2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 72 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4290822 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimiçi yaço58

Bunların işi gücü algı şu yazılan yazıya bakın bu adam birde TV'lerde yorumcu diye çıkıyor

Çevrimdışı levitate

Bunların işi gücü algı şu yazılan yazıya bakın bu adam birde TV'lerde yorumcu diye çıkıyor
boş yapmış

şu sıralar çoğumuz havaya girdik bence :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

Mirini, Roco'ya tercih ederim. Hatta bu seneki sistemde Vidaya bile. Gidişi kesinleşti sanırım. Falcao'nun geleceğini hiç sanmıyorum. Kendisine 7 civarı teklifler olduğuna şüphem yok. Gelse de Gomez in bizdeki etkisini yapacağını sanmam. Oyuncunun fizik durumu çok önemli. Mecvut fiziği iki çıt duşerse ortalama bir oyuncu istatistiği verir. Basın ve gs yonetiminin satmaya çalıştıkları Cagne turşuya bağladı zaten, kalırsa ciddi sorunlu bir tip. Paşa paşa oynatacaklar bence.

Vidal bizim için mümkün değil, konop ise c-d planı.  Eli kulağındadır yakında gelir ters köşeye bir kırmızı top. Herkese iyi bayramlar 🙂
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2019, 16:21:40 Erman1903 ]

Çevrimiçi Necmi

Rıza Çalımbay : Emre Kılınç'a Karşılık Beşiktaş'tan Lens'i de Quaresma'yı da isterim.

ketçap,mayonez de olsun mu ?
olur verelim üstüne emre kılınçı almasakda olur

Çevrimiçi yaço58

boş yapmış

şu sıralar çoğumuz havaya girdik bence :D
birde eğer sağlam bir aboubakar gelirse güzel olur sol kanata gerek kalmaz direk boyd-ljajic-aboubakar ilerdede burakla çok farklı bir oyun ortya çıkarabiliriz konoya 2 küsür vermek yerine 1.5 m yıllık ücretle abuşla anlaştığımız yazıyor olura güzel olur birde medeli gönderip 6 numara alırsak güzel olur atibayla 3 kulvar olmaz medel dorukhanda geçen sene olmuyordu orta saha eğer vidal gelmesede bi orta saha lazım birini kiralamak lazım 6 numaraya kaleyede olursa muhammed olmazsada ertaçla makul sözleşme ile kadroya katmak mantıklı

Çevrimiçi Necmi

Öncelikle maçı canlı izlemedim , herkes Orkani gömmüş , Q7 gibi hep 2.ci 3.cu hareketi yapmaya çalışıyor vs diye ama Özette gördüğüm kadarı ile hem top saklayıp geri dönebiliyor

Hemde 2-3 kez tek pas ile takımın hızlı çıkmasına ve Gol atmasına sebep olmuş , ilk Golde asistin asistini yapmış

Bencil oynamamış ve tek pas ile hızlı çıkartmış takımı , + olarak pası verdikten sonra tekrar ileriye hareket edip koşu yoluna top gelmesini beklemiş ve o top da gelmiş ona
bizde oyuncular sahadaki performansa göre değil kafadaki önyargıya göre gömülüyor ya ondan böyle oluyor
bencede takımın en iyisiydi birde etrafında oynayan oyunculara bakacaksın bir oyuncunun verimi birazda yanındaki oyuncuların verimiyle alakalıdır.
o gün sahaya çıkan genç olmayan oyuncular dışlanmış olduklarının farkında olarak çıktı. yedeklerde bile 11 oynama ihtimali olan tek oyuncu yoktu.

Çevrimiçi Necmi

bunlar böyle konuştuğuna göre doğru yoldayız demektir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yav arkadaş polemik olmasın ama. Fevzi orada suçluydu bende hatırlıyorum. Yıkılmıştık. Hatta çok komikti. Trajikomik ti. Uzun saçlarıyla halilagic son derece sakin bir şekilde yavaşça topu geri pas verdi. Sonrada sakince kafasını çevirdi koşmaya devam ediyordu. Ne bilsin Fevzinin cenabetligini. Sonra bir bakiyim dedi kafasını bir çevirdi top kalede ellerini başının arasına alışı var. Komedi. Bir sıfır ondeydik. GS ile şampiyonluk maçıydı. Sifo atmıştı sanırım. Yıkım yıkım

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bak diyorum ya o maçtan 1-2 gün sonra staddan haber yapılmıştı çok iyi hatırlıyorum , orada cukur olduğu ortaya çıkmıştı , zaten Golun yakın çekim videosunu izlediğinde Fevzi tam topa vuracakken topun önünde Sektigini göreceksin
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2019, 16:00:03 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı KARA BOĞA

sabah gastesini ciddi ciddi okuyan kaç kişi var acaba
Beşiktaş kimsenin babasının çiftliği değildir!

