2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 52 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4261285 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı cursedofdragon

Atiba gibi bir adamla kavga eden adamdan bahsediyorsunuz ne bekliyorsunuz ki.

adam topla kavga ediyor ötesi var mı :)

Çevrimdışı celiker1

adam topla kavga ediyor ötesi var mı :)
Hepimiz görüyoruz kangreni!Senol Gunus'te olsa,Abdullah Avci'da olsa kesip atamiyor nedense?Sabahtan beri ben olsam Gokhan Gonul onune Douglas koyup Bogy sola atip cikarim diye dusundum.Yok dedim "korkak kadro çıkardın" derler diye hayatta boyle cikamaz dedim.Maalesef dusumdugum kadroyu cikardi 1 oyuncu.haric daha kotusu.Ben Rebocho oynatir dusunmustum.Beni bu gune kadar.yaniltmayan tek hoca Lucescuydu.Onuda aforoz ettiler :halay:
Hayatta Beşiktaş

Hepimiz görüyoruz kangreni!Senol Gunus'te olsa,Abdullah Avci'da olsa kesip atamiyor nedense?Sabahtan beri ben olsam Gokhan Gonul onune Douglas koyup Bogy sola atip cikarim diye dusundum.Yok dedim "korkak kadro çıkardın" derler diye hayatta boyle cikamaz dedim.Maalesef dusumdugum kadroyu cikardi 1 oyuncu.haric daha kotusu.Ben Rebocho oynatir dusunmustum.Beni bu gune kadar.yaniltmayan tek hoca Lucescuydu.Onuda aforoz ettiler :halay:

benimde rebocho hariç beklediğim kadroyu çıkartmış abi :)

Çevrimdışı enderersoy15

bunu ne zaman söyledi.
ben söyledimde başkan böyle birşey söylemedi en azından ben bilmiyorum
aydınlatta bilelim ne zaman söylemiş.
avcı daha önce takımın eksiklerini ballandırarak anlatırken Beşiktaşı gayet iyi tanıyordu.

Tek basina şampiyon yapmadi demis...

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı celiker1

Insan kafasi iyiken aklindaki en dogrulari soylermis!Yatmadan aklimdaki dogrulari soyleyeyim!Bu takimin orta sahasi uretken orta saha degil.Kolay kolay hic bir.macta orta sahayi ve maci.domine edemeyiz.Acilen Manuel Fernandez tipi bir oyuncu almaliyiz.Dikine giden,adam eksilten sol kanat almaliyiz.Burak ile bire bir rekabete girecek cok iyi golcu almaliyiz.Taraftar arasinda Quresma rekabetini birakip,Quresma'yi 60-70 ten sonra girebilecegi oyuna ikna etmeliyiz.Quresma'yi buna ikna edersek cok degerli.olur..Herkese iyi geceler
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

:bandit:
benimde rebocho hariç beklediğim kadroyu çıkartmış abi :)
Quresma olduğu surece Avcı kadrosu degildir.Quresma'nın olduğu hucum hattinda topu kac saniyede kapabilirsin?Kaybetmeni sormadım bile🤔
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı FedericoGiunti

Takım bugün bangır bangır transfersiz olmaz dedi. Orta saha, leblebici, sol kanat ve kaleci olmazsa olmaz. Yönetim transfer konusunda hatalıdır. Ligin ilk maçına kadar yetişmeliydi tüm transferler. Sonuç ortada.

Altın kapılarımız kan oldu @Necmi  abi. Yönetim yanlış yaptı necmi abi.
BEŞİKTAŞK

:bandit: Quresma olduğu surece Avcı kadrosu degildir.Quresma'nın olduğu hucum hattinda topu kac saniyede kapabilirsin?Kaybetmeni sormadım bile🤔

haftaya lensi,orkanı görürüz değişen bir şey olmaz.Mevcut isimler yetersiz...

Santrafor,sol kanat,6 numara,kaleci lazım lig başladı ilk hafta da bitti...

Adam almaları lazım lige uyum,takıma uyum,taktiğe uyum ilk yarı da lig bitti seneye tekrarla farkı sonuçlar bekle...

