Fm oynayanlar gibi olacak biraz o kadar kolay değil bu işler ama. Vida satıp Marcelo getirsek. Arada ki farkla da parayı sağlam golcüye bassak. Stoper tandemi sol kanat (Burak-Güven)-Golcü rotasyon sorunumuz çözülür. Sonra Kaleci mi kovalarlar sol bek mi orta saha mı fark etmez ondan sonrası her takviye şampiyonluk haftasını öne çeker.
Zaten pasör stoper'de tüm özellikleri istediğinde fiyatlar tavana vuruyor, bir de solak arıyorduk. Vida için teklif varsa bence de hemen yollanmalı, fakat 3 defansla lige başlamak hiç hoşlandığım bir şey değil. Mirin Vida'nın yerini doldurur bu seneki sistemde, ilerleyen haftalarda formayı alacağını düşünüyorum. Burağı ne kadar beğensem de Avcı'nın sistemine ters bir oyuncu olduğu için istatistiğinin bu sene düşeceğini düşünüyorum. Kanat forvet olarak bence de daha faydalı olabilir ama birinin gelmesi gerekiyor o şekilde kullanacaksak. Bunlarla birlikte Ljajic 8'e uymuyor. + Arkalarında Medel-atiba olsa bile Ljajic Ozzy yanyana olacak bir iş değil. Çünkü hoca o bölgede 8 lerden birini markaj ile oynatıyor. Defans ileride kurulmadığı için Karius'un sakarlıkları da daha çok ortaya çıkabilir. Bu zamana dek 4-2-3-1 tarzı oyun oynandığı için kadro ona göre kuruldu, aslında böyle ufak tefek bir sürü darboğazlar da var.
Gerçekçi olarak bakılırsa şampiyon oluruz diyemem, ama her şeye rağmen umitsiz de değilim. Takviyelerin devamı gelirse ve iyi bir takım ruhu yakalanırsa elbette olabiliriz. Ayrıca hoca ufak değişiklikler yapıp formasyon ve taktikler deneyecektir diye düşünüyorum. Başka klüplerin de sıkıntılar yaşayacağını unutmamak lazım.