2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 56 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4286706 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı AigleBordeaux

Bir de böyle bir şeyler demiş Oğulcan Engin  :tabe: Nedense bana pek inandırıcı gelmedi  :tabe:

Abiler bana da arkadaşım wp ss lerini atıyor. Bende sizin gibiyim yani. Sadece buraya aktarıyorum. Ama dediği bi yıldız daha varmış. Ona yoğunlaşılcakmış. Vidal bayramdan sonra açıklanır dedi.

Bu arada Murat Özen de Vidal'i instagramdan takibe almış.
Ne demiş pek anlamadım
Bir yıldız dahamı?
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ne demiş pek anlamadım
Bir yıldız dahamı?
Vidal'den daha büyük bir yıldızla daha ilgileniyormuşuz dedikleri doğruysa. Ortalık çok karıştı. 3 günde 1 transfer açıklar olduk  :ebebe: Yenisi cuma gününe kadar gelir bu gidişle  :D

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Dr.Zeck

Falcao 36 yaşında bu adam 32 yaşında ve geçen sene 50+ maç oynamış. Barcelona gibi bir takımdan alıyorsun Monaco gibi bir takımdan değil   :tabe:  Para çok ama getirisi de büyük olur. Bizim orta sahada lider tecrübeli bir oyuncuya ihtiyacımız var. Avcı'nın Vidal'e Emre'ye verdiği görevleri vereceğini düşünüyorum.
. Falcao 33 yasinda abi 36 degil.. ama ne olursa olsun ona da verilmez bunada verilmez.. yani 2 sampiyonluktan sonra olsaydi kimse sesinide cikarmazdi paralara ama bu zamanda cok zor bence de

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bir de böyle bir şeyler demiş Oğulcan Engin  :tabe: Nedense bana pek inandırıcı gelmedi  :tabe:

Abiler bana da arkadaşım wp ss lerini atıyor. Bende sizin gibiyim yani. Sadece buraya aktarıyorum. Ama dediği bi yıldız daha varmış. Ona yoğunlaşılcakmış. Vidal bayramdan sonra açıklanır dedi.

Bu arada Murat Özen de Vidal'i instagramdan takibe almış.

Babası gibi kolpacı. Geçsin onları

Murat özen vidali alabilir çünkü haber sitesi sahibi ve ilgilendiğimiz idda edilen biri bu gayet normal  :lol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

. Falcao 33 yasinda abi 36 degil.. ama ne olursa olsun ona da verilmez bunada verilmez.. yani 2 sampiyonluktan sonra olsaydi kimse sesinide cikarmazdi paralara ama bu zamanda cok zor bence de
Bir araştır istersen ben twitterda 36 yaşında olduğuna dair paylaşımlar gördüm. Bu sene bu kadar oyuncu alacağız ve 10 milyindan fazla bonservis vereceğiz deselerdi kimse inanmazdı. Her şey olabilir. Daha önümüzde 4 tane daha açıklanacak transfer var  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

bu paralar büyük paralar bunu falcaoya ver daha mantıklı vidal iyi ama bu para çok olur
falcao'nun sakatlık riski var, vidal ise geçen yıl rahat 40 maça çıkmıştır

vidal daha garanti olur
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Babası gibi kolpacı. Geçsin onları

Murat özen vidali alabilir çünkü haber sitesi sahibi ve ilgilendiğimiz idda edilen biri bu gayet normal  :lol:
Bana da kolpa geldi Vidal hariç  :)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Akil Emre

O geliyo bu geliyo derken , yine kanatsız kalecisiz forvetsiz ilk maça çıkacağız, arkadaş her işimiz son dk ama ilk hafta deplasmanda 3 puan çok önemli. Bitirin şu adamları artık.

Çevrimiçi yaço58

Çok iyi oyuncu olsa GS tekrar kiralardı. Bakma normalde yaptığı hareketlerin çoğu kırmızı kartlıktı. Hiçbiri gösterilmedi. Bize gelmesini kesinlikle istemem. Bizde iş yapmaz.0
goller,n çoğu ofsayt yada faulden bize gelse lens v2 olurdu

Çevrimdışı savaş altay

Kanat oyuncusu olarak hizli bir oyuncuya ihtiyacimiz yok. Konop'u bu sebeble istemiyorum.

Deplasmanlarda kosacagimiza topu kostururuz bu da ise yariyor fikrimce. Az buz dribling sahibi

bir oyuncu bize yeterli gelecektir. Oyun vizyonu yuksek bir kanat skorer ozelligi ile ah uh  :biggrinking:

Vidal konusunda ise takim sampiyon olursa ok ama olamazsa ya da ikinciligin kacmasi durumunda

goze batar yoksa bu ihtimallerden biri olsa aldigi 3'e 4'e kimse ses cikarmaz. Ornek Atiba. Necmi abi de ben de

Medel yirtar diye dusunuyorduk adam bildigin metroya yetismeye calisan asgari ucretli cikti  :lol:

KARA KARTAL

Çevrimdışı savaş altay

Vidal'den daha büyük bir yıldızla daha ilgileniyormuşuz dedikleri doğruysa. Ortalık çok karıştı. 3 günde 1 transfer açıklar olduk  :ebebe: Yenisi cuma gününe kadar gelir bu gidişle  :D
:lol:

Çevrimdışı savaş altay

O geliyo bu geliyo derken , yine kanatsız kalecisiz forvetsiz ilk maça çıkacağız, arkadaş her işimiz son dk ama ilk hafta deplasmanda 3 puan çok önemli. Bitirin şu adamları artık.