Çevrimdışı haluk.m

Beşiktaş'ın kadrosu çok iyi, iskeleti sağlam gibi söylemde bulunan yorumcular transfer gerekli demeye başlamış  :lol: 

2 iç saha maçı ve sonrasında gelen milli ara büyük avantaj olacak, inşallah bu fırsat değerlendirilir.

Abdullah hocanın en büyük hatası olmayacak oyuncularla oynaması ve bunlara karşı net tavır koymaması.(oynatmam, oynatmıyorum demiyor) 

Hoca bizden 100000 kat daha iyi biliyordur Quaresma, Umut, Medel gibi oyuncularla neler yapılamayacağını ama ısrarı garipti.  3 ay antrenman yaptırdı, hazırlık maçında oynattı ama Sivas'a karşı nasıl farklı sonuç bekledi anlaşılmıyor  :alala:

Ne kadar nefret etsemde Quaresma'ya helal olsun bir şekilde kendini oynattırıyor.

Çevrimdışı celiker1

Ligin ilk macina cikiyorsun ya ilk macina.34  haftanin ilk macina.Insanlar sanki lig 5 hafta sonra.basliyormus havasinda.Sen BEŞIKTAS'sın BEŞİKTAS..Forvetin Guven Yalçın-Umut.Nayir.Hadiyin yaaaa  :akuma: Kanadın bu sezon baslamayiz dedigin Quresma :ebebe: Kimsenin hakkı yok bunları.yasatmaya.bize
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı enderersoy15

Ligin ilk macina cikiyorsun ya ilk macina.34  haftanin ilk macina.Insanlar sanki lig 5 hafta sonra.basliyormus havasinda.Sen BEŞIKTAS'sın BEŞİKTAS..Forvetin Guven Yalçın-Umut.Nayir.Hadiyin yaaaa  :akuma: Kanadın bu sezon baslamayiz dedigin Quresma :ebebe: Kimsenin hakkı yok bunları.yasatmaya.bize
Kısa ve öz olmuş. Tamamına katılıyorum.

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı celiker1

haftaya lensi,orkanı görürüz değişen bir şey olmaz.Mevcut isimler yetersiz...

Santrafor,sol kanat,6 numara,kaleci lazım lig başladı ilk hafta da bitti...

Adam almaları lazım lige uyum,takıma uyum,taktiğe uyum ilk yarı da lig bitti seneye tekrarla farkı sonuçlar bekle...
Kimse konusmuyor 6 numaradan ziyade cok iyi Fernandes tarzi 8 numara lazim.Iceride,disarida kolay.kolay.rakibi domine edemiyoruz.Bence cok iyi 8.numara lazim.Su mevcut kadro icinde her daim bir ljajic iki Oguzhan yazarim.Oguzhan ne yapti.bunlara ya🤔Senol hoca defansin onune cekti top kaptirdi gol yedik gunah kecisi oldu.Avci 6 numaraya.cekti.hazirlik maclarinda.bu.mac oynatmadi.Ya atin su.adami sag ice orta sahaya seyredelim🤔Sacma bir sekilde elimizdeki cok iyi adami degerlestirdik hocalardan dolayi.
[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2019, 03:28:43 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı sefaköykartali

Bu sezon takımdan çok bir şey bekleyemeyeceğiz anlaşılan. Duyumcuların gazıyla yok vidal geliyor yok wanyama geliyor falan diye gaza geldik ama sahaya çıkan takımın ljajic boyd vida dorukhan hariç hepsinin değişmesi lazım. Hoca da hemen teslim olmuş gibi quaresmayla başladı. Bari kadroyu temizleyelim bir sezon kimse bir şey demezdi genç çocuklar da oynasa. Ne kadro temizlendi, ne düzgün takım kuruldu. Bu hoca da sihirbaz değil quaresmaya bu yaştan sonra top oynamasını öğretemez.

Çevrimdışı haluk.m

Bütün olay 10 milyon €  :evillol:

Dorukhan'a teklif geliyor 10m€ satıyoruz.

Medel'i gerekirse serbest bırakıyoruz, Mirin ve Lens'i ücretinin bir kısmını karşılamak şartıyla kiraya gönderiyoruz. (olan oldu artık)

Sol kanat için Kono/Elyounoussi birini alıyoruz ya da kiralyoruz ve Üstüne Emre Kılınç'ı alıyoruz.  4-5m€  arası paramız gitti.

