2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 64 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4276907 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı tuncaboylu

2. olanın CL'ye girmesi iyice zorlaştı.

Artık ilk ön elemeyi bile geçmiyor Türk takımları.

Çevrimdışı Erman1903

Fm oynayanlar gibi olacak biraz o kadar kolay değil bu işler ama. Vida satıp Marcelo getirsek. Arada ki farkla da parayı sağlam golcüye bassak. Stoper tandemi sol kanat (Burak-Güven)-Golcü rotasyon sorunumuz çözülür. Sonra Kaleci mi kovalarlar sol bek mi orta saha mı fark etmez ondan sonrası her takviye şampiyonluk haftasını öne çeker.

Zaten pasör stoper'de tüm özellikleri istediğinde fiyatlar tavana vuruyor, bir de solak arıyorduk. Vida için teklif varsa bence de hemen yollanmalı, fakat 3 defansla lige başlamak hiç hoşlandığım bir şey değil. Mirin Vida'nın yerini doldurur bu seneki sistemde, ilerleyen haftalarda formayı alacağını düşünüyorum. Burağı ne kadar beğensem de Avcı'nın sistemine ters bir oyuncu olduğu için istatistiğinin bu sene düşeceğini düşünüyorum. Kanat forvet olarak bence de daha faydalı olabilir ama birinin gelmesi gerekiyor o şekilde kullanacaksak. Bunlarla birlikte Ljajic 8'e uymuyor. + Arkalarında Medel-atiba olsa bile  Ljajic Ozzy yanyana olacak bir iş değil. Çünkü hoca o bölgede 8 lerden birini markaj ile oynatıyor. Defans ileride kurulmadığı için Karius'un sakarlıkları da daha çok ortaya çıkabilir. Bu zamana dek 4-2-3-1 tarzı oyun oynandığı için kadro ona göre kuruldu, aslında böyle ufak tefek bir sürü darboğazlar da var.

Gerçekçi olarak bakılırsa şampiyon oluruz diyemem, ama her şeye rağmen umitsiz de değilim. Takviyelerin devamı gelirse ve iyi bir takım ruhu yakalanırsa elbette olabiliriz. Ayrıca hoca ufak değişiklikler yapıp formasyon ve taktikler deneyecektir diye düşünüyorum. Başka klüplerin de sıkıntılar yaşayacağını unutmamak lazım.

Çevrimdışı Savaş

Övünç Özdem
‏Onaylanmış hesap @ovuncozdem

Soru:Horoz neden vaktinden önce ötüyor?

Gazeteci:
1-Horozun ötüş vakti kaçtır?
2-Horoz nerede?
3-Horoz kümeste mi kalıyor?
4-Horozun yanında kaç tavuk var?
5-Horoz kaç yaşında?
6-Horoz gerçekten vaktinden önce mi öttü?
7-Horoz kimin?

Duyumcu
1-2-3-4-5-6-7 Alarmı kurdum mu?
:)

kimden bahsediyor  :ebebe: :ebebe: :boxin: :boxin:
Fransız birinden bahsettiği kesin.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

mhk başkanı derken parasını bastırıp işini görecen mealinde şeetmiştim :iblush:

Şaka maka %50 si saha içiyse %50 si de buralarda şampiyonluğun 2-3 var hakemi 2-3 üst klasman hakemi mhk tff kurullarına bas parayı bizim maça 1 i en yakın rakibin maçına 1 i diğeri de haftaya gelecek rakibimizin  maçına tamam  :evillol: bir yerden tanıdık geliyor mu bu sistem ?  :bandit:
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı KARA BOĞA

[ Son Düzenleme: 07 Ağustos 2019, 22:39:02 KARA BOĞA ]
Beşiktaş kimsenin babasının çiftliği değildir!

