2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 90 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4300263 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı cursedofdragon

30 yaşında bir adama bonservis ödemek istemiyorum, hadi sol stoper neyse kolay bulunmuyor, ama konoplanka gibi birisini çok rahat buluruz diye düşünüyorum  :lol:

kim var daha iyi onu alalım kimi istiyon :D

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

kim var daha iyi onu alalım kimi istiyon :D

Şuan ben listedeki hiç bir oyuncuyu kesin şu gelmeli demiyorum  :lol: ama   Elyonussi,onyekuru gelirse laf etmem
ki benim dediğime kalmadı kono geldi zaten yüzde 99 bence artık. Ben geldi gözüyle bakıyorum, baksana hoca konuşmamış bile santrafor falan demiş,
hani o transfer bitti santrafor kovalıyoruz hesabına getirmiş.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Kono'yu geciktiriyorlarsa daha iyi seçenekler kovalıyorlar veya başka seçeneklerden haber bekledikleri içindir bence Kono'ya atla gel deseler at kiralar gelir.   :ishock:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kono'yu geciktiriyorlarsa daha iyi seçenekler kovalıyorlar veya başka seçeneklerden haber bekledikleri içindir bence Kono'ya atla gel deseler at kiralar gelir.   :ishock:
Anladığım kadarıyla Vidal ve Konoplyanka'yı bayram hediyesi yapmayı planlıyor yönetim  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ankarakartal06

Beni transferler içerisinde en çok heyecanlandıran konoplanka .

Bu adamı herkes olmaz felan diyorda . Çok iyi işler yapacağınız düşünüyorum

Çevrimdışı haluk.m

Murat Özen "önce santrfor alırlar Konoplyanka ile görüşmeler var ama şu an uzak" diyor.

Birileri bilmeden sallıyor ama kim  :evillol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Murat Özen "önce santrfor alırlar Konoplyanka ile görüşmeler var ama şu an uzak" diyor.

Birileri bilmeden sallıyor ama kim  :evillol:
Dün geceki paylaşımından sonra kendisi sallıyordur. Ortada uçak rezervasyonu var  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

Dün geceki paylaşımından sonra kendisi sallıyordur. Ortada uçak rezervasyonu var  :tabe:
ya uçaklı duyumcu sallıyorsa???????
bipbipbupbup

Çevrimdışı haluk.m

Dün gece haber kendisinden önce sercan'a gitmiş biraz bozuk atıyor olabilir  :kop: 

Victor Ruiz'i bildi ama sürekli fotomaç, fanatik haberi vermiyor mu  :evillol:  kendisini bununla ilgili bir şey yazınca da kötü oluyorsun   :akuma:
[ Son Düzenleme: 09 Ağustos 2019, 21:55:30 jokerhm ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

ya uçaklı duyumcu sallıyorsa???????
Uçaklı duyumcu sallamıyor  :tabe: Dedikleri gelmeyebilir ama bu dediklerinin yalan olduğunu göstermez. O uçak bilgilerini paylaşıp uçak takip işini başlatan kişiymiş  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Uçaklı duyumcu sallamıyor  :tabe: Dedikleri gelmeyebilir ama bu dediklerinin yalan olduğunu göstermez. O uçak bilgilerini paylaşıp uçak takip işini başlatan kişiymiş  :tabe:

belli ki bi teşebbüs war ama neticesini zaman gösterir umarım vidal gelir ama olasılıgı biraz düşük gibi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Kapkarakartal

Vidal ismi medyada dillenmeye başlamış biraz biraz 1-2 gündür yemmi diye işkillenmiyorda değil insan bakalım Beşiktaş'ımızın şampiyonluğu için ne iyi olacaksa o olsun.

Çevrimdışı tangaz

Vidal ismi medyada dillenmeye başlamış biraz biraz 1-2 gündür yemmi diye işkillenmiyorda değil insan bakalım Beşiktaş'ımızın şampiyonluğu için ne iyi olacaksa o olsun.

medyaya düşmesi sosyal medyadan çalıntı olabilir medya kolpacıların harman oldugu yer :) örneğin geçen @worns burada robert mak ismini öneri olarak getirdi o ana dek hiç gündeme gelmeyen bi isimdi ilk worns kullandı ertesi gün gazetelerde robert mak ile ilgilendiğimiz haberi yazıldı.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

belli ki bi teşebbüs war ama neticesini zaman gösterir umarım vidal gelir ama olasılıgı biraz düşük gibi
En son dediğine göre Vidal ve Barcelona ile kiralık konusunda anlaşmışız. Her türlü gelecek yani. Fotosu bile varmış adamda. Ancak şu an opsiyonu düşürmek için çaba gösteriyormuşuz. Düşürsek de düşürmesek de gelecek anladığım kadarıyla  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

medyaya düşmesi sosyal medyadan çalıntı olabilir medya kolpacıların harman oldugu yer :) örneğin geçen @worns burada robert mak ismini öneri olarak getirdi o ana dek hiç gündeme gelmeyen bi isimdi ilk worns kullandı ertesi gün gazetelerde robert mak ile ilgilendiğimiz haberi yazıldı.

ben tyler boyd douglas ismini gündeme getirdim ertesi günü yine basına düştü aldık tabi bide :D

schürleyi de yazmıştım başkan almadı bir küsmedim değil :D

Çevrimdışı tangaz

En son dediğine göre Vidal ve Barcelona ile kiralık konusunda anlaşmışız. Her türlü gelecek yani. Fotosu bile varmış adamda. Ancak şu an opsiyonu düşürmek için çaba gösteriyormuşuz. Düşürsek de düşürmesek de gelecek anladığım kadarıyla  :tabe:

inşallah gelirde ozziden kurtuluruz

Çevrimdışı MUSTAFA_

Vidal'in adı Nisan ayında bizimle anılmış, menajerler önerdi diye  :tabe: Oradaki haberlerin kaynağına bakmak lazım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ozzie hazırlık maçlarında görünen haliyle oynayamaz zaten  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

ben tyler boyd douglas ismini gündeme getirdim ertesi günü yine basına düştü aldık tabi bide :D

Schürle'nin fiyatı alamayacağımız kadar tuzluymuş  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı savaş altay

Ozzy'den zaten kurtulmustuk donsun diye bekliyoruz  :D

Forma savasina girecek daha abisi  :tabe:

Schürle'nin fiyatı alamayacağımız kadar tuzluymuş  :tabe:

burayı takip ediyorlar ya o yeter :D

walla yönetime ulaşabilen biri warsa david silvayı önersin cityde son senesi başlıyor sonra free. muazzam katkı verir yurtdışında en başarılı ispanyol bu.

gerçi free olması önemli değil biz free adamların bile eski kulübünden müsade alıyoruz  :lol:
33 yaşında seneye 34 yaşında artık fosil o :)

Çevrimdışı tangaz

onu capon bozmuş kolpa capon  :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş, 1 Haziran 2018-31 Mayıs 2019 döneminde 305 milyon 711 bin 408 TL zarar edildiğini açıkladı.

🔸 Bir önceki dönem: 10 milyon 47 bin 768 TL kar

Beşiktaş Tarihi
★★★

onu capon bozmuş kolpa capon  :D

bozmuştur beklerim vizyonlu japon :D