2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 61 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4269583 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı MUSTAFA_

Aaa pırlanta olamayıp elmas kalanlar haftaya kadar sabredememişler  :ebebe:

Beşiktaş taraftarlarından tepki alan yardımcı antrenör Orhan Ak yedek kulübesinden ayrıldı. Ak, karşılaşmanın geri kalanını tribünden takip edecek.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı haluk.m

Şimdi kar ettik mi ? 

Artık körler, sağırlar ve tüm menajerler  mecbur transfer yapacağını biliyor  :kop:  Hadi alma, hadi vazgeç  :kop:  adam parmağında oynatacak seni...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şimdi kar ettik mi ? 

Artık körler bile mecbur transfer yapacağını biliyor  :kop:  Hadi alma, hadi vazgeç  :kop:  adam parmağında oynatacak seni...
Artık oyuncu fiyatları artmaya başlar. Blöf de bir yere kadar tabi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı haluk.m

Artık oyuncu fiyatları artmaya başlar. Blöf de bir yere kadar tabi  :tabe:

3m Liralık galibiyet primi de gitti, takım motivasyonu da düştü ve üstüne taraftarı gerdin.(bize salladıklarını söylemiyorum bile onların için başka takım taraftarı pırlanta, çiçek)

Çevrimdışı Jimexi

3-0 gerideyken geride pas yaparak bol bol vakit geçmesini sağlayan değil dikine dikine oynayan forum ağzı ile pırpır adam alsak artık gari.

Çevrimdışı doganay

Hazirlik maçlarında dedik okadar boşuna çoluk çocukla son maçı niye oynuyorsun, bir takımı görelim diye. Alın size kazma bir takim.  :akuma:
Yazıklar olsun şu oynayanlari Besiktas diye bize izletenlere

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Utancımdan TV'yi kapattım beyler ben ne izledim böyle? Transferi falan bırakalım bu sene tasarruf yapıp ilk 5e odaklanalım derim. Daha fazla masrafa gerek yok zaten iş işten geçti bu saate kadar yapmadık bundan sonra gereksiz.

Çevrimdışı caner.eryigit

Bir galibiyet 2.5 milyon.başkan çıksın anlatsın. Her sene yaptıkları şey şaşırmıyorum sonra neden ilk yarı bu kadar puan kaybediyormuşuz senin transferlerin ligin 3. Haftası geliyor.
Hey yavrum hey

Çevrimdışı MUSTAFA_

Utancımdan TV'yi kapattım beyler ben ne izledim böyle? Transferi falan bırakalım bu sene tasarruf yapıp ilk 5e odaklanalım derim. Daha fazla masrafa gerek yok zaten iş işten geçti bu saate kadar yapmadık bundan sonra gereksiz.
Biz hayal görüyoruz. Takımımız pırlanta gibi  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı caner.eryigit

Belki böylesi daha hayırlı oldu es kaza fln kazansaydık kendimizi kandırmaya devam ederdik.bu gece için tek sevincim ruiz.
Başkan anlatsın şimdi taraftar birbirini gazlıyormuş anlat başkanım seni dinliyoruz.

Çevrimdışı caner.eryigit

Oyuncularla alakalı radikal birşeyler yapmamaya devam ettiğimiz sürece geleceğimizden yemeğe devam ediyoruz.
Malum kişiler belli zaten.

Çevrimdışı gokhantr

Asrın kadrosu olarak adlandırılan birçok parçası işlevsiz olan ekibi bile bir düzene oturtup ligdeki aşağılık düzene rağmen Şenol Güneş nerelere getirdi bu takımı şimdi anlar belki futbol ve FM profesörleri. Caner ve Quaresma diye anca birbirini yer insanlar kolaya kaçmak bu olsa gerek.

Baştan aşağı sorun dolu camia ve şimdi kadronun başında sistem, istatistik ve diğer süslü lafları kullanıp hiçbir şey başaramamış bir teknik direktör var. Mobbing lobi yapıyor diye bakalım aynı lafları kullanabilecek mi bu taraftar?

Kısacası Beşiktaş başlangıç ayarlarına döndük.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Geçmiş olsun , sezona muhteşem bir giriş yaptık

Taraftara selam Mykanosta tatile devam , imza Fikret Orman :halay: :halay:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Savaş

Geçen seneki başarısızlık malum. Ne değişti o günden bugüne? Yine caner, Quaresma, medel, gökhan bu adamlar neden 11 abi..

Bir de onun üzerine başakşehir taktiği güya..

Ben hayatımda bu kadar kendini bilmez bir Beşiktaş izlemedim. Evet uyumsuzluk bekliyordum ama böyle de bir rezillik beklemiyordum.

Bu ne abi ya.. Bu nedir ya.. Allah bir daha yaşatmasın böyle bir şey.

Başkana göre takım yeterli.. Hasbinallah ya.