Mehmet Özcan için 1-1,5m€ verip alıyoruz üstüne Holtby bedava transfer ediyoruz, kiralık ya da opsiyon ile 6 numara kovalıyoruz.

Forvet için fazla bütçemiz yok o yüzden Kodjia tarzı sürpriz transfere açığız. Güven'nin önünü tamamen kapatmamış oluruz.

Takım kuruldu işte  :lol: 

10m€ ya bu piyasa için para değil  :evillol:

Gecenin dördünde planladığımız şeye bak...  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2019, 03:53:26 jokerhm ]

Çevrimiçi tolga1903

Benim en çok canımı sıkan bu oyuncu grubundan hala daha başakşehir oyunu beklenmesi. Yahu şenol güneş hatalarıyla doğrularıyla bu lig için yüksek kalibre sayilabilecek bi hoca. Bu adam beceremedi işte bunlarla kafasındaki oyunu. 15/16 Beşiktaş'ı olmayı bekliyoruz yıllardır ama o Beşiktaş takımdı bugünkü değil. Bu takım leş gibi bireysel hatadan gol yiyor hala geçen sene 46 yedi bu sene 50 yer çünkü rakipleri bu takıma sürekli önde basıyor. Önde basan rakibe karşı bu oyuncu grubuyla 3 yıldır çözüm üretilemedi daha zorlamanın manası ne? Kendimi yırtıyorum şu takıma topu 10 metre saçmalamadan dengesi bozulmadan dikine top sürebilecek uzun boylu ortalama pas kalitesine sahip defansif orta saha lazım diye. Ne medel'i atiba'sı oğuzhan'ı ya? En büyük problemimiz 1 quaresma ve caner'den kurtulmaksa 2 bu defansif orta saha işi bizim. Hala daha "orası dolu"  demeye devam etsin hoca. Neyle kimle dolduracaksın bir rakibin seri nzonzi bir rakibin sosa mikel ile oynayacak bıkmadınız mı dorukhan vs romantikliğinden ey Beşiktaş taraftarı bu adamlar bizim kalibremiz oyuncu değil sadece iyi birer yedekler. Oyun içinde 50 dakika toplu topsuz adeta yokmuş gibi oynayan dorukhan mı bizim merkezi kapatacak? Yapmayın kimse nzonzi'nin 500 bin euro'ya kiralandığı yerde para yok edebiyati yapmasın ya quaresma lens besleyeceğimize bu kadar gereksiz oyuncu barındıracağımıza taş gibi takım kurardık ya.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şu anda transfer dönemindeyiz ve eksik bölgelere oyuncu alınmadı diye eleştiriyoruz. Ancak transfer dönemi bitip hala sonuç alamamaya devam edersek maksimum 5. haftaya kadar gider bu gemi.   Geçen sene FB nin yaşadığı durumu bu camia kaldırmaz. Beşiktaş yapılanma yeri değildir. Bir an önce işlerin yoluna girmesi gerekli. Yoksa kimsenin tahmin edemeyeceği durumlarla karşılaşırız.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Dr.Zeck

Bizimkiler tatili takimdan önemli tutmasaydi.. simdiye her yeri doldurmus takimi tamamlamistik.. ama Fikret Orman zamaninda hic bi zaman hatirlamiyorum tum transferlerin kampa yetistigini.. olan taraftara oluyor.. tek uzulen bizleriz..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Fırsat transferi için transferde beklenmesini anlıyorum ancak eksiklerimizin hepsini de fırsat transferi şeklinde yapamayız. Bu ilk 5 haftayı hiçe saymak demek. Sonra ligin ilk yarsında neden bu kadar az puan topladık diyoruz. Nedeni belli ligin ilk yarısı 12 hafta üzerinden oynanıyor bizim için. Bu 12 haftada da yeni transferleri takıma adapte etmek için uğraşırken puan kayıpları yaşanıyor. Sonra ligin ilk yarısını 30 puan alamadan kapatıyoruz. Suçlu bulmak kolay kötü giderken. Umarım her şey düzelir de neden daha iyi olamadığımızı konuşuruz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu da işin diğer boyutu...

