2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 75 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4301982 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı tangaz

Ozzy'den zaten kurtulmustuk donsun diye bekliyoruz  :D

Forma savasina girecek daha abisi  :tabe:

hayır fıstık gibi manita yaptı hala toparlayamadı çocuk  :kop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

33 yaşında seneye 34 yaşında artık fosil o :)

bu yaşda citynin o oyuna o tempoya yanıt veren eleman burda 40a kadar oynar
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Beşiktaş, 1 Haziran 2018-31 Mayıs 2019 döneminde 305 milyon 711 bin 408 TL zarar edildiğini açıkladı.

🔸 Bir önceki dönem: 10 milyon 47 bin 768 TL kar

şl yapsak bile zarar edecekmişiz gibi bi sonuca varıyor durum vahim her sene şl yapmadan döndürmek olanaksız hale gelmiş

Çevrimdışı tangaz

bozmuştur beklerim vizyonlu japon :D

insanda azcık karizma olur bunda heç yokmuş. neymiş ispanya hayali varmış bırak futbolu git yerleş madride paran mı yok sanki o kariyer  bunu haketmiyordu kariyerine yazık etmiş yetersiz₁. o değilde hocaya ne salladılar  bu yetersiz₁ için.

Çevrimiçi Kapkarakartal

şl yapsak bile zarar edecekmişiz gibi bi sonuca varıyor durum vahim her sene şl yapmadan döndürmek olanaksız hale gelmiş

Şl + futbolcu parlatıp satmazsak imkansız dönmez ki öyle bile zor.

Çevrimdışı tangaz

marcelo wisla haberleri ne iş gençler? adam şuan lyonda yedek kulübesinde

Çevrimdışı tangaz

marcelo lyonda kalsa bile bençden kurtulması zor lyon sampdoryadan danimarkalı stoper almış 25 milyona  :nerd:

marceloya yürüsek mi acaba defans çok kesme kaldı

Çevrimdışı tangaz

dervişoğlu bu akşam golünü atmış

Çevrimdışı haluk.m

marcelo lyonda kalsa bile bençden kurtulması zor lyon sampdoryadan danimarkalı stoper almış 25 milyona  :nerd:

Gelmez abi o adam bizi kafasında yokuz şu an.

Şampiyonlar Ligi büyük tutkusu diyorlar  :tabe:  şampiyon olursak seneye gelir.

Çevrimdışı Sinan23

Uçaklı duyumcu sallamıyor  :tabe: Dedikleri gelmeyebilir ama bu dediklerinin yalan olduğunu göstermez. O uçak bilgilerini paylaşıp uçak takip işini başlatan kişiymiş  :tabe:

Forzadan tanıyorum. İsmi doğan mıh mıydı. 2 senedir girmediğim için yanlış hatırlıyor olabilirim. Ama sallamacı değil. Gerçekten orada çalışıyor. Tabi aynı kişiden bahsediyorsak. Dedikleri dığrudur.

Çevrimdışı cursedofdragon

gitti ya marcelo  :alala:

Çevrimdışı kyiv

Takım ilk 5 maçını kapalı gişe oynamalı.Geçiş sürecinde takımın desteğe ihtiyacı var. Şu takımın İstanbulun göbeğinde maçlarını tam dolu tribünler önünde oynamaması utançtır. Şehrin göbeği yahu.  :akuma: 80 bin değil 40 bin kişiden bahsediyoruz.

Çevrimdışı tangaz

gitti ya marcelo  :alala:

marcelo gittiyse maçda yedek kulübesini ısıtan ikizi mi  :D

Çevrimdışı tangaz

Takım ilk 5 maçını kapalı gişe oynamalı.Geçiş sürecinde takımın desteğe ihtiyacı var. Şu takımın İstanbulun göbeğinde maçlarını tam dolu tribünler önünde oynamaması utançtır. Şehrin göbeği yahu.  :akuma: 80 bin değil 40 bin kişiden bahsediyoruz.

+1903

Çevrimdışı levitate

böyle birşey olsa o gazla çok rahat şampiyon oluruz
bipbipbupbup

Çevrimdışı Sinan23

Monaco tam çöplük. Bu senede küme düşer. Falcao kurtulmak istiyor sanırım. Ligdeki çoğu takımın alamayacağı wonderkid ve efsane durumundaki oyuncuları son 2 senedir 10 ar 10 ar alıyorlar ama takım yok. Bunların oynatmadıkları bizde efsane olur.

Çevrimdışı celiker1

Şimdiden Sivas maçı heyecanı oluşmaya başladı.3 puanla bir çıkabilsek sonraki 2 maç Dolmabahçe'de.Ondan sonra ver elini şampiyonluk :halay:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı kyiv

Orhan Ak'a, Fikret Ormana ve hatta Abdullah Avcıya sallayanlar sanal tribünde değil de gerçek tribünde 5 maçlığına gelin de şu takıma destek olun. Enerjik dolu tribünler önünde bu takım coşar!Bu takımı ittirmekten başka şansımız yok.

Şimdiden Sivas maçı heyecanı oluşmaya başladı.3 puanla bir çıkabilsek sonraki 2 maç Dolmabahçe'de.Ondan sonra ver elini şampiyonluk :halay:
ben kadroyu çok merak ediyorum :)

Tahminim böyle olacağı yönünde ;

Utku,Gökhan,Vida,Medel,Caner,Oğuzhan,Dorukhan,Ljajic,Quaresma,Boyd,Güven

Çevrimdışı kyiv

Sivas maçıyla ilgili tek korkum Utku. Eğer Utkuyla bu maça çıkarsak maç herşeye gebe.O kadar para harca emek ver. 2. kalecin Utku gibi asla Beşiktaşın kalesin koruyamacak adama kaleyi teslim et. Anlaşılır gibi değil. Hayır anlamıyorum Semih Yuvakuran Beşiktaşın eski oyuncusu da değil. Nedir bu yuvakuran sevdası?

Acil 2. kaleci lazım. Mümkünse Umut Meraşı münasip bir yerine sokanların kalecisi olsun!

Çevrimdışı savaş altay

Okudukca daralma artarak ilerliyor  :D

Okudukca daralma artarak ilerliyor  :D

bu nasıl, ama zamanı var daha :D

Karius-Douglas-Vida-Ruiz-Pedro-Vidal-Dorukhan-Ljajic-Boyd-Konoplyanka,Sturidge

Çevrimdışı levitate

burak hariç tam kadro + transferler :D
bipbipbupbup

Sivas maçıyla ilgili tek korkum Utku. Eğer Utkuyla bu maça çıkarsak maç herşeye gebe.O kadar para harca emek ver. 2. kalecin Utku gibi asla Beşiktaşın kalesin koruyamacak adama kaleyi teslim et. Anlaşılır gibi değil. Hayır anlamıyorum Semih Yuvakuran Beşiktaşın eski oyuncusu da değil. Nedir bu yuvakuran sevdası?

Acil 2. kaleci lazım. Mümkünse Umut Meraşı münasip bir yerine sokanların kalecisi olsun!

top bursadan muhammedi almak lazım.

Umut nayir+utku filan verelim alalım şu kaleciyi zor durumdalar zaten.

burak hariç tam kadro + transferler :D

1 tane transfer oynuyor yav :D

Ne ruiz ne douglas ne pedro var :D