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Zaten pasör stoper'de tüm özellikleri istediğinde fiyatlar tavana vuruyor, bir de solak arıyorduk. Vida için teklif varsa bence de hemen yollanmalı, fakat 3 defansla lige başlamak hiç hoşlandığım bir şey değil. Mirin Vida'nın yerini doldurur bu seneki sistemde, ilerleyen haftalarda formayı alacağını düşünüyorum. Burağı ne kadar beğensem de Avcı'nın sistemine ters bir oyuncu olduğu için istatistiğinin bu sene düşeceğini düşünüyorum. Kanat forvet olarak bence de daha faydalı olabilir ama birinin gelmesi gerekiyor o şekilde kullanacaksak. Bunlarla birlikte Ljajic 8'e uymuyor. + Arkalarında Medel-atiba olsa bile  Ljajic Ozzy yanyana olacak bir iş değil. Çünkü hoca o bölgede 8 lerden birini markaj ile oynatıyor. Defans ileride kurulmadığı için Karius'un sakarlıkları da daha çok ortaya çıkabilir. Bu zamana dek 4-2-3-1 tarzı oyun oynandığı için kadro ona göre kuruldu, aslında böyle ufak tefek bir sürü darboğazlar da var.

Gerçekçi olarak bakılırsa şampiyon oluruz diyemem, ama her şeye rağmen umitsiz de değilim. Takviyelerin devamı gelirse ve iyi bir takım ruhu yakalanırsa elbette olabiliriz. Ayrıca hoca ufak değişiklikler yapıp formasyon ve taktikler deneyecektir diye düşünüyorum. Başka klüplerin de sıkıntılar yaşayacağını unutmamak lazım.

Vida bonservissiz gelmesi para kazanacağımızı düşünmem dışında oyun olarak sevdiğim tipte  bir stoper değil zaten.Bu gelen Ruiz ayakları iyi kısa mesafede de seri biri yakın oynuyor. Diğer stoperin pozisyon almayı bilen hava topu hakimiyeti yüksek ayakları iyi biri olması lazım o zaman ideal ikiliyi tamamlamış oluruz. Bize en uygun isim de Marcelo hem ekonomik olur hem ikna vs uğraşılmaz. Mirin yedekler Ege de 4. stoper olarak yedekler. Roco elden çıkarılsın yeter. Tek tek bakarsan her mevkiye 2 şer tane 11 seviyesi oyuncusu lazım öyle bir hak ve maddi imkan yok. Katılıyorum. Burak tiplemeden ziyade Şenol Hoca ile olan bağ gibi bağ kuramaz Avcı ile. Yaş alması sakatlık sorunları geçen sene ki iyi performansı takımda ki tek skorer oyuncu olması üstüne kaptan yapılması çok gereksiz baskıya sokulacak. Kesinlikle golcü alınmalı. Lens Q7 den en az biri gitmeli. Ljacic iyi bir Burak veya yine iyi bir golcü ile lig için yeterli olur. Ama pektemek vs ile oynarsa geçen sezonun ilk yarısı gibi silinir sahadan. Tek başına takımı oynatacak biri değil takımla birlikte oynayacak biri. Şuan onun üst versiyonu lüks kalır. Kaleci sol bek iyi bir 8 gibi ihtiyaçlar varken.

