2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 73 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4226143 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı tuncaboylu

Marcelo Şenol Güneş'in isteğiyle alındı, ondan saymıyorum. Çin'e satılan Ersan zaten Orman başkan olmadan önce bize geldi. Atınç altyapıdan, o da sayılmaz. Bunlar haricinde kimden para kazandık?

Yönetimin getirdiği adamlar: Pedro Franco, Dany, Milosevic, Mitrovic, Escude, Alexis, Mirin, Pepe, Roco. Rhodolfo'yu kim aldırdı bilmiyorum. Şu saydıklarımın çoğu kötü. Yönetim stoper bulma konusunda net başarısız.

Tosic de var, onu da sattık.

Pedro Franco ve Escude alındığında yönetimde olan kim kaldı başkan dışında?

Dany'i Önder Özen getirdi.

Rhodolfo sakatlanan kadar iyiydi, ayrıca Şenol Güneş aldırmış olamaz mı onu da?

Bir de söz var, ne kadar ekmek, o kadar köfte. Milosevic, Alexis, Mirin, Roco dörtlüsüne toplam ödenen toplam bonservis 2.5 milyon Euro. Dünyanın en yetenekli transfer komitesi olsan, 2.5 milyona 4 tane stoper al deseler ancak bunları alırsın.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ne yapıp ne edip yönetimi övecek bir şey sıkıştırmışsın yine 
Yok, eleştiri olarak söyledim.

İnsan haber vermez mi, çok mu zor bir telefon etmek?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yannick Bolasie veya Elyounoussi amin.
Yannick Bolasie'nin aradığımız skorer oyuncu tanımına uymadığını düşünüyorum. Mohamed Elyounoussi benim ilk ve tek tercihim olurdu. Hem Konoplyanka hem de Bolasie bence skor açısından bizi tatmin etmez  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

bi gün foruma bakamadım transfer yapmışız onda da :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Elimizde 4 tane yabancı stoper oldu.

Roco, Mirin ikilisinden (Tercihen Roco'yu) birini satıp, Alpay'ı takımda tutmak daha iyi olurdu diye düşünüyorum.

Avrupa ligi için kadro bildirirken sıkıntı yaşamayız umarım.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

https://fmdataba.com/19/p/1284/victor-ruiz/

doğru fm profili bu :) bence gayet yeterli bir oyuncu buradaki verilere göre, hayırlı olsun...

Oh be bu iyiymiş, böyle Beşiktaşım beni olumlu yönde yanıltınca çok mutlu oluyorum ya  :lol:

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Elyounoussi'nin geçen sezon ki istatistikleri tek kelime ile Olağanüstü .

33 Maç - 11 Gol - 15 Asist. Bize gelirse toplanıp 10 rekat şükür namazı kılmamız lazım bence.  :kop:

Çevrimdışı Arthur Dayne

Yannick Bolasie'nin aradığımız skorer oyuncu tanımına uymadığını düşünüyorum. Mohamed Elyounoussi benim ilk ve tek tercihim olurdu. Hem Konoplyanka hem de Bolasie bence skor açısından bizi tatmin etmez  :tabe:
Elyounoussi hücum bölgesinin her yerinde oynayabiliyor.Bizim ihtiyacımızı düşünürsek böyle joker bir oyuncu daha çok işimize gelir.

Adam 1995'li değilki. Güzel dataymış

Benim yanlışlığım özür dilerim böyle transfer olunca elimiz ayağımız birbirine karışabiliyor mutluluktan  :lol:

Çevrimdışı tuncaboylu

Yannick Bolasie veya Elyounoussi amin.
Tahminimce adını medyada görmediğimiz bir oyuncu gelecektir.

Çevrimiçi tolga1903

Benim yanlışlığım özür dilerim böyle transfer olunca elimiz ayağımız birbirine karışabiliyor mutluluktan  :lol:

:) Sorun değil ben de korktum eleman çok kötüydü attığın çünkü dedim bunu mu aldık özel yetenek 1 ne ya:)

Çevrimdışı KARA BOĞA

Tosic de var, onu da sattık.

Pedro Franco ve Escude alındığında yönetimde olan kim kaldı başkan dışında?

Dany'i Önder Özen getirdi.

Rhodolfo sakatlanan kadar iyiydi, ayrıca Şenol Güneş aldırmış olamaz mı onu da?

