol güneşin oynattığı oyuna bak!

Futbol cahili demek  sacmalikta. ama ilk geldigi seneki video bu hadi 2 . Seneside diyelim bole oldu.. son 2 sene ne oldu hadi sampiyonlugu son maclarda kacirdik.. ee bu oyun nere hoca ayni hoca sistem ayni sistem.. bunlarla su anki futbolu karsilastrmaya gerek yok..  ayni hoca bi daha o oyunu oynatamadi.. hatta baska plani bile yoktu.. neyse bunun tartismasi olmaz herkesin kendine gore bi fikri vardir..

Arkadaş üzerinden örnek verdiğin için öyle yazdım.Ben sosyal medyada daha çok kişilerin tepkisini gördüğüm için kıyaslamanın saçma olduğunu düşünüyorum.

Arkadaş üzerinden örnek vermedim.Sen bana ts'li lere bir sor dedin ne düşünüyorlar dedin ? Doğru mu ? Bende sana Ts'li arkadaşım var sordum kendisine kendisi beğeniyor taraftarın hocayı yediğini düşünüyor dedim doğru mu ? Sen buna karşılık ne cevap attın ?

Alıntı
"O kadar açık sallıyorsun ki... De marke vs. gibi spor sayfalarını şenol ile ilgili haber verdiklerinde bile bizden çok ts'liler gömüyor,adamların önde gelen isimleri,çok takipçili hesapları her fırsatta adama sövüyor ama senin arkadaşın şenol'u arıyormuş öyle mi?"

Şimdi tutarsızlık var...

Nasıl benim arkadaşım ts taraftarını tek başına temsil etmeyeceği gibi senin gördüğün 3-5 yorumda ne ts taraftarının komplesini ne bursa taraftarını temsil etmiyor doğru mu ?

Peki şimdi tekrar soruyorum senin yorumuna kimse gelip "o kadar açıkca sallıyorsun ki" demez iken sen bu hakkı nasıl elde ettin ?
[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2019, 19:25:18 cursedofdragon ]

Çevrimdışı mylife1903

bak burada bile algı oluşturmaya çalışıyorsun. cümleye bak. gür bir sesle "şenolu ölümüne destekleyenler" kısık mülayim bir sesle "şenolu eleştirenler" tadında ifadeler filan.  :tabe:

mesela bu etiketlemeyi şenolu destekleyenlerle SENin mukayesen şeklinde kaleme alsam "şenolu destekleyenlerle şenolu ölümüne gömenler itin münasip yerine yrleştirenler" derdim bende.

kimse adamı pep yada kloop yerine koymuyor sürekli olmayanı varmış gibi gösterme gayretindesin cidden büyük bir hayal dünyan var sanırım ondan sonra olmayan şeyleri dile getirip birde beşiktaşlıları aşağılar dil kullanıyorsun yok rüya aleminde uçan adamı pep gibi gören filan die etiketlemeler ötekileştirmeler yapıyorsun.
Nejipli canerli kadro ile sarri tokatlamisligimiz vardi
Hakem de itin tekiydi ha

Çevrimdışı savaş altay

viski+puro :D
akşam ne içtim yaw
Alkol zararli birakin  :D

Acaip keyif aliyorum okurken  :lol: bu arada senol gunesi kim sokuyorsa gundeme surekli

onlardir icimize fitne sokmaya calisanlar. @cursedofdragon 'dan son siki senesinin de ozetini

bekliyorum. Biz yaziyoruz ama ya okuyan yok ya da asik bu. Ilk iki sezon, son iki sezon ayirimi

yapamayacaksiniz daha neyi tartisiyoruz?

Tika taka orta kafaya nasil dondu onu anlatin o zaman. Bizahati senol gunes bir zaman sonra

gelmis gecmis en iyi teknik adamlarimiz arasinda yazilacak diye yorum yapan sahis soruyor bunu.

Sonra mr analitik diyince kiziyorlar. Son iki sezon oynattigi top ile birak sampiyonlugu ilk ikiye zor girersin,

heleki renkli aski varken bu ulkede. Yok bursali yok ts'li biz ne dusunuyoruz?