Heyecanli mac olacak  :D

Çevrimdışı savaş altay

Bir araştır istersen ben twitterda 36 yaşında olduğuna dair paylaşımlar gördüm. Bu sene bu kadar oyuncu alacağız ve 10 milyindan fazla bonservis vereceğiz deselerdi kimse inanmazdı. Her şey olabilir. Daha önümüzde 4 tane daha açıklanacak transfer var  :tabe:
Yasini mi kucultmus sari hatunlarda oynamak icin  :ebebe:

Çevrimdışı AigleBordeaux

2013de çıkmış bu haber Monacoya gelince https://www.sofoot.com/falcao-plus-vieux-que-prevu-154223-videos.html

Colombia basını bazı okul kayıt belgeleri sızdırmış ve orda falcao 84lu yazılmış
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

2013de çıkmış bu haber Monacoya gelince https://www.sofoot.com/falcao-plus-vieux-que-prevu-154223-videos.html

Colombia basını bazı okul kayıt belgeleri sızdırmış ve orda falcao 84lu yazılmış

Colombia gibi yerlerde nüfusa geç kayıt ettirme yanlış tarih yazdırmalar falan vardır. Ondan olmuştur, günümüz futbolunda böyle bilim falan gelişmişken, gerçekten öyle bir şey olsa monacoda atmadridte falan elbet çıkardı yani. Boş muhabbet olmuş biraz.

Çevrimiçi sefaköykartali

Bu haberler hangi sayfadan geliyor?

Çevrimdışı Dr.Zeck

https://www.transfermarkt.com.tr/falcao/profil/spieler/39152

Valla kucultmus mu kucultmemis mi bilmiyorum ama yasi burda.. o degilde su vidal gelse valla orta sahadan adam gecmez herhalde dorukhanla beraber . :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu haberler hangi sayfadan geliyor?
Çeşitli forumlar ve twitter hesapları. Datamızı bu sene geniş tuttuk :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Dr.Zeck

Colombia gibi yerlerde nüfusa geç kayıt ettirme yanlış tarih yazdırmalar falan vardır. Ondan olmuştur, günümüz futbolunda böyle bilim falan gelişmişken, gerçekten öyle bir şey olsa monacoda atmadridte falan elbet çıkardı yani. Boş muhabbet olmuş biraz.
o zmn tabi farkli dedigin gibi olabilir biz ne yaziykrsa onun yalancisiyiz :)

Çevrimdışı savaş altay

[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2019, 19:13:45 savaş altay ]

Çevrimdışı savaş altay

https://www.transfermarkt.com.tr/falcao/profil/spieler/39152

Valla kucultmus mu kucultmemis mi bilmiyorum ama yasi burda.. o degilde su vidal gelse valla orta sahadan adam gecmez herhalde dorukhanla beraber . :)

Avcinin takim boyu dar, o nedenle evet vidal dorukhan SL icin bile yeterli bir orta saha gibi duruyor  :steamed:

Çevrimiçi sefaköykartali

Çeşitli forumlar ve twitter hesapları. Datamızı bu sene geniş tuttuk :ebebe:
Mehmet Özcan ne oldu? Teklif yaptık mı yine? Kaçırmamamız lazım o çocuğu çok yetenekli.

Necip guldurdu.

Quaresma aglatti hala 3'li cektirecegiz saniyor zavalli  :D

Boyd da kiz istemeye gelmis gibi  :lol:

Gol sevinci falan yapmışlar, acaba böyle gol olduğunda mesela diyelim sivas maçında 1-0 öne geçtik caner attı diyelim youtubedan canerin bu yaptığı gol sevinci ile atamaz mıyız ? bu sevinci yazıp böyle 1-0 şeklinde gif falan.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Mehmet Özcan ne oldu? Teklif yaptık mı yine? Kaçırmamamız lazım o çocuğu çok yetenekli.
Transfer döneminin başından beri ilgilendiğimiz bir oyuncu. Yanız menajeri ile bizim yöneticilerin arası bozuk olduğu için bir türlü somut bir adım atılmıyordu. Sonra teklif yaptık ve beklemeye geçtik. Son durumda oyuncu bizi istiyordu. GS de oyuncuyu istiyor ama teklif yapmamıştı. GS ile anlaştı dediler ama Eskişehir yöneticisi yalanlamış haberi. Bunun dışında bir şey okumadım.

Beşiktaş Tarihi
★★★