2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 71 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4279607 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı savaş altay

Türk sitelerine düştü diye biliyorum bu haber.

Kısaca;

Fener 9m Strerlinlik kontrat teklif etmiş(toplam),  haftalık 60.000 paund diyor  :kop: Comoli ilgileniyormuş.

Bizimde dahil olduğumu 13 kulüp haber bekliyormuş.

Liverpool Alison sakatlandığı için boştaki bir kaleciyi kovalıyormuş  :kop:
Okurken bir ara fm'de ikgilendigim oyuncunun pesinden kosan 10 klup geldi aklima.

Umutsuz vaka.

Çevrimdışı haluk.m

Okurken bir ara fm'de ikgilendigim oyuncunun pesinden kosan 10 klup geldi aklima.

Umutsuz vaka.

:D Fm deki gibi fiyat çekiyor millete.

MLS ve Katar'dan teklifler varmış, son bir vurgun yapacak  :akuma:

Sakatlık sorunu var zaten ben olsam dandik bir lige giderdim.

Çevrimdışı savaş altay

:D Fm deki gibi fiyat çekiyor millete.

MLS ve Katar'dan teklifler varmış, son bir vurgun yapacak  :akuma:

Sakatlık sorunu var zaten ben olsam dandik bir lige giderdim.
Lig'den daha dandik fener var, gelsin yarin baslasin

Çevrimdışı haluk.m

Lig'den daha dandik fener var, gelsin yarin baslasin

Yarın gelsin  :evillol:

Yıllık vergisi, bonusu ve menajer komisyonu derken 3,5m-4m€  arası para alır.  :ebebe: fener batacak bir çivi de bu olsun.

Çevrimdışı savaş altay

Kadikoy'deyim bir fenerli bulup korkutucam, dayak yok  :bandit:

Bir ara fb'li arkadasimla alakasiz bir gun kadikoye geldim fb maci var.

Atkimi bogazladim kendime, bizimki basladi tirsmaya sordum noliyir?

Bizimkilerden mi senden mi anlamadim ama korkuyorim diye endisesini dillendirmisti :kop:

Çevrimdışı 38life

Ali Naibi Rebocho'yu 4-5 senedir takip ediyormuş

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı savaş altay

Ali Naibi Rebocho'yu 4-5 senedir takip ediyormuş

Real scout  :D

Çevrimdışı 38life

Sen devlet kurumusun ya. Senin çalışanlarının parası benim vergilerimle ödeniyor devlet bütçesinden pay alıyorsun sen ve utanmadan koskoca camiayı küçük düşürmeye çalışıyor şampiyonluğunu hiç haddin olmayarak 2 eksik yazıyorsun. Bir devletin tüm kurumlarının kepaze edildiği tarihi dönem yaşıyoruz ya utanmaz arlanmazlar.
O devlet kurumunun muhabiri Abdullah Avcının basın toplantısını sabote etti daha geçen gün. Güya AA'nin Beşiktaş muhabiri. 1 aydır Twitter'da gece gündüz Orhan Ak üzerinden Beşiktaş taraftarını örgütlemek için mesai harcıyor. Bu adamların derdi sıkıntısı Beşiktaş değil. Dertleri çok başka...

Çevrimdışı AigleBordeaux

O devlet kurumunun muhabiri Abdullah Avcının basın toplantısını sabote etti daha geçen gün. Güya AA'nin Beşiktaş muhabiri. 1 aydır Twitter'da gece gündüz Orhan Ak üzerinden Beşiktaş taraftarını örgütlemek için mesai harcıyor. Bu adamların derdi sıkıntısı Beşiktaş değil. Dertleri çok başka...

Beşiktaş muhabirleri kadar kötü mühabir yok. Maaş sıkıntısı olur, kavga olur, takımı zedeleyecek protestolar olur hep bunlar yayarlar.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Son haberler silsilesi  :) Bizim uçakçı duyumcunun yeni duyumu  :tabe:

Felicevich yarın İstanbula geliyor arkadaşlar pnr check de ismi mevcut.