Çevrimdışı Arthur Dayne

Yahu hayal dünyası,rüya alemi gibi benzetmeler yapınca aşağılamış mı oluyorum?Ne kadar hassasmışsın be abi!Peki madem öyle sana sormak istiyorum:dün avcı daha ilk maçına çıkmış,iki bek(belki hazır olmadıkları için oynatmadı)yedek,kalecin ve forvetin sakat,artı olarak 3-4 transfer daha bekliyoruz.Böyle bir durumda maç daha bitmeden sergen yalçın'I isteyenler mi dersin,maçın sonunda şenol'u övenler ve hocayı ilk maçtan gömenler mi dersin ne ararsan vardı dünkü maç başlığında.Bu normal bir durum mudur size göre?

Futbol cahili demek  sacmalikta. ama ilk geldigi seneki video bu hadi 2 . Seneside diyelim bole oldu.. son 2 sene ne oldu hadi sampiyonlugu son maclarda kacirdik.. ee bu oyun nere hoca ayni hoca sistem ayni sistem.. bunlarla su anki futbolu karsilastrmaya gerek yok..  ayni hoca bi daha o oyunu oynatamadi.. hatta baska plani bile yoktu.. neyse bunun tartismasi olmaz herkesin kendine gore bi fikri vardir..

-Kadro Bozuldu sürekli.
-Kadro Yaşlandı
-Kadro vasatlaştı geriye gitti.
-Maaşlar düzgün ödenmedi.
-Beşiktaş mhk,tff,medya,siyasi ayağa yem edildi çıkıp hakkımız savunulmadı.
-Gelen paralar düzgün idare edilmedi.(Negredo,Lens,Pepe paralar çar çur edildi)
-Eksik bölgeler tamamlanmadı(Sürekli eksik kaldı)
-Transferler Kampa yetişmedi.
-İyi oyuncular alınmadı.

Uzar gider liste...

Alkol zararli birakin  :D

Acaip keyif aliyorum okurken  :lol: bu arada senol gunesi kim sokuyorsa gundeme surekli

onlardir icimize fitne sokmaya calisanlar. @cursedofdragon 'dan son siki senesinin de ozetini

bekliyorum. Biz yaziyoruz ama ya okuyan yok ya da asik bu. Ilk iki sezon, son iki sezon ayirimi

yapamayacaksiniz daha neyi tartisiyoruz?

Tika taka orta kafaya nasil dondu onu anlatin o zaman. Bizahati senol gunes bir zaman sonra

gelmis gecmis en iyi teknik adamlarimiz arasinda yazilacak diye yorum yapan sahis soruyor bunu.

Sonra mr analitik diyince kiziyorlar. Son iki sezon oynattigi top ile birak sampiyonlugu ilk ikiye zor girersin,

heleki renkli aski varken bu ulkede. Yok bursali yok ts'li biz ne dusunuyoruz?

yazdık ya son 2 sezonda neden başarısız olduğumuzu okumuyormusunuz :D

☄ Porto'nun dün akşam Setubal ile oynadığı lig maçında kadroda bulunmayan Aboubakar, bugün Porto B takımının Varzim ile oynayacağı maçta sahada olacak.

Çevrimdışı tangaz

Nejipli canerli kadro ile sarri tokatlamisligimiz vardi
Hakem de itin tekiydi ha

abi azcık rezil hakem performansı olmasa adam 4de 4 şampiyonluk getiriyordu son 2 sene gese maçlarımız yeter negredolu takımı ble şampiyon yapıyordu neredeyse

Çevrimdışı mylife1903

Yahu hayal dünyası,rüya alemi gibi benzetmeler yapınca aşağılamış mı oluyorum?Ne kadar hassasmışsın be abi!Peki madem öyle sana sormak istiyorum:dün avcı daha ilk maçına çıkmış,iki bek(belki hazır olmadıkları için oynatmadı)yedek,kalecin ve forvetin sakat,artı olarak 3-4 transfer daha bekliyoruz.Böyle bir durumda maç daha bitmeden sergen yalçın'I isteyenler mi dersin,maçın sonunda şenol'u övenler ve hocayı ilk maçtan gömenler mi dersin ne ararsan vardı dünkü maç başlığında.Bu normal bir durum mudur size göre?
Yahu gayet normal
Milli mac arasini bekle sen

