2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 72 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4288437 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı AigleBordeaux

Vidal 3'ten aşağı almayacaktır.

Vidal’e sıcak değilsindir dün Güney Amerikalıları eleştirmiştin
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu arada daha önce paylaştığı bir ayrıntıda işi Gomez gibi yürüttüğümüzü yazmıştı. Yani sembolik bir satın alma opsiyonu olabilir  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi tolga1903

Vidal bize 4 milyon eurodan aşağı gelmez. Medeli 4 milyona satsak belki düşünebilir. Oyuncu son kontratını yapacak en az 3 yıllık kontrat isyecek maliyeti vergilerini topladığında en az 15 milyon euro! Çok fazla

Bonservisiyle zor zaten geçen yaz 20m euro civarına almıştı bayern'den barcelona anca 1 yıllık gelir ilk etapta. Ama sol bek yedek kaleci sol açık defansif orta saha ve yedek forvet ihtiyacımız varken merkez orta sahaya böyle bir yatırım yapmak ne bileyim hala mantıklı gelmiyor. Neyse belki de trolldür gelirse konuşuruz artısı eksisini hala çok inandırıcı olmadığını düşünüyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bonservisiyle zor zaten geçen yaz 20m euro civarına almıştı bayern'den barcelona anca 1 yıllık gelir ilk etapta. Ama sol bek yedek kaleci sol açık defansif orta saha ve yedek forvet ihtiyacımız varken merkez orta sahaya böyle bir yatırım yapmak ne bileyim hala mantıklı gelmiyor. Neyse belki de trolldür gelirse konuşuruz artısı eksisini hala çok inandırıcı olmadığını düşünüyorum.
Sen kaçırmışsın herhalde Konoplyanka ve Vidal aynı uçakta geleceklermiş söylediğine göre  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Satın alamayız muhtemelen.

Bilmiyorum umarım bir plan program dahilinde yapıyorlardır ve gerçekten verim alabiliriz... Sportif kararlar almak için 40 kez düşünmek lazım işte umarım iyi düşünmüşlerdir.
The great gig in the sky

Çevrimiçi Kapkarakartal

Bu arada daha önce paylaştığı bir ayrıntıda işi Gomez gibi yürüttüğümüzü yazmıştı. Yani sembolik bir satın alma opsiyonu olabilir  :tabe:

Benim anlamadığım niye bekletildiği veya neden herşey tamamsa açıklanmadığı falcao ya misilleme olarakmı saklıyoruz  :)

Çevrimiçi tolga1903

Sen kaçırmışsın herhalde Konoplyanka ve Vidal aynı uçakta geleceklermiş söylediğine göre  :tabe:

Peki forza'da yazan elemanla ekşi'de yazan aynı mı acaba ona bakmak lazım bi sosyalkartal havası var bu cümlelerde de o yüzden mesafeliyim:)

Çevrimiçi Necmi

Negredoya rağmen aldık o puanı.Taliscanın bireysel çabası ile negredonun attığı gol sayısı 3 pepe bile 5-6 tane attı.Santrafor çalışmadığı için diğer oyunculara kaldı iş yapma gözünü seveyim abi maçları gözünün önüne getir bi.

Evet golcüsüz olmaz golcümüz olmadığı için şampiyon olamadık diğer oyuncular kanat oyuncuları orta saha oyuncusu hatta defans oyuncuları belli bir yere kadar atabilir sana golcü gerekiyor maçlar sıkıştığında 2 tane sokuşturacak maçı bitirecek seni şampiyonluğu taşıyacak olan santrafordur.

2015-2016 senesinde gomez olmasaydı sadece cenk tosun olsaydı şampiyon olamazdık misal örnek verecek olursak  :ok:

Burağa bağlama sebebimiz topu kalenin önüne kadar güzelce getirip içeri sokuşturamıyorduk burak bunu tamamlıyordu.Love,Negredo,Larin,Pektemek bunların hepsi vasat hiç birisi bu işi yapamıyordu.

Bu ligde atanın ve tutanın iyi olacak.