(Fernando Felicevich Vidal ve Medel gibi Şilili oyuncuların menajeri)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı haluk.m

Son haberler silsilesi  :) Bizim uçakçı duyumcunun yeni duyumu  :tabe:

Felicevich yarın İstanbula geliyor arkadaşlar pnr check de ismi mevcut.

(Fernando Felicevich Vidal ve Medel gibi Şilili oyuncuların menajeri)

Transferrr  :evillol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Roco ve Medel için de olabilir, Vidal için de. Her iki durumda da bizim için kazançlı bir iş :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Alexis Sanchez getirsin. o bize daha çok lazım.  :evillol: Hem forvet hem kanat 2 mevkiyi tek oyuncu da çözeriz.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimiçi tolga1903

Hayır adam yerine koyup şöyle etraflıca bir rezil edeceksin kulüp olarak ama bu sefer de kendilerini bir halt sanacaklar. Gerçekten lanet olsun bunların sözü geçen kişiler ve kurumlar olarak kabul edildiği düzene.

Çevrimiçi yaço58

bunları tesislere yaklaştırmayacaksın basın toplantılarına sokmayacaksın başakşehirdeyken neden sormamışlar bu soruları sanki o.akın fotoğraf yeni çıktı yada ftye niye soramıyorlar terörist h.şükr twitterda dolaylı dolaysız şampiyonluk katkılarımız oldu yazarken kimse konuşmadı şimdi  bizi karıştırmak için her yolu denerler

Çevrimdışı Akil Emre

Helal olsun binlerce sayfa döküman okumuş, ulan adama demezler mi maçın şike yapan adamı 1 gol 1 asistle oynadı , yanlışım yoksa maçın adamı oldu. Resmen meze olduk o dönem. Birde kasıla kasıla twit atmış. Bizim camiada biraz takım aşkında adamlar olsa bambaşka yerlerde olurduk.

Çevrimdışı cursedofdragon

- Guingamp Teknik Direktörü Lair: "Rebocho çok ciddi, profesyonel bir futbolcu. Sahaya çıkınca patronun o olduğunu görebiliyorsunuz. Eğer böyle oynamaya devam ederse ilerleyen yıllarda onu Avrupa'nın çok daha büyük takımlarında görebiliriz."

Çevrimdışı cursedofdragon

Seni hiç bir zaman unutmayacağız Süleyman SEBA.

Çevrimiçi Mehmet57

Elyounoussi’yi Konop’a tercih ederim. Oyun zekasi yuksek, iceri kat edip oyun kurmaya yardim eden, sol kanatda Rebocho’ya koridor acabilecek topcu. Zaten sag kanadin da Boyd gibi cok suratli, kaleyi dusunen bir oyuncun var.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gece duyumları uçakçı duyumcudan  :)

-Vidalin menejeri gece 4 te İstanbulda.

-Vidal için geliyor arkadaşlar.

-Bugün 04.00. Barcelona 1 senelik kiralık sonra bonservis diyor, bizimkiler 2 sene kiralık sonra bonservis diyorlar bu iş çözülürse iş bitecek.

-Uzatıp kiralanması için 2 sene diyorlar diğer sene opsiyon ödenemez diye.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı savaş altay

Kac para bonservis isterler vidal icin?

Çevrimdışı ankarakartal06

Arkadaşlar herkese günaydın.

Şili basınına göre Arturo vidal zu beşiktaş olmuş .

Hayırlı olsun diyelim  :ishock: :ishock: :bandit: :bandit:

Arturo Vidal, Türkiye'ye transfer oluyor! Resmen duyurdular

Çevrimdışı tangaz

Kimsenin karşı çıktığı yok. Diğer alternatiflerinin daha iyi olduğunu düşünülüyor.

yoo ben karşıyım konopa hatta ben gibi düşünen çok üye war. nedenide yanlış profil olması, uyumsuz başarısız düşük katkı veren biri konop sene sonunda 3-4 gol 5-6 asist gibi düşük katkı vermesi muhtemel. cv.si de bu tezi destekliyor  :tabe:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona