2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 50 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4264583 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı tangaz

Avcı gelince çok sevinmiş biri olarak çok büyük hayal kırıklığı yaşadım. Hani nerde taktisyenlik? Kadro-sistem uyumsuzluğuna bile ayikamamış daha adam. Biz taktik bekliyoruz başarı bekliyoruz.

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk

kadrodakilerin yapabilirliği olmayan şeyler istiyor ve bunu bunca kötü oyunu (hazırlık maçları) en yakından izlemesine rağmen devam ettiriyor.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

yoo nereden çıkardın bunu

adam görüyoruz ki yanlış da ısrarcı değilmiş aksine eldeki malzeme ile aslında yapılabilirliği olan en optimum seçenekte ısrarcıymış  :bandit:

defansta pas yapamıyordu ayağı kötü oyuncuaların orta saha olmadığı için uzun top oynayan topu indirip orda tehlike yaratmaya calısıdıyordu.

Ortadan gidemediğimiz için kanat ortaları deniyordu.Başka yapabileceği bir şey yoktu o kadro ile.

Ama adı futbol cahili olarak kaldı sende katıldın bu isimlerin arasına az hocayı gömmedin abi.

Çevrimdışı savaş altay

adam görüyoruz ki yanlış da ısrarcı değilmiş aksine eldeki malzeme ile aslında yapılabilirliği olan en optimum seçenekte ısrarcıymış  :bandit:
:upto:

Çevrimdışı Arthur Dayne

Hiç güleceğim yoktu  :lol:

Çevrimdışı savaş altay

geçen seneki maçları açıp izlesinler quaresma ne yapmış hele bir ts maçı var kazansak 2. olma şansımızın olduğu bu adam gene ilk11 ayağına gelen her topu kaybetti nwakemeye çift daldı tutmadı adam kendini tatmin ediyor sahada bunu göremiyorlarmı vallaha insanı soğutuyorlar maç izlemekten dünkü 11 i görünce herkes biliyordu sonucu belki bi umut yeneriz diye izledim sonuç hüsran aynı şeyleri deneyip farklı ne beklenyor acaba
Bak yine delilik geldi, bir onceki sezon 4 3'luk mactan sonra daha da cekilmezdi  :bawling:

Çevrimdışı tangaz

defansta pas yapamıyordu ayağı kötü oyuncuaların orta saha olmadığı için uzun top oynayan topu indirip orda tehlike yaratmaya calısıdıyordu.

Ortadan gidemediğimiz için kanat ortaları deniyordu.Başka yapabileceği bir şey yoktu o kadro ile.

Ama adı futbol cahili olarak kaldı sende katıldın bu isimlerin arasına az hocayı gömmedin abi.

evet ama ben hocayı ne zaman gömdüm ilk geldiğinde ve 2. senesinde gömdüm şampiyon yaparken gömdüm tıpkı gordon milne staylı yaptım o da takım yenilince susup kazanınca gömermiş gordon üstad gibi yaptım bende. ne zamanki yönetim kadroyu yap boz tahtasına çevirdi adamın istediği kimseyi almadı ne kadar mantar varsa kadroya doldurdu sürekli geç transfer yaptı ilk yarıları çöpe attı ben o gün bugündür şenola laf sölemedim hatta adımız şenol seviciye çıktı ki sen gibi eskiler hatırlıyor sadece işte sende şenolu az gömmedin diyebilecek 2-3 kişiden birisin burada
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Hiç güleceğim yoktu  :lol:

çok gülmenin sonunda gözden birkaç damla yaş gelir dikkatli gül sen gene allah ağlatmasın  :bandit:

Çevrimdışı mellfred

Atina’nın yokluğunun bu kadar ortaya çıkması çok acayip.
Atiba yoksa takım da yok resmen
medel dorukhan vs... hepsi atiba varken iyiler. Adam resmen defoları saklıyor
quaresma ve 6 numaraya iyi birer oyuncu alamazsak ilk 6’ya oynarız gibi
vida medel satılabilirse ne mutlu
az bir kaynak yaratılır
Quaresma lens ve rocoya talip çıkmaz maalesef

Çevrimiçi yaço58

aboubakar elyounisi kiralık opsiyonlu bachiru bonservisiyle ertaçıda bonservissiz kadroya katmalıyız cumaya kadar hucüm oyuncuları açıklanıp vodafoneda olmalı aksi halde protesto ve kötü oyun olacak bi puan kaybı demek avcının olmayan kredisinin eksilere düşmesi demek bunu ben bu aklımla düşünürken başkan düşünemiyormu yönetim ali naibi düşünemiyormu şu 3 transfer olmazsa daha büyük bir enkaz olcak belki şu 3 transfer ekstra 6-7 m maaş yükü demek ama daha büyük bir yıkımdan iyidir sene sonu biz 7-8. bitirsek bunun altından kimse kalkamaz aklını başına devşirmeli fikret başkan şuan direk medel ile quaresmayla masaya oturup sözleşmeelerini feshetmek için orta yolu bulmaya çalışırdım bu iki adamdan bize hayır yok