Bir de söz var, ne kadar ekmek, o kadar köfte. Milosevic, Alexis, Mirin, Roco dörtlüsüne toplam ödenen toplam bonservis 2.5 milyon Euro. Dünyanın en yetenekli transfer komitesi olsan, 2.5 milyona 4 tane stoper al deseler ancak bunları alırsın.

Tosici unuttum, dogru. Tosic iyi transfer. Ama ben yönetime "2.5 milyona 4 tane stoper al" demedim. 5 milyona iki tane al, az düzgün çıksın.
Beşiktaş kimsenin babasının çiftliği değildir!

Çevrimdışı tuncaboylu

Elyounoussi'nin geçen sezon ki istatistikleri tek kelime ile Olağanüstü .

33 Maç - 11 Gol - 15 Asist. Bize gelirse toplanıp 10 rekat şükür namazı kılmamız lazım bence.  :kop:
Geçen sene Premier league'de oynadı ve hiç bir şey yapamadı.

Maaşı da Galatasaray'ın aldığı Seri'ye yakın, en az 2.7 milyon Euro ister.

Kiralamak için de 1 milyon versek, senelik maliyeti 4 milyon Euro olacaktır.

Galatasaray'ın geçen sene aldığı Onyekuru tarzı bir oyuncu bulmak lazım, maaşı düşük.

Yeni hedefimiz sol kanatmış  :tabe:

Sol kanat bakıyoruz... Hayırlısı... (via. Murat Özen)

Sol bek sol beeeekkk. Acaba sol beki de mi aldıkta sol kanat bakıyoruz :fkr:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sol bek sol beeeekkk. Acaba sol beki de mi aldıkta sol kanat bakıyoruz :fkr:
Kaçışımız yok sol tarafa komple oyuncu lazım. Hangisini önce alırlarsa alsınlar almak zorundalar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Dr.Zeck

Geçen sene Premier league'de oynadı ve hiç bir şey yapamadı.

Maaşı da Galatasaray'ın aldığı Seri'ye yakın, en az 2.7 milyon Euro ister.

Kiralamak için de 1 milyon versek, senelik maliyeti 4 milyon Euro olacaktır.

Galatasaray'ın geçen sene aldığı Onyekuru tarzı bir oyuncu bulmak lazım, maaşı düşük.

Aslinda ismi gecen daha sonra da herenveene giden ejuke o tarzda degilmiydi.. bence iyi transfer olurdu dunde gol atti zaten 

Çevrimdışı savaş altay

bi gün foruma bakamadım transfer yapmışız onda da :D

Biz ilgilenmeyince isler daha yolunda gidiyor  :lol:

Çevrimdışı 38life

Biz ilgilenmeyince isler daha yolunda gidiyor  :lol:

yarın yine girmeyeyim bari de sol bek gelsin :D

Kral!

Tamam hadi bakmıyoruz sol bek sol kanat yedek forvet ve ortasaha da getir reyiz :lol: Yalnız güzel transfer başarısı, tebrik etmek gerekir, adı bile çıkmadı.

Çevrimdışı 38life

Sol stoper tamam şimdi sıra sağ stoper ve sol bekte.

Çevrimdışı 38life

Tamam hadi bakmıyoruz sol bek sol kanat yedek forvet ve ortasaha da getir reyiz :lol: Yalnız güzel transfer başarısı, tebrik etmek gerekir, adı bile çıkmadı.

Aynen. En sevdiğim transfer şekli. "Bir gece ansızın." Gerçi bu gündüz oldu ama olsun  :lol:

Sol stoper tamam şimdi sıra sağ stoper ve sol bekte.

sağ stoperi unut :)

Çevrimdışı savaş altay

yarın yine girmeyeyim bari de sol bek gelsin :D
Sen bir iki gun daha ugramasa fernandes de gelsin  :kop:

Fanatik fernandes'in menejerinin tr'den ilgilenen var yorumunu haber yapmis.

Diger adayalar Cin ve Suudi arabistan. Ulan gece burayi okuyup bizi mi kopariyor bunlar?

Ne zamam fernandes konusu acilsa burada ertesi gun manset oluyoruz  :hiho:

Çevrimdışı tuncaboylu

Aslinda ismi gecen daha sonra da herenveene giden ejuke o tarzda degilmiydi.. bence iyi transfer olurdu dunde gol atti zaten
Tam o tarzdı. 2-3 seneye Ajax ya da PSV alır.