2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 73 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4275228 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı mylife1903

Eski sevgilisine çok benziyor yenisi tip olarak. Takıntılı bi arkadaşımız belli ki
Ya bazi erkeklerin belirli tipleri oluyor
John derek vardi yinetmen
Adamin koleksiyon soyleydi
Ursula anders
Linda evans
Bo derek

Ajda sonrasi semiramis gibu bisi

Pisikolojik olarak incelenmeli boyle tipler acayip takintili depresof bazi bozukluklari olan kisilik bunalimindaki tiplerde olur boyle seyler. Pisikolok vardi galiba forumda bi cocukluguna insin

Cocugun takildigi hatunlarin derdine dusuyoruz arkadas. Sosanin karinin dogum sancisini cekmistik neden hep boyle tipler bizi bulur nerde kilibik geliyor bizim formayi giyiyor. Yattara gibi bi eleman lazim ornek olsun

Çevrimdışı mylife1903

güzel manita da yaptı eskisini 3e katlayacak düzelsin artık walla ali ecenin sölediği psikolog melisadır zaten
Buna dominat cadaloz kiskanc sirret bi hatin bulacaksin abi
Antreman sonralari tesislerde kalip salona girer
Hirslanip hirsini toptan cikartir falan

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Özlenen Beşiktaş videsounda net olarak ilk çıkan üç kişi : Ömer, Fabri, Dürüm

Ömerle dürüm uzak kalsın onları özlemedik  :lol:

Hayirli geceler,

Haftaya carsamba insaAllah Istanbula gelmeyi dusunuyorum. 2 sene once pasolig cikartmistim. Pasolig kartim hala gecerlimi acaba ve carsamba gunu cuma gunu icin "bilet" alma imkanim varmidir acaba yoksa gec mi kalmis olurum..

Hersene yenilenmesi gerek, pasolgteki arkadaşları sorup yenileyebilir dostum, inşallah uğurlu gelirsin :)

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Buna dominat cadaloz kiskanc sirret bi hatin bulacaksin abi
Antreman sonralari tesislerde kalip salona girer
Hirslanip hirsini toptan cikartir falan
Abi eski sevgilisi de baskın karakterdi postayı koyup duruyordu alay ediyordu çocukla.. Çıkan habere baksana:

"Bir mekanda sevgilisi ve oyuncu arkadaşlarıyla eğlenen 25 yaşındaki futbolcu, yanındakilere Real Madrid'den teklif geldiğini ve Madrid'e taşınacağını söyledi.
Ancak Özyakup'un planı tutmadı ve Demet Özdemir'le arkadaşları Beşiktaşlı yıldıza gülmeye başladı. Kahkahalar dakikalarca kesilmeyince sinirlenen ünlü futbolcunun apar topar mekanı terk ettiği öne sürüldü."

Oğuzhan naif çocuk ona böyle köylü güzeli saf cahil bi kız bulmak lazım. Herşeyi Oğuzhan öğretecek ona, onun idolü olacak falan..

Abi eski sevgilisi de baskın karakterdi postayı koyup duruyordu alay ediyordu çocukla.. Çıkan habere baksana:

"Bir mekanda sevgilisi ve oyuncu arkadaşlarıyla eğlenen 25 yaşındaki futbolcu, yanındakilere Real Madrid'den teklif geldiğini ve Madrid'e taşınacağını söyledi.
Ancak Özyakup'un planı tutmadı ve Demet Özdemir'le arkadaşları Beşiktaşlı yıldıza gülmeye başladı. Kahkahalar dakikalarca kesilmeyince sinirlenen ünlü futbolcunun apar topar mekanı terk ettiği öne sürüldü."

Oğuzhan naif çocuk ona böyle köylü güzeli saf cahil bi kız bulmak lazım. Herşeyi Oğuzhan öğretecek ona, onun idolü olacak falan..

Olay doğru beyler ben cafedeki pos makinesiyim.

Çevrimdışı mrred

Beşiktaş yönetimi sabretti sabretti, Konoplyanka konusunda rakamları öyle bir yere getirdi ki Almanlar bile şaşırdı kaldı.

İlk etapta Schalke, Ukraynalı oyuncu için 12 milyon Euro istedi. Beşiktaş 2 milyon Euro önerince, sportif direktör Knabel “amatör takıma gönderirim” resti çekti.

Yaklaşık 4 gün önce Knabel rest çektiği Ali Naibi’yi aradı, “2.5 milyon Euro’ya göndermeye hazırız” dedi. Naibi’nin teklifi ise, “şu aşamada bonservis ödemek konusunda sıkıntımız var. FFP ile sıkıntı yaşıyoruz. Eğer bedelsiz gelirse sizi Yevhen’in maliyetinden kurtarırız” dedi.

Beşiktaş, vergiler dahil yılda 5 milyon Euro masraf yaptıkları Konoplyanka’dan kurtulmak için Schalke’nin tekliflerine evet diyeceğine inanıyor.

Aslında yönetim 2 milyon Euro ödemeye de hazır ama buna rağmen aceleci davranmayarak sıfır bonservis bedeli ödeyerek transferi sonuçlandırmak istiyor.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Konop bedavaya olacaksa en mantıklı seçenek olur. 1.5 2 arası da maaş alırsa bu riski almaya değer
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

Kadin futboldan anliyormus iste

Beşiktaş yönetimi sabretti sabretti, Konoplyanka konusunda rakamları öyle bir yere getirdi ki Almanlar bile şaşırdı kaldı.

