Benim burada Vidal duyumu kolpa yazmamın iki sebebi var. Birincisi kolpa olduğuna güçlü bir şekilde inanmam. İkincisi insanlarin bu duyuma inanıp, hayal kurup, gece rüyasında görüp sonra haber fos çıkınca hayal kırıklığı yaşamasina, ve bu duyumu ortaya atanların da insanların bu hayal kırıklığıni dalga geçerek izlemesine engel olmaktır. Kimsenin beyninin içine girip inanmasini engellemiyorum. İnanmaya çok ihtiyacı olan inanmaya devam eder.
insanlar inanır yada inanmaz bunu bırak insanlar karar versin.
insanların hevesini kırmanın manası yokki.
burda her habere sende dahil zıplıyorsunuz mesela yönetimi eleştirmek için bahane arıyorsunuz
sonra haber kolpa çıkıyor. o zaman neden bu kadar hassas olmuyorsun.
duyum dediğin böyle birşey %99 u kolpa zaten bırak insanlar neye inanmak istiyorsa inansın
sen ben inanmıyorum dersin olur biter.
ha bende pek inanmıyorum vidal gibi bir oyuncuyu almayı başardılarsa büyük
iş yapmışlar demektir ne yaşının nede parasının bir önemi var benim için bunuda bir zahmet alanlar düşünsün daha
yeni yapılandırmaya imza attılar. dorukhan gidecekse vidal gelmesin deniyor dorukhanın vidal olabilmesi için
yüz fırın ekmek yemesi lazım oda olabilirse tabiki. dorukhan iyi bir paraya gidecekse yerine çok dorukhan bulunur
ama vidal alınabilecekse ikinci bir vidal bulamazsın. böylede bir gerçek var
ligin en iyi orta sahası oluruz deniyor yanlış uefa avrupa liginin en iyi orta sahası oluruz. vidalle 6 yı yok sayıp iki 8 bile
oynayabiliriz.
ama dediğim gibi bizden önce saniyesinde kapacak yirmiden fazla takım sayarım adamın önünde daha en ufak güç kaybı yaşamadan oynayacağı üç yıl var.
bu adam normal biri değilki. yaşlı lafı buna yakışmaz. zamanında 30 yaşındaki atibaya bu forumda yaşlı denmişdi gönderilsin diye
uğraşıyorlardı. yaş her oyuncu için geçerli ergüman değildir.