Santraforun önemi yoksa bütün takımlar neden en iyi santraforları transfer etmeye calısıyorlar peki santraforsuz oynasınlar o zaman ? Lewandoswki,suarez,griezman ? boşversinler santraforu ?

Sizin şenol hoca takınıtınız var hoca bilerek isteyerek oynatmayacak düşük puan toplatacak takımı ?

Bizim konuştuğumuz gerçeklerlerden uzak değil senin ki ler hayal abi.

Son olarak sen 41 topluyorsunda rakiplerin senden daha fazla topluyor.41 puan toplayana şampiyonluk vermiyorlar daha fazlası varsa ligde senden toplayan sende toplayacaksın.

benim takıntım hoca değil Beşiktaş
sizin takıntınız hoca olduğu için sürekli koruma derdindesiniz forvetsiz olmazmış forvetsiz gs bizim kadar bile yoktu ama şampiyon oldu
sıfır forveti vardı unuttunuzmu size göre nasıl oldu o zaman forvetsiz şampiyon olunmuyorsa başak kamyon dolusu forvetle olamadı ama
sizin iki senedir hoca korumak için gösterdiğiniz her bahane süper ligde çürütülüyor. yaşlı takım dediniz başak daha taşlı ama ligin en fazla koşanı
maaşlar ödenmiyor dediniz ama gördükki bir sene maaş ödemedikleri gs iki senedir şampiyon oluyor forvet yok dediniz olmayan gs geçen sene şampiyon oldu senin beğenmediğin forveti alabilmek için son ana kadar uğraştılar keşke alsalardıda forvetmiymiş değilmiymiş görseydik. o takım şampiyon oldu.
Beşiktaş için yarattığınız her sorunun cevabı süperligde duruyor. neymiş efendim oyuncular sakatlanıyormuş avcıyı sorgulamak lazımmış
sanki avcı gökten zembille indi iki senedir en çok koşan başaksporu avcı o hale getirmedi
Beşiktaşa gelince birden antrenman programı sorgulanır oldu suç takımı rezil eden şenol hocada değilde başakda bu konuda kendini kanıtlamış avcıda oluyor
ondan sonra lafa gelince biz hocaya takmış oluyoruz ama her konuda tartışılan hoca değilmi sistem form oyuncu ilişkisi kapatın gözlerinizi
biz hocaya takmış olalım sorun değil gitti işde ya giderken bütün camiaya yalan söyleyerek gitti ona bile gözünüzü kapatıyorsunuz.
arkamızdan iş çevirmiş ama suçlu yönetim oluyor. bunda bile suçu yönetime buluyorsunuz. ortaya çıkan yalanlarını ağzınıza bile almıyorsunuz
süpürün halının altına bunuda. adamın doğru tek bir yanı yok 4 yıldır Beşiktaşda Beşiktaş sürekli geri gidiyor. ama suç hocada değil
kurtarmak için takle atıyorsunuz.
takımın sistemi yok bundan yönetim sorumlu
oyuncular psikolojik olarak bitti mutlu değillerdi bundanda yönetim sorumlu
takım koşamıyor bundanda yönetim sorumlu
ama siz hocayı kollamıyorsunuz biz yanlı düşünüyoruz öylemi.
adam Beşiktaşı sattı be daha neyi savunuyorsunuz hani bir takımla kontratı devam ederken başka takımla görüşmezdi
hani görüşmemiş berberde karşılaşmışdı.  berberde merhabalaşarak Beşiktaşı satmak bu kadar ucuz demekki.
her maç sonu oyuncuları taraftarın önüne atanda hoca değil bendim her halde
bir tane savunacağınız tutar tarafı yok nereye el atsanız elinizde kalır. ama sizin hoca savunmanızın nereye kadar olduğunu biliyorum
avcı çıksın bomba gibi koşan bir takım kursun o dakika şenol hocayı satacaksınız işde o zaman şimdi söylediğiniz hiç birşeyi hatırlamayacaksınız
söylediğimiz zamanda hocayı istemeyenlerin başında geliyorduk diyeceksiniz yıpkı talisca abou takımdayken yerden yere vurulup
gidince değerli olması gibi taliscayı ben savundukça herkes bana saldırıyordu.
sen değilmiydin oyun taliscanın üzerine kurulmalı dediğimde benimle dalga geçen. o zamanda hocayı korumak için taliscayı kötülüyordunuz.
biz topu kalenin önüne falan getiremiyorduk hala aynı hikayeyi tekrarlıyorsunuz açın bakın kaç pozisyona girmişiz bir takım koca doksan dakikayı
2-3 pozisyonla bitiriyorsa bu topu ceza sahasının önüne getirmek olmuyor onu bırak burak kaç pozisyona girmiş maç başına bakıver
pozisyonumuz varmı yokmu görürsün ben burak oynarkende dedim biz burakıda kullanamıyoruz diye oyun forvet üstüne oynanır biz burak üstüne oynamadıkki
burakın Beşiktaş taraftarına kendini kanıtlama çabası vardı biraz iyi görünme nedenide buydu. oyunumuz değişti ama düzelmedi ikinci yarı
çünkü ortada gole gitmek gibi bir sistem yoktu hep biz oyuncu yetenekleriyle birşeyler yaptık o nedenlede sürekli iyi oyuncu istediniz
biliyorsunuz oyuncu çok mükemmel olmazsa bu takım iş yapamaz. ilk yıl gomez şampiyon yaptı diyorsunuz ikinci yıl talisca abou şampiyon yaptı
sonra üçüncü yıl dördüncü yıl gomez abou gibi bir oyuncun olmayınca şampiyon olamadık yönetim suçlu doğru olsa yine şampiyon olurduk
peki hoca bunun neresinde kalıyor. cenk negredo ile 30 puan alıyoruz cenk gidiyor negredo ile 41 puan alıyoruz ama suçlu yönetim oluyor.
takım daha güçlüyken neden ilk yarı 30 puanda kaldık sorgulanmıyor
kimi kandırdığınızı sanıyorsunuz ortada ciddi başarısızlık ciddi yetersizlik var buda sonuçlarla görünüyor hep birlikte Şenol hocayı yağlasak ne değişecek.
bugün hocanın başarısızlığını kabul etseniz bile bunu bile başka nedenlere verirsiniz.
o nedenle geçelim bu konuları herkesin bir düşüncesi var herkes düşüncesini söyler. su akar yolunu bulur. istediğin kadar önüne set çek
akışı engelleyemezsin.