Çevrimdışı Erman1903

Vida bonservissiz gelmesi para kazanacağımızı düşünmem dışında oyun olarak sevdiğim tipte  bir stoper değil zaten.Bu gelen Ruiz ayakları iyi kısa mesafede de seri biri yakın oynuyor. Diğer stoperin pozisyon almayı bilen hava topu hakimiyeti yüksek ayakları iyi biri olması lazım o zaman ideal ikiliyi tamamlamış oluruz. Bize en uygun isim de Marcelo hem ekonomik olur hem ikna vs uğraşılmaz. Mirin yedekler Ege de 4. stoper olarak yedekler. Roco elden çıkarılsın yeter. Tek tek bakarsan her mevkiye 2 şer tane 11 seviyesi oyuncusu lazım öyle bir hak ve maddi imkan yok. Katılıyorum. Burak tiplemeden ziyade Şenol Hoca ile olan bağ gibi bağ kuramaz Avcı ile. Yaş alması sakatlık sorunları geçen sene ki iyi performansı takımda ki tek skorer oyuncu olması üstüne kaptan yapılması çok gereksiz baskıya sokulacak. Kesinlikle golcü alınmalı. Lens Q7 den en az biri gitmeli. Ljacic iyi bir Burak veya yine iyi bir golcü ile lig için yeterli olur. Ama pektemek vs ile oynarsa geçen sezonun ilk yarısı gibi silinir sahadan. Tek başına takımı oynatacak biri değil takımla birlikte oynayacak biri. Şuan onun üst versiyonu lüks kalır. Kaleci sol bek iyi bir 8 gibi ihtiyaçlar varken.

Şu Muhammed ve Mehmet'in ikisini birden almamız lazım bizim bence.

Çevrimdışı huseyincelebi

*spor şaka gibi kanal geçen sene güvene gol sevinçlerinde demediklerini bırakmadılar emre mor saçını boyatınca altın çocuk diyorlar  :steamed: :steamed: :steamed: beşiktaşlı olarak çok sabırlıyız çoktan bu kanalı basmamız gerekiyordu

⠀⠀⢠⡤⢺⣿⣿⣿⣿⣿⣶⣄
⠀⠀⠉⠀⠘⠛⠉⣽⣿⣿⣿⣿⡇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢉⣿⣿⣿⣿⡗
⠀⢀⣀⡀⢀⣀⣤⣤⣽⣿⣼⣿⢇⡄
⠀⠀⠙⠗⢸⣿⠁⠈⠋⢨⣏⡉⣳
⠀⠀⠀⠀⢸⣿⡄⢠⣴⣿⣿⣿
⠀⠀⠀⠀⠉⣻⣿⣿⣿⣿⣿⡟⡀
⠀⠀⠀⠀⠐⠘⣿⣶⡿⠟⠁⣴⣿⣄
⠀⠀⠀⠀⠀⠘⠛⠉⣠⣴⣾⣿⣿⣿⡦
⠀⠀⢀⣴⣠⣄⠸⠿⣻⣿⣿⣿⣿⠏
⠀⣠⣿⣿⠟⠁⢀⣼⣿⣿⣿⠟⠁
⢰⡿⣯⡟⢀⣴⣿⣿⡿⠟⠁

Çevrimdışı huseyincelebi

Böyle kanallara veya gazetelere bir ayar çekme zamanı çoktan geldi  :bandit:

⠀⠀⢠⡤⢺⣿⣿⣿⣿⣿⣶⣄
⠀⠀⠉⠀⠘⠛⠉⣽⣿⣿⣿⣿⡇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢉⣿⣿⣿⣿⡗
⠀⢀⣀⡀⢀⣀⣤⣤⣽⣿⣼⣿⢇⡄
⠀⠀⠙⠗⢸⣿⠁⠈⠋⢨⣏⡉⣳
⠀⠀⠀⠀⢸⣿⡄⢠⣴⣿⣿⣿
⠀⠀⠀⠀⠉⣻⣿⣿⣿⣿⣿⡟⡀
⠀⠀⠀⠀⠐⠘⣿⣶⡿⠟⠁⣴⣿⣄
⠀⠀⠀⠀⠀⠘⠛⠉⣠⣴⣾⣿⣿⣿⡦
⠀⠀⢀⣴⣠⣄⠸⠿⣻⣿⣿⣿⣿⠏
⠀⣠⣿⣿⠟⠁⢀⣼⣿⣿⣿⠟⠁
⢰⡿⣯⡟⢀⣴⣿⣿⡿⠟⠁

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Şu Muhammed ve Mehmet'in ikisini birden almamız lazım bizim bence.