Milli takim kazaninca bi baska
Yenilirse bi baska olacak

Luceyi yedi bu camia senol gunesi kitir kitir yeriz
Avci disimizin kavugunu doldurmaz

4-5 galibiyet alalim bak bu senin okudugun tipler neler neler yazacaklar
4-5 maglubiyet alalim eger avci umutsuz vakaya donerse guzellemeler baslayacak duzelmeye yakin duruyorsa kavga olaylarini falan koz tutup asrin kadrosundan giydirecekler

Camia parca pincik durumda bunlari duzeltmesi gereken ise yonetim

Çevrimdışı Arthur Dayne

Arkadaş üzerinden örnek vermedim.Sen bana ts'li lere bir sor dedin ne düşünüyorlar dedin ? Doğru mu ? Bende sana Ts'li arkadaşım var sordum kendisine kendisi beğeniyor taraftarın hocayı yediğini düşünüyor dedim doğru mu ? Sen buna karşılık ne cevap attın ?

Şimdi tutarsızlık var...

Nasıl benim arkadaşım ts taraftarını tek başına temsil etmeyeceği gibi senin gördüğün 3-5 yorumda ne ts taraftarının komplesini ne bursa taraftarını temsil etmiyor doğru mu ?

Peki şimdi tekrar soruyorum senin yorumuna kimse gelip "o kadar açıkca sallıyorsun ki" demez iken sen bu hakkı nasıl elde ettin ?
Evet ne tek bir ts taraftarı ne de daha çoğunluk kişi komple teslim etmez de zaten komple böyle,tamamı böyle söylüyor diye bir şey yazmadım.Çoğunluğun yaptığı şey bir konu hakkında fikir verebilir diye böyle bir örnek verdim.''O kadar açıkça sallıyorsun'' yorumum seni incittiyse özür dilerim ancak verdiğim örnek üzerine bir arkadaşıma sordum minvalinde karşılık verince bana inandırıcı gelmedi cevabın.

Çevrimdışı savaş altay

-Kadro Bozuldu sürekli.
-Kadro Yaşlandı
-Kadro vasatlaştı geriye gitti.
-Maaşlar düzgün ödenmedi.
-Beşiktaş mhk,tff,medya,siyasi ayağa yem edildi çıkıp hakkımız savunulmadı.
-Gelen paralar düzgün idare edilmedi.(Negredo,Lens,Pepe paralar çar çur edildi)
-Eksik bölgeler tamamlanmadı(Sürekli eksik kaldı)
-Transferler Kampa yetişmedi.
-İyi oyuncular alınmadı.

Uzar gider liste...
Biz de urun bu mal bu diyoruz boyle olacagi belli idi. Kombine sattik, transfer yolladik,

yahu loca satisi devri geldi; cikmis kucecegiz diyorlar. Biz senol gunese imkani var demedik,

imkansizlik icinde dd hunerini konusturabilecek kapasitede dedik. Bu sebeble kiziyorduk.

O ne yapti? Bir daha bir daha yazmayacagim herkesin malumu  :bandit:

Mesaj veriyormus  :kop: besiktasli gecinen muhabirler ve dis destekli renkliler tarafindan

klubun uzerine cekilmeye baslandi. Kimse mi fark edemiyor bunu? Mesaj atacakmis, e mail gondercekmis.

Hass diyorum yeniden. O kadar. Baskan hakli, bu konuda hakli!! Tek basina mi sampiyon yapti.

Koltuga oturtan biziz yaw. Bursa calistiriyordu bursa!!!

Adami boss yaptilar basimiza bela oldu ..

Tek dm bilirim nicki minaj dm. Gerisi hikasye. Burasi besiktas cok tekrara giriyor ama bize kimse

duman cikartamaz, haka dansi yapamaz. Az dik durun yaw.

Çevrimdışı savaş altay

☄ Porto'nun dün akşam Setubal ile oynadığı lig maçında kadroda bulunmayan Aboubakar, bugün Porto B takımının Varzim ile oynayacağı maçta sahada olacak.
Isiniyor yam yam  :bandit: