2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 64 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4241064 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Arthur Dayne

inaniyormusun buna?
Hem bu takima en az 5 o seviyede kaliteli adam lazim
İronik yazmayı sever @mylife1903 abi  :lol:

Çevrimdışı cursedofdragon

Gomez kamp mi gordu
Daha bismilla sokusturmaya basladi
Belki o kalite 3 adam gelecek

o zaman sadece santrafor eksikti.

Şimdi takımın yarısı eksik.

Sol bek,sol stoper,sol kanat,6 numara

ironi yaptıysan algılayamadım bu sefer :D

Çevrimdışı tangaz

🚑 Burak Yılmaz
🚑 Gökhan Gönül
🚑 Atiba Hutchinson
🚑 Dorukhan Toköz
🚑 Gary Medel
🚑 Enzo Roco
🚑 Adem Ljajic
🚑 Douglas
🚑 Necip Uysal
🚑 Atiba

sorun sanırım avcının idmanlarda atibayı bile sakatlamayı becerdi.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı 38life

Muhayer Oktay ışık verdi.

Çevrimdışı Arthur Dayne

Sol bek,sol stoper,sol kanat,6 numara bir de santrafor ?
Bir de başkan ekleyelim oraya.Mhk,yusuf namoğlu,bein,fatih terim savunmayanından.

Çevrimdışı tangaz

bir de gomez hocanın kendisini canından bezdiren ağır idmanları ile hazırlanmıştı sezona ve 3.maç sokmaya başlamıştı  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Yalnız bu maçların sonuçtan ziyade tamamen defanstan kısa pasla çıkma pratiği geliştirilmesi, ortasaha da pas yapma pratiği ve hücum presi falan bu konularda yani oynamaktan ziyade bu konulara odaklanılmış maçların olduğunu düşünüyorum. Yani sonuçlara takmayın, bazı ezberler yapılsın diye yapıldı maçlar ve ne puan kaybettik ne bir şey. Ligtede böyle devam ederse ilk 10 hafta gömmeye başlarsınız, durun bi bismillah. Boyd maşallahı var ve oğuzhan akgün maşallahı var böyle özgüvenli falan biri, bu çocuktan olur. Vida şuan tam tslik tsnin adamı olsa cuk oturur oraya ama bizlik değil.

Çevrimdışı Arthur Dayne

Muhayer Oktay ışık verdi.
Evet ama sanki bana denge problemi var gibi geldi

Çevrimdışı cursedofdragon

transferler olmadıgı olanında geç oldugu için 2 senedir ilk yarıları çöpe attık sonra hoca şampiyon yapamadı die salladı asrın kadrosunu nasıl 4.3. yaparsın filan dendi yersen tabii. yönetim adamı yemek için paralı muhabirlere twit attırıp algılar yıpratmalar kirli pis ayak oyunlarıve derken bu güne gelindi. 3 kuruş tasarruf edeceğiz die bu sene de elimizde patlayacak.

ucuz mal alacak kadar zengin değiliz...

Suçlu hoca olmamasına rağmen kim gitti hoca gitmedi mi ?

Bu kadar basit işte suçu başkasının üstüne yıkmak.

Şimdi tekrarlıyoruz aynı şeyi hoca'yı getir eksik kadro ver geç transfer yap belki de hiç yapmayacaklar.Yapsalar da verim alamayacak hoca.Adamlar kazma kürek hazır bekliyorlar "nasıl ilk yarı sonuna kadar hoca bu oyuncuları takıma hazır hale getiremez" diyecekler.

Sezon sonu hocayı gönder,gelecek sene aynı şeyi tekrarla.

Çevrimdışı Arthur Dayne

Yalnız bu maçların sonuçtan ziyade tamamen defanstan kısa pasla çıkma pratiği geliştirilmesi, ortasaha da pas yapma pratiği ve hücum presi falan bu konularda yani oynamaktan ziyade bu konulara odaklanılmış maçların olduğunu düşünüyorum. Yani sonuçlara takmayın, bazı ezberler yapılsın diye yapıldı maçlar ve ne puan kaybettik ne bir şey. Ligtede böyle devam ederse ilk 10 hafta gömmeye başlarsınız, durun bi bismillah. Boyd maşallahı var ve oğuzhan akgün maşallahı var böyle özgüvenli falan biri, bu çocuktan olur. Vida şuan tam tslik tsnin adamı olsa cuk oturur oraya ama bizlik değil.
İlk on maç mı  :lol: En fazla üç maç...

Çevrimdışı mylife1903

inaniyormusun buna?
Hem bu takima en az 5 o seviyede kaliteli adam lazim
Bu yonetim alabilecegine inanmiyorum
Ama 5 tane gomez seviyesi adam ile kamp falan hikayedir muhim olan geleni sokmaktir olayina inaniyorum

Çevrimdışı mylife1903

Abi daglisi senol hoca hic calistirmamis hep guluyormus anlattigi laz fikralarina bah o da sakatlanmis

Çevrimdışı mylife1903

Gomezin oynadigi takimda kaleci solbek stoper yoktu yahu sitat yoktu adam hasir husur sokuyordu
Topcu beyenmiyon sende

Çevrimdışı 38life

Evet ama sanki bana denge problemi var gibi geldi

Taş gibi İtalyanların kucağında oynadı, daha ne kadar iyi olmasını bekliyorsun.

Çevrimdışı mylife1903

Bir de başkan ekleyelim oraya.Mhk,yusuf namoğlu,bein,fatih terim savunmayanından.
Gs baskanindan ozur dilememek tercih sebebidir

Çevrimdışı savaş altay

Bu yonetim alabilecegine inanmiyorum
Ama 5 tane gomez seviyesi adam ile kamp falan hikayedir muhim olan geleni sokmaktir olayina inaniyorum

Seni de girdapa cekmeye calisiyirler dikkat et   :D

Çevrimdışı 38life

Beşiktaş futbol takımının defansı

Çevrimdışı savaş altay

Atiba bile derken abi  :D

Ya senin S.G sevgin var ya.

Çevrimdışı mylife1903

Seni de girdapa cekmeye calisiyirler dikkat et   :D
Yahu nereye cekecekler
Benim bakisim belli bu takimda topcuya benzeyen 4-5 adam var
1 macla kupayi kacirirsa hoca basarilidir 20 puan fark yerse basarisiz 7-8 puanla ilk3e girerse normaldir
Bu sene fbnin sirasi agir bir degisim olmazsa kimse heveslenmesin
Fbnin elinde. Bu seneyi almak icin acayip kenetlenmem lazim ustune de iyi kadro kirman lazim

Kadro iyi hoca kotu diyenler vardi onlAr ne yapacak onu merak ediyorum ben
Yullarin hocasina neler dendi 2 kupayi kasaya koymus adama iki muhabirin gazini aldi taraftar

Abdullah avci daha tutucu cikacak gibi senol gunesten o daha fena

Çevrimiçi Akil Emre

Avcıya tarihi bir fırsat gelmiş bastır her röportajda transfer lazım yoksa başarılı olmayız diye, sen böyle suspus kalırsan başkan ilk seni yer devre arasıda yalandan 3 transfer yapar , kaba tabirle mal gibi kalırsın. İyi niyete gerek yok şuan kredin var bas bas bağır zaman geçtikten sonra bağırman bir işe yaramaz.

Çevrimiçi murat

Boyd ışık verdi.
o da sakatlanmasın.takımda 8-9 sakat var ve brçoğu ilk 11 oyuncusu ama biz oynanan oyunu sorguluyoruz.sakatlık sorgulanabilir de bu kadar sakat ile oyun sorgulanamaz.

Çevrimdışı tangaz

bana Şenol Güneş.yi bile sevdirdi sayın başkanım

Çevrimdışı mylife1903

bana Şenol Güneş.yi bile sevdirdi sayın başkanım
Biz hocayi gomerken burda olmayanlar bizi senolcu saniyor abi
Cins cins seylerle gommeye calisiyorlardi adami keske kovalim dedigimizde kovaydik simdi tekrar getirirdik

Çevrimiçi murat

s.g sevgisi çekilir yeterki g.s. sevgisi olmasın. :)

Çevrimdışı savaş altay

🚑 Burak Yılmaz
🚑 Gökhan Gönül
🚑 Atiba Hutchinson
🚑 Dorukhan Toköz
🚑 Gary Medel
🚑 Enzo Roco
🚑 Adem Ljajic
🚑 Douglas
🚑 Necip Uysal
🚑 Atiba
Avci'nin sucu hep, S.G'e defalarca hezimet yasatan, takimin zaaflarini gidermeye calisan Avci'nin sucu bunlar.

Gol atmak sistemden daha onemli. Bulalim q7 gibi bir showmen daha ne luzumu var kupanin  :bigstar: