2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 67 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4226743 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı tangaz

o işler klavyede öyle oluyor, gerçek hayatta değil, kastettiğim şeyi anladığını umuyorum,

neden? sonucta suratına tükürme eylemi fiili değil ve deyim, mesela renkliler özellikle gese herhafta tükürüyor sıfatına hakemlerin bişey mi oluyor. evet bjk başkanı nmoğluna abi çekmez gese başkanından özür dilemez üstelik bu utanılacak eylemleri yapmak için fanatizme de gerek yok en yumuşak başlı beşiktaşlı dahi geseliden özür dilemez namoğluna abi çekmez
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

şom ağzını  :steamed: :steamed:
Cocugun agziyla ne alakasi belli beklenen seyler bunlar
Adam 48 yasinda 50 mac oynayamazdi zaten
Besiktas cenabetligi ile birlesince erken patladi

Çevrimdışı mylife1903

neden? sonucta suratına tükürme eylemi fiili değil ve deyim, mesela renkliler özellikle gese herhafta tükürüyor sıfatına hakemlerin bişey mi oluyor. evet bjk başkanı nmoğluna abi çekmez gese başkanından özür dilemez üstelik bu utanılacak eylemleri yapmak için fanatizme de gerek yok en yumuşak başlı beşiktaşlı dahi geseliden özür dilemez namoğluna abi çekmez
Turubunden gelen besiktasli sabriye sabri hoca demez zaten
Cikar verir veristirir
Anca diyeto falan vardir beklentisi vardir acentasinda besiktas birinci sirada degildir

Çevrimdışı levitate

Cocugun agziyla ne alakasi belli beklenen seyler bunlar
Adam 48 yasinda 50 mac oynayamazdi zaten
Besiktas cenabetligi ile birlesince erken patladi

@cursedofdragon bak açıklamış

sadece sakatlık değil şahsen golcülük konusunda da korkularım var :(

ama yedekte güvenbappe var sıkıntı yoq
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

medel çime takılıp sakatlanmış diyorlar wtf
bipbipbupbup

Çevrimiçi mayguntr

Herkes transfer istiyor da,
Su an kadroda 11 yabanci var, roco, mirin gitmeden nasil sol stoper alacagiz, ayrica q7/lens gitmeden de sag acik cok zor gorunuyor. sol bek sart oglu sart. 3 tane yabanci aldik diyelim, 2 yabanci mecbur kadro disi kaliyor.

Çevrimdışı savaş altay

@cursedofdragon bak açıklamış

sadece sakatlık değil şahsen golcülük konusunda da korkularım var :(

ama yedekte güvenbappe var sıkıntı yoq
Guven iyi bir yedek olacak diye dusunuyorum. Burak yokken 11 baslasa of puf demem.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Guven iyi bir yedek olacak diye dusunuyorum. Burak yokken 11 baslasa of puf demem.
Güven tek forvet oynayamaz gibi hava topunda zayıf, yüzük dönük oynamada zorlanıyor
Güven bence daha çok kanat-forvet stilinde
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı tangaz

Herkes transfer istiyor da,
Su an kadroda 11 yabanci var, roco, mirin gitmeden nasil sol stoper alacagiz, ayrica q7/lens gitmeden de sag acik cok zor gorunuyor. sol bek sart oglu sart. 3 tane yabanci aldik diyelim, 2 yabanci mecbur kadro disi kaliyor.

kontenjan 14
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

medel çime takılıp sakatlanmış diyorlar

şenol fanlarının uydurmasıdır o

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı savaş altay

medel çime takılıp sakatlanmış diyorlar
Resmi sayfa dogum gunu mesaji gecmis medel icin, cok az tepki gormus bekledigimden.

Oyle kritik bir yere alindiki yeni teknik adam "topu ayagindan zamaninda cikaramiyor" diye sikayet ediyor.

Kavga, gurultu, pitbull, dinazor prim yapiyor futbolda.

Çevrimdışı ilhan mansız

bugüne kadar bahsettiğin şekilde davranan bir Başkan hiç olmadı, zaten olmaması da gerekir. Fikret Orman son derece fanatiktir ama Ali koç gibi güçlü değil, bu farkı görmemek, görmezden gelerek yorum yapmak çok tuhaf, ayrıca futbol bilgisi konusunda da Fener ve gs başkanlarını üstüste koysan Fikret Ormanın yanına yaklaşamaz,,

Çevrimdışı levitate

bende güveniyorum kendisine

Güven tek forvet oynayamaz gibi hava topunda zayıf, yüzük dönük oynamada zorlanıyor

doru ama atıyor bir şekilde forvet oynadığı maçlarda hep gol attı galiba

şahsen sırtı dönük veya hava topu vs. pek umursamıyorum adam atıyor işte bir şekilde :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Resmi sayfa dogum gunu mesaji gecmis medel icin, cok az tepki gormus bekledigimden.

Oyle kritik bir yere alindiki yeni teknik adam "topu ayagindan zamaninda cikaramiyor" diye sikayet ediyor.

Kavga, gurultu, pitbull, dinazor prim yapiyor futbolda.

hoydaa niye tepki görsün ki
bipbipbupbup

Çevrimdışı savaş altay

Avci City'de fw'i top ile istedigi tarzda bulusturabiliyordu. Tek duze ya havadan ya karadan demeyecektir.

Buraginda yoklugu uzun surmez zaten. Guven iyi bitiricilige sahip, en faydali sekilde kullanacagini dusunuyorum.

Çevrimdışı savaş altay

hoydaa niye tepki görsün ki
Bence az buz hissetmeli. Avci da olumsuz rapor veriyorsa uzerinde dusunmeye baslanmali.

Yonetim beklenenin altinda bulunan tum oyuncular ile toplantisini yapmali. Medel iyi durumda mi sence?

Çevrimdışı tangaz

bugüne kadar bahsettiğin şekilde davranan bir Başkan hiç olmadı, zaten olmaması da gerekir. Fikret Orman son derece fanatiktir ama Ali koç gibi güçlü değil, bu farkı görmemek, görmezden gelerek yorum yapmak çok tuhaf, ayrıca futbol bilgisi konusunda da Fener ve gs başkanlarını üstüste koysan Fikret Ormanın yanına yaklaşamaz,,

o zaman ensemize vurulup önümüzdeki lokma alınınca ses çıkarmayacağız. renkli başkanları yöneticileri bu metodu kullanıyor ve işe yarıyor. medeni bi coğrafyada dediklerin doğru ama burası orası değil.

rakip başkanlardan bağımsız, tek forvetli sistemde oynayan takıma negredoyu alanın futbol bilgisi olduğuna inanmam.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Avci City'de fw'i top ile istedigi tarzda bulusturabiliyordu. Tek duze ya havadan ya karadan demeyecektir.

Buraginda yoklugu uzun surmez zaten. Guven iyi bitiricilige sahip, en faydali sekilde kullanacagini dusunuyorum.
Robinho’la daha kısa, hava topu zayıf bir forvetli sistem denedi evet ama pek başarılı olmadı ondan demiştim ama umarım dediğin gibi olur zaten bence yönetim yedek forvet alamaz iki aydır sol bek alamadık
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı savaş altay

o zaman ensemize vurulup önümüzdeki lokma alınınca ses çıkarmayacağız. renkli başkanları yöneticileri bu metodu kullanıyor ve işe yarıyor. medeni bi coğrafyada dediklerin doğru ama burası orası değil.

rakip başkanlardan bağımsız, tek forvetli sistemde oynayan takıma negredoyu alanın futbol bilgisi olduğuna inanmam.
Negredoyu kim onermisti abi,kimden cikti bu parlak fikir. Teknik adamin (sakin olun) ft olsa anlasilabilecek bir durumu

neden bize yasattilar? Ben 4 4 2 oynasam net soyluyorum negredoyu yardimci fw yaparim. Tr'deki yardimci fw'lerden iyi

fikrimce. Neden ft takimina degilde bize geldi? Kucukken bizi mi tutuyormus? Niye geldi kim getirdi? Cok sordum  :D

Çevrimiçi mayguntr

kontenjan 14
Mac kadrosuna 11 yazdirabiliyoruz diye biliyordum ben ? Degisti mi kural

Çevrimdışı Sinan23

Cagliari, Bologna, alaves, brighton, championship tüm takımları en az 3 tane 20 m üstü bonservisle oyuncu alabiliyorken biz çürük elma toplama derdindeyiz. Doğdum doğalı. Para varkende taksit işinden dolayı çürüpe veriyoz. Takımda burak ve ljajic hariç iş yapcak adam yok. Arada dorukhan yada güven yıldızlaşcakta puan toplucaz. Transfermarkt a girince mainz in aston villanın genç bir oyuncuya 25 m falan verdiğini görünce sinie oluyorum.

Çevrimdışı Arthur Dayne

Negredoyu kim onermisti abi,kimden cikti bu parlak fikir. Teknik adamin (sakin olun) ft olsa anlasilabilecek bir durumu

neden bize yasattilar? Ben 4 4 2 oynasam net soyluyorum negredoyu yardimci fw yaparim. Tr'deki yardimci fw'lerden iyi

fikrimce. Neden ft takimina degilde bize geldi? Kucukken bizi mi tutuyormus? Niye geldi kim getirdi? Cok sordum  :D
4-4-2 demişken aklıma geldi:taktik dehamız şenol sun,elinde talisca gibi adam varken bir kere şu sistemi denemedi  :s20: Hayır yani talisca'dan forvet arkası olmayacağı belli,adamın en iyi oynayacağı pozisyon gizli forvet.Ondan sonra yanına ister cenk'i koy ister başkasını.4 sene boyunca 4-2-3-1'den vazgeçmedi adam.

Çevrimdışı ilhan mansız

inanmayabilirsiniz tabi ama gerçek değişmez, diğer yandan Fikret Orman mevcut güç dengelerini gözeterek hareket ediyor ki bu da çok normaldir, bunda anlamayacak bir şey yok,,

Çevrimdışı haluk.m

Cagliari, Bologna, alaves, brighton, championship tüm takımları en az 3 tane 20 m üstü bonservisle oyuncu alabiliyorken biz çürük elma toplama derdindeyiz. Doğdum doğalı. Para varkende taksit işinden dolayı çürüpe veriyoz. Takımda burak ve ljajic hariç iş yapcak adam yok. Arada dorukhan yada güven yıldızlaşcakta puan toplucaz. Transfermarkt a girince mainz in aston villanın genç bir oyuncuya 25 m falan verdiğini görünce sinie oluyorum.

O beğenmediğimiz takımlar bizden 2-3 kat fazla yayın geliri alıyor. Satılan oyuncular, sponsorlar derken aslında gelirleri bizden iyi durumda. Ek olarak ülkenin kötü ekonomisi sonucu oluşan kur atakları takımların bütçesini küçülttü.   Bu saatten sonra oyuncu satmadan ciddi para harcamamız imkansız.  (PL kıyaslamayın bile düşen takım 100m Sterlininin üstünde para alıyor :D )

Zamanında harcayabilirdik ama FFP diye bir şey vardı sadece bize işleyen  :kop:

Transfermarkt gibi siteleri açıyoruz çok ölçü olmaz ama bizim takım değeri 60m€ etmezken dün maç yaptığımız udinese 150m€  :alala: 
[ Son Düzenleme: 03 Ağustos 2019, 22:59:03 jokerhm ]