2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 74 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4288065 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı cursedofdragon

🔥Rennes, Vida'yı transfer etmek istiyor. Beşiktaş'a 8 milyon euro'luk teklif sunacaklar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

arturo mu bu? Yok artık ali sami olurum vallahi :evillol:
Evet Arturo Vidal  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

🔥Rennes, Vida'yı transfer etmek istiyor. Beşiktaş'a 8 milyon euro'luk teklif sunacaklar.
Bu saatten sonra gitmez, takımda kalır  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Arthur Dayne

Transfer için heyecananlar olduğu gibi,kesin bir şey olmadığı için şüpheli yaklaşanlar da olabilir.Ya aşırı karamsarlık ya da aşırı pollyannacılık var bazı arkadaşlarda.Herkes istediğini yazar,istediğine inanır.

Çevrimdışı haluk.m

Vida bizden 3m€ alıyor + bonuslar var. Avrupa da gelir vergisi %40-50 arasında değişiyor yani bizden aldığı kadar para kazanması için  6m-7m€ brüt vermeleri lazım  :alala: Vida hem iyi kazanıyor hem de bizde mutlu. PSG gibi bir takım olacak ki gitsin  :lol:

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Bu arada forum bi yavaşladı bende

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu saatten sonra gitmez, takımda kalır  :tabe:

10 milyon € çıkarlarsa işler değişebilir  :tabe:

30 yaşında tabi maaşı da iyi bizde aldığı 3 milyon € :)

Çevrimiçi yaço58

vidaya 8m teklif varsa direk satılsın adamın maaşı 3m çok fazla stoper için bi sağ stoper bulup yolumuza bakarız

Çevrimdışı 38life

Benim burada Vidal duyumu kolpa yazmamın iki sebebi var. Birincisi kolpa olduğuna güçlü bir şekilde inanmam. İkincisi insanlarin bu duyuma inanıp, hayal kurup, gece rüyasında görüp sonra haber fos çıkınca hayal kırıklığı yaşamasina, ve bu duyumu ortaya atanların da insanların bu hayal kırıklığıni dalga geçerek izlemesine engel olmaktır. Kimsenin beyninin içine girip inanmasini engellemiyorum. İnanmaya çok ihtiyacı olan inanmaya devam eder.

Çevrimdışı savaş altay

Transfer için heyecananlar olduğu gibi,kesin bir şey olmadığı için şüpheli yaklaşanlar da olabilir.Ya aşırı karamsarlık ya da aşırı pollyannacılık var bazı arkadaşlarda.Herkes istediğini yazar,istediğine inanır.
Geneli dikkate alinacak bir yazi yazilmiyorki zaten. Kac yuz kisiyiz forumda gelir/gelmez herkes bsy yazsa ne olacak?

Geldiginde de sozlemesi tartisilir sonra oyunu en son gidisi  :icool:

Çevrimdışı Eray_Steiermark

vidaya 8m teklif varsa direk satılsın adamın maaşı 3m çok fazla stoper için bi sağ stoper bulup yolumuza bakarız
Aynen mantıklı olur maaş bütçesinde yer açılır.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Bu arada forum bi yavaşladı bende

Herkes haftasonunu bekliyor :D
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı 38life

Vidal Beşiktaşa gelse çocuğunu kesecek olan birinci kişi Abdullah Avcıdir ikinci kişi de benimdir herhalde. Avcının sisteminin kilit noktası, o tanım için yaratılmış futbolcu diyebiliriz adeta. Ama imkanı olan bir transfer değil bana göre. Gomez transferi falan dengi değil bu transferin. Çok daha zor, Zordan öte bence.
[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2019, 17:04:52 38life ]

Çevrimiçi Necmi

anlatmak istediğim bu tam olarak.

