2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 65 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4276021 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimiçi yaço58

Yani 6da Medel’e şampiyonluk yoluna çıkan yolunu kaybeder o kesin
2 transfer lazım bi orta saha birde kanat oynayabilen forvet abuş tarzı şu kadroya bu 2 takviyeyi yaparsak muazzam olur orta saha ingilterede sürüyle var kiralancak birini tutup getirelim yoksa bu sene işimiz çok zor orta sahada atibanın toparlaması sürer yaşıda malum kalıyor geriye medel dorukhan oğuzhan bu orta saha ile şampiyonluk çok zor bi sağlam orta saha lazım

Çevrimiçi yaço58

Şansal Büyüka: "Hakem Galip Bitigen‘in kararları tartışılabilir. Ben beğendim. Ezik, silik değil, kişilikliydi. Büyük takım etkisi ya da ev sahibi baskısı yaşamadı." (Milliyet) işte algı nasıl yapılırın cevabı dün ya biz başka maç izledik yada bunlar

Çevrimdışı Ottoman

Sagol cevabin icin abim

Gecmis yillarin tecrubesine dayanarak carsamba gunu cuma icin bilet bulma hakkinda bi tahminin varmi acaba..

Çevrimdışı Ottoman

Öncelikle şimdiden passolig kartının yıllık aidat ücretini  kredi kartı ile ödeme yaparak kullanıma açık duruma getir.Biletler çıktığı zaman çarşamba gününü beklemeden biletini al passo.com dan .Passo nun telefon uygulaması var.Telefonuna indirmeni tavsiye ederim.Yenileme,bilet alma,turnikede telefonun ile kartsız maça giriş gibi tüm işlerini bu uygulama ile yaparsın.

Tesekkur ederim abim!

Çevrimdışı 'TaNeR'

Şansal Büyüka: "Hakem Galip Bitigen‘in kararları tartışılabilir. Ben beğendim. Ezik, silik değil, kişilikliydi. Büyük takım etkisi ya da ev sahibi baskısı yaşamadı." (Milliyet) işte algı nasıl yapılırın cevabı dün ya biz başka maç izledik yada bunlar

Niye beğenmesinler, mis gibi hakem...

Eleman ZTK'nın VAR hakemiydi, gs aleyhine penaltıda hakemi uyarmamıştı; ödül olarak dünkü maça verildi.
gs'ye yoktan penaltı uydurdu, Denizlispor'un 2 penaltısını vermedi, Babel'e ikinci sarıyı göstermedi, atakları kesti vs... ;)

https://twitter.com/EKGedik/status/1162449824228265987?s=20
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi yaço58

Niye beğenmesinler, mis gibi hakem...

Eleman ZTK'nın VAR hakemiydi, gs aleyhine penaltıda hakemi uyarmamıştı; ödül olarak dünkü maça verildi.
gs'ye yoktan penaltı uydurdu, Denizlispor'un 2 penaltısını vermedi, Babel'e ikinci sarıyı göstermedi, atakları kesti vs... ;)

https://twitter.com/EKGedik/status/1162449824228265987?s=20
şu pozzisyonun hiçbir izahı yok yüzde yüz emin olsan el olduğuna yine devam ettirirsin sonra vardan iptal edilir zaten adamlarda nasıl bir gs kollaması varsa o an kafasında tek düşündüğü şey maçı 1-1 bitirmekti bu pozisyonun hatayla falan izahı yok birde şansal erman falan beğenmiş hakemi o kadar söyleyecek şey varki aslında

Çevrimdışı mylife1903

Geleneksel kim kac atar anketimizi acalim

Gg 1 daglis 2 caner 1 reboko 2
Vida 4 ruiz 2 mirin 0 roko 1
Dodo 4 medel 0 atiba 3 ozzi 4 nejipjanim 0
Muhayyer 1 layic 10
Karijma 1 lens 1 boyd 7 mrX ?
Burak 20 guven 10 nayirnolamaz 2 mrY?

Bol kepce servis notum bol bugun
76 cikarttim
85e 9 gol
Mrx 7 atabilen olsa mry 10 atsa mry 10 atinca guven ve burakda daralma olacaktir
85e yaklasilabilir

85 gol %90 sampiyon yapar
70 atabilir miyiz afahanlar basti dusunurken
+-5 70 puanlar kabulum insallah kirici lig olur

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Tolgayi alalim
Senol gunes harcamisti onu gittigine gore senol hoca tolgay patlama yapar

bence de istatistiklerini 2 ye katlar.

2x0  :D
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı cursedofdragon

Geleneksel kim kac atar anketimizi acalim

Gg 1 daglis 2 caner 1 reboko 2
Vida 4 ruiz 2 mirin 0 roko 1
Dodo 4 medel 0 atiba 3 ozzi 4 nejipjanim 0
Muhayyer 1 layic 10
Karijma 1 lens 1 boyd 7 mrX ?
Burak 20 guven 10 nayirnolamaz 2 mrY?

Bol kepce servis notum bol bugun
76 cikarttim
85e 9 gol
Mrx 7 atabilen olsa mry 10 atsa mry 10 atinca guven ve burakda daralma olacaktir
85e yaklasilabilir

85 gol %90 sampiyon yapar
70 atabilir miyiz afahanlar basti dusunurken
+-5 70 puanlar kabulum insallah kirici lig olur

Sen totemlere başladıysan puan kaybı yakındır puan kaybedersek burdan çağrımdır @mylife1903 linç ediniz :D

bilerek puan kaybetmemiz için totem yapıyor :D

Çevrimdışı mylife1903

Sen totemlere başladıysan puan kaybı yakındır puan kaybedersek burdan çağrımdır @mylife1903 linç ediniz :D

bilerek puan kaybetmemiz için totem yapıyor :D
Buyu yaptiram mi gene

Buyu yaptiram mi gene

ilk haftadan girme büyü işine masrafa yazık :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Aboubakar, Saint Etienne'nin teklifini reddetti. Oyuncu Beşiktaş'a gitmek istiyor.  (A Bola)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı emre_1978

Sagol cevabin icin abim

Gecmis yillarin tecrubesine dayanarak carsamba gunu cuma icin bilet bulma hakkinda bi tahminin varmi acaba..