Çevrimdışı haluk.m

Barca  Frenkie de Jong'u aldı o yüzden Vidal kontratından çıkmak  istiyor MANTIKLI  :ok:

Hiçbir takım 2m€ fazla vermemek için bu isime hayır demez.   Lens kontratından kurtulsak Vidal'ın yarı maaşı çıktı işte.  Ricardo gitse ve yeni sol açık gelse orası da ufak bir farkla kapanmış olur.

Önemli olan planlamayı yapıp dengeyi sağlamak.

Bizim tek sorunumuz gidecekleri gönderemememiz.
[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2019, 15:21:16 jokerhm ]

Çevrimiçi Kapkarakartal

Lens kontratından kurtulsak

Bu renklilerin über süper forvetini Aston villaya satmaya inanmasıyla aynı değerde bence. Kim alır Lensi..

Çevrimdışı tuncaboylu

Vidal’e sıcak değilsindir dün Güney Amerikalıları eleştirmiştin
Kiralık gelecekse gelsin, 3 yıllık sözleşme imzalayacaklarsa istemiyorum.

Çevrimdışı 38life

Umut tâcirlerine inanmayın.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Peki forza'da yazan elemanla ekşi'de yazan aynı mı acaba ona bakmak lazım bi sosyalkartal havası var bu cümlelerde de o yüzden mesafeliyim:)
Değiller  :tabe: Hatta kendisi de paylaştı burada paylaşılanı  :tabe: Sadece daha önce söylediği TC TSY doğru uçakla ilgili  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Koa_lAA

daha 2 gün önce para yoktu... oradan ne ara vidal muhabbetine geldi konu...