Çevrimdışı Arthur Dayne

Uğraşabilecek arkadaşlar varsa,onlardan bir ricam var:şu son iki seneki taktik dehamız şenol sun'ın maçlarından kesitler atabilir misiniz buraya?Artı olarak iyi oynayan oyuncuyu haftaya tak diye kesip,her maç sıvamasına rağmen evladına toz konduramadığını da hatırlatalım bir şekilde.Çünkü forumdaki arkadaşlarımız büyük ihtimalle kısa süreli hafıza kaybı yaşıyorlar,son iki seneyi hatırlamıyorlar onlara yardımcı olmak lazım.Ve her nedense taktik dehamızın sürekli adamlığını,efendiliğini ön plana çıkarıp;yaptığı karaktersizlikleri unutanlara bazı şeyleri hatırlatmakta ciddi fayda görüyorum.
[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2019, 16:48:46 Arthur Dayne ]

Çevrimdışı Arthur Dayne

çok gülmenin sonunda gözden birkaç damla yaş gelir dikkatli gül sen gene allah ağlatmasın  :bandit:
Amin abi,yüzümüz hep güler inşallah.  :lol:

Çevrimdışı 'TaNeR'

Her ne kadar sezon başı olsa da hakemlerin çifte standartlarına sessiz kalmamalı, anında tepki vermeli ve gözlerine sokmalıyız.

https://twitter.com/Avfattas/status/1163060524357181440
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı savaş altay

aboubakar elyounisi kiralık opsiyonlu bachiru bonservisiyle ertaçıda bonservissiz kadroya katmalıyız cumaya kadar hucüm oyuncuları açıklanıp vodafoneda olmalı aksi halde protesto ve kötü oyun olacak bi puan kaybı demek avcının olmayan kredisinin eksilere düşmesi demek bunu ben bu aklımla düşünürken başkan düşünemiyormu yönetim ali naibi düşünemiyormu şu 3 transfer olmazsa daha büyük bir enkaz olcak belki şu 3 transfer ekstra 6-7 m maaş yükü demek ama daha büyük bir yıkımdan iyidir sene sonu biz 7-8. bitirsek bunun altından kimse kalkamaz aklını başına devşirmeli fikret başkan şuan direk medel ile quaresmayla masaya oturup sözleşmeelerini feshetmek için orta yolu bulmaya çalışırdım bu iki adamdan bize hayır yok
Bu daha once tartisildi burada avci'nin kredisi olmadigini kim soyluyor?

2,3,4,5 hafta gecsin sonraki ilk ic saha macinda kim gonderebiliyormus avciyi, sunu bi deyinde bilelim.

Sahsin disinda bu espriyi yapiyorum; bazi duyumlar aliyorumiz avci gidecekmis vs, siz kimsiniz ya-kimsin sen?  :D

Çevrimdışı tangaz

Uğraşabilecek arkadaşlar varsa,onlardan bir ricam var:şu son iki seneki taktik dehamız şenol sun'ın maçlarından kesitler atabilir misiniz buraya?Artı olarak iyi oynayan oyuncuyu haftaya tak diye kesip,her maç sıvamasına rağmen evladına toz konduramadığını da hatırlatalım bir şekilde.Çünkü forumdaki arkadaşlarımız büyük ihtimalle kısa süreli hafıza kaybı yaşıyorlar,son iki seneyi hatırlamıyorlar onlara yardımcı olmak lazım.Ve her nedense taktik dehamızın sürekli adamlığını,efendiliğini ön plana çıkarıp;yaptığı karaktersizlikleri unutanlara bazı şeyleri hatırlatmakta ciddi fayda görüyorum.

neden başkasından bekliyorsun böyle ağır itham ve tezlerin varsa kendin yapacaksın ispatını da. :bandit:

Çevrimiçi yaço58

Her ne kadar sezon başı olsa da hakemlerin çifte standartlarına sessiz kalmamalı, anında tepki vermeli ve gözlerine sokmalıyız.

aynen öyle şu yenilgi gs yaşasa tek konuştukları şey verilmeyen penaltıları olurdu ljajice pozisyonu anlatırken sarı gösterdi 3-0 olmuş ljajice arkadan şarzla yerde kaldı önce düdüğü ağzına götürdü penaltı verecekti sonra çalmadı bu kadar bu hakemler biz ne kadar kötüysekte o penaltılardan birini çalsa maç çok değişirdi

Çevrimdışı tangaz

:claps:
süper tespit sürekli rüzgara karşı işemek zorunda kalıyoruz.

Çevrimdışı tangaz

2,3,4,5 hafta gecsin sonraki ilk ic saha macinda kim gonderebiliyormus avciyi, sunu bi deyinde bilelim.

Sahsin disinda bu espriyi yapiyorum; bazi duyumlar aliyorumiz avci gidecekmis vs, siz kimsiniz ya-kimsin sen?  :D

bende avcının kredisi f.ormanın kredisinin 5 katı

Çevrimiçi yaço58

hocam gönderebiilmek değil ama diğer maçta yenilgi olursa o stadda önce yönetime sonrada avcıya protestolar olcak bizim taraftar profili bu

Çevrimdışı Ripley

Atina’nın yokluğunun bu kadar ortaya çıkması çok acayip.
Atiba yoksa takım da yok resmen
medel dorukhan vs... hepsi atiba varken iyiler. Adam resmen defoları saklıyor
quaresma ve 6 numaraya iyi birer oyuncu alamazsak ilk 6’ya oynarız gibi
vida medel satılabilirse ne mutlu
az bir kaynak yaratılır
Quaresma lens ve rocoya talip çıkmaz maalesef

Transfer sezonunun başlarında Malmöden Başiru diye bir adamdan bahsediliyordu kimseyi alamıyorlarsa onu alsınlar bari yaşı da makul tekniği de iyiydi, cinconlar bize lazım adam profilindeki nzonziyi aldı, biz de Vidali alamıyorsak Başiruyu alalım 2.5 milyon oyroyu verin bir zahmet 5 galibiyet parası.

Çevrimdışı savaş altay

hocam gönderebiilmek değil ama diğer maçta yenilgi olursa o stadda önce yönetime sonrada avcıya protestolar olcak bizim taraftar profili bu
Sadece yonetime olsun olacaksa ki ben bu konhda hala netim topcuya, teknik adama yansitmamak lazim.

Hele hele stadda asla protesto olmamali.

Çevrimdışı savaş altay

bende avcının kredisi f.ormanın kredisinin 5 katı
Oyle abi, adam yeni geldi.

Çevrimdışı cursedofdragon

Son 2 sene de ne olmuş ?

Hoca aboubakar,ba,cenk yapalım demiş.Yönetim : larin,love,negredo,pektemek yapmış.(Devre arası cenk'i yollamış.)
Hoca atibanın yedeğini alalım demiş gitmiş yönetim medel'i almış 1 sene tek atiba ile oynadığımız dönemde mevcut başka yok.
Hoca sağ bek alalım demiş yedek 2 sene almamış
Quaresma'yı backuplayacak bir oyuncu istemiş lens alınmış lensin durumu ortada.
Babel'i yollamayın dedi yollandı,fabri kalsın dedi kalmadı,Tosic kalsın dedi kalmadı.Marcelo kalsın dedi satmamız lazım oyuncu alınması için dendi(eşi ağladı gitmek istemedi) yerine medel,lens,negredo alındı!
Beşiktaşın hakkı yendi hakemler,medya,mhk,tff,siyasi her yönden güneş hoca olmasına rağmen Beşiktaşı savunmaya çalıştı tek başına başkan umursamadı.
(Beşiktaş'ı 2 sene bende çok boşladım via : Orman)

Devam edelim mi daha ?

Kadroyu bozmayın,maaşları zamanın da ödeyin yeter dedi.Kadro bozuldu,maaşlar zamanında ödenmedi.

Peki bir de yönetim iyiyken taraftarın camianın hocasının arkasında dururken ne olmuş beraber bakalım mı ?

2015-2016 sezonu santrafor gomez ve cenk.10 numaraya sosa.6 numara atiba.Geri kalan bölgeler idare eder oyuncular.İsmail,Quaresma,olcay,kerim,töre,serdar,ersan kalede tolga ve stadsız şampiyon yapmış hemde fenerin 100 milyon € transfere harcadığı sezon aaa bak sen ?

2016-2017 sezon santrafor aboubakar,cenk.10 numara talisca.6 numara atiba.Diğer bölgeler yine idare eder oyuncular.Babel,Quaresma,Olcay,Töre vs. yine şampiyon yapmış.

ŞL'de ilk defa nağmalup lider çıkma en çok puan toplama.(Tarihimizde ilk defa)
UEL'de çeyrek final.

Çok arayacaksınız çok....

Çevrimdışı tangaz

şimdi bu güntekin gibi tipler asrın kadrosunu hoca çöp etti diyordu. o takıma 4 takviye yapıldı utanmadan kalkmış 3 nokta transfer daha lazım demiş tam renkli sevici oldu çıktı bu güntekinde babasının kemikleri sızlıyordur para bozdu kendisini.

yazık...