Sürekli bir olumsuzluk arıyorlar.
anlatmak istediğini insanlara saldırmadanda anlatabilirsin.
yada foruma çamur atmadan.
insanlar sürekli olumsuz diyorsun ama sen çokmu olumlusun :)

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Olabilir  :tabe:

Oha türk bayrağı ne alaka bu adam bize gelmiş galiba  :lol: Fotoğrafta olanlardan biri mi türk acaba

Çevrimdışı MUSTAFA_

Oha türk bayrağı ne alaka bu adam bize gelmiş galiba  :lol: Fotoğrafta olanlardan biri mi türk acaba
Resimdekilerden biri Türk olduğu için öyle paylaşmış diyorlar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Farkettim en soldaki şişkoda  tam Türk tipi var  :lol:

Çevrimdışı 38life

Konop işi zaten bitmiş diger adaylar yoklanıyor deniyor. Bence de öyle yapmalılar zaten. Konuşulan adaylar arasında konop son sırada olmalı. Tabi ismi medyaya yansimamis olanlar da vardır illa ki.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Benim burada Vidal duyumu kolpa yazmamın iki sebebi var. Birincisi kolpa olduğuna güçlü bir şekilde inanmam. İkincisi insanlarin bu duyuma inanıp, hayal kurup, gece rüyasında görüp sonra haber fos çıkınca hayal kırıklığı yaşamasina, ve bu duyumu ortaya atanların da insanların bu hayal kırıklığıni dalga geçerek izlemesine engel olmaktır. Kimsenin beyninin içine girip inanmasini engellemiyorum. İnanmaya çok ihtiyacı olan inanmaya devam eder.
insanlar inanır yada inanmaz bunu bırak insanlar karar versin.
insanların hevesini kırmanın manası yokki.
burda her habere sende dahil zıplıyorsunuz mesela yönetimi eleştirmek için bahane arıyorsunuz
sonra haber kolpa çıkıyor. o zaman neden bu kadar hassas olmuyorsun.
duyum dediğin böyle birşey %99 u kolpa zaten bırak insanlar neye inanmak istiyorsa inansın
sen ben inanmıyorum dersin olur biter.
ha bende pek inanmıyorum vidal gibi bir oyuncuyu almayı başardılarsa büyük
iş yapmışlar demektir ne yaşının nede parasının bir önemi var benim için bunuda bir zahmet alanlar düşünsün daha
yeni yapılandırmaya imza attılar. dorukhan gidecekse vidal gelmesin deniyor dorukhanın vidal olabilmesi için
yüz fırın ekmek yemesi lazım oda olabilirse tabiki. dorukhan iyi bir paraya gidecekse yerine çok dorukhan bulunur
ama vidal alınabilecekse ikinci bir vidal bulamazsın. böylede bir gerçek var
ligin en iyi orta sahası oluruz deniyor yanlış uefa avrupa liginin en iyi orta sahası oluruz. vidalle 6 yı yok sayıp iki 8 bile
oynayabiliriz.
ama dediğim gibi bizden önce saniyesinde kapacak yirmiden fazla takım sayarım adamın önünde daha en ufak güç kaybı yaşamadan oynayacağı üç yıl var.
bu adam normal biri değilki. yaşlı lafı buna yakışmaz. zamanında 30 yaşındaki atibaya bu forumda yaşlı denmişdi gönderilsin diye
uğraşıyorlardı. yaş her oyuncu için geçerli ergüman değildir.

Çevrimdışı levitate

en soldaki net türk :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

türk bayrağı nerde :alala:

türk bayrağı nerde :alala:

Göklerde abi  :lol:

Evet bendede gözükmüyor yani instagramım yok linke basınca gözükmüyor ama tr falan yazıyor bayrak emojisi olmalı ve zaten bir kaç sayfa öncesinden de ss atmışlar.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi sefaköykartali

ya en soldaki eleman türk, ya da sırada türkiye var gibi bir anlam çıkartılabilir bu posttan

Çevrimiçi Necmi

Göklerde abi  :lol:

Evet bendede gözükmüyor yani instagramım yok linke basınca gözükmüyor ama tr falan yazıyor bayrak emojisi olmalı ve zaten bir kaç sayfa öncesinden de ss atmışlar.
ne bileyim deli gibi bayrak arıyorum :D