Kale arkalarinda satışa çıkan tüm kombineler satıldı. Ama diğer kategorilerde bilet bulamama durumun olmaz. Son gün bile bulursun.

Biletler salı günü satışa çıkar büyük ihtimalle. Internetten satıldığı için burada olmana gerek yok, satışa başlandığı anda alabilirsin. Bileti almadan önce pasolig süresini uzatman lazım.

Aboubakar, Saint Etienne'nin teklifini reddetti. Oyuncu Beşiktaş'a gitmek istiyor.  (A Bola)

Çevrimiçi yaço58

Sağlamsa aboubakar birde wanyama tarzı kiralık orta saha bonservisi elinde ertaçı ile transferi kapatırsak iyi iş yapmış oluruz hem forvet hem kanat alıp orta saha almazsak büyük yanlış olur

Çevrimdışı KARA BOĞA

Ya bazi erkeklerin belirli tipleri oluyor
John derek vardi yinetmen
Adamin koleksiyon soyleydi
Ursula anders
Linda evans
Bo derek

Ajda sonrasi semiramis gibu bisi

Pisikolojik olarak incelenmeli boyle tipler acayip takintili depresof bazi bozukluklari olan kisilik bunalimindaki tiplerde olur boyle seyler. Pisikolok vardi galiba forumda bi cocukluguna insin

Cocugun takildigi hatunlarin derdine dusuyoruz arkadas. Sosanin karinin dogum sancisini cekmistik neden hep boyle tipler bizi bulur nerde kilibik geliyor bizim formayi giyiyor. Yattara gibi bi eleman lazim ornek olsun

Ya hollanda gibi yerde büyümüş adam bula bula kendi gibi türk bulmuş. Bu ne vizyonsuzluk.

Futbolundan da bir cacık olmaz, 1. lige kiralansın.
Beşiktaş kimsenin babasının çiftliği değildir!

Çevrimdışı mylife1903

Ya hollanda gibi yerde büyümüş adam bula bula kendi gibi türk bulmuş. Bu ne vizyonsuzluk.

Futbolundan da bir cacık olmaz, 1. lige kiralansın.
Yaw belki her elmayi tatti amasya elmasi kaldi bursa seftalisi falan

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Tabi St Etienne de alacak 3 kuruş maaş onun da yarısı vergiye gidecek yerinde olsam ben de Türkiye isterdim. Gelsin Porto'da aldığı net maaşa görelim samimiyetini

Çevrimdışı savaş altay

Algi felan gormuyorum ortada, herkes neyin ne halt oldugunu biliyor.

Kimi yonlendireceklermis, zupper lige yeni baslamis lise cocuklarini mi?

Bir kere bile gosterseler pozisyon tekrarlarini ak,kara ortaya cikiyor.

Sansal buyuka batakligin icinde "her sey yolunda" diyor sadece. Tercih meselesi  :bandit:

Çevrimdışı 'TaNeR'

O değil de bizim maçın hakeminin Beşiktaş karnesi ilginçmiş.

ortacizgi:
"Öğretmenoğlu, Beşiktaş’ın Süper Lig’de 2 kez maçını yönetti.

Siyah beyazlılar, 2 karşılaşmada 1 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti.

Beşiktaş, 6 sarı ve 1 kırmızı kart görürken rakip takımlar ise 6 sarı kart gördü.

İşte o maçlar:

2018-2019 Sezonu
Beşiktaş 1-1 Erzurumspor

2017-2018 Sezonu
Beşiktaş 1-0 Gençlerbirliği"
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı savaş altay

Tabi St Etienne de alacak 3 kuruş maaş onun da yarısı vergiye gidecek yerinde olsam ben de Türkiye isterdim. Gelsin Porto'da aldığı net maaşa görelim samimiyetini
Niye samimi olmak zorundaki, elindeki oyunculara verecek paran varda geri mi ceviriyorlar?

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Niye samimi olmak zorundaki, elindeki oyunculara verecek paran varda geri mi ceviriyorlar?
Aboubakar Beşiktaş'ı tercih etti, ille de Beşiktaş'ı istiyor haberleriyle alay ediyorum.. O tercihin içinde yüzde 5 Beşiktaş sevgisidir en fazla.. Gerisi para

Çevrimdışı Erman1903

Orta saha transferi Lazio'dan sürpriz bir isim olabilir.

Aboubakar Beşiktaş'ı tercih etti, ille de Beşiktaş'ı istiyor haberleriyle alay ediyorum.. O tercihin içinde yüzde 5 Beşiktaş sevgisidir en fazla.. Gerisi para

bende buna katılmıyorum.

Aboubakara vereceğimiz para değil sevgi.porto ile oynadığımız maçta aboubakar 3'lü çektirdi bizi ayrı sevdi.

Eyşanlık yapan gomez bile gittikten sonra adımızı düşürmedi bizden giden tosic'te aynı şekilde.

Daha say say bitmez bizde ki sevgi sarı gelinlerin gibi paraya değil takıma armaya taraftara aşkı ve sevgisi...