2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 62 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4297745 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı mrred

Babacar cok dogru bir profil görünuyor.
Uzun boylu kafa toplarina hakim ve arkasi donuk oyunda var. Baglanti oyuncusu olma ozelligi de var. Ayni zamanda defansif gorevleri de yapabiliyor. Bacaklari uzun press kalitemizi cok arttirir. Golculukle ilgili ozelliklerini bilmiyorum takim oyunu acisindan cok katkisi olur
The great gig in the sky

Çevrimdışı AigleBordeaux

Uzun boylu kafa toplarina hakim ve arkasi donuk oyunda var. Baglanti oyuncusu olma ozelligi de var. Ayni zamanda defansif gorevleri de yapabiliyor. Bacaklari uzun press kalitemizi cok arttirir. Golculukle ilgili ozelliklerini bilmiyorum takim oyunu acisindan cok katkisi olur
Kariyerinde galiba sadece bir sezon 10 gol atabilmiş ligde
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı cursedofdragon

Kariyerinde galiba sadece bir sezon 10 gol atabilmiş ligde

yeter bir de burak var zaten :)

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Negredo nun 1 cm kısası ve siyahi olanı (bizim taraftar sever). Genel anlamda benziyor duvar olur bu da Negredo gibi üstelik onun kadar ağır değil ayrıca  negredo kalıbının adamı değildi fiziğine rağmen çok güçlü değildi bu daha güçlü ondan ayrıca kafa toplarında da daha iyi, fakat kimileri önem vermez ama benim için santrafor olan adam bitirici olacak gol vuruşu çok iyi olacak sezgisi iyi olacak. Benim golcü değerlendirmem de vasat bir oyuncu. Negredo dan daha zayıf golcülüğü, Şu kadar söyleyeyim sakat Abou yu bile tercih ederdim. Gol beklentiniz yoksa rakamlar belli değil ama iyi transfer olur.. Yok gol önemli zaten takımda Burak tan başka gol atacak adam yok diyorsanız. Boşa yabancı sınırı işgali ve masraf olur.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı sozkul

Vidal'e 3 yıl 4 milyon maaş bizim için çok fazla değil mi yahu? 40 lık bütçenin yüzde 10'u gidiyor.

Çevrimdışı cursedofdragon

Babacar 282 maçta 90 gol 23 asist yapmış.

26 yaşında daha ve bu istatistiği italya liginde yapmış.

Bir santraforun golden daha önemli meziyetleri de olmalı dün AVCI'nın değindiği gibi koşup defansı yanında çekip takım arkadaşlarına boş alanlar yaratması gibi.Duvar olması gibi.İlerde top tutması gibi vs uzar gider.

-Yaşı uygun
-Maaliyeti ?
-Avcının sistemine uygun

Gayet mantıklı bir transfer olur.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Vidal'e 3 yıl 4 milyon maaş bizim için çok fazla değil mi yahu? 40 lık bütçenin yüzde 10'u gidiyor.
Kiralık gelecek 3 yıl mevzusu nereden çıktı?

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bana daha çok Demba Ba tarzı bir forvet olarak görünüyor. Daha iyi bilenler yazsın.

Bana da öyle geldi.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

umarım öyledir kono,babacar ve vidal gelirse bence Türkiye futbol tarihinin en efsane kadrosunu kurmuş oluruz. Sanırım, geride de birinin söylediği gibi Fikret ormanın gözü dönmüş olabilir =))

Şu zehirli oku atma :lol:

Çevrimdışı sozkul

Kiralık gelecek 3 yıl mevzusu nereden çıktı?

Bir yerde üç yıllık kontrat diye birşey gördüm, zorunlu satın almalı kiralıktır o.

Çevrimdışı Arthur Dayne

Vay be...Babacar bile 26 yaşına basmış.Demba ba'nın geldiği dönem istiyordum bunu.Bence as forvetin Burak olduğunu düşünürsek Babacar bizi idare eder.Kanata elyunusi,orta sahaya vidal'i alırsak en büyük şampiyonluk adayıyız.

Çevrimdışı Arthur Dayne

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Şu fotonun hesabını Burak Yılmaz önderliğinde soracak futbolcular lazım. 1. maçtan itibaren aynı ciddiyette gelene gidene vuracaksın. En sonunda da bunlara koyup taçlandıracaksın. Ama nerdeee? Bizim öç alma, hesap sorma gibi kötü alışkanlıklarımız yok. Ne futbolcularda ne hocalarda ne de başkanlar da.

Ricardinhonun ağzını burnunu dağıttılar otoparkta 1 ay sonra Fenerbahçe maçında ne oynadı beyefendi?Şenol Güneş kafasına atılan maddelerden sonra o süreci çok daha iyi bir motivasyon aracı olarak kullanabilirdi, kullanamadı.
Katılıyorum ama öc alma işi yapımızda yok malesef. İşte en yakın örneği - hangi yetkinliğe göre yapılan- alt yapı koordinatörümüz Yasin Sülün antrenörlük yaptığı dönemde FB ile maçımızda rakip 10  kişi kaldı diye oyundan bir kişiyi çıkartıp bizi de 10 kişi oynatmıştı. Centilmenlikmiş yersen. Daha en küçükten yamyam gibi yetiştirecen rakibe acımıyacaklar. Ağlamayacaksın, ağlatacaksın. Vizyon reisin dediği gibi acımasız olacaksın.

Lenovo A7010a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi Necmi

Dün geceki paylaşımından sonra kendisi sallıyordur. Ortada uçak rezervasyonu var  :tabe:
biriyle herhangi bir görüşme yaptıklarında o uçak rezervasyonunu yapıyorlar.
sonra görüşme uzadıkça rezervasyon ileri tarihe kayıyor. yani uçak rezervasyonu olması çok birşey ifade etmiyor.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Babacar’dan iyisi lazım bize
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı MUSTAFA_

biriyle herhangi bir görüşme yaptıklarında o uçak rezervasyonunu yapıyorlar.
sonra görüşme uzadıkça rezervasyon ileri tarihe kayıyor. yani uçak rezervasyonu olması çok birşey ifade etmiyor.
Biliyorum ancak yönetimi azıcık tanıyorsam boş yere para yatırmazlar. İş bitmeye yakın bence. İsmini de yolcu listesine eklemişler. Gelme olasılığı baya yükseldi bence.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

şunları normalde biz yapmak istesek yapamıyormuyuz şimdi ?

Özellikle şu Çatı ile kolonların arasını mutlaka bu şekilde doldurmamız gerekiyor , inanılmaz estetik duruyor şu hali ile
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi tolga1903

Yani adamın biri BABA yazdı diye babacar mı aldık şimdi? Başka kaynak yok mu bu oyuncu hakkında?

Çevrimdışı levitate

akşam ki maça hoca yedeklerle mi çıkacak?
bipbipbupbup

Çevrimiçi Kapkarakartal

İnsan hayal kurmadan edemiyor düşün Falcao'yu açıklıyorlar ertesi gün sabah Vidal'i açıklıyoruz ve öğlen vodafone'a helikopterle ineceğini imza töreni yapılacağını duyuruyoruz üff şekle bak.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yani adamın biri BABA yazdı diye babacar mı aldık şimdi? Başka kaynak yok mu bu oyuncu hakkında?
Transferlerle alakalı değilmiş yazdıkları zaten :tabe:

Arkadaslar transferle ilgili bir sey degil o  yazdigim 🤷‍♂️ 20 gun tweet atmayalim en iyisi o dediginiz isim sanirim  bize olmaz
Burak yilmazla baglantili o is anlarsiniz.
Gene yazayim transferler alakali degil cikin transferden 3. Defa  yazdiriyosunuz 🤦‍♂️ (via. Alper bahadır)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

akşam ki maça hoca yedeklerle mi çıkacak?
Altyapıdaki gençleri oynatacakmış  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

En son sekil icin yaptigimiz transfer lensti kontrat ve bonservisi ile 20 milyon euroluk olduk.
The great gig in the sky