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Iyi bayramlar herkese.

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk

Yav arkadaş polemik olmasın ama. Fevzi orada suçluydu bende hatırlıyorum. Yıkılmıştık. Hatta çok komikti. Trajikomik ti. Uzun saçlarıyla halilagic son derece sakin bir şekilde yavaşça topu geri pas verdi. Sonrada sakince kafasını çevirdi koşmaya devam ediyordu. Ne bilsin Fevzinin cenabetligini. Sonra bir bakiyim dedi kafasını bir çevirdi top kalede ellerini başının arasına alışı var. Komedi. Bir sıfır ondeydik. GS ile şampiyonluk maçıydı. Sifo atmıştı sanırım. Yıkım yıkım

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Halilagicin nasıl suçu yok ayrıca ? Bu şekilde devam edersek akıllanmayız

Gs maçı olimpiyatta Serdar kurtuluş topu taca atmadı Golü yedik , Lyon maçında Atiba topu taca atmadı Golü yedik , gecen sezonda sanırım 1-2 göl yedik bu yüzden , o kadar kısa mesafede kaleciye geri pası verilmez , ben futbolcu olsam vermem büyük risk heleki bir de kalecin soğukkanlı değilse ve ayakları iyi değilse çok daha büyük risk , ona göre davranacaksın vuracaksın taca veya kornere

Çevrimdışı cursedofdragon

Vodafone Park'ta oynanacak olan UEFA Süper Kupa maçına gelecek taraftarların, ülke ekonomisine 100 M$ katkı yapması bekleniyor. #SuperCup

Bize de güzel para kalır herhalde.

Ben dar alanda ve kısa mesafede geri pas yapılmasına her zaman karşıyım , her kısa mesafe verilen geri pasta yüreğim ağzıma geliyor

Bu tarz hatadan yenilen Goller de her zaman kaleciye değil o pası veren futbolcuya kızarım

Çevrimdışı cursedofdragon

Taraftar çıldırdı Abou'yu istiyor.

Çevrimiçi yaço58

sabah gastesini ciddi ciddi okuyan kaç kişi var acaba
Okumakla ilgisi yokki turkuaz grubu olarak gazete olsun spor kanalı olsun bize düşmanlıkları bitmiyor mesela falcaoyu Messi diye tanıtıyorlar onun üzerinde ne golcülsr geldi bu lige kariyer olarak adamlar Ronaldo diyecek neredeyse bize düşmanlıkları ise sabah akşam devam ediyor kesintisiz

Çevrimiçi yaço58

Vodafone Park'ta oynanacak olan UEFA Süper Kupa maçına gelecek taraftarların, ülke ekonomisine 100 M$ katkı yapması bekleniyor. #SuperCup

Bize de güzel para kalır herhalde.
Tüm bilet geliri bize kalacak diye biliyorum en kötü bilet 50 eurodan satıldı kocalar falanda var güzel bir gelir umarım buradan

Çevrimiçi Necmi

Okumakla ilgisi yokki turkuaz grubu olarak gazete olsun spor kanalı olsun bize düşmanlıkları bitmiyor mesela falcaoyu Messi diye tanıtıyorlar onun üzerinde ne golcülsr geldi bu lige kariyer olarak adamlar Ronaldo diyecek neredeyse bize düşmanlıkları ise sabah akşam devam ediyor kesintisiz
şu anda tek rakip bizi görüyorlar ondan
bu takım geçen sene en ölü haliyle bir maçı alsa şampiyon oluyordu şimdi o ölü takım olmayacak
karşılarında biliyorlar. Şenol Güneşi demorolize etmeyide iyi biliyorlardı. şimdi tek seçenekleri var taraftarı
demorolize etmek buna çabalıyorlar.

Çevrimiçi Necmi

Tüm bilet geliri bize kalacak diye biliyorum en kötü bilet 50 eurodan satıldı kocalar falanda var güzel bir gelir umarım buradan
sanmıyorum bize kalsın

Çevrimdışı Erman1903

Taraftar çıldırdı Abou'yu istiyor.