Çevrimdışı Karabay

Oyuncuların sivas maçında morali bozulmasın diye iyiki açıklamamışız transferleri. Yoksa 6.7 olurdu.

Çevrimdışı 38life

Yaz boyunca tv'ye çıkıp çıkıp "bu sene gülümsüyoruz, güleceğiz, her şey çok iyi, pozitif enerji, herşey yolunca" diyerek etrafa %100 yalan gülücükler saçarak bir şeyleri örtmeye çalışan Fikret bey bakalım ekranlarda görünmeye devam edecek mi? 17 hafta göremeyiz artık kendisini.

Herkes el ele verip Yedi Hocayı , taraftar da buna çanak tutti

Neymiş taktik teknik bilgisi yokmuş , geometri bilgisi yokmuş , sistemi yokmuş

Alın size Saha geometrisi harika , sistem dehası Hoca

Demekki sorun Hoca da değilmiş dimi ?

Gitmesi gereken kişi Hoca değil Fikret Ormandı , yeni Demirorenimiz hayırlı uğurlu olsun :ok:

Çevrimdışı 38life

Bu skordan sonra almak isteyeceğimiz her oyuncu için değerinden daha yüksek fiyat biçerler. Neymiş "son haftalarda iyi fırsat transferi oluyor" muş. Kaç sene oldu, 4 senedir her yaz aynı şeyi yazıyor, aynı şey için yırtınıyorum. Transferi ikinci kampa kadar bitireceksin, o kadar! planlamanı lig bitmeden yapacaksın. Fikret Ormanla 3 sene daha kansere devam...

Geçen seneki başarısızlık malum. Ne değişti o günden bugüne? Yine caner, Quaresma, medel, gökhan bu adamlar neden 11 abi..

Bir de onun üzerine başakşehir taktiği güya..

Ben hayatımda bu kadar kendini bilmez bir Beşiktaş izlemedim. Evet uyumsuzluk bekliyordum ama böyle de bir rezillik beklemiyordum.

Bu ne abi ya.. Bu nedir ya.. Allah bir daha yaşatmasın böyle bir şey.

Başkana göre takım yeterli.. Hasbinallah ya.

Aaaaa ayıp ama öyle şey olur mu bütün suç Hocadaydı , ne saha geometrisinden anlıyordu ne Sistemden

Bak sistem dehası , Geometri uzmanı hoca getirdik takımın başına sonuç ortada ilk maçtan show yaptı takım

Çevrimdışı Jimexi

Verdiği emeği gördükten sonra yedek kulübesinde Muhayer'i gördükçe içim cız etti. Quaresma-Caner- Medel-Oğuzhan çok üzgün olarak söylüyorum "Vida çünkü bu sistemin oyuncusu değil" ya gitmeliler yada yedek oturmalı sonradan bile oyuna girmemeliler. Geriden oyun kurmayı İki stoperin arasında pas yapması olarak algılamışız diye izlemin doğdu bende. Konop'u istemiyordum ancak en azından q7 gidi gereksiz topu eveleyip gevelemez. Takımın şutu yok adam trivela derdinde. Orkan'ı beğendim en azından çabaladı. Muhayer'i denesek keşke orada Muhayer oynasa en fazla yine 3 yerdik. Utku'ya ise suç bulmuyorum. Suçlu belli.

Çevrimdışı Dr.Zeck

tmm kötü oynadık tmm sistemde hemen oturran bişey değil ama bunlar kampta ne yapmıslar yahu .. yan gelip yatmıslar mı adamlar 3 pas yapamıyor.. ezildik resmen sivas karsısında.. ilk mactan vuralım demiyoruz ama oynanan oyun bizi buna itiyor.. ne heyecan var ne ruh var ne pres var ne paslasma var

Allah'tan ruizi almısız da 6 7 olmaktan kurtardı adam bizi tek basına duvar oldu..

Çevrimdışı 38life

Oyuncuların sivas maçında morali bozulmasın diye iyiki açıklamamışız transferleri. Yoksa 6.7 olurdu.

:lol: :lol:

Çevrimdışı Nartallo

Şu takımda Quaresma, Caner, pas oyunu ile alakası olmayan Vida, tavuk gibi her yeme koşan, tamamen adama odaklı top oynayan Medel’i yabancı bir hoca oynatsa derimki hoca takımı tanımıyor, ama bunu yerli bir hocanın oynatmasını aklım almıyor.

Diyecekler ki yerlerine kimi oynatsın, transfer istesin, olmuyorsa gençler oynatsın. Bu kangrenlere çözüm bulunmadığı için bu takım iki senedir sürünüyor, sen yeni gelmişsin bu kangrenlere hiçbir şey yapmamışsın, kusura bakma sen de başkanın gibi çok güzel durumu idare ediyorsun, senden de bir yol olmaz.