Kaleci duyumu ben almıştım ama yoklamışız sadece sonra baktım bir alınıyor bir alınmıyor diye haberler patladı. Bize çektikleri rakam 2 m euro bildiğim ve o paraya almayız zaten almamalıyız. Ama çocuk üzerinden gidip bedava koparılabilirse utku falan iş yapmaz bu çocuk çok daha iyi ondan iş yapar. Bursa da baya beğeniliyor kaleci.

Mehmet Özcan ise Dorukhan satılırsa gelen paranın 1 m u direk ona basılmalı yerini doldurmuş oluruz hem de  seneye yine epey bir kar etme şansımız olur.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Böyle kanallara veya gazetelere bir ayar çekme zamanı çoktan geldi  :bandit:

Kaale bile almayacaksın. En iyi cevap. Adam yerine koyup tepki göstersen daha da prim yaparlar. izlemeyeceksin engelleyeceksin en temizi gitsinler kumda oynasınlar gs tv ne ise onlarda o kadar işte. Değerleri 0 bize ne.

Çevrimdışı huseyincelebi

Kaale bile almayacaksın. En iyi cevap. Adam yerine koyup tepki göstersen daha da prim yaparlar. izlemeyeceksin engelleyeceksin en temizi gitsinler kumda oynasınlar gs tv ne ise onlarda o kadar işte. Değerleri 0 bize ne.
Kaale almayacaksak bile aldıkları pastayı bölmemiz lazım beşiktaşa yakın isimlerden oluşan yeni bir spor kanalı veya gazete kurmamız lazım

⠀⠀⢠⡤⢺⣿⣿⣿⣿⣿⣶⣄
⠀⠀⠉⠀⠘⠛⠉⣽⣿⣿⣿⣿⡇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢉⣿⣿⣿⣿⡗
⠀⢀⣀⡀⢀⣀⣤⣤⣽⣿⣼⣿⢇⡄
⠀⠀⠙⠗⢸⣿⠁⠈⠋⢨⣏⡉⣳
⠀⠀⠀⠀⢸⣿⡄⢠⣴⣿⣿⣿
⠀⠀⠀⠀⠉⣻⣿⣿⣿⣿⣿⡟⡀
⠀⠀⠀⠀⠐⠘⣿⣶⡿⠟⠁⣴⣿⣄
⠀⠀⠀⠀⠀⠘⠛⠉⣠⣴⣾⣿⣿⣿⡦
⠀⠀⢀⣴⣠⣄⠸⠿⣻⣿⣿⣿⣿⠏
⠀⣠⣿⣿⠟⠁⢀⣼⣿⣿⣿⠟⠁
⢰⡿⣯⡟⢀⣴⣿⣿⡿⠟⠁

Çevrimdışı tangaz

Kaale almayacaksak bile aldıkları pastayı bölmemiz lazım beşiktaşa yakın isimlerden oluşan yeni bir spor kanalı veya gazete kurmamız lazım

o kadar masrafa gerek yok bunların müdürünü 2 de yazarını filan besleyecen yeterli
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

hiç premier lig kovalamadan  fransa italya almanya ligleri kovalanmalı 5-6 yıldır sol forvete max gradeli isterim/yazarım bugün aklıma geldi son durumu ne diye geçen sene iyi skor yapmış 39 maç 13 gol 10 asist, yaşı da ideal değil ama kötüde değil

https://www.transfermarkt.com.tr/max-gradel/profil/spieler/28140
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Haber bekleyenler için haber getirdim  :)

Arkadaşlar şöyle söyliyim ben bu haberi yönetimden 2. 3. Kişilerden öğrenmedim direk 1. Yetkili ağzından öğrendim o yüzden medya veya Beşiktaş muhabirleri zar zor öğrenebilir. O yüzden burda ben m ozen isim vermedikçe yazmayacağıma söz verdim o yüzden yazmıyorum bunu dile getireyim.