Beşiktaş son 5 sezonun hiçbirinde ligin en iyi kadrosuna sahip değildi.  Buna rağmen elde edilen muazzam başarıları kadro inşası için bir imkana çevirmek varken bunun yerine hocaya mobbingi tercih edenler, şimdi ivme dibe vurmuşken kadro inşa etmek gibi bir açmazla karşı karşıya. (Doğan Ustaer - @dogan_ustaer)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AvrupaKartalı

iyiki önceden göztepe macina bilet almamişim, tr'ye gelmişken stada gidip mac izleyim demistim, ama izinimi bu şekilde ziyan etmeye gerek yok, bu takima en az 4 tane üst seviye adam lazim bunun üzerine birde iyi bir kaleci, dünkü golleri kolaylikla kariusda yerdi. Ama yinede benim bu sene bu takimdsn hic bir ümidim yok.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi yaço58

Orta sahaya hiçkimse yi alamıyorsak gidelim fernandesi alalım boşta adam eğer 3 transfer gerçekleşmez ise bu seneyi ve hocayı çöpe atarız yönetimde gider paraya kıyıp 3 iyi adam almak zorundalar başka yol yok durum bu almazlarsa hocaya yazık olur

Çevrimdışı MUSTAFA_

Orta sahaya hiçkimse yi alamıyorsak gidelim fernandesi alalım boşta adam eğer 3 transfer gerçekleşmez ise bu seneyi ve hocayı çöpe atarız yönetimde gider paraya kıyıp 3 iyi adam almak zorundalar başka yol yok durum bu almazlarsa hocaya yazık olur
Yönetim açısından olaya bakarsak da banka anlaşmasının şartlarını tam olarak bilmediğimiz için doğru yorum yapamayız ama banka anlaşması bir taraftan takım eksikleri ve taraftar baskısı bir taraftan geliyor. Risk alınmalı mı alınmamalı mı? Önümüzdeki 13 günde buna cevap verecekler. Risk alıp elini taşın altına koymazlarsa şölenle uğurlanırlar. Risk almak zorundalar. Başka çıkışları yok bu saatten sonra. Umarım risk alırken mantıklı riskler alınır. Sırf almak için transfer yapılmaz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Durumu güzel özetlemiş.

Sirkin sahibi sihirbaza boş şapkayı verdi geçen sene, sen çıkartırsın bu tavşanı dedi. Olmadı tabii, gitti sihirbaz. Yeni sihirbazı getirdi, verdi boş şapkayı, hadi dedi çıkart tavşanı. E şapka boş, nasıl çıksın tavşan? Yani bırakın sihirbazlara söylenmeyi, sirkin sahibini bulun. (@TuncZilelioglu)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Yönetim açısından olaya bakarsak da banka anlaşmasının şartlarını tam olarak bilmediğimiz için doğru yorum yapamayız ama banka anlaşması bir taraftan takım eksikleri ve taraftar baskısı bir taraftan geliyor. Risk alınmalı mı alınmamalı mı? Önümüzdeki 13 günde buna cevap verecekler. Risk alıp elini taşın altına koymazlarsa şölenle uğurlanırlar. Risk almak zorundalar. Başka çıkışları yok bu saatten sonra. Umarım risk alırken mantıklı riskler alınır. Sırf almak için transfer yapılmaz.
Yıl sonunda borcun Bi kısmını ödemek zorundayız bunun için gelir lazım 3 transferi yapmazsak sene sonu kötü Olcak bu sefer yerine getirilmesi gereken tahaattütler var asıl sıkıntı o zaten taraftar patlamaya hazır bomba şu 3 sağlam transfer yapılmaz ise herşey dahada zorlaşacak

Çevrimdışı caner.eryigit

Durumu güzel özetlemiş.

Sirkin sahibi sihirbaza boş şapkayı verdi geçen sene, sen çıkartırsın bu tavşanı dedi. Olmadı tabii, gitti sihirbaz. Yeni sihirbazı getirdi, verdi boş şapkayı, hadi dedi çıkart tavşanı. E şapka boş, nasıl çıksın tavşan? Yani bırakın sihirbazlara söylenmeyi, sirkin sahibini bulun. (@TuncZilelioglu)
Başkandan hasan şaş hamlesi bekliyorum