2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 67 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4271181 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı cursedofdragon

En azından aldılar. Hiç almayabilirlerdi de  :tabe:

puan kaybı yaptıktan sonra bir hayrı yok.

Kaleci,santrafor,kanat,orta saha halen almadılar geç kaldık yine ilk yarıyı çöpe attıktan sonra ne hayrı var.

Çevrimdışı 38life

703.cü kez haykırıyorum: Yaşanacak puan kaybının ve bu puan kaybıyla kaçacak şampiyonluğun sorumlusu yönetimdir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

puan kaybı yaptıktan sonra bir hayrı yok.

Kaleci,santrafor,kanat,orta saha halen almadılar geç kaldık yine ilk yarıyı çöpe attıktan sonra ne hayrı var.
Umarım oynayana kadar fazla puan kaybı yaşamayız  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

703.cü kez haykırıyorum: Yaşanacak puan kaybının ve bu puan kaybıyla kaçacak şampiyonluğun sorumlusu yönetimdir.
Biliyorsun ki fatura kesileceği zaman teknik direktöre kesilir. En son yönetime gelir sıra  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ankarakartal06

çok dağınık oynuyoruz.  :s20: :s20:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Gökhan ve q7 neden aynı adama koşuyorlar. Bu q7 bıktırdı artık
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hiçbir şey yapılamıyorsa tek senesi kalan Q7 ve Atiba ile direk yollarımızı ayırıp önümüze bakmalıyız. Futbolda romantizime yer yoktur  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ankarakartal06

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maçla ilgili anlık yorumlarınızı buradan paylaşalım. Bu sayfada sadece genel yorumlarınızı ve transferle ilgili paylaşımlarınızı yapabilirsiniz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi sefaköykartali

Q7 ve Caner in birlikte oynadığı maçların galibiyet mağlubiyet istatistiğini nereden çıkartabiliriz?

Çevrimdışı 38life

Sakalımız yok ki... Vida'yı satmayı düşünmek, değerlendirmek vs. diye bir şey yok. Vida'yı satmak "mecburiyetindeyiz!" Aksi taktirde 3 milyon maaş verdiğin adam yedek kulübesinde geçirecek sezonu...

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Sakalımız yok ki... Vida'yı satmayı düşünmek, değerlendirmek vs. diye bir şey yok. Vida'yı satmak "mecburiyetindeyiz!" Aksi taktirde 3 milyon maaş verdiğin adam yedek kulübesinde geçirecek sezonu...
Hayatımda gördüğüm en overrated stoper. 3 milyon euro maaşı var şaka gibi.

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk

Çevrimdışı 38life

Beşiktaş'ın ilk 11'ine 2 stoper lazım derken millet fantezi yapıyoruz sandı. Bir mecburiyetten bahsediyoruz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben böyle düşünmüyorum. Bu maçta en son suçlanacak kişilerden biridir. Orta sahamız çok statik ve markaj altında. Orta sahaya ve sol kanada bir oyuncu lazım. Şu maçta Burak da olsa bir fark olmazdı. Forvet belki de en son eksikliğini çektiğimiz mevki. Medel ve Q7 yerine net tartışılmayacak 2 oyuncu lazım. Transfer yapılmazsa sezona hiç başlamayalım. Zaten sezon bitmiş olacak.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı 38life

Ben böyle düşünmüyorum. Bu maçta en son suçlanacak kişilerden biridir. Orta sahamız çok statik ve markaj altında. Orta sahaya ve sol kanada bir oyuncu lazım. Şu maçta Burak da olsa bir fark olmazdı. Forvet belki de en son eksikliğini çektiğimiz mevki. Medel ve Q7 yerine net tartışılmayacak 2 oyuncu lazım. Transfer yapılmazsa sezona hiç başlamayalım. Zaten sezon bitmiş olacak.

Vida sahada kara delik görevi görüyor. Bunu göremiyorsanız zaten böyle düşünmeniz normal.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Vida sahada kara delik görevi görüyor. Bunu göremiyorsanız zaten böyle düşünmeniz normal.
Vida'yı günah keçisi yaptın iyice. Takım o kadar kötü görünüyor ki benim gözüme çok az batıyor herhalde. Vida'ya gelene kadar Dorukhan ve Medel'in top bizdeyken topu izlemesine de aynı tepkiyi gösteriyorsundur umarım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bir takımda Caner ve Q7 gibi ayağına gelen topları rakibe veren oyuncular varken Vida'ya kara delik demek  :alala:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı 38life

Vida'yı günah keçisi yaptın iyice. Takım o kadar kötü görünüyor ki benim gözüme çok az batıyor herhalde. Vida'ya gelene kadar Dorukhan ve Medel'in top bizdeyken topu izlemesine de aynı tepkiyi gösteriyorsundur umarım  :tabe:

Çünkü sen bireysel performanslara bakıyorsun, ben takım oyununu aksatan oyunculara.

Çevrimiçi yaço58

Erman Toroğlu:

"Beşiktaşlı Boyd'a sarı veriyorsun ama kırmızı olmalı.' adamlar taraftarı kin ve nefrete srüklüyor bu 6222 sadece taraftaramı geçerli 

Çevrimdışı 38life

Bir takımda Caner ve Q7 gibi ayağına gelen topları rakibe veren oyuncular varken Vida'ya kara delik demek  :alala:

Caner ve Q7'nin sorunlu olmadığını düşünen var mı? E bunu tekrar etmenin anlamı var mı? Zaten Caner formayı Rebocho'ya verecek. Ama Vida? Vida'nın yeri sağlam. Tepkim buna.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Çünkü sen bireysel performanslara bakıyorsun, ben takım oyununu aksatan oyunculara.
Takım oyununu olmayan orta sahamızın aksattığını düşünüyorum. Defanstan topu Ruiz'e verdik oyunu başlatsın diye ama orta sahada boşa kaçıp pas isteyen kimse yok. Ruiz sürekli uzun top mu oynayacak. Vida'ya verdiğimizde de durum farklı değil. Kimse pas opsiyonu olmuyor. Oyuncular yürüyerek hazırlık maçı havasında oynuyorlar.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Erman Toroğlu:

"Beşiktaşlı Boyd'a sarı veriyorsun ama kırmızı olmalı.' adamlar taraftarı kin ve nefrete srüklüyor bu 6222 sadece taraftaramı geçerli
Şu adamı ne çok seviyorsunuz. Adam da kendini kanaat önderi sanıyor bu yüzden  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı doganay

Bukadar kazma adamlar bu pas oyunu oynanmaz. Burak olmayinca gol atacak adam da yok.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bukadar kazma adamlar bu pas oyunu oynanmaz. Burak olmayinca gol atacak adam da yok.
Burada fatura kime çıkar? Elindeki kadroya göre oyun oynatmayan teknik direktöre mi yoksa teknik direktöre göre takım kurma zorunluluğu olan yönetime mi? Bu sene bu iki soru arasında cevap bulmak için mekik dokuyacağız. Sonra neden başarılı olamadığımızı konuşacağız. Tabi gerekli transferler bir an önce yapılırsa ve bir gelişim görürse taraftar belki biraz daha sabır gösterir. Ancak haftaya sahamızda çeşitli protestolar görürse yönetim şaşırmasın. Biz zaten şaşırmıyoruz. Bütün mesele pırlanta olabilmekte...

Beşiktaş Tarihi
★★★