Yapmasınlar böyle şeyleri, Konop da böyle. Tiner etkisi resmen, şu come to Beşiktaş olayının da azalarak bitmesini diliyorum. Uzun zamandır ilk defa geç olsa da nokta atışı hamleler yaptık. Zaten Naibi iyi çalışıyor.

Çevrimdışı worns

Bilet gelirleri UEFA'ya gidiyor, bize kiralama parası gibi bir şey veriyorlar (cüzi bi rakam) diye okumuştum bir yerlerde ama kesin bilgim yok. Ben de pek sanmıyorum bize bir şey kaldığını.

Çevrimiçi yaço58

sanmıyorum bize kalsın
Aklımda öyle kalmıştı ama yinede güzel bir meblağ gelir diye düşünüyorum tümü gelmesede

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

Lille macini  izliyorum su an Jonathan Ikone diye bi eleman var 21 yasinda adam hem 10 numero  oynuyo hem kanatlarda oynuyo hizli atletik bir o kadar da  ayagina hakim off be .. biz boyle  bi  oyuncu  cikartabilecek miyiz bir zaman acaba ?  :bandit:  Tabi  Fransa_nin oyuncu  havuzu Brezilya'da bile yok o ayri
Yorgo

Çevrimiçi yaço58

şu anda tek rakip bizi görüyorlar ondan
bu takım geçen sene en ölü haliyle bir maçı alsa şampiyon oluyordu şimdi o ölü takım olmayacak
karşılarında biliyorlar. Şenol Güneşi demorolize etmeyide iyi biliyorlardı. şimdi tek seçenekleri var taraftarı
demorolize etmek buna çabalıyorlar.
Hucüm hattına güzel bir transfer ile taraftar iyice kenetlenir eğer avcıda sahadan kopmazsa şampiyon oluruz Ersunlu fener gene aynı istikrarsız devam edecek gibi gsde gazla hakem medya ittirmesi ile yarışta olur ancak ileri hattı alternatifsiz ve yaşlı Hucüm hattı şlye yüklenxekler ligdede hakem ittirmesi ile devam ederler biz şuan sadece 2 nokta atışı transfer lazım Bi orta saha birde kanat oynayabilen forvet bu iki hamleyidr yaparsak güzel bir kadro kurmuş oluruz hemde taraftar kenetlenir çıkarcı gruplar hariç geçen sene Vodafoneda maalesef bağrıldı Fikret Orman paralar nerde diye geçen gene kadın futbol takımımızın maçında bağormışlar bunu renkliler yapar anca bu hırsızlıkla ithamdır böyle bir ithamı ydye falan bile yapmayanlar başkana yapıyor sonra Erzurum maçında burak yılmaz sarı gördü diğer maç cezalı oldu diye hakemi alkışlayan bir grup vardı yönetimin yerinde olsam o kişileri tek tek tespit edip kombine almasına izin vermem saçma bir pozisyonda sarı verdi hakemi ıslıklauacaklarına alkışladılar benim tek korkum içimizdeki bu grup renklilerin medyanın bizi bozamadıkları kadar bunlar bozuyor medyada biliyor o tayfaya oynuyor ki iç huzur gitsin bu tayfayı Bi şekilde staddan çıkarmak lazım

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Gs'den korkmayın Babel cinconu bitirecek. Emre Mor formayı kapmazsa tabii.

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk

Çevrimiçi Sinan23

Lille macini  izliyorum su an Jonathan Ikone diye bi eleman var 21 yasinda adam hem 10 numero  oynuyo hem kanatlarda oynuyo hizli atletik bir o kadar da  ayagina hakim off be .. biz boyle  bi  oyuncu  cikartabilecek miyiz bir zaman acaba ?  :bandit:  Tabi  Fransa_nin oyuncu  havuzu Brezilya'da bile yok o ayri

Taraftarda sabır olması lazım.ikone vs birçok oyuncu çıkar çıkmaz mbappe etkisi göstermiyor. Hatta takımın gücünü 1-2 yıl çok düşürüyor. Lille bunun için rahat bir klüp. Taraftar her maça geliyor ama zorlamıyor oyuncuları. No stress herkes. Antreman gibi oynuyorlar. Biz geçen seneki pepeye, bu seneki leao ya falan süre veremezdik. Pektemekin yedeği olurlardı en fazla. Bu arada bizdeki pepe ye katkısından dolayı sinir olduğum için 2 yıl önce gerçek pepe gelsin diye takılıyordum forza da.. adam gerçek pepe oldu sonunda.bu kadarıno ben bile beklemiyordum..