İlk etapta Schalke, Ukraynalı oyuncu için 12 milyon Euro istedi. Beşiktaş 2 milyon Euro önerince, sportif direktör Knabel “amatör takıma gönderirim” resti çekti.

Yaklaşık 4 gün önce Knabel rest çektiği Ali Naibi’yi aradı, “2.5 milyon Euro’ya göndermeye hazırız” dedi. Naibi’nin teklifi ise, “şu aşamada bonservis ödemek konusunda sıkıntımız var. FFP ile sıkıntı yaşıyoruz. Eğer bedelsiz gelirse sizi Yevhen’in maliyetinden kurtarırız” dedi.

Beşiktaş, vergiler dahil yılda 5 milyon Euro masraf yaptıkları Konoplyanka’dan kurtulmak için Schalke’nin tekliflerine evet diyeceğine inanıyor.

Aslında yönetim 2 milyon Euro ödemeye de hazır ama buna rağmen aceleci davranmayarak sıfır bonservis bedeli ödeyerek transferi sonuçlandırmak istiyor.
Aynısını Letgo'da yapıyorum 500 liralık ürüne ibanını yaz hemen 120 yollayım yazıyorum kardeş dalga mi geçiyorsun diye cevap geliyo :)

Çevrimdışı mrred

Aynısını Letgo'da yapıyorum 500 liralık ürüne ibanını yaz hemen 120 yollayım yazıyorum kardeş dalga mi geçiyorsun diye cevap geliyo :)
Ekonomik kriz var işine geliyorsa  :D
The great gig in the sky

Konop bedavaya olacaksa en mantıklı seçenek olur. 1.5 2 arası da maaş alırsa bu riski almaya değer

Aynı şeyi düşündüm haberi okuyunca.

Çevrimdışı mylife1903

Kagavayi alip doguya acilip capon silkeleyecektik 4-5 milyon kazanacaktik
Alaman aptaldi zaten 4-5 milyon kazanamadi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Birden beleş olunca Konoplyanka dünyanın en iyi oyuncusu oldu gözümde  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Yaw amokaci gondersin soyle 10 yasinakadar anasutuyle beslenmis sonra direkt insan etine gecmis buyuculu kabileden bir zenci okuma yazma bilmemesi tercih sebebi parmak basar sozlesmeye

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu Emre  Kılınç haberleri de giderek artıyor  :alala:

Beşiktaş yönetimi bugün Emre Kılınç için Sivasspor yönetimi ile yüz yüze görüşme yapacak Beşiktaş'ın teklifi 1m euro + 2 kiralık oyuncu.(Sabah)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Bu Emre  Kılınç haberleri de giderek artıyor  :alala:

Beşiktaş yönetimi bugün Emre Kılınç için Sivasspor yönetimi ile yüz yüze görüşme yapacak Beşiktaş'ın teklifi 1m euro + 2 kiralık oyuncu.(Sabah)
Bu mac kafasi karissin
Penalti yaptirsin sonra kirmizi gorsun
Mis gibi

Çevrimdışı celiker1

Hayirli geceler,

Haftaya carsamba insaAllah Istanbula gelmeyi dusunuyorum. 2 sene once pasolig cikartmistim. Pasolig kartim hala gecerlimi acaba ve carsamba gunu cuma gunu icin "bilet" alma imkanim varmidir acaba yoksa gec mi kalmis olurum..
Öncelikle şimdiden passolig kartının yıllık aidat ücretini  kredi kartı ile ödeme yaparak kullanıma açık duruma getir.Biletler çıktığı zaman çarşamba gününü beklemeden biletini al passo.com dan .Passo nun telefon uygulaması var.Telefonuna indirmeni tavsiye ederim.Yenileme,bilet alma,turnikede telefonun ile kartsız maça giriş gibi tüm işlerini bu uygulama ile yaparsın.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi levitate

vay hain

demet özdemir vs. kim bunlar ya oğuzhan olmasa haberim bile olmayacak :D
[ Son Düzenleme: 17 Ağustos 2019, 11:53:27 levitate ]
bipbipbupbup

Bu mac kafasi karissin
Penalti yaptirsin sonra kirmizi gorsun
Mis gibi
Bu taktikleri yapmak lazım rakip kimse onun oyuncusuna bi hafta önceden haber yollayıp umut vereceksin. gsliler cok yapardı bu taktiği işe yarar hep

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş’ta Atiba korkusu! Atiba’nın karın adalesinde bir ağrı var. Röntgenler, ultrasonlar çekildi. Pazartesi bulguların netleşmesine göre ameliyat olma ihtimalinin olduğu belirtildi. Geçmiş olsun. (@fatihdogan_38)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AigleBordeaux

Beşiktaş’ta Atiba korkusu! Atiba’nın karın adalesinde bir ağrı var. Röntgenler, ultrasonlar çekildi. Pazartesi bulguların netleşmesine göre ameliyat olma ihtimalinin olduğu belirtildi. Geçmiş olsun. (@fatihdogan_38)
Atiba bu sezon sadece Türkiye kupasında oynar oynayabilirse anlaşılan
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Atiba bu sezon sadece Türkiye kupasında oynar oynayabilirse anlaşılan
O bölgeye kesinlikle biri alınmalı bu sene  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AigleBordeaux

O bölgeye kesinlikle biri alınmalı bu sene  :tabe:
Yani 6da Medel’e şampiyonluk yoluna çıkan yolunu kaybeder o kesin
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı mylife1903

Yani 6da Medel’e şampiyonluk yoluna çıkan yolunu kaybeder o kesin
Tolgayi alalim
Senol gunes harcamisti onu gittigine gore senol hoca tolgay patlama yapar