Bugün de görüştüm yazacaktım gelip ama beni arayınca molaya çıktım yazayım dedim. Herhangi bir sorun yok herkesin içime sineceği bir oyuncu burda yazılanlar arasında var gördüm. Gs işin içinden çıktı bu arada görüşmeleri olmuş ama Falcao işi çok gerdi onları o yüzden biz bu işi güzel bitirdik. Yarın m özen yazar diye biliyorum bakalım

Uçak kodu verdim araştırmışsını o uçak lensi de getirmişti.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi levitate

Haber bekleyenler için haber getirdim  :)

Arkadaşlar şöyle söyliyim ben bu haberi yönetimden 2. 3. Kişilerden öğrenmedim direk 1. Yetkili ağzından öğrendim o yüzden medya veya Beşiktaş muhabirleri zar zor öğrenebilir. O yüzden burda ben m ozen isim vermedikçe yazmayacağıma söz verdim o yüzden yazmıyorum bunu dile getireyim.

Bugün de görüştüm yazacaktım gelip ama beni arayınca molaya çıktım yazayım dedim. Herhangi bir sorun yok herkesin içime sineceği bir oyuncu burda yazılanlar arasında var gördüm. Gs işin içinden çıktı bu arada görüşmeleri olmuş ama Falcao işi çok gerdi onları o yüzden biz bu işi güzel bitirdik. Yarın m özen yazar diye biliyorum bakalım

Uçak kodu verdim araştırmışsını o uçak lensi de getirmişti.
doucure bence ya en mantıklı isim bu
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ayrıca Konoplyanka hayırlı olsun  :tabe:

-Kono ile birlikte mi geliyorlar simdi?

-Evet

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Bayramdan önce gelsinler

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk

Çevrimdışı KARA BOĞA

Gitmesi gerekenler gitse daha çok sevinecem. Her gelen adam maaş yüküyle geliyor sonuçta :alala:
Beşiktaş kimsenin babasının çiftliği değildir!

Çevrimdışı BJKTÜRK23

doucure bence ya en mantıklı isim bu

inş karıştırmazlar antalya da da doukara var aman dikkat watford da ki olsun  :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

inş karıştırmazlar antalya da da doukara var aman dikkat watford da ki olsun  :D
Kesinlikle bu oyuncu değil. Bu isim hiç yazılmadı  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı balkan-kartal

besiktastan baskasini bilmeyiz

Çevrimdışı 38life

Meraktan soruyorum, bu çocuğun Eslem'den fazlası ne?

Eslem aynı ligde daha iyi bir takımda daha iyi bir istatistik tutturmuş. Yaşları da yakın.

TFF 1. Ligini geç Süper ligde bile Mehmet Özcan kadar kaliteli pres yapan futbolcu yok. Tipi naif kibar bir çocuk görünümü veriyor yanıltmasın. Avcının sisteminde paril paril parlayacak bir futbolcu. Avcı "topun geri kazanilma süresi" diyip diyip duruyor. Her mikrofon uzatildiginda bunu söylüyor. Hücumda top kaybedildiginde ani pres ile topu geri kazanmanın adı gegenpresstir. Türkiye'de gegenpressi Mehmetten daha iyi yapabilecek oyuncu ben görmedim. Press sadece fizik kondisyon değil oyun bilgisi ve akıl işidir. Bu çocukta bunlar olduğu için bir sürü zenci orta saha dururken bu çocuk pres kalitesinde hepsinden iyi. Diğer yönlerinde de gelişimi devam eden önü apaçık bir oyuncu.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi levitate

Kesinlikle bu oyuncu değil. Bu isim hiç yazılmadı  :tabe:
abi tanımlara cuk oturuyor

gs ilgilendi, asist sayısı 6, kaliteli lig, hepimizin içine sinecek birisi vs. oluyo işte ya :d
bipbipbupbup