Çevrimdışı Ripley

geçen seneki maçları açıp izlesinler quaresma ne yapmış hele bir ts maçı var kazansak 2. olma şansımızın olduğu bu adam gene ilk11 ayağına gelen her topu kaybetti nwakemeye çift daldı tutmadı adam kendini tatmin ediyor sahada bunu göremiyorlarmı vallaha insanı soğutuyorlar maç izlemekten dünkü 11 i görünce herkes biliyordu sonucu belki bi umut yeneriz diye izledim sonuç hüsran aynı şeyleri deneyip farklı ne beklenyor acaba

Bu 7 numara transfer sezonu başlarında tatildeyken bildiklerimi açıklarım tarzında bir şeyler söyleyip İstanbul'a gelince açıklama yapacağım dedi, gelince de hiçbir açıklama yapmadı ortada bir tehdit var gibi algıladım ben normalde Avcı bunu imkanı yok oynatmaz yedeklere bile almaz geçen sene başak t. direktörüyken oyunu 7 numara üzerinden kazanmakla açıklamıştı, zaaflarını bildiği adamı niye oynatsın? Başkan da sözleşmesi bitene kadar tutacak büyük ihtimalle , başkanın eli zayıf var bir şeyler adamı kovamıyor bile baksanıza.

Çevrimiçi Necmi

Abi arkadasin yanlis hatirladigi bir sey uzerinden yonetimi aklayip Avci'ya cakmaya caliyorsun.Bi takim bu aksam Quresma ile sahaya cikiyorsu Avci ne yanlis yaparsa yapsin kimse Avci'ya konusamaz.Bu yonetimin yanlisidir.Yeter artik Iki senedir ilk yarilari bedava cope at.Ondan sonra bu renklilere ligi ver ver ondan sonra zeytinyag gibi uste cikip biz ligi ilk yarida verdik de.Bi rahat ver bu camiaya ya!
Dostum avcıyı getiren bu yönetim değilmi nasıl avcıyı gömüp yönetimi aklayabilirim.
şu anda bu forumda quaresmasız kadro kuralım desek onlarca seçenek olur. bu seçeneklerden hiç birini
denemeyip quaresmaya sarıldıysa hoca neden yönetim yanlışı oluyor.
kaldıki avcıya genel bir olumsuz bakışım var ama akşamki sonuç için avcı suçlanamaz neden böyle oldu
diye eleştirilemez dedim kaç yıllık yıkımı bir maçta düzeltemez heleki takımın yarısı sakat ve cezalıyken
bazı oyuncular sakatlıktan yeni dönmüş avcının elinde çokda müdahale edebileceği şartlar yok.
Avcıya oyun açısından çakmaya falan çalışmıyorum daha önce defalarca söyledim oyunundan ayrı olarak istemediğim bir hoca.
istediği kadar başarılı olsun ben yinede istemeyeceğim. Ben Beşiktaşda herşeyi sportif başarı olarak görmüyorum
ve yönetim Beşiktaşın kırmızı çizgilerini geçti diyorum. Bu takımda burak kaptan avcı hoca orhan ak antrenör oluyorsa
artık yönetim için konuşulacak başka birşey kalmıyor. Bu Beşiktaş değerlerini ayaklar altına almaktır
bunu yapanda başkan ve yönetimdir. zamanında başkanın doğru işlerini desteklemiş olmam her konuda başkanı destekleyeceğim anlamımı
çıkarıyor. Başkanı desteklerkende Beşiktaş menfaatleriydi desteklediklerim başkanın kendisi değil
sanki avcı tepeden indide yönetim koruyup avcıya çakıyorum. Avcıyı baştan kabul etmemek zaten bir yönetim
eleştirisidir. sizin için kıstas çok farklı biri ya iyidir yada kötü ama gerçek hayat öyle değil insanların iyi yaptıkları şeylerde
vardır kötü yaptıklarıda senin iyi olarak değerlendirdiğini bir başkası kötü olarak değerlendirir. çünkü bu
kavramlar bakış açısına göre değişir. bu gün yönetim yanlışını eleştiriyorum yarın doğru yaptıklarını öveceğim
o gün övdüğümde bu bugünkü yanlışlarını kabul ettiğim anlamına gelmez. avcınında yarın iyi oyununu öveceğim anlar olacak elbette ama bu sahadaki sportif çizgide kalır bu avcıyı bu takımda istemediğim gerçeğini değiştirmez. ben sizin gibi hayata siyah yada beyaz
diye bakmıyorum arada bir sürü gri ton var açık griler var koyu griler var. açık gri bir olaya bu beyaz değil o zaman siyahdır diyemezsin. @celiker1