Çevrimdışı savaş altay

Medel adamını bırakıp gitmez Vidal gelirse  :evillol:
Ben de onu diyecektim. Calistirsin iyi bir yedek yapsin bari.

Çevrimdışı haluk.m

Bu renklilerin über süper forvetini Aston villaya satmaya inanmasıyla aynı değerde bence. Kim alır Lensi..

Alacak takım bulunur ama ne bonservis verir ne maaş :D 

Renkliler çöpleri araplara nasıl gönderiyorsa öyle yapılmalı.  Bakıyorsun adam 12m€ gitmiş  1 sezon sonra tekrar TR dönmüş sözde bedava :D   

Negredo 4m€ maaş alıyordu ama gitti.  istenince bir şeyler yapılabiliyor demek ?

Çevrimdışı mrred

Para yok lafları biraz pazarlıklarda menajerlerden ve bonservislerden kırpmak için yaptıkları bir algı olabilir...
The great gig in the sky

Çevrimiçi Koa_lAA

artı eğer yüksek maaş vereceksek birilerine bu kesinlikle leblebiciler olmalı... gs nin falcao da yaptığı gibi... gerçi söylendiği gibi 7 falansa falcao maaşı  o da abartı... yani 2,5-4 arası maaş atana verilir... bu ligde iş yapan o...

Çevrimdışı mrred

Mirin evini boşaltıyor diye haberler var. 1 milyon euroya satcaz sanırım
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Umut tâcirlerine inanmayın.
Umut fakirin ekmeği  :) Seni umutlandıracak bir şey paylaşayım umudumuzu paylaşalım  :tabe:

Sence bu duyumun verildiği gün bu fotonun paylaşılmış olması normal mi?

Bu foto da işin tamam olduğu söylendiği zaman paylaşıldı.

https://twitter.com/FCBarcelona/status/1159121402664013825?s=20

Ayrıca hazırlık maçı vardı Barcelo'nın oynatılmadı. Ayrıca maç fotosu olarak Barcelona hesabı bu fotoyu kullandı veda anlamında.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Umut fakirin ekmeği  :) Seni umutlandıracak bir şey paylaşayım umudumuzu paylaşalım  :tabe:

Ayrıca hazırlık maçı vardı Barcelo'nın oynatılmadı. Ayrıca maç fotosu olarak Barcelona hesabı bu fotoyu kullandı veda anlamında.

geliyor gelmekte olan  :bandit:

vazgeçtim mustafa çok pis patlarız bak :D

Adam medelin doğum gününü kutlamış o 2 resimden sonra miami bekle geliyoruz demiş barça antremanında paylaşıma devam etmiş :D
[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2019, 15:24:26 cursedofdragon ]

Çevrimiçi yaço58

insan inanamıyor bakalım gelecekmi banega için bu ligin üzerinde diyip duranlar vidal için ne diyecek eğer vidal gelirse dorukhanda satılmazsa bu ikiliyle orta saha üstünlüğünü alırız

Çevrimdışı cursedofdragon

insan inanamıyor bakalım gelecekmi banega için bu ligin üzerinde diyip duranlar vidal için ne diyecek eğer vidal gelirse dorukhanda satılmazsa bu ikiliyle orta saha üstünlüğünü alırız

zaten üstlünlük bizde dğeilmiydi orta saha da  :alala:

Çevrimdışı MUSTAFA_

geliyor gelmekte olan  :bandit:

vazgeçtim mustafa çok pis patlarız bak :D

Adam medelin doğum gününü kutlamış o 2 resimden sonra miami bekle geliyoruz demiş barça antremanında paylaşıma devam etmiş :D
Patlayacak olan ben değilim. Elçiye zeval olmaz  :D Zaten imkansız gibi içinde bulunduğumuz durumda. Bırak da azıcık hayal kuralım  :iblush:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

ekşide yazan uçağa bakabilecek var mı :